כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
-
עד שקיבלתי הזמנה חוקית אני בא להירשם והוא אומר לי את השגיאה הבאה You may be trying to create a double account. Your attempt has been logged. You can seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 עם עברתי על איזה חוק בפורום מיצתער למישהו יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בלי להכביר במילים - נסו את הדבר הזה. הוראות בתוך הקובץ עצמו. מדהים !!
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
קיבלתי עכבר חלופי מLOGITECH עקב עכבר לא תקין. העכבר נשלח דרך מUPS מסניף שלLOGITECH בהולנד אבל תקוע בUPS בעקבות איזה אישור שנדרש ממשרד התקשורת - למישהו יש מושג מה הפרוצדורה פה ?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה שלי וגם את התשובה לשאלה האישית,האם יש איזו אפשרות להיכנס לאי מייל שלי באמצעות הפרטים האישיים שלי שהכנסתי כשנרשמתי? או באיזו אפשרות אחרת?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני זוכר שממזמן אמרו פה שכמה תוכניות מעולות הופסקו ורציתי לדעת אם DEXTER ביניהם... כי זה מוזר רק 12 פרקים לעונה..
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שמתי משחה מבוססת כסף כשקניתי את הכרטיס מסך. עכשיו אחרי כמה חודשים הוא פתאום הפסיק לעבוד החנות תעשה לי בעיות ? הם בכלל מסתכלים או שהם הם שולחים ליבואן לראות ? המחשה שהייתה קודם הייתה סתם קקה מסיליקון, ואם הם יסתכלו על הליבה אז הם יראו שזה לאמה שהיה ואולי ינסו לדפוק אותי עם זה. מה אתם אומרים, היה למישהו כבר נסיון עם זה ?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תשאירו אי סי קיו אני חייב עזרה במשהו ממש קטן יש איזה אתר אינטרנט של באדיבילדינג (ישראלבוXX) שלא עובד לי הפורם שם אני רוצה לדעת אם רק אצלי ואני לא יודע אם מותר לשים פה תלינק/שם האתר
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
נכון בסרטים לפעמים אתם רואים כזה שמישהו מחבר מצלמה למכונית צעצוע שלו ואז מסיע אותה ורואה לאן היא נוסעת דרך מסך כזה. חשבתי לקחת מצלמה לקשור אותה על הכלב שלי ולשחרר אותו איך אפשר לעשות את זה? שאני יראה דרך טלויזיה בLIVE?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע לתפקיד של מפעיל מבצעי? אפשר קצת פרטים מנסיון אישי? מישהו היה שם?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26428&item=2492606758&rd=1&ssPageName=WDVW במצב טוב,כרגע החלפתי שמן וגלגלים ;D
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת ממתי עד מתי חופשת פסח {אני מתכוון בתאריכים}. בתודה מראש, יאיר
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מחפש בנרות סרט נחמד לראות להעביר את הזמן, אבל הכל נראה לי או שטותי, או כבד מדי, או סתם משעמם.. כמעט כל הסרטים שכיכבו בטקס האוסקר האחרון נראים לא בכיוון בכלל.. למישהו יש המלצה למשהו נחמד שראה בזמן האחרון?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היום קיבלתי בדואר 200 שקל מadsense. בשביל, להתנסות בשיטת הפירסום של google. העניין הוא כזה, שאני נרשמתי לפני שנתיים בערך ורשמתי את הבלוג שלי. ועדכנתי אותו פעם אחת, וזהו.. מאז לא נכנסתי אליו. מה הסיכוי שזה מזה?! חחח עוד מישהו קיבל?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
כמה שאלות על הטריידזון למי שיודע,בהנחה שזה המקום כי זה לא שאלה "טכנית" על מחשבים) אני פשו לא מצליח ליצור קשר עם אחד המוכרים שם.. 1. לאן מגיעה ההודעה שאני שולח דרך הטריידזון? 2. יש דרך למצוא את המשתמש "האמיתי" בפורום ולשלוח לו הודעה פרטית?(בהנחה שאני לא יודע מי זה מראש כמובן...ויש גם כאלה שמתמשים בשם נוסף לטריידזון)
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום . אני צריך להגיע מחר מנתניה לבית החולים מאיר . המוניות עובדות ? אם לא מתי הם יתחילו לעבוד ? ואיזה מונית צריך לקחת מנתניה בשביל להגיע לבית החולים? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
היי פעם, ממש מזמן, ראיתי סרטוני אנימציה, לדעתי עם פלסטלינה (משהו בסיגנון Monkey Island..), על היאבקות של סלבריטים בזירה, WWF-Style... אני זוכר למשל אחד על האחים הנסון נגד *מישהו*, שבסוף הסרט פתאום מגיע מרלין מנסון מהתקרה של הזירה והורג את כולם עם מסור חשמלי.. anyway, מישהו זוכר את זה? יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את זה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. רציתי לשאול באיזו דרך הכי טובה אני יכול להפוך את קבצי הMKV לDIVX כדי שאני אוכל לראות את הסרטים בדיוידי הנייד. חיפשתי הרבה ובכל מקום כתובה דרך אחרת. רציתי שאנשים שהתנסו בזה יעזרו לי אם הם יכולים. אודה מאוד.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר (בנתיים אני נוטה לכיוון הDA) , ואולי קצת ציוד לOC. אבל בעיקר בשביל העכבר. תודה רבה לכולם! (אם זה לא בפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר)
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
SP3381 הדגם הזה...מבית יורוקום, זה של חברה בשם Hoffer כתוב שהם לטווח של 5 ק"מ...מוכרים אותם במכירות קבוצתיות ב400 ש"ח ואני זקוק למכשירי קשר בטווח קליטה כזה לטיולים ומחנאות על בסיס קבוע, השאלה שלי אם הם טובים והאיכות בהם נקייה ובאמת ל5 ק"מ אם המחיר במכירות כאלה אין לי בעיה...
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
לפרטים: www.mymusic.co.il מישהו מכאן הולך? אם כן אז לאיזה ימים\הופעות? אני אישית חושב שהשילובים השנה לא הכי מוצלחים אבל את זה עוד נראה.. מה גם שיולי זה לא כזה חודש טוב (עדיין יש לי בגרויות חוזרות כנראה ) אבל...בכל זאת...כפר מוזיקה..שנה שעברה היה פשוט טוב!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כלי מעניין... http://www.dnscoop.com/ על פי האתר הזה hwzone.co.il שווה $6,944 (או יותר נכון הדומיין)
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
לא להאמין על מה אנשים לוחצים. http://www.eweek.com/article2/0%2C1895%2C2132447%2C00.asp
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-