עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הפארק של האופניים אני מחפש כבר שנה ואני לא מוצא תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. שמעו אני כבר משתגע ואין לי רעיונות איפה לחפש, אני צריך מקום עבודה לנוער, כמו מקדונלדס , אבל מקדונלדס כבר תפוסים.. אולי איזה לוח קריירה לעבודות לנוער?? בחיית אחים שלי רק תתנו רעיון איפה הולכים לחפש עבודה כי אני כבר מיואש :'(

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קבלו מה מצאתי,זה מישחק שאתם צריכים לגלות בוא איך לעבור לשלב הבא! http://deathball.net/notpron ולא לא יקפוץ לכם משהו באמצא ויפחיד אותכם :-\

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by DAN,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1479368,FF.html מישטרת ישראל ופושעי המחשבים !!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1479368,FF.html

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by hell,

שלום לכם רציתי ליצור רשימה של מישפטים אפלים/משמעות אפלה/סתם מישפטים כאוטיים נחמדים כגון: i m youre sweetest dream and youre worst nightmare but i like to be in the dark im the sword of darknes,there is nothing that i cant sever הכדור הכי טוב לראש הוא 9 מ"מ let me fill alive life is only adream before u wake up to a world full of pain i bring death death from above worship me or be destroyed im an avenger, i live to kill when hell will rise out of ashes,will meat again death is just around the corner berzerkers body, angels heart וכדומה... אשמח עם תעזרו לי למלה את הרשימה ולמי שיודע אנגלית טוב יותר מימני תעזרו קצת עם הדיקדוק בבקשה,כמו שאתם רואים הוא לא הכי חזק אצלי... אני מ…

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Ghoul,

מישהו לומד מיתוג בבית ספר?? (אלקטרוניקה השיטה הבינארית וכו') מה דעתכם קשה או קל??

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by Goshin,

שלום, קיבלתי תרגיל במיתוג: אני צריך לפתור אותו על פי כללי דה מורגן. המשכתי אותו כך: האם זה טוב? מה שעשיתי כאן זה בעצם לפרק את הגג הגדול לשני גגים, ובהתאם לפירוק הפעולה החשבונית השתנתה מכפל לחיבור. בנוסף לזה, מאחר שהיה כבר גג ל-B (בקבוצת האיברים הראשונה) אז נוסף לו גג נוסף, וכך גם ל-A בקבוצת האיברים השנייה. ולפי הכללים, כשיש לי שני גגות במשתנה, אותו המשתנה שווה למשתנה ללא גגות בכלל. אז השאלה היא האם זה בסדר וכיצד אני אמור להמשיך מכאן?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?

9. Started by Lost Spirit,

למי שראה, היה משחק פשוט מטורף! ופה יותם הראה שהוא יודע לקחת זריקות גדולות במשחקים גדולים ובזמנים גדולים, אני אומר די בבטחה שהשלשה הזו של הלפרין היא כנראה השלשה הכי חשובה בקריירה שלו!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by itsik2525,

תיקו 1-1 :'( לכל מי שלא ראה פשוט משחק מדהים מדהים של חיפה

• 21 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

היה משחק מדהים כמו שציפיתי השופט האיטלקי הזה הרס מעט אבל סוף טוב הכל טוב העונש הטכני על שארפ\באטיסטה לדעתי לא הוגן, הם קמו להפריד בשביל למנוע מכות, אלא אם כן השופטים מעדיפים זירת אגרוף [תאילנדי במקרה של בזילה ] קיצר יאללה מכבי!!! :xyxthumbs:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. http://gprime.net/video.php/fireauction מצחיק חבל על הזמן :lol:

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. ממש שביזות. מחצית ראשונה הייתה טובה, ועוד היו להם קצת מצבים, המחצית השנייה זה סיפור אחר (3 שערים ב-8 דקות). ואני עוד חשבתי שיש להם סיכוי. מה אומרים? * לכל בעלי הניידים, להביא אותם לסלון/חדר וכתוב משהו. יאללה, פנק אותה!!

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

מי בא למשחק ולאיזה שער?? ואם מישהו מוכר כרטיס למשחק לשערים 10-11 שיגיד לי

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by BURTON,

חברה' עוד שעה מתחיל המשחק ההיסטורי מי נישאר ליראות? מה אתם אומרים לגביי סיכויים של מכבי?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by yoni321,

אחים שלי ברגע זה ניצחה מכבי 105-103 את טורנטו אם תצוגת כדורסל מדהימה (תחילת עונה רק). מה אתם אומרים מתאימים לליגה הטובה בעולם?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yot,

ערוץ 11 (1) - מכבי ת"א נגד ז'לגיריס קובנה, המשחק על הכרטיס ל-Final 4. בהצלחה למכבי!

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע באיזה ערוץ המשחק ישודר? באינטרנט כתוב "ערוץ בתשלום"... איזה ערוץ בתשלום? 5+? 5+ Live? ספורט 1? ספורט 2? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  19. ט]ו טפו טפו, תוק תוק תוק על עץ מלא. עוד 45 דקות אני הולך לחגוג (בבקשה לא לנעול כי אחרי המשחק זה יהיה תארד האליפות של מכבי ת"א.) הכותב הוא אוהד מובהק של מכבי חיפה שעושה את הדברים נגד העין הרעה של כמה קות שכבר חוגגים

• 99 תגובות
    • 8.5k צפיות
  20. Started by evman007,

נמאס לי כבר אין לי יותר מה להגיד זה נהיה גרוע וגרוע משבת לשבת ,ונראה שלאף אחד לא אכפת! אני לא ירחיב הרבה כי טחנתי מים על זה לכן קבלו משהו קטן: השם-ניר קלינגר ,הידוע גם כ 'חד העין' ,ו'בונקר-ניר'. המיקום-מכבי תל אביב המטרה-השמדה טוטאלית והחרבה עד היסוד עזרים-לוני ,דריקס אחוזי הצלחה-100 אחוז. MISSION COMPLETED

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028888,00.html יוווווווווווווווווווווווווווווווווו איזזהההההה שוווהווהוהווהוה

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  22. לא יודע אם שמתם לב או לא..אבל היום נעשו שתי הסטוריות- 1. מכבי ת"א עלתה לליגת האלופות בפעם ה1 בישראל שקבוצה עולה החל מהסיבוב השלישי לליגת האלופות אחרי נצחונות הסטורים על הלסינקי ועל פאוק סלוניקי וגל פרידמן, עשה הסטוריה כשזכה בפעםה ראשונה עבור ישראל במדלית זהב באולימפיאדה.. בכל מקרה מה דעתכם? אני חשוב שמכבי ת"א יכולה להמשיך את היכולת הטובה ולעלות משלב הבתים ל16 הגדולות של אירופה..הכל תלוי בהגרלה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by alexrta,

קבוצת Fairlight (או בקיצור FLT) הודיע היום שהיא פורשת מהסצנה למי שלא יודע קבוצה זו היא הקבוצה הפעילה ביותר בתחום פריצת משחקי המחשב ופרישתה של קבוצה זו+ תפיסת מנהיגה של RAZOR ע"י החוק גורם לדעתי לפחות לקיצוץ רב בכמות ה WAREZ שאנשים יכולים להשיג http://www.nforce.nl/nfos/index.php?do=2&id=34223 אכן מכה קשה לחלקינו אך שמחה לאחרים.... למנהלים: בבקשה לא לנעול אין פה שום דבר שאינו חוקי ואם כן אז אני מצטער....

• 69 תגובות
    • 5k צפיות
  24. שלום לכולם אני גר בבית בבניין חדיש יחסית פחות מ6 שנים,הבית במצב טוב מכל הבחינות ומנקה כל שבוע. כבר תקופה שבאיזור של המזווה ישנם פרפרים קטנים שחורים שמסתובבים על הדלתות ובתוכו ולמרות שהזזנו את האוכל מהמזווה עדיין הם שם . מדובר בכמויות של פרפרים שלא נגמרים גם אם מחסלים אותו בריסוס או במחבט חשמלי .. הם אמנם לא מזיקים בעיקרון ולא מפריעים כל עוד הם פרפרים אבל כנראה באיזהשהו שלב הם נהפכים לתולעים ... אולי זה השלב הקודם שלהם ואולי זה המתקדם שלהם אין לי שמץ ואולי אנשים פה מבינים בזה קצת יותר ממני. אשמח לקבל כל טיפ אפשרי איך לרצוח את הפרפרים האלה ! איזה K מומלץ לרסס מזיקים מהסוג הזה? ממה יכול להיות שהם באים? לי יש קונספירציה שזה מהעץ\שיש במטבח כמה שזה נשמע הזוי.. תודה מ…

• 24 תגובות
    • 15.2k צפיות
  25. איך יוצים תרגום מובנה לסרט? יש לי סרט ותרגום בנפרד אז איך אני מחבר אותם שיותר אני לא אצתרך שוב חבר אותם שוב? זה יעזו לי לגבי צריבה לדיסק ולקרוא את זה בדיוידי .. בבקשה תעזרו. אם אפשר שלחו לפרטי אני לא תמיד פה. תודה!!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.