עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. צריך אתר של הסטטיסטיקות וסקרים כאלה ערציים של כל מיני דברים, כמה אנשים שומרים כשרות או לכמה אנשים יש מצלמות דיגיטליות, סתם דברים כאלה כלליים... יש לי ויכוח עם חבר ואני חייב להוכיח לו משהו... תודה מראש slim_shady

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. ציטוט מהאתר שלהם: היו שפירשו את הפוסט המקורי כניסיון לפרסומת סמויה, אז למען הסר כל ספק - אין ולא היה לי קשר מעולם עם "פנדה" מכל סוג שהוא... אפילו לא קניתי אצלם מעולם . מדובר בסה"כ בצרכנות נבונה. בתור "דרומי" אני יודע כמה זה מעצבן שכמעט ואין חנויות שמאפשרות איסוף עצמי דרומית לראשון (גג אשדוד) ולכן פרסמתי את הפוסט - באמת כשירות לכלל ה"דרומיים" פה באתר. אין ולא היתה כל כוונת פרסום, גלוי או סמוי ותודה ל-Milford Cubicle שהסב את תשומת ליבי לעניין (http://tinyurl.com/3xvd5z) ד"א - את בעית המרחק לקבלת שירות זה לא פותר עדיין... TMP

3. Started by Kitt0s,

קיבלתי זימון למיונים של קד"צ טכני של חיל האוויר.. מישהו יודע מה זה אומר חוץ מלהיות מכונאי מטוסים?! מישהו משרת שם או יודע משהו בנושא?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  4. אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by aldema,

אחרי שהחלטתי לקנות טרקטורון אני עומד עכשיו בהחלטה , איזה טרק' לבחור מכיוון שהגיעו שתי דגמים חדשים: שתיהם 250 אז בגלל זה ההתלבטות כי אתם לא חושבים שזה קצת חלש מדי?.. הונדה אקסטרים(השחורה בתמונות..) שאפשר לייבא אותה במחיר כולל דרך חיפה במחיר של 25 ש"ח חדש חדש.. קימקו מונגוס \250 אם יש הבדל בכלל ביניהן.. במחיר דומה . מה עדיף משניהם? ואם אני רוכב מתחיל אז אפשר להסתפק באחד מאלה לטיולים או עדיין כדי לחפש סקרמבלר יד שנייה או שלישית..? תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by bikram,

שלום, אני מחפש חנות אמינה (שלא תיסגר מחרתיים) באזור ת"א. אשמח לקבל המלצות... תודה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by bonasi,

כן כן ... זה סוף סוף קרה ..... KSP פתחה לי ליד הבית מרכז מחשבים ענק ! http://www.ksp.co.il

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by wooper,

הי אני מחפש עבודה כרגע שונה מעבודתי הנוכחית באבטחה שדי נמאס לי ממנה ומהשכר בה שנע בין 5300-5700 שח חשבתי על חנות אבל ברוב החנויות אין מודעות שצריך עובדים, או שהם אומרים שהעבודה לא אקטואלית גם אני מניח שאם עובדים בחנות צריך לעמוד שעות על הרגליים, ואין לי סיבולת גבוהה לעמוד שעות מה שמשאיר לי את האופציה לעבוד במכירה/ שרות לקוחות האם באמת בחנויות זה עבודה כל הזמן על הרגליים ? איזה עבודה מכניסה יש שלא דורשת מקצוע ? אני מעדיף עבודה בשכר גלובלי ולא שעתי אני שוקל לעשות תואר כללי עוד שנה למרות שתואר כזה לא נותן הרבה לדעתי

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by NetSpider,

Status Quo

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

גוגל בעוד 20 שנה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, המורה שלי נתנה לחברי הכיתה לחשוב מה התרגיל/משהו אחר שייראה לנו שאפשר להגיע לסכום 0 עם כל מספר שיהיה, האם יש הוכחה חד משמעית? E-מס' שגיאות X-ממוצע Y-מספרים למשל יש לנו את המספרים האלה ואנו מחשבים ממוצע: 3,2,5,11,4 5=25:5 הממוצע הוא 5 X-Y=E 3=5-2 2=5-3 0=5-5 6-=5-11 1=5-4 כל המספרים שחישבנו בייחד שווים ל-0... תנו לי הוכחה חד משמעית שאומרת שאם אני אשתמש בכל מספר התוצאה תהייה תמיד 0.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  12. יש לי עבודה מטופשת בביולוגיה שצריך לקחת שיר/סיפור או כל דבר אחר ולקשר אותו למערכת העיכול. חשבתי על השיר pizza pie של System of a Down הבנתי שהשיר מעביר ביקורת לגבי הג'אנק פוד בארצות הברית ושטיפות המוח לצרכן, מישהו מכיר מקור שאוכל להסתמך עליו? אם לא, מישהו מכיר איזה שיר מטאל יפה שקשור לאוכל? לא עולה לי שום דבר לראש... אבל משהו לגבי עיכול/תזונה? אולי איזה שיר רגאיי שקשור לאכילת פטריות? משהו? תודה

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by e.s,

מישהו בבקשב בבקשה יכול להכין לאתר שלי באנר ?? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  14. http://www.ums4u.co.il/long/ יש שם כמה תמונות של מיקומים, וסקר, תצביעו ותביעו את דעתכם - תודה!!

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by vinipyx,

אני צריך ללכת לעבודה אבל אני לא יודע השבת

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by Gnome,

ה SPYMAC ממש אחלה של דבר אבל יש לי בעיה והיא כשאני שולח קובץ מצורף לאי-מייל מתקבל רק האי-מייל בלי הקובץ. ואיפה שכתוב אחרי השליחה שדואר נשלח בהצלחה לא כתוב ע"י זה שמצורף לזה קובץ, מישהו יודע מה לעשות? ומה הגודל המקסימלי שאפשר לשלוח ב SPYMAC?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by Raul,

לפני כמה זמן נתקלתי במקרה באתר כזה שיש בו מלא חתימות כאלה מוכנות... כמו BARS כאלה עם מלא דברים וסגנונות... כמו "Im a Sony-Ericsson User" וכאלה... אני בטוח שמשהו פה מכיר את האתר, כי ראיתי כמה שמסתובבים עם חתימות משם.

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  18. אהלן אהלן, אני רוצה לקנות מכונה שהיעוד המיידי שלה הוא קיצוץ זקן ושיער מהאף, שתיהיה נטענת ואמינה. אם היא מסוגלת להתמודד עם תספורות ראש - יתרון גדול. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מ 100$ ולא משנה לי קניה בארץ או מאתר בחו"ל שמקבל פייפאל, יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by pocket,

1) אם באתי במגע עם מישהי שנגועה באיידס/נגיף כל שהוא (נדבקה לפני יום וזמן התפרצות המחלה הוא עד 8 שבועות). האם גם אני חולה באיידס? דוגמא: מישהי שוכבת עם חולה איידס בלי הגנה והנגיף מועבר אליה. כעבור יום בה מישהו שלישי ושוכב עם אותה אחת ששכבה עם החולה איידס. הנגיף ממה שהבנתי עוד לא התפרץ אצלה (לוקח כמה שבועות עד שאפשר לגלות את זה בבדיקה). השאלה אם המישהו השלישי ששכב איתה בלי הגנה גם כן נדבק באיידס. 2) אם יש לי חשש שנדבקתי מנגיף כל שהוא איך אני יכול לבדוק את זה? (נגיפים כללים לא דווקא משהו ספציפי). 3) אם נחשפתי לנגיף לדוגמא כלבת בכמות מאוד קטנה, זה מחסן אותי או מדביק אותי בכלבת?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  20. בזמנו שקניתי את המסך שלי DELL 2209WA, קיבלתי אותו עם שליח UPS. אני זוכר שנאמר במקרה ותהיה תקלה יש אפשרות להביא את המסך לאופיס דיפו, ומשם UPS לוקחים אותו למעבדת יעל פתרונות(בחינם)... נכנסים היום לאתר של אופיס דיפו ואני לא רואה שום דבר בעינין. דבר נוסף, מה הזכויות שלי בתור צרכן? תוך כמה זמן הם חייבים לתקן את המסך? האם אני זכאי לקבל מסך חלופי כל עוד שלי בתיקון?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by i.k,

טוב יש לי שאלה בקשר לחלק של השוואות ביצועים עם כול מיני מחשבים באתר של 3dmark אני לא מוצא איפה אני יכול ליראות תוצאות עם התוכנה מי שיודע שישלח לי לינק

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by shlomibandit,

אני יודע שלא בטוח זה קשור לפורום פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה באיזה פורום הכי מתאים החלטתי בפורום זה אני רוצה לקנות פלאפון ככה עד 2000+- ש"ח שיש בו הרבה זיכרון לשירים , וידאו מצלמה איכותית ושיהיה קטן קיצר פלאפון טוב , אפילו עד 2500 שקל.. מה מומלץ? חשוב מאוד שלא יהיה בו הרבה קרינה כי אני מדבר הרבה שעות בפלאפון חח

23. נניח הרבה אנשים מתים בבתי חולים, אז אם נבטל את בתי החולים, אנשים לא ימותו!

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  24. שאלה שלא הצלחת למצוא לה תשובה טובה (אולי לא חיפשתי טוב)... בקיצור, יש כמה סוגים של נגיף השפעת, A, B, ו-C, מביניהם רוב מקרי ההדבקות בבני אדם זה מסוג A. העניין הוא שלכל מגפת שפעת יש את הוריאציה שלה, ומסמנים את זה H1N1, H5N2 וכו' עם מספרים משתנים. שאלתי היא- מה משמעות הסימון הזה? סלחו לי על בורותי, ושפרו נא את השכלתי, והאירו את חשכת העולם דרך שיתוף המידע!

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by Rinkadink,

http://www.youtube.com/watch.php?v=o6gTH2pvtCw&search=crazy%20frog

• 9 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים