כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת אומרת , מה הייתם מעדיפים , פינת מחשב עם שולחן מחשב ומסך סטנדרתי 19',22' ומערכת 5.1 או טלוויזיה lcd 32 עם מערכת 5.1 ולשחק\לגלוש כשאתה יושב על הספה והמקלדת ועכבר האלחוטיים על השולחן של הסלון מה אתם הייתם מעדיפים את הסלון גיימרים או את הפינת מחשב הסטנדרטית ?
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מאבטח מתקנים פורפיל 64 יש לי בעיות שמיעה ואסור לי לעשות מטווחים ועדה רפואית יכולה לפסול לי את התפקיד ?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני בן 17וחצי כמעט וקבלתי היום צו ראשון דחוי (יענו שלחו לי אותו עוד פעם) והפעם הוא הגיע לי בצורה שונה... אני יסביר: קבלתי רק דף אחד במכתב ויש שם 6 כרטיסים של "אגד".. הבנתי שזה לנסיעה (מוזר, פעם ראשונה שאני מקבל כזה) ושם רשום "שובר נסיעה מלש''ב"... הכוונה שזה רק נסעיה מתל השומר הביתה יענו? מצטער על הבורות ותודה.
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בעתיד מתוכנן השידרוג ל IVY BRIGDE למקביל של I5 2500K. יש את לוח הזה כרגע במחיר מעולה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913 לאור תחזית של עליית מחירים בלוחות האם, בנוסף לצמצום יצוא מתכות מסין. האם הלוח יתמוך בIVY? כדאי לי לקפוץ על המציאה עכשיו או לחכות שמעבדים החדשים יקנסו לשוק והלוחות Z77 H77 יעלו פחות? כמו כן האם הלוחות החדשים הנ"ל עם הצ'יפסט החדש יהיו יותר טובים מאשר זה שבקישור? ושאלה לגבי הזכרונות. נכון לעכשיו יש לי G.SKILL 8GB 1600 CL7. ECO אני חיפשתי עוד סטיק או שתיים של 4 בדיוק לפי הפרמטר של 1600 ו CL7 והכי קרוב היו את אלה CL8. עד כמה משמעותי העניין עם התיזמונים? מנהלים למה הדיון הועבר לכללי? פתחתי אותו במפרטים...
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי... אני כרגע עורך את אוסף המוזיקה שלי במחשב, ובגלל שאני פנאט לפרטים אני חייב שעל כל שיר יהיו לי פרטים מלאים, כולל אלבום ושנת הוצאה... הבעייה שחסר לי מלא פרטים. עד עכשיו עבדתי עם אמזון אבל זה בלתי אפשרי כי כל שיר מופיע באלף אלבומים שונים וגם גוגל לא עוזר יותר מדי. השאלה שלי : יש לי שם של שיר, איך אני יודע באיזה אלבום הוא יצא לראשונה (ולא באיזה אוסף מאוחר יותר)? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
השיר מהסרטון הזה http://www.broadbandsports.com/node/6047&yv=1 אני יודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את השיר אני מחפש כבר יום שלם
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן היייתי מסיבה ערב לפני ערב ראש השנה הצטלמתי פעמיים לשני אתרים שונים אחד זה resident והשני אני כמעט בטוח שהוא אמר משהו עם net שימו פה את כל האתרים שאתם מכירים שמפרסמים תמונות ממסיבות
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ניראה לי סרט ממש טוב.... בארצות הברית הוא כבר יצא ב 8 לאוגוסט!!!! מתי זה יהיה בארץ???
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הזמנתי לפני חודש וקצת לייזר ירוק 20MW מחו"ל, והוא עדיין לא הגיע - שאר החבילות שהזמנתי לפניו ואחריו כבר הגיעו, ורק הוא עדיין לא. היה רשום שהוא נשלח כבר באיזור ה-06.12.09, אחריו הזמנתי פד לעכבר שנשלח באיזור ה-07.12.09 שהגיע אלי לדואר ביום חמישי הזה (אבל אין שום זכר ללייזר). שמעתי שהמכס מחרים לייזרים ירוקים, האם זה נכון? על החבילה רק מצויין שזה לייזר ירוק - אבל הזמנתי לא מזמן לייזר ירוק של 5MW שגם אצלו על החבילה היה רשום לייזר ירוק ולא היתה שום בעיה... מה הקטע? למי לפנות? פניתי כבר לאתר, מה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם PAYPAL כשאני בא לקנות מהאתר playspan.com (שעובד עם פייפל) זאת השגיאה שאני מקבל: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1469868211.JPG חשוב לציין שהמשתמש מאושר עם הויזה והכל בסדר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
אני יודע שזאת שאלה LAMERית, אבל באלו אתרים אני יכול לפרסם חומרה (כרטיס מסך שאני רוצה להיפטר ממנו) למכירה? :saint: :AR15:
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
משחק ענק עם אופנוע שצריך לעבור מסלולים מיוחדים ... כנסו ולחצו Play
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת פורמים של vBulletin ורציתי לדעת אם אני קונה רשיון אז הוא תקף רק לפורום אחד או שאני יכול לפתוח כמה פורמים על אותו רשיון? תודה לעוזרים,ובבקשה רק מי שמבין שיענה! נ.ב: מנהלים חשבתי שזה המקום הכי מתאים אם לא אנא תעבירו את הנושא תודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי חברים תוך כדי שאני גולש פה.. נזכרתי בשיר ישן ישן ומאוד מאוד נושן ועם זאת מאוד יפה לשיר קוראים life או לפחות ככה ניראה לי כי המילה לייף נאמרת שמה הרבה מאוד פעמיים זה הולך משהו כמו '' לייף , אוו לייף , אוו לייף , אוווווווווו לייף , טו טו טו טו'' מישהו מכיר ? זה ממש מציק לי ..
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הולך לקבל עדכן 4.2.2? סמסונג התחילה להוציא את העדכון בספטמבר 2013 יש לי את הגרסה של היבואן הרשמי
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ידידה שלי שיצרה חשבון בFACEBOOK.. אני לא מצליח למצוא אותה וגם חברים שלה לא מצליחים למצוא אותה לא לפי הניק ולא לפי המייל יצרתי יוזר חדש.. ועדין לא ניתן למצוא אותה בחיפוש.. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב עם מפרט כבד ומסך איכותי. ראיתי הרבה מקטעים של המלצות אבל לא הצלחתי למצוא המלצה ברורה על חנות מסוימת. מחפש המלצה לחנויות מומלצות באזור המרכז. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה מאד, שמתמחה בהרכבת מפרטים לגיימרים, מספקת רכיבים מקוריים והרכבה ויעוץ מקצועיים וכמובן עם מחירים סבירים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
אני זקוק להמלצה כסא תלמיד/עבודה לא יקר , 200 ש"ח למחשב שיהיה מרופד - לא מנהלים. יש לי כרגע כסא מנהלים שעלה לי בזמנו 400 ש"ח והוא ענק, גדול ולא נוח כל כך.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
טוב זה קצת ישן אבל עדין איזה פאשלה. אני לא ראיתי שום פרק, אבל חבר שלי בא ורצה לראות את הסוף בקיצור הייתה להם כזאתי פשלה למי שלא שם לב הם החזיקו מדלית ערד אחת שתי כסופות ואחת זהב בקיצור הגיעו שלושה לגמר שני אנשים, אחד אחד וזוג אחד אז כאשר החריזו מי השלישי ידעו מי לקח מקום ראשון ושני איזה בושה. (לפי המדליות)
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות לרינגטונים מגניבים עבור הודעות SMS (עדיפות לפורמט MP3). אשמח לקבל לינקים, או שתעלו לכאן את הרינגטונים המגניבים שלכם (תעלו רק דברים בלי זכויות יוצרים). צירפתי רינגטון שיש לי בטלפון (הורדתי אותו מזמן מאיזשהו אתר חינמי), ואשמח לקבל עוד. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ראיתי הרבה דברים הזויים, בINQ במשך השנים, אבל דבר כלכך הזוי עוד לא ראיתי.... :jump1: :jump1: http://www.theinq.com/?article=20980
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כן חברה סוף סוף זה הגיע..צלסי -בארסה אחד המשחקים הכי מדוברים בשנים האחרונות..לא צריך להוסיף אף מילה יאללה הימורים אני אומר היום צלסי תנצח אבל בארסה תיתן להם בראש בקאמפ נואו..בעזרת השם בארסה עולה..רק לא צלסי אה ואיפה אתם רואים תמשחק(אם בכלל)?אני אצל חבר בירה גרעינים כמו שצריך טוב שאהייה ערב כדורגל מהנה לכולנו
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר נחמד עם כל מיני תמונות נחמדות שהוא מראה?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-