כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
יש לבן משפחה שלי בית קפה. יש לנו טלויזיה ואנחנו משדרים משחקי כדורגל וכו.. אני רוצה לעשות שורה רצה על המסך למטה שהיה כתוב בה מבצעים וכו.. (ושזה יהיה משודר תוך כדי המשחק) למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דברים מוזרים קורים שם בארומה ( עמית רומם )...
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים. אני וחבר מהצבא מתכננים את הטיול הגדול שלנו לדרום אמריקה והגיע הזמן לקנות כרטיס טיסה. אנחנו מתכוונים לטוס בתחילת דצמבר השנה לתקופה של כחצי שנה בערך (חזרה משוארת באיזור יוני). בדקתי מספר סוכנויות וזאת הייתה ההצעה הכי טובה: הלוך - טיסת אל-על ישירה לסאו פאולו ומשם קונקשיין לבואנוס איירס. חזרה - טיסת אל-על ישירה מסאו פאולו (לשם נגיע בטיסת קונקשיין מבואנוס). שינוי יעד ותאריך ראשון חינם (אך במידה טנרצה לחזור ממקום שהטיסה יקרה יותר נצטרך להוסיף את ההפרש). תאריך טיסה 3/12/11. מחיר - 1551$. ממה שהבנתי זה דיי יקר.. וזה הכי זול שמצאתי בינתיים.. יש לכם סוכנויות או המלצות מה לעשות? (לחכות עוד או לקנות כמה שיותר מהר) ובכלל, האם זה באמת יקר? צריך להתחשב בעובדה שהדולר בקרשים כ…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://media.ebaumsworld.com/afroninja.mpg איזה ענק!!!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
א.האם אחריות על זכרונות היא מול היבואן פה בארץ או מול החברה בחו"ל?כי אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים שהזכירון שלהם יתקלקל שולחים אותו לח"ול לחברה עצמה ואז מחליפים להם אותם. ב.מעבדים,ספקי כוח,וכל שאר החומרה והציוד ההיקפי הם מול היבואן שנמצא בארץ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
צילום: אני רעיון: אני עריכה: אני DOg tags: שלי ;D הפינגוין: שלי
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כמה זמן יקח למעבד של 2.5GHz לפרוץ סיסמא של 9 תווים (ספרות ואותיות באגנלית בלבד)? 24 שעות יספיקו? אם אני לא טועה, כמות האפשרויות היא: 26 אותיות+10 ספרות=36 תווים אז יש 36! צירופים אפשריים שזה בערך 3.72 כפול 10 בחזקת 41. לא כל כך הרבה בשביל מעבד מודרני, לא? ???
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך כל העניין הזה הולך; היצרנים שולחים לספקים לפי שער הדולר הנוכחי, ואז לא משנה אם יורד או עולה הדולר, המחיר נשאר אותו הדבר? כי הדולר כמעט כבר 4, ואם זה ימשיך לרדת ככה אז זה יהיה חבל שהמחיר יהיה קבוע בשקלים או שהספקים מקבלים כסף לפי אחוזים והמחיר כל הזמן משתנה לפי שער הדולר? אם טעיתי בכמה נקודות אל תחמירו איתי אני לא כלכך מתמצא...
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי יש לי שני חברים שעוסקים בדבר הזה. למי שלא מכיר זה בולשיט של "לעשות כסף דרך האינטרנט" ע"י לחיצה על פרסומות או וואטאבר. אני מאוד(!) נגד זה , ומאוד רוצה ששני החברים שלי גם יבינו שמה שהם עושים אידיוטי. אני מנסה להסביר להם למה זה טיפשי אבל אני לא מצליח כי אין לי טיעונים משכנעים מספיק. ומכיוון שכאן בפורום יש אנשים עם אינטליגנציה , רציתי לחלוב מכם טיעונים משכנעים מספיק נגד ( או בעד ?) הדבר הזה. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את הסדרה וצפיתי ב12 הפרקים הראשונים - זאת סדרה ממש טובה עם עלילה מורכבת בצורה מאוד מדויקת. יש משהו אחד שלא הבנתי (כנראה פספסתי משהו) יש את הצלם (המתנקש) שבפרק הראשון רואים אותו במטוס , רואים את המתנקשת מפתה אותו , היא גונבת לו את תעודת הזהות שלו תוך כדי האקט המיני , ואז היא משבשת את פעולת המטוס , צונחת ממנו ומשאירה את המטוס להתרסק השאלה שלי היא: איך לעזזל הצלם הזה בחיים?? מישהו מוכן להסביר לי? אהה ועוד משהו אשתו של הסנאטור דיויד פאלמור (שריל) - נכון שהיא מעצבנת?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://movies.collegehumor.com/media/movies/b-ball-e-mail.mov
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי זה מתחיל? פעם האחרונה שראיתי פרסומת של זה, זה היה לפניי שבועיים ואמרו 'בקרוב' תיארתי לעצמי שזה כבר התקדם ופשוט פיספסתי את הפרסומות של זה..
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
השירות מוסבר באתר הבא: http://www.isracellcheck.co.il/ האם אפשר לסמוך עליהם ? הם אמינים? מישהו ניסה ? הם דורשים תשלום של 319 ש"ח ובמידה ולא נמצאו החזרים יותר מה-319 ש"ח הם מחזירים את הסכום.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מתכוון לפציעות קלות עד בינוניות (לא שברים, ארוע מוחי, נוירולוגיה וכו'). אני מתכוון לפצעים וחתכים בעור. יש לי חתך קטן בעקב כבר למעלה מחודש. בכל מקום אחר בגוף תוך שבועיים לא היה לו זכר ואילו כאן אני לא רואה שזה עומד להתאחות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מהם: x20 DVD writer Black - OEM מוצר GSA-H55NK מקט 1 כמות [b]206[/b] מחיר יחידה LG יצרן 120mm case fan - 800 ~ 2400rpm- Max. 110.03CFM - 17dBA at 800rpm, 39.5dBA at 2400rpm מוצר FM121 מקט 1 כמות [b]105[/b] מחיר יחידה Silverstone יצרן Antec Sonata III - EarthWatts 500 Watt power supply included - Improved overall air intake - Front mounted USB, eSATA, Audio ports - 3 x 5.25 external drive bays - 2 x 3.5 external drive bays - 4 x 3.5 internal drive bays in individual trays with silicone grommets to absorb hard drive vibrations - 1 rear 120mm fan with 3-speed control - place for 1 front 120mm fan (front fan not included) - Built-in washable air filter - ATX מוצ…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
רציתי לשלוח מהאתר TIGERDIRECT לארץ, ורציתי לדעת מה העלות הנוספת מעבר למוצר והמשלוח (מכס+מע"מ). תודה מראש(:
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הקפיאו לי את המסנג'ר ואני לא מוצא את התוכנה כדי להוריד את ההקפאה אם מישהו יכול להעלות את התוכנה או משהו כזה אני אשמח מאוד אני לא יכול להכנס למסנג'ר :'(
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עניין די דחוף, אז מי שיודע- בבקשה לענות כמה שיותר מהר S: קיבלתי מייל שעבר דרך Client של Hushmail, וכנראה איפושהו בדרך העברית הומרה לג'יבריש אני חייב לדעת איך לעזאזל אני הופך את זה חזרה לעברית, שכן התוכן חשוב ודחוף. לשנות קידודים- לא עזר, צריך איכשהו להמיר את זה חזרה ישירות. למישהו יש מושג איך?
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תעיפו מבט, יש לו שם דברים מעניינים לראות (כמו כמה APPLEים נחמדים למיניהם), ובי"ס שנראה כמו אחוזה, וגם כמה תמונות מדהימות מיוסמטי פארק ! Enjoy http://www.vizspring.com/~drew/photos/ מסיבת רשת שפתחו בבית שלו... נחמד http://www.vizspring.com/~drew/photos/lanparty-0602/indexfiles/IMG_0459.JPG.html בקיצור תעיפו מבט, ממש נחמד...
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
Redback - Blundstone - אני מאוד רוצה לקנות זוג נעליים אוסטרליות כאלה. צבע שחור, מה הכי מומלץ מבינהם? אני האמת יותר נוטה לכיוון הרדבק, אהבתי את הסגנון שלהם. איפה אפשר למצוא כאלה באיזור השרון? באיזה טווח מחירים נעים הנעליים האלו? ולמי שיש, איך הם לעבודה? או בכללי על הרגל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
פורום גדול שעוסק בכל מה שקשור לרכב כולל מערכות וכדומה... אם מישהו זוכר את הכתובת אז בבקשה.... תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מניח שמי שנמצא באתר הזה יודע להזהר...אבל בכל זאת... בימים האחרונים פרסמו בפייסבוק קישורים למשחקים, סרטוני עירום וכו'. כל לינק מוביל לדף מידע על הסרטון או המשחק בו נדרש ללחוץ על קישור נוסף לחיצה על כל אחד מהקישורים תוביל לדף הבא, שנראה כמו דף הכניסה של פייסבוק. רק שימו לב לכתובת... אז תזהרו..
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
על WINDOWS ?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-