עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wooper,

הי אני מחפש עבודה כרגע שונה מעבודתי הנוכחית באבטחה שדי נמאס לי ממנה ומהשכר בה שנע בין 5300-5700 שח חשבתי על חנות אבל ברוב החנויות אין מודעות שצריך עובדים, או שהם אומרים שהעבודה לא אקטואלית גם אני מניח שאם עובדים בחנות צריך לעמוד שעות על הרגליים, ואין לי סיבולת גבוהה לעמוד שעות מה שמשאיר לי את האופציה לעבוד במכירה/ שרות לקוחות האם באמת בחנויות זה עבודה כל הזמן על הרגליים ? איזה עבודה מכניסה יש שלא דורשת מקצוע ? אני מעדיף עבודה בשכר גלובלי ולא שעתי אני שוקל לעשות תואר כללי עוד שנה למרות שתואר כזה לא נותן הרבה לדעתי

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  2. שלום, יש לי כמויות גדולות של צ'יפים שבניהם מגברים, שערים לוגיים, מייצבי מתח, טיימרים, מיקרו מעבדים ועוד ועוד יש לי רשימת מלאי של חלק קטן מהצ'יפים .. הערכה גסה - נמצאים אצלי בין 300 ל 400 צ'יפים הצ'יפים במצב חדש לגמרי וימכרו במחיר מוזל . השאלה: מישהו יכול להפנות אותי איפה אני יכול לפרסם את כל הצ'יפים ? האם אני יכול בפורום אלקטרוניקה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by BiG_BuG,

למועד סוף ספטמבר. ואם לא, אז מתי בערך מתחילה ההרשמה ? תודה :]

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by Armageddon1,

אני לא רוצה אופניים יקרות מדי , מוכן לשים בין 500 -1000 שקל . אפשר למצוא משהו נורמלי או שבמחירים האלה הכל אותו הדבר ורק המדבקה שונה?

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by J0n1,

שלום. יש לי קובץ וידיאו מסוים בגירסא 720p.HDTV.x264 כתוב שבשביל לראות אותו: התקנתי את כל התוכנות, אבל אפשר הסבר מה לעשות עכשיו? שמתי לב שאף אחת מהתוכנות אינה נגן מדיה, אז בעזרת איזה נגן אני מפעיל את זה? מה עושה כל אחת מהתוכנות והאם צריך להגדיר משהו או שהן עושות זאת אוטומטי? והאם אפשר לנגן את הקובץ גם במחשב שהוא לא כפול ליבה עם 512RAM? תודה

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  6. http://www.ums4u.co.il/long/ יש שם כמה תמונות של מיקומים, וסקר, תצביעו ותביעו את דעתכם - תודה!!

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

http://www.youtube.com/watch?v=W7SdJX6gYpA לכל חובבי היפנים והאופנועים, סירטון מהמם על הג'יקסר 1000 החדש!! ;D תהנו! (מומלץ לשים על פול ווליום).

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by AliceInChains,

הי חברה, שידרגתי תOFFICE והOUTLOOK הותקן על ה WINDOWS MAIL שהיה לי לפני. כל ההודעות של החשבון שלי נמחקו ואני לא יכול לדעת אם זכיתי ונמחקה ההודעה, או לא. האם אפשר בבקשה לשלוח לי מייל אם זכיתי או לא? אם זה אפשרי אתן את המייל בפרטי למי שצריך.....

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  9. הם נמכרים במחיר טוב עכשיו ואולי כדאי להתחדש. מה דעתכם עליהם? בנוסף אם אתם מכירים בושם אחר ושקיבלתם עליו מחמאות אני יותר מאשמח לדעת. כרגע יש לי הוגו בוס (בצורת המימיה), אזארו הרגיל ופלומה פיקאסו (שני הראשונים עומדים להיגמר)

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  10. אני מתכוון להתחיל שירות לאומי בקרוב. מישהו יכול להמליץ לי על תחום או יותר טוב תפקיד מעניין,מאתגר ? אני פחות מעוניין בתחום החינוך אבל מוכן לשמוע כל הצעה.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  11. אשמח אם מישהו יודע איפה אני יכול לראות את הפתרונות(של כיתה י"ב אם זה משנה) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  12. Started by UNDERDOG,

למי שלא מכיר זה סרט תעודה שמוכיח שארצות הברית תכננה בעצמה את ה11 בספטמבר יענו קונספרציה בשביל כסף ועוד כל מיני דברים הסרט מיועד רק למי שמבין אנגלית אין תרגום http://video.google.com/videoplay?docid=-2035108967536002048

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  13. תענו לי על מישהו קרוב קרוב קרוב שגר איתכם בבית יש בן אדם שאתם חושדים בו שהוא רע,רמאי,נוכל ומניאק הוא עשה לכם משהו רע++. קרה פעם/פעמיים וגילתם את זה במזל והוא מכחיש את זה (אין כמעט סיכוי שתתפסו אותו עוד פעם) לריב איתו? להתעלם? לנסות להסתדר? קשה לדעת מתי הסתדרתם/לדבר איתו על זה כי הוא עושה הכל מאחורי הגב, מעמיד פנים שהכל בסדר ושהוא בן אדם טוב עושה מצוות וכו..

14. Started by Pr0Xy,

רק להיכנס. כל מילה נוספת מיותרת...

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. היי חבר'ה. יש ברשותי ספר - Que MCSA MCSE 70-291 Exam Cram 2nd Edition. הספר באנגלית. לפי הספר עצמו הוא מיועד ל :Exam 70-291, "Implementing, Managing, and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure.", והוא אמור להכין אותי למבחן הMCSE השאלה שלי היא - מה זאת הגרסה הזאת(70-291)? או בקיצור - האם מספיק לקרוא את הספר הזה ולגשת לבחינה? אני לא רוצה להשקיע כסף בקורס. אני פשוט מעדיף שתהיה לי תעודה ביד. עושה רושם שזה ספר די קצר. האם הגיוני שאפשר ללמוד את זה בכמה ימים ולגשת לבחינה?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by Rinkadink,

http://www.youtube.com/watch.php?v=o6gTH2pvtCw&search=crazy%20frog

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by Ovid,

שלום, אני לא למדתי קומבינטוריקה בלימודים(רק לבד, וגם זה לא הרבה),ואני צריך לעזור לחבר אחד. יש 3 תרנגולות, 4 ברווזים, 2 אווזים. כמה קומבינציות אפשר לעשות איתם כדי שבכל קומבינציה יהיה 1 תרנגולת, 1 ברווז, 1 אווז ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by moonjib,

http://www.worldpressphoto.nl/index.php?option=com_photogallery&task=view&id=184&Itemid=115&bandwidth=high גם את שאר התמונות.

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  19. שלום לכולם, שמי תומר ואני גר ברעננה. אני מתכנן הזמנת מחשב בסכום של 5,100 ש"ח ואני לא רוצה לתת לידיים של חאפר לגעת בזה. אני מעוניין, אפילו בסתם אחד שיודע להתעסק עם זה טוב. כלומר, אני מזמין חלקים חלקים, אני מזמין" מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מאוורר, היט סינק, כרטיס טלוויזיה, הארד דיסק, צורב, ספק.. והוא יצטרך להתקין אותם בתוך המארז ככה שייצא לי מחשב פצצה אני צריך אחד שלא ממהר, אחד סובלני שיעשה את העבודה עד הסוף. שהכבלים יהיו מסודרים פרפקט.. אם אני צריך לשלם איזה 50 ש"ח על UV CABLE או איך שלא קוראים לגומי הזה שמשחילים בתוכו את החוטים, אין בעיה... אני מעוניין לעשות סידור כבלים עד הסוף, שממש, חוץ מלהחליף מדי פעם משחה תרמית וניקוי עם ספריי לחץ אוויר.. לא יהיה צריך לעשות כלום.…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לעשות רישיון לאופנוע 50 סמ"ק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם מותר לי להרכיב? רק בכבישים עירונים אפשר ליסוע עם אופנועי 50 סמ"ק? וכמה צריך לעלות הלימודי נהיגה?

21. Started by et_gershon,

מישהו היה בהפנינג של גיימר היום?. מישהו השתתף בתחרויות? מישהו השתתף בתחרות מודינג? עם הייתם שתפו איך היה! אני הייתי פעם ראשונה והיה מאוד נחמד לדעתי, אבל התגובות קשות על האירוע הזה (חוץ משלי) ! תגובות!

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by nadaw,

אז יש שביתה או לא?

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  23. הגיע הזמן למלא את האימיול לקראת יום כיפור המלצות לסדרות מלבד המובנות מאליהן (prison break, lost,24,heroes...) וסרטים כמובן יאללה שפכו...

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  24. לכתבה...

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

מדובר בחקירת פונקציה מהסימולציה השניה של לחמן ל003. - מה אני צריך לעשות כדי למצוא את A? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים