עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פרויקט פרת השמים נועד למצוא דרך להפיק חלבון חלב מחיידקים שניזונים מפחמן דו-חמצני וממימןלכתבה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

מה זה אומר ? דבר הדואר האמור נתקבל למשלוח ביחידת הדואר במיקדו סנטר בתאריך 01/03/2010 בשעה 18:03 האם הפריט נשלח ? מתי זה יגיע ? (דואר שליחים - שליח עד הבית)

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. מספר אנשים שלבושים בלבן, אין להם שירים אלא רק מנגינות שמורכבות ללא כלי נגינה, את כל הצלילים הם מפיקים בעזרת הפה. אאל"ט מנהל / אמרגן הלהקה הוא ההוא מרמזור שאשתו מתעללת בו... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  4. בזמן שכולם מדברים על ענן, Hyper מציגה את העתיד של החומרה הניידת עם תמיכה בתקן USB4 v2 החדש, המאפשר רוחב פס כפול וביצועים של תחנת עבודה בתוך הכיסלכתבה

5. Started by TermiNal,

אני לא מבין מה הבעיה של הפלא' שלי אבל תראו מה קורה.. נרשמתי ל-zedge שזה אתר שמספק מקום אחסון בwap העלתי משחק ואני רוצה להוריד אותו, אז הלכתי בפלא שלי ל-עבור לכתובת ושאני בא לרשום כתובת אני לא יכול בכלל לרשום באנגלית, רק עברית, סימנים ומספרים, למישהו יש מושג מה עשיתי לא נכון או איך אני נכנס לwap דרך הפלא שלי? תודה רבה רבה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

קיבלתי שיעורי בית ולא למדנו מה זה. האם מישהו מוכן לרשום כאן מה פונ הצפיפות שלה(ואם היא מסובכת אז מה ה- F שלה, ופונ יוצרת מומנטים). תודה.

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. אני אניח שאתם יודעים מה זה הדואר של גוגל Gmail, הדואר שנותן לכם 1000MB של אחסון (1GB) עם היעילות של גוגל. אני מתשתמש בזה, וזה כדאי! מי שרוצה, שירשום כאן את הדוא"ל שלו, או שישר ישלח לי הודעה שהוא רוצה אל koosalagoopagoop@gmail.com זה חוקי לגמרי - לא לדאוג. גוגל מאפשרים למשתמשי Gmail השונים להזמין אנשים שונים לנסות את GmailBeta. כרגע יש ארבעה חשבונות שאוכל לחלק.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  8. גם אתם שמעתם משהו כזה?

• 73 תגובות
    • 9.6k צפיות
  9. Started by icebreak,

טוב.. כש MICROSOFT רק התחילו בסוף שנות ה 70, לא היה גיוסי כסף כמו היום, אז BILL GATES עשה עבודות דוגמנות למגזינים בשביל הכנסה צדדית.... http://www.mirrordot.org/stories/b45b564dd93222faa7fc0335836835d1/index.html

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by mjhfvi,

במקרה יש רעיון לשפר את המחשב שלי או שלך רציתי לדעת איך ועם אני יוצר קשר (חברה או מהנדס חומרה) כדי להוציא , את הרעיון שלי לשוק אשמח לקבל הנחיות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mega1234,

לא גרפי (אסור כאלה במבחנים) שיפתור כמה שיותר משוואות וכו.. חשבתי על זה בכל מיקרה : http://www.casio.com/index.cfm?fuseaction=products.detail&catalog=Calculators&section=Scientific&product=FX%2D115MSPlus# המלצות אחרות ? תודה

• 34 תגובות
    • 9.1k צפיות
  12. אחרי הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=_9T9mH7L2vM פשוט רציתי לשמוע עוד.... יש למישהו מושג איזה פרפורמר הוציא דיסק או משהו אחר(מארש טורקי בסגנון ג'אז)?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by username1,

שלום... ראיתי את התארד האחרון ובו אתם צוחקים עליי... רק שתדעו שאני נבחרתי לפיסיטיפ כי הגיע לי, השקעתי שם, ושם לא החשיבו אותי לספאמר.... כי לא הייתי אחד כזה... רק שתדעו הבאן האחרון שקיבלתי היה על שטות... על מה? על זה שצחקתי עם bidome בתארד העזיבה שלו... אבל מה? גם כל המנהלים ירדו עליו... אחר כך אמרו לי שזה בגלל שכתבתי "אלוהים אדירים אנשים כאן לא מבינים מה זה ציניות"... קיבלתי באן, אני קיבלתי את זה... החלטתי להתחיל דרך חדשה.. אז הלכתי לפיסיטיפ.. התחלתי להשתתף אהבתי את ה- Users ששם והם אהבו אותי.. אין מה להגיד קהילה מצויינת.. חשבתם פעם למה אתם חושבים ש- PcTip על הפנים?? כי המנהלים החדירו לכם את זה לראש... ואל תגידו לי שלא... עוד משהו... לפני שהסטלן של הפורום יגיב פה (TheH…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by chinchi,

ביום שלישי 11 באפריל אבא שלי נהרג בפיצוץ של ניסוי שכשל בדרום הכרמל. כתבתי שיר על סערת הרגשות שבי, רציתי לשתף אתכם היות ואני גולש כאן הרבה. מקווה שתתחברו ותבינו את הכאב שבי. תודה. למה זולגות הדמעות? למה אני בוכה כשאין לי אל מי לצחוק? למה המתים קבורים? למה אני הולך אל הקבר בכדי לתקן את העולם שלי? למה הגיבורים נופלים? למה אלוהים ששם יושב, אם אכן שם יושב, בוחר לו את הטובים? למה שיר מתנגן לאוזן עצובה? למה תפרוץ הנשמה בבכי מר כאשר ישמעו צלילי שיר מוכר? למה הזר של הפרחים נובל? למה פורח הפרח אם במטרתו לנבול? למה הכעס פורץ? למה יחפש האדם העזוב את האומלל לפרוק עליו את זעמו? למה החיבוק עוזר? למה עלי לחבק חברים שאיני חבר להם ולחשוב שיוטב לי? למה נותרתי לי לבד? למה אצטרך להיות המחליף …

• 62 תגובות
    • 6k צפיות
  15. Started by NETANELKOREN,

שלום. היום גלשתי באתר הבא http://intel-core2-quad.formagroup.biz/buy.htm ובטעות ראיתי מחשב ונכנסתי לקבוץ זה מחשב ב8,500 אלף שקל אז שנכנסתי לחצתי בטעות הזמנה וישר יצאתי האם יחיבו אותי בכסף כי איך שלחצתי הזמנה יצאתי המהירות מהקישור. תודה

16. לאחר התלבטות קלה, החלטתי לשתף אתכם בערמדיות שלי... היום, בשעה 4:32 לפנות בוקר, נשלל רשיוני היקר. לאחר שנפרדתי מחברי בסנוקר בהרצליה, נכנסתי לרכב (לבד) והתחלתי לסוע. הכל טוב... הגעתי למחלף כפר-שמריהו, לקחתי את הפניה ימינה... הכביש ריק, אני מרגיש סחוט, פסי ההפרדה על הכביש, הדוושות ומד הסל"ד קורצים לי. אמרתי לעצמי "וואלק, כמה שזה לא איכותי, אבל אני עייף ואני חייב להגיע הביתה לפני שמשו רע יקרה...". תופס נתיב שמאלי ודופק את הדוושה עד הסוף. סטאגאדם סטאגאדם... 130-140-150-160-170, מגיע לצומת הסירה, עמודי התאורה הניצבים להם בין הנתיבים חולפים על פני במהירות מסחררת. ובדיוק שם, קצת אחרי הסירה, בתחנת הדלק הזו, תחנת הדלק של חברת "פז" (ככל הנראה)... יושבת לה תימניה קטנה, חמו…

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. אהלן, שמעתי שהסרט גרוע לגמרי בתלת מימד, הורס כל חוויה (ממה שקראתי), נאמר כי הסרט במקור יוצר עבור ל 2D ולא תלת מימד, ונשלח לחברה הודית כלשהי כדי שיעבור המרה זריזה לתלת מימד, מה שגרם לסרט להראות רע ללגמרי כי לא השקיעו באפקטי התאורה בכלל וכדומה.. לא בא לי לבזבז סרט חמוד על אפקטים רעים, כמה שאווטאר היה יפה בתלת מימד זה עדיין עצבן אותי והיה לא מפוקס לפעמים. אפילו אמרו שהוא יותר גרוע מאליס בארץ הפלאות ב 3D אני באילת האמת, ובקולנוע ראיתי שיש רק 3D איזה ביאוס, יהיה אותו בכלל בקולנוע בארץ לא בתלת מימד??

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני מנסה לארגן איזה משחק עם עוד 20-25 איש, מישהו היה ורוצה לספר קצת חוויות משם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by mz155,

אני בכיתה יא' והחלטתי לעשות פסיכומטרי.. הגעתי למסקנה הזאת אחרי חשיבה והבנה שהבית ספר כבר לא מאתגר אותי בכלל (סיימתי בגרות במתמטיקה בכיתה י' כבר). עכשיו השאלה היא איזה קורס הוא הכי טוב? של איזה חברה? רק קורסים שנמצאים באזור רחובות (עדיף בתוך רחובות אם יש). ועוד שאלה קצת כללית.. נראה לכם שזה מוקדם מדי לעשות פסיכומטרי? או שאין אם זה בעיה?

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. לאחרונה כל הזמן שומעים בתקשורת דיבורים על המחיר שמשלמים גם בארץ וגם בעולם בגלל שלא קונים נפט מאיראן עכשיו אני רוצה להבין , כל הנפט של העולם נמצא באיראן ? מה עם : ארה"ב , קנדה , ערב הסעודית , קטאר , עיראק , כוויות , איחוד האמירויות , רוסיה , לוב , סין ועוד כולה איראן , באמת שאני כבר לא מצליח להבין אם זה ספינים או שזה אמיתי הקטע הזה שכולכך חשוב לקנות נפט דווקא מאיראן ובלעדיהם המחירים מרקיעים שחקנים

• 40 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מכונת תספורת ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה !

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by t d,

שלום, ברשותי פלאפון samsung 944 בתאונה מצערת מאוד נפל לי הפלאפון על הרצפה ונשבר לו הפלסטיק שמכסה את המסך החיצוני. כאמור מדובר רק בפלסטיק, הפלאפון עדיין עובד מצויין הוא פשוט נראה רע ואני מפחד שאם אני ישתמש בו עוד הוא ישבר יותר. את הפלאפון קניתי יד שניה ממישהו שהיה ברשת סלקום, ואני ברשת אורנג' בכלל, רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות פרטיים (או אם אפשר בכלל באורנג') בהם יהיה ניתן לתקן את הפלאפון, אני מפחד להשאיר אותו בסתם חנות של חאפרים אז אשמח לקבל התעות (במידה ואסור לפרסם חנויות אנא שלחו לי לפרטי) תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הוראות שימוש: חובה לקרוא את האזהרות לפני השימוש! לנער היטב ולהתיז כ-3 שניות כלפי מעלה אל חלל החדר. לבישום אריגים, חובה לבצע בדיקת עמידות הבד או הבגד בפינה נסתרת. יש להתיז במידה שווה על פני האריג או הבגד ממרחק של כ-30 ס"מ. ועכשיו לקטע האירוני כמה שזה מפגר?!?!!? ואני חושב לעצמי.... או שהם היו עצלנים ולא כתבו הוראות שימוש באנגלית, או שהם מפגרים....

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by RayZ,

זה ת'רד שבו כל אחד מספר איך הוא הגיע ל HWzone. יש למלא כמה דברים: שם: הצטרפתי לפורום ב: איך הגעתם לכאן?: עכשיו אני אמלא את שלי. שם: אורי הצטרפתי לפורום ב: בערך לפני חצי שנה. איך הגעתם לכאן?: לפני שאסביר,אוכל לומר שהייתי ממש אפס. לא ממש אפס במחשבים,אבל בחומרה, כן. יש לי חבר שהוא משתמש כאן. דיברנו.. עכשיו אני אומר לו: "איזה בעסא.. הכרטיס מסך פגום.. קניתי רק אתמול" אז הוא אומר לי שיכול ליהיות שזה לא דפוק. הוא נתן לי את הלינק לכאן,התרשמתי,ונרשמתי.

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים