כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
נכון יש את הTOP 250 של הסרטים? אז יש דבר כזה באתר שלהם לסדרות?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub/swf/may02-smilepop-soapbox4.swf
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.pobralem.pl/ - - - תגובה אוחדה: - - - למה העברתם לכללי? הסתכלתם על האתר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
סרט נחמד מאוד,מישהו יודע את השם של הבחורה הזאת שרה בסרט? ממש כוסית ;D
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו שומע אותם? מישהו הולך לאחד מהם? לשניהם? אם זה מעניין בכלל..
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש תמיד תקטעים האלה שכל החבר'ה יוצאים ומנגנים על גיטרות מפוחיות וכאלה ואני מתבאס חח... וגם אני עכשיו מתחיל ללמוד בפנימייה ככה שלנגן על תופים אין לי ממש אפשרות. איזה כלי הקשה מומלצים יש שאפשר לנגן איתם מוזיקה עממית כזאת של ישראלים וגם מוזיקה חסידית קצת [ :-[] ? חשבתי על בונגוס אבל אני לא יודע אם זה מתאים לסגנון שלרוב מנגנים. וגם כחון אבל זה יקר יחסית ואני די מחפש משהו זול. אם +-800 נגיד זה האפשרות היחידה אני ילך על זה אבל זה טיפה מעל הגבול...יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם,אתם יכולים בקשה להמליץ לי על חנויות מחשבים טובות באיזור המרכז? חנויות שיש בהן שירות טוב ושהן אמינות? ואני יודעת שהיא לא במרכז אבל- איך נעה מחשבים? זה בשביל דודה שלי שגרה במרכז. בנוגע למחירים היא כבר תעשה סקר בין החנויות לפני שהיא תבחר. אני רק רוצה שהיא תהיה מודעת למוניטין של כל חנות לפני כן. תודה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אהלן מחר בחצות יוצא הארי פוטר 6 אבל האם גם בעברית? אם לא מתי יגיע העברית? בבקשה אל תגררו את הנושא לדברים לא קשורים
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היצירה האחרונה של college humor - קליפ משותף לשלושת זמרות הפופ. רק שמאחר שלא הצליחו להשיג אותן, את כולן משחקת שחקנית מהסדרה "צ'אק" (אל תשאלו אותי איך קוראים לה בסדרה או מה היא משחקת, ראיתי רק את הפרק הראשון וגם זה היה מזמן). והיא עושה גם "תפקיד אורח" בסוף. אותי זה מאוד הצחיק. YMMV. http://www.collegehumor.com/video/6474802/three-pop-stars-one-song-with-yvonne-strahovski
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך זה בהשוואה לבזק או אורנג? יש תוכנות אחרות בתחום?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
לפני כמה זמן נתקלתי במקרה באתר כזה שיש בו מלא חתימות כאלה מוכנות... כמו BARS כאלה עם מלא דברים וסגנונות... כמו "Im a Sony-Ericsson User" וכאלה... אני בטוח שמשהו פה מכיר את האתר, כי ראיתי כמה שמסתובבים עם חתימות משם.
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום בצורה ספונטנית החלטתי להשלים בגרות בפיזיקה לפני שבועיים. אז התחלתי ללמוד חשמל מאפס(לא למדתי את זה בבית הספר) ואני לומד כל יום שעתיים שלוש ומתקדם בקצב די טוב לעבר הבחינה שתתקיים ב21.6 עכשיו אני מעוניין לעשות גם פרקי בחירה ורציתי לדעת לאור המיקוד של השנה מה הכי כדאי לי לבחור באופן כזה שאני יצטרך ללמוד הכי פחות כי פשוט אין לי זמן ללמוד ביום יום.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום שאלה שלא קשורה למחשבים... אימצתי אתמול כלב מעמותת גג לחיות מחולון היה וקרה אני לא אוכל לגדל אותו כי אחי הגדול חזר הביתה והוא אלרגי לכלבים בעמותה לא מוכנים להחזיר את הכסף בטענה שאני חתמתי על חוזה שאין החזר כספי כרגע אין לי מה לעשות עם הכלב רק למכור אותו ביד 2 זה חוקי מה שהם עושים? דרך אגב התקשרתי אליהם אחרי 4 שעות שלקחתי את הכלב והם אומרים לי אין מה לעשות וכאלה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מי בא למשחק ולאיזה שער?? ואם מישהו מוכר כרטיס למשחק לשערים 10-11 שיגיד לי
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מצטער אם השאלה טיפשית, אבל פשוט בחיים לא יצא לי לשלוח דואר.. (אולי פעם כשסבתא ביקשה ממני לשם איזה מכתב בתיבת דואר :) אם אני צריך לשלוח לדוגמה כרטיס זכרון (RAM) - פשוט לשם במעטפה ובתיבת דואר (איזה צבע?) (צריך בול? :) או שככה יש סיכוי שזה ישבר (לעטוף אותו מבפנים?)? יש גבול למשקל או שזה פשוט תלוי אם זה נכנס בתיבה או לא? אם אני צריך לשלוח כרטיס מסך - זה כבר עולה כסף? צריך דרך סניף הדואר? אשמח קצת להסברים. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
תעבירו את הפתיח ותגלו עד כמה שזה הזוי. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535111
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=xHw5T4_JmmM לא יודע מה איתכם אני כרגע מרגיש טיפת חרטה על זה שהאינטרנט נוצר |:
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
כמה קונספירציות כבר שמענו על הלהקה המהוללת PINK FLOYD באמת להקה ענקית אמרו שאת דארק סייד עשו לפי עליזה בארץ הפלאות וכו ומצאו עוד כמה דבריםפ מופרכים !או לא על הלהקה המעולה הזו אבל אף אחד לא יוכל להכחיש את עניין המפלצות של האלף לייף שתיים! נתקלתי בתמונה הזאת אחת מיצירות הפינק פלויד במקרה והנה היא לפניכים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לאחותי ניסרף הארד דיסק..... מה לעשות איתו? : לשרוף,לשבור,לרסק................
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
העלתי תמונה עם מספר תרגילים. אני מבקש רק תשובות סופיות. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן, החלטנו בבית לקנות DVD (כן עדיין אין לנו..). אני לא מבין בזה כלום. אשמח אם מישהו יסביר בקשר לפורמטים שונים (אני זוכר שפעם היו.. ?), מולטיזון? חברות מומלצות, קורא צרובים, מחירים וכו'. קיבלנו באימייל הצעה לרכישת DVD SONAB דק במיוחד - פחות מ 5 ס"מ - ב 490ש"ח, איך זה נשמע? תודה מראש נ.ב. ה - DVD יתחבר לטלוויזיה METZ 34 אינץ' חדשה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום וואלה אני לא ממש מבין בכל מה שקשור ללהקות וסוגי מוזיקה עד שאני שומע שיר זה אולי רק מטקסי בית ספר ששרים שם אז רציתי לדעת מה השם המקביל של מוזיקה ישראלית באנגלית למשל קחו את שי גבסו\הראל סקעת אז באנגלית מה סוג המוזיקה שלהם?ודרך אגב אם אפשר להמליץ להקות וזמרים שקשורים לסוג מוזיקה זה אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי פעם, ממש מזמן, ראיתי סרטוני אנימציה, לדעתי עם פלסטלינה (משהו בסיגנון Monkey Island..), על היאבקות של סלבריטים בזירה, WWF-Style... אני זוכר למשל אחד על האחים הנסון נגד *מישהו*, שבסוף הסרט פתאום מגיע מרלין מנסון מהתקרה של הזירה והורג את כולם עם מסור חשמלי.. anyway, מישהו זוכר את זה? יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את זה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-