כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אם אני לוחץ על הבאנר הוא לא פותח את האתר אלא פותח אותו במקום הבאנר(במקרה הזה הבאנר של זיגזג). אנא הסבירו ופרטו את התופעה... האם זה רק אצלי או שזה אוניברסלי? ?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
צינו כל אחד מהו חברת הסוללרי שלו וכמה אתה מדבר ממנו האם יש לך קשר משפחתי וחלוקת החבררות האחרות לפי זמנים תודה נ.ב אם אפשר צילום -ללא שם משתמש אני רוצה לארגן מכתב עם סטיסטיקה נגד העושק של חברות הסוללר ראיתם כמה הירוויחה סלקום השנה - קרוב למיליארד שקל
-
חבר'ה תעזרו לי בבקשה למצוא אכסנייה או מלון נוער טוב וזול לחופשת הגיוס שלי אני יוצא עם חברה שלי אך קצת קשה לי למצוא מקום טוב אז ככה המיקום לא חשוב (לא משנה צפון דרום ) אני רוצה מקום יפה ומסודר עדיף עם ארוחה אחת ביום לפחות עדיפות ל2 ארוחות ביום שיהיה כמו שאמרתי מרווח ומסודר מקום על רמה אבל לא יותר מידיי יקר מדובר בשבוע בערך שאני רוצה לנפוש אז רק ללינה כולל ארוחה אחת או שתיים ביום אני מקציב עד 1000 שקל לאדם זה התקציב שלי ורצוי שבמקום יהיו אתרים לטייל בהם וכו' אני לא ממש מבים בזה בעצם כמעט בכלל לא אני בעצמי לא יודע בדיוק מה אני רוצה אז אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי עם זה תודה, אסף :smoke:
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותו?
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי מישהו יודע על שירותי "144" לטלפונים סלולריים של שלושת המפעילים (פלאפון, סלקום, אורנג'), עדיף אינטרנטיים ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום כולם דוד שלי בניו יורק ואני רוצה שיקנה לי פאנק הבאתי לו תשם וכסף אבל איפה העוא יקנה את זה ? מישהו מכיר חנות בניו יורק אמיתית לא באינטרנט שהוא ילך אליה ויקנה אני ישמח לקבל כתובת של החנות ! תודה לעונים @!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ריינגר אבל לפני שאני הולך לעשות רשיון או משהו אני רוצה לדעת כמה זה עולה.... אני מחפש ריינגר 2X4 בלי מערכת בלי מזגן פתוח....לא חדש אלא יד שנייה (או שלישית)שיהייה במצב טוב.... אני לא רוצה שתגידו לי פה אני מוכר אני מוכר אלא כמה זה אמור לעלות לי? ואם תוכלו להגיד לי על שתי דגמים: 1. מה שאמרתי למעלה... 2. סגור עם מזגן... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://absolutelyagency.com/asp/per.asp?pcode=110857&kod=a3960377&pic=1 תסתכלו על הסעיף Weight, מזה, מה היא מוצר שמודדים אותה לפי Lbs? WTF?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו פה הולך\הלך? הייתי לפני שבועיים בערך לא ממש כיף שם כי יש רק רחבה אחת אבל עוד מעט יש מסיבת קצף עם 3 תקליטנים ויהיה פצייץ!!! קבלו ת'הזמנה (חבר שלי יחצ"ן, בקרוב גם אני יהיה...) אין לי כוח לשים ת'חלק השני אני ישים אותו אחרי זה (יופי מרוצים?? :-X)
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
משחק ענק עם אופנוע שצריך לעבור מסלולים מיוחדים ... כנסו ולחצו Play
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.condom.co.il/links.asp?id=288l תגידו לי כמה קיבלתם.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יום שלישי יש לי מתכונת ועכשיו כשאני מתכונן הבנתי ששכחתי מה זה אם קריאה ואיך מזהים אותה אז עם מישהו יכול לעזור לי ... אודה לו מאוד!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש אתרים שמביאים באנר ואתה מקבל עליו כסף על זה שהוא מוצג אצלך באתר
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תודה, הרצתי חיפוש אבל לא מצעתי כלום
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש תמיד תקטעים האלה שכל החבר'ה יוצאים ומנגנים על גיטרות מפוחיות וכאלה ואני מתבאס חח... וגם אני עכשיו מתחיל ללמוד בפנימייה ככה שלנגן על תופים אין לי ממש אפשרות. איזה כלי הקשה מומלצים יש שאפשר לנגן איתם מוזיקה עממית כזאת של ישראלים וגם מוזיקה חסידית קצת [ :-[] ? חשבתי על בונגוס אבל אני לא יודע אם זה מתאים לסגנון שלרוב מנגנים. וגם כחון אבל זה יקר יחסית ואני די מחפש משהו זול. אם +-800 נגיד זה האפשרות היחידה אני ילך על זה אבל זה טיפה מעל הגבול...יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי כרטיס שמתחבר ל-PCI ועליו 2 חיבורי USB ועוד 2 FW. שמעתי פעם שחיבור USB בכרטיס שכזה מהירה יותר מחיבורי ה-USB שעל הלוח. האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אם נגיד מישהו שם לי בחשבון פאיפל סכום מסויים, ואין לי ויזה או בכלל שום כרטיס אשראי אחר, פשוט חשבון פאיפל, אני יכול להוציא את הסכום הזה מהחשבון הזה בארץ? חבר שלי אמר שעד לא מזמן לא היה ניתן לעשות את זה, אבל עכשיו כבר מותר וזה מלווה בעמלה של 20 ש"ח . רציתי לאמת ...
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בחנות מחשבים לפי מפרט ושלמתי מקדמה 10% . לאחר שבוע וחצי התקשר נציג מהחנות והודיע לי שהמחשב הורכב והוא מוכן למשלוח . שלמתי לו דרך הטלפון בויזה על המחשב ובזה הסתיימה השיחה . למחרת נכנסתי במקרה לאתר האינטרנט של החנות וראיתי שבשני פריטים מהמפרט שהזמנתי היתה ירידת מחיר .עכשיו במידה והירידה היתה בשבוע וחצי שבין ההזמנה לתשלום האם החנות הייתה צריכה להוריד לי את זה מהמחיר הסופי ואם התשובה היא חיובית האם זה גם במקרה ולחנות אזלו שני פריטים אלו בתוך השבוע וחצי והם הביאו מלאי חדש ובעקבות זה היתה ירידת המחיר .
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
צריך סיבה ספציפית מיוחדת לדחיית הגיוס? איפה אני מבקש לדחות את ת. הגיוס, ואיך הכי אפקטיבי להשיג את הדחייה? כאמור הגיוס שלי הוקדם ביותר מ3 חודשים תוך יום אחד, כאשר קיבלתי צו גיוס ל11 לנובמבר ויום למוחורת קיבלתי 11 לאוגוסט... תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לסרטים "איכותיים" בזמן האחרון אני לא ממש מוצא כבר... משהו בסגנון של אמריקן ביוטי, רודף העפיפונים, חומות של תקווה, ההחלפה ועוד כאלה... תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לא יודע אם זה היה אבל זה כזה WTF http://video.google.com/videoplay?docid=-2428845643156649877&q=girl+fight
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-