עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום כל מה שבניתי כל המוניטין כל הכבוד כל הרושם נהרס בגלל מישהו אחר! אני לא הייתי אשם לא התחלתי לא כלום אבל ההוא לא יכול עם זה שאני מה שאני והתחיל לרדת ולהעליב... עד כה מבחינת כולם הכל סבבה,אבל שהעניינים מתחילים להתחמם אז פתאום ההוא שהתחיל משחק אותה מסכן! אנשים התחילו להסתכל עליי פתאום באור שונה,יותר אני לא מה שהייתי ואני לא אהיה מה שהייתי מבחינתם,הכל בגללו! אני לא מבין את זה מישהו יכול להסביר לי איך זה קורה?ולמה?! למה לי מגיע שזה ייקרה לי אני באמת לא כזה...

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. זוכרים את כל השאלונים האנומימיים שהיו מחלקים ב חטיבה? עם הטבלה של 1-בכלל לא, 2-לעיתים רחוקות... כל השאלונים האלה? האמריקאים. מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או שניים של איך שהשאלונים הללו בנויים? או בכלל שאלונים אמריקאים שונים... לא חייב במלואם, אפשר גם חלקית.... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by hedva,

מכירים את זה שאתם מחפשים רבע שעה את מכירים את זה מכירים את זה שאתם במצב רוח טוב וקצת מתחכמים, ופתאום האתר מז'עז'ע, ואתם בטוחים שחטפתם באן

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by kryptoguy90,

גם אתם מכירים את זה ש.... חחח תכתבו פה כל מיני דברים שקוראים בחיי יום יום ומשגעים אותנו. אני יתחיל ממשו שקרה לי עכשיו. מכירים את זה שאתם מכינים תה עם תיון ואז אתם רוצים להוציא את התיון אבל אתם רואים שהוא מטפטף אז אתם מחכים שהוא יפסיק ואז מהר רצים איתו לפח ובדרך הוא הכי מטפטף שיש ואז מתחילים לנגב ועכשיו קצת לרדת על עצמי "מכירים את זה שמישהו פותח אשכול מטומטם באמצע החיים" אבל מטומטם זה מצחיק אז עכשיו אתם..

• 642 תגובות
    • 60.6k צפיות
  5. 1)ש אתם מחרבנים ושהחרא פוגע במים יש רעש של התמוססות 2)ש החבר שלכם מחרבן אצלכם בבית ואחריי החרבון נשאר שאריות של חרא על האסלה 3)שאחריי מקלחת אתם מחרבנים ומרגישים פלוץ רטוב 4)שאתם נכנסים לשירותים בבית ופתאום יש גל סירחון ואתם צועקים אבא!! 5)ש מרוב נייר תואלט ששמתם המים לא יורדים באלסה 6)ש אתם מדברים עם כוסית ואתם מנסים לשחרר פלוץ בלי שתשים לב 7)אתם הולכים לשירותיים ציבוריים ומשתמשים בכל הנייר 8)אתם מנסים להפליץ כמה שיותר בשקט בשירותים של החבר 9)גומרים את כל הספריי של הריח בניחוח הדרים בשירותים 10)יושבים על האסלה שעה ואפילו לא מחרבנים...... ;D

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לא יודע אם אתם מכירים ת'תופעה, אני בדר"כ אוכל קורנפלקס תלמה רגיל ומנה שלי זה כמות של בערך 3 כוסות ומעלה. בכל פעם שאני אוכל קורנפלקס השתן שלי נהייה צהוב זוהר יותר. לא כהה. זוהר. קורה למישהו?

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  7. שלום. אני בכיתה י'ב השנה אבל אין לי עם מי לדבר בבית הספר שלי בכלל,וזה גם מפני שהבית ספר שלי קטן ומשעמם נורא ואין לי ממש עם מי לדבר כי רוב הבנים הם ממש לא הסגנון שלי והבנות גם. הממ אז זהו שאני לא יודע ממש מה לעשות. חוץ מזה יש מישהי חמודה לפחות שיש בכיתה שאפשר לדבר איתה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by אמיר יצחקי,

מכירים את זה........ מכירים שאתם חולמים שאתם מסתובבים ערומים ברחוב? מכירים את זה שאתם מנגבים את התחת ופשוט החרא לא מפסיק להימרח על הייר? מכירים את זה ש ב 2 בלילה בא לכם פיצה? מכירים את זה שאתם חייבים משהו חדש ואחרי שאתם קונים אותו אתם בכלל לא מתלהבים. מכירים את זה שהתחתונים נכנסים לכם בתוך התחת ואתם חושבים שזה קקי? 8) לילה טוב זון...

• 55 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. הבנתי שהמוצרים שם אמורים להיות הכי זולים, חוץ מלנסוע לשם, יש דרך אמינה לקנות משם במחיר מוזל? כמה לדוגמא יעלה HTC HD7?[br]פורסם בתאריך: 17.10.2010 בשעה 07:08:55 מצאתי לדוגמא את האתר הזהhttp://www.chinabuye.com/computer-accessories/netbook הוא מוכר שם מחשבים חדשים ב-400 ש"ח השאלה מה אפשר בכלל לעשות עם מחשב של 300 מגה הרץ..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. זכור לי שהיה אתר כזה שמשלמים דרך הטלפון וזה נותן איזה שהם עצות לגבי תעסוקה. אני כרגע בדיכאון גדול, אחרי שגיליתי שתיכנות לא מעניין כמו שזה נראה. (לא מאתגר, צריך לזכור דברים בעל פה, פשוט משעמם) קראתי פה פעם שמדעי המחשב, בניגוד לתיכנות מכיל הרבה מתמטיקה, אני צריך לבדוק אם זה מתאים לי. בכל אופן אני שואף להגיע להנדסת חשמל בטכניון, רק שוב אני מסתכל מרחוק על זה זה נראה מעניין, השאלה בפועל כמה אני יואהב את זה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. נדמה לי שהיה אתר כזה, אתה מעלה שאלה ומוצאים לך תשובה בתשלום. אני מחפש לקנות משהו ומוכן לשלם גם בשביל שימצאו לי איפה לקנות את זה. ברור שאפשר לפנות למידען אבל זה בטח יעלה מלא..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא מתחרים לאתר משהו שפאשר לצבור עוד ידע ולחלוק עם האנשים בפורם פה אבטחת מידע,האקינג,קראקינג וכל מה שקשור אפשר ועדיף באנגלית (לפרטי בבקשה) תודה

13. Started by slim_shady,

אני צריך אתרים של כתוביות.... מכירים??? (סאב סנטר, סבס וכאלה....) תודה מראש! ;D

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  14. אנא הרתמו למאמץ! http://cats.omerkatzir.com

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Merrymoon,

אם כן אז אתם חייבים להראות להן את המחמד הזה כאן: http://dating4disabled.com/users/profile.asp?userid=7196 רק תקראו את הפרופיל שלו, פשוט אי אפשר להמציא דברים כאלו.

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני מחפש כיסא מנהלים טוב ואיכותי במחיר נורמלי . אני מודע למחירים הגבוהים ו1000-1500 שקל בא בחשבון עדיף פשוט קצת יותר זול אם אפשר ... איפה אפשר למצוא חנויות לא רוצחות כמו אופיס דיפו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Jesper,

מישהו פה יכול להמליץ לי על חנות טובה לרכיבי מחשב באילת? אני נוסע לשם עוד מעט וחשבתי לנצל את ההזדמנות לבדוק אם אפשר לחסוך שם כמה שקלים כשאני קונה חלקים למחשב...

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  18. Started by shalomelbe,

אני רוצה לאתעדכן במסיבות ואירועים לאנשים לקראת גיל 30, מאזור תל אביב והסביבה (שרון ואפילו ירושלים או אילת הולך) מכירים אנשים שאני יכול להוסיף לפייסבוק?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. עם כן תנו המלצות לאלבןמים הטובים ביותר תודה מראש MAX PAYNE

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מעוניין לבצע רכישה קבוציתית, כיוון שזוהי הדרך היחידה כנראה לקבל מחיר שפוי במדינה הזאת. מדובר על רכישה של 15 אנשים בערך או יותר, כרגע אני אוסף אנשים ומחפש ספקים במקביל. אם מישהו מכיר איזה ספק או אם אתם ספקים בעצמכם אל תהססו להגיד. נ.ב. כמובן שאני מדבר על אייפון סימפרי 32 ג'יגה

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. היי, בשעה טובה ומוצלחת אחגוג בסופ"ש יומולדת 21. אני מחפש מקום מגניב (לא, לא מועדון חשפנות ) באזור תל אביב/הרצליה/רמה"ש לחגוג בו את היומולדת עם החברים שלי.. המלצות יתקבלו בשמחה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  23. חיפשתי משהו מעניין זה הדבר היחידי שמצאתי: http://www.sciencescotland.org/register_thankyou.aspx יודעים איך אני מוצא עוד? במגוון תחומים..

24. מצאתי את זה אבל הוא לא משהו http://tinychat.com/

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.