כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אני צריך ליסוע מחר לתל-אביב, יש לי כמה סידורים שהחשוב שבהם זה להיכנס לכמה חנויות אלקטרוניקה. אני צריך לקנות כל מניי דברים. אני מדבר על חנויות לרכיבי אלקטרוניקה כמו נגדים, קבלים, בידוד מתכווץ, חיבורים של אודיו-וידאו וכו'. איפה יש חנויות כאלה? המליצו לי על שמסי בגבעתיים, ולבקר בשדרות הר ציון שאין לי מושג איפה זה בדיוק, ואני לא יודע איזה חנויות יש שם. אם מישהו יכול להגיד לי איפה זה שדרות הר ציון, ואם באמת יש שם חנויות שוות. ואיפה יש חנויות כאלה עוד, אני אודה לו מאוד. Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
-
יהי זכרו ברוך. כבר מהספר התשיעי אמרתי שהוא צריך למהר עם הסדרה ולא להשאיר את המעריצים אם סדרה לא שלמה. אני נקרע בין האכזבה על כך שהסדרה לא תושלם בצורה הנכונה (אף על פי שהוא הכין רשימות שאמורות לאפשר לאחר לסיים את הסדרה), לבין הצער שאדם נפטר. מי עוד היה ממעריצי הסופר המעולה הזה?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש את השיר שמשמעים ברקע של הפירסומת לתוכנית של גראהם נורטון ב YES והשיר הזה הושמע בסרט של ג'קי צ'אן אני לא ממש זוכר את המילים שלו חוץ מ .. absolutly nothing...hoo..... נשמע מצחיק אבל אני צריך את השיר הזה לאיזה פרוייקט קטן ואני לא יודע איך קוראים לו , אם מישהו יכול לעזור לי בזה אשמח אני אובד עצות ואני הייתי אמור לבנות איזה שהוא מצגת שהכול התבסס על השיר ברקע help ....
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני יאבל , יש לי איזה כמה דקות ככה לכאלה , הייתי ... הממ ... איפה לא הייתי , עכשיו אני בעבודה , ולא נראה לי שיש מוסד קיים שיוכל להכיל אותי .
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי חשבון באתר http://www.torrentbytes.net שהוא פאור יוזר ואני לא ידוע איפה אני בודק אם יש לי הזמנות מישהו יכול לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני לא לוקח שקל יותר ממה שעולה....אני מזמין ב-10$ + משלוח כמה משלוח עולה? אני מחפש 8 אנשים....כל אחד ישלם בדיוק כמה שהוא צריך מי שמעוניין שייצור איתי קשר בהודעה פרטית מנהלים...בבקשה לא לנעול או משהו
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מי בא למשחק ולאיזה שער?? ואם מישהו מוכר כרטיס למשחק לשערים 10-11 שיגיד לי
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
באיזה פורם אני שואל כאן על בעיית חשמל ביתי
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, אני בן 24 וכיום אני מועסק במשרה מלאה בתור מתכנת WEB בחברה קטנה "משפחתית" ופחות או יותר מרוצה. אבל אני תקוע. תקוע בתפקיד, בקידום. היה לי ראיון עבודה למשרה בחו"ל ולהפתעתי הגדולה, נפלתי לא על קטע טכני, אלה על חסרון באישיות שלי. אני אדם ביישן (לא מדבר הרבה) וזה הפיל אותי, אני לא באמת עצמאי (מקבל עבודה מהבוס שלי ועושה אותה בלי שאלות) וזה הפיל אותי. מאוד הופתעתי והתאכזבתי, כי פיספסתי הזדמנות נפלאה בגלל האישיות המעפנה שלי. על רקע זה, אני שוקל לעבור מקום עבודה. אבל אני מתלבט לאיפה? אפשר לנסות ללכת לחברה גדולה, שיש לה היררכית ניהול ברורה, צוותים, עבודה מסודרת וכללים אירגוניים. אפשר ללכת לחברה יותר קטנה, שיש בה אולי צוות אחד-שתיים. ואפשר סטארטאפ. אבל מה יפתח אותי באופן האישי? …
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי אני בת 25 . תמיד היה לי חלום ליסוע לסין ובנוסף אני אני אוהבת תמיד להכיר אנשים חדשים ולהרחיב את המעגל החברתי. החלטתי לשלב בין השניים. אז החחלטתי לארגן קבוצה של צעירים מהאינטרנט שביחד נרשם לטיול מאורגן לסין כי בגלל השפה מאד קשה להסתדר שם לבד . בנתיים להפתעתי הולך לא רע ויש לא מעט פניות אבל עדין לא מספיק, צריך כמה שיותר גם כדאי להוזיל את המחיר וגם כי זה כיף כמה שיותר. הפרטים : טיול מאורגן של 11 יום ביגין ושנגחאי ביולי או בספטמבר - עוד לא הוחלט . המחיר - בערך 1800 דולר למספר אנשים שיש כרגע . הטיול הוא לגילאי 23-32 בלבד. אני אשמח אם מישהו מעוניין או חושב שזה יכול לעניין שיפנה אליי במייל וגם אם אתם מכירים מישהו שאולי זה יענין אותו. meitalkon@gmail.com תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו יודע מהי מדיניות המל"ג על חזרה על קורסים שהושג בהם ציון עובר? לא הצלחתי למצוא משהו באתר שלהם, אז אם למישהו יש מושג + מקור, אני אשמח. תודה! נקודה ששחכתי - הקורס "השמין" בנק"ז אחד מאז שעשיתי אותו.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני מזמין מוצר מNEWEGG איך אני יודע כמה יעלה לי המשלוח? אין לי מושג איפה לבדוק ומעולם לא עשיתי הזמנה.. בבקשה עזרה.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, שמי תומר ואני גר ברעננה. אני מתכנן הזמנת מחשב בסכום של 5,100 ש"ח ואני לא רוצה לתת לידיים של חאפר לגעת בזה. אני מעוניין, אפילו בסתם אחד שיודע להתעסק עם זה טוב. כלומר, אני מזמין חלקים חלקים, אני מזמין" מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מאוורר, היט סינק, כרטיס טלוויזיה, הארד דיסק, צורב, ספק.. והוא יצטרך להתקין אותם בתוך המארז ככה שייצא לי מחשב פצצה אני צריך אחד שלא ממהר, אחד סובלני שיעשה את העבודה עד הסוף. שהכבלים יהיו מסודרים פרפקט.. אם אני צריך לשלם איזה 50 ש"ח על UV CABLE או איך שלא קוראים לגומי הזה שמשחילים בתוכו את החוטים, אין בעיה... אני מעוניין לעשות סידור כבלים עד הסוף, שממש, חוץ מלהחליף מדי פעם משחה תרמית וניקוי עם ספריי לחץ אוויר.. לא יהיה צריך לעשות כלום.…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד כדאי ללכת על הנדסאי תעשייה וניהול ?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי שמתי לב למשהו מוזר באתר eBAY כאשר שמים bidding על מוצר הוא אומר ישירות "you have been outbid ומבקש לשים סכום גבוה יותר. ניסיתי את האתר הזה ממוכרים רגילים ולא מחנויות,והגעתי למסקנות הבאות: * כאשר שמים סכום על מוצר של "מוכר רגיל" ולא חנות הוא יכתוב תמיד outbid במשך 3~6 פעמים בכדי שתשים סכום גבוה יותר * כאשר רוכשים מחנות הסכום שהצעת מתקבל מידית כנראה יש תרגיל כולשהו שהמוצר יתחיל להמכר מסכום מסוים ולא מהסכום שאתה מציע (לדוגמא המוכר מתחיל את המכירה מ3$ ורוצה שערך המוצר יתחיל להתקבל מ10$ ואתה שם 5$) רק לי זה קורה? כי מוזר שבדיוק מישהו שם סכום מעלי שגדול ב1 או ב0.5 כמו הסכום ששמתי כאשר ניסיתי מספר סכומים במספר מכשירים. ישנה נוכלות?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להוכיח כי שתי השפות הללו לא רגולריות ? אני מנסה לא מעט זמן... וקצת התקשיתי להוכיח... :-\ תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן... איך קוראים למוזיקה שיש בטריילר הלא רשמי של HP 6 http://www.torec.net/trailer_info.asp?trailer_id=32 תודה.. אני ממש חייב את זה, היה לי אותו פעם אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 14:39:04 לא משנה מצאתי השיר הוא מהסרט Requiem for a dream שהיה אמור להיות גם בשר הטבעות. השיר נקרא: Summer Overture
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://www.hayadan.org.il/wp/ibm-bluefire-supercomputer-1205082/ נהדר Bluefire של יבמ, או בשמו הרשמי IBM Power 575, משלב 4,046 מעבדי Power 7 של יבמ במהירות שעון של 4.7 ג'יגה-הרץ, וכולל גם 12 טרה-בייט של זיכרון פנימי ו-150 טרה-בייט של דיסקים. Bluefire מסוגל לבצע 76 טריליארד פעולות נקודה צפה בשניה (76 טרה-פלופס).
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קודם כל ברשת אורנג', כי כבר יש לי טלפון ישן שאני יכול לעשות עליו TRADE IN, וגם אני יוכל לעשות את מסלול החיילים, ואני רוצה שהמקסימום הכללי של הטלפון (עם כל ההורדות מחיר שיהיו מהטרייד והחיילים) ייצא 30-40 שקל מקסימום.. למישהו יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אם אפשר לעזור בבקשה....למצוא את המילים של השיר, או אתרים עם מילים של שירים אני מאוד מאוד יודה לעם.. (חיפשתי בגוגל לא מצאתי, חיפשתי בפורום לא מצאתי, חיפשתי בכל חור ולא מצאתי....אבל אול י לא הגעתי לכולם...)
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב. אחרי שננעלתי על המפרט הסופי ראיתי שהוא יוצא לי בסביבות ה 8500 ש"ח בחנות די זולה בארץ. הרצתי את אותו מפרט בדיוק בחנות און-ליין אמריקאית וראיתי שקיבלתי מחיר ~2500 ש"ח יותר זול... האם כדי לקנות בחו"ל דרך האינטרנט? מה דעתכם? יתרונות / חסרונות?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רדיו מחתרתי שידר בעירק פארודיה על Gangsta's Paradise, כאילו סדאם שר. יש החושבים כי הCIA ניסה לשדר את זה. הנה זה: http://www.turbanhead.com/saddamrap_01.mp3 אני אהבתי ;D
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-