כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות presonal dvd player. מישהו יודע אם ניתן לרכוש בארץ מכשיר כזה? הנה דוגמה למכשיר כזה (אני מקווה שיש בארץ) .
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה משיקה את ה-"Support Hub", אזור ייעודי ומאוחד שנועד להקל על משתמשים שנחסמו או שחשבונם נפרץ, ומודה לראשונה: "קבלת עזרה לא תמיד הייתה פשוטה כפי שהיא אמורה להיות". וגם: סייען ה-AI החדש שייכנס לתמונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם תראו את זה: (זה קליפ של השיר By the Way של Red Hot Chili Peppers) http://www.youtube.com/watch?v=dNlzfHkQ8JM&feature=related ואחר כך תראו את זה: ולדעתי זה פשוט יגרום לכם לחשוב 2 דברים: 1. חחחחחחחח ענק 2. למה יש אנשים כל כך משועממים בעולם... נ.ב: אתם לא חייבים לראות את כל הראשון כי מספיק שתראו את הדקה הראשונה ואז את הקדה הראשונה בשני ותבינו על מה אני מדבר...
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה ליקנות שולחן סנוקר (4מקלות ,2 סטים של כדורים,תאורה,ומה שעוד צריך ) השולחן צריך להיות בגודל מלא ומיקצועי כמה שיותר
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
למי שלא ראה או לא שמע: http://www.youtube.com/profile_videos?user=Thrymwarrior
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
אני מחפש פנס יד רגיל וקומפקטי, שיהיה חזק/חסכוני/ועמיד למים (לא צלילה, אבל שפריצים ובכללי שיהיה עמיד), כמובן שבמסגרת התקציב (20$) אשמח להצעות...
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
http://www.slyck.com/story1390.html באנגלית
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אהלן אני ושני חברים שלי רוצים לקנות טיסן (משהו בסגנון בננה אם מישהו מכיר) למתחילים יש חנות אחת בחיפה אבל חשבתי לחפש במקומות אחרים. אשמח מאד אם תתנו לי לינקים/כתובות/טלפונים של חנויות בארץ ובחו"ל. תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים, אף וידיאו לא עובד לי בYouTube. ניסיתי למחוק את הActiveX Flash ולהתקין מחדש, לא עזר בכלום. אני מקבל את השגיאה : An Error Occured, Please try again later. דוגמאות: תמונה: *קובץ מצורף* [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי לכולם,אני חדש בפורום..אני עושה עבודה בקשר לשואה ויש כמה שאלות שלא הבנתי,תודה לעוזרים. 1.למה הנאצים ריכזו את כל מחנות ההשמדה דווקא בפולין? 2.השמדת היהודים ע"י הנאצים המלחמת העולם השנייה כותנה בשם "מכונת ההשמדה",למה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום,בעבר היה נושא כזה אבל אני לא מוצא אותו.. איך אני יודע כמה ימים מותקנת מערכת ההפעלה ?(אני זוכר שזאת הייתה פקודה ל-RUN)
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שמעתי שמתי שעושים דיאטה חזקה קצב חילוף החומרים של הגוף יורד כלומר צריך לצרוך פחות קלוריות.. ועכשיו לשאלה האם יש דרך להעלות את קצב חילוף החומרים?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע הופיעה הודעה על לוח המודעות שלנו בבית הספר בנוגע לפרויקט "משלחות תיכון לארה"ב". תלמידים טסים לארה"ב ושוהים שם במשך חמש חודשים(סמסטר) אצל משפחה מארחת, לומדים בבית ספר מקומי וכו' וכו'. האתר הישראלי נמצא בכתובת הזאת, והאתר של האירגון האמריקאי הוא זה.. אני התחלתי להתעניין בזה קצת וזה נשמע ממש נחמד. תהיתי אם מישהו ניסה את זה אי פעם, מכיר מישהו שניסה או יש יודע משהו על האירגונים, גם הישראלי וגם האמריקאי. מעניין אותי לדעת פרופיל ממוצע של המשפחות המארחות, מיקומים, ואיך בדיוק כל הדבר הזה עובד. האנגלית שלי, לפחות בכתיבה, די שוטפת, ואני לא חושב שתהווה בעייה. בתודה.
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ראיתה כתבה ברוסית על CEBIT 2007 ואני רוצה לתרגם אותה לעברית או אנגלית http://www.3dnews.ru/news/cebit07_1-192268/ אני רוצה לדעת מה הכרטיס הזה של הASUS ,נראה כרטיס קול ומה הלמבורגיני העצבנית הזאת עושה בדוכן של ASUS גם נראה לי שהלוח אם ששם יעניין אנשים
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, לי ולאח שלי יש שני מחשבים ואנחנו מחוברים עם כבל אפור כזה, אז היום אני מעבירה סרט מהמחשב שלו למחשב שלי ופתאום נכבה החשמל בבית חיפשתי אצלו במחשב ולא מצאתי את הסרט שהעברתי ואז הסתכלתי אצלי וגם לא מצאתי אותו, אז כבר באתי לוותר אבל הוא אמר שיש מצב שאפשר "להציל" את הסרט כי הוא עוד לא אבוד ויש מצב שהוא עדיין נמצא בתוך הכבל שבין המחשבים שלנו, אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני כי הכבל דיי קצר ולא נראה לי שהוא יכול להכיל את כל הסרט, אבל מצד שני יש מצב כי יש כל מיני דיסק און קיי קטנים שיכולים להכיל המון, אז בטוח כבל שעובר בין שני חדרים מספיק גדול כדי להכיל סרט. אז יש לי שני שאלות, האם באמת הסרט יכול להיות "תקוע" בתוך הכבל ושתיים אם כן אז איך אפשר להציל אותו. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני שואל את זה כי אני רוצה למכור אותו במקום אחר ולא ב - TRADEZONE באתר אלא במקום בו האנשים מבינים פחות בחומרה כדיי שאני אוכל למכור אותו במחיר טוב.
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/demented.php כל קטע מצחיק מהקודם,לראות את הכל,מי שלא צוחק מספר לי מה השיטה.
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
פעם מישהו הביא לינק שמראה איך נראה HWzone בשנים הראשונות שלו אני פה רק מ 2006 ומאוד מענין אותי לראות איך נראה האתר הזה בשנים הראשונות שלו .
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
בין העוגה למסטיק, בין הדגנים לחטיפים ובין המשקה המוגז לאלכוהולי.. הכל רק נראה יפה ומרגיש טעים. מעבר לכך, יש סיכוי גדול שאנחנו אוכלים רעלים שעלולים להשפיע באופן קטלני על חיינו וחיי יקירנו.. התזונה הנכונה מתחילה בלבחור את המוצר הנכון: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2381663
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אפשר להגיד ששנים אני לא ממש מגיב כאן כי אני לא כ"כ קשור לנושאי האתר, אבל נראה אם תוכלו לתת לי רעיונות. רקע: אני חייל בן 20, לצערי כרגע אני עושה יומיות אז יש לי לפעמים עודף זמן בבית. תחביבים רכושניים: טלוויזיה, מחשב. לא משחק במחשב או מבצע פעילות שדורשת שדרוג, לא מתעניין במודיגג או OC יש לי: מצלמה, מצלמת וידאו, MP3 של 20 ג'יגה ופלאפון מספק, ככה שגם אותם אני לא צריך או יש צורך לשדרג בקיצור... מה עוד אפשר? כיוון אחד שאני במחשבה מאוד בסיסית לגביו זה בתחום התצוגה. יש לי כרגע מסך CRT 19 של סמסונג שעלה די הרבה בזמנו, ועם כרטיס טלוויזיה אני רואה בו גם טלויזיה (מחובר לממיר). מצד אחד תצוגה גדולה יותר בשביל סרטים זה יכול להיות נחמד,אבל אנ'לא ממש יודע איפה לדחוף טלויזיה כזו בחדר…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קוראים לי מוטי וסיימתי קורס מפעיל CNC לפני כשנתיים.מאז הקורס לא יצא לי לעבוד ב CNC,פניתי לעיסוקים אחרים. העניין הוא שבקורס יצא לי לעבוד עם מכונה של 4 צירים,יש לי ידע בסיסי ב solidworks/solidcam,ואני מתחיל לעבוד ממש בקרוב במפעל במחלקת CNC,מכונות עם 5 צירים,הם למעשה מכשירים אנשים ללא ניסיון אחרי קורס CNC. אני נורא מודאג מהידע שלי בתחום כי עבר הרבה זמן ואפשר לומר שאני מתחיל מכלום,לגמרי שחכתי את רוב החומר. בעצם אני כן מתחיל מכלום! אני רוצה רק לשאול אם יש כאן אנשים שעבדו על מכונות CNC של 5 צירים,עד כמה קשה לקלוט את כול העסק הזה? ולמה עליי לצפות? נאמר לי שאני לא יעסוק בתכנות,אלא הפעלת מכונה של 5 צירים,אבל באופן בסיסי מה אני הולך לבצע? אשמח לקבל תגובות עם…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-