עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רק בשביל שתבינו למה אני תמיד אומר שלגרמנים(ולאמריקאים..) יש יותר מדי זמן פנוי וכסף..... תפעילו רמקולים ותראו עד הסוף http://home.mchsi.com/~djkoolaide2/xtc.wmv איתן

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. למה כשאני כותב מילות חיפוש בגוגל סי או איי אל התוצאות אומנם מוצגות בעברית תקינה ורגילה אך הם בצד שמאל של המסך גם לכם ? באג בגוגל ?

• 3 תגובות
    • 7.5k צפיות
  3. Started by borg,

אני מעוניין במכונה לקיצוץ זקן (לא זקן אמיתי - זיפים ארוכים), שמתאימה גם לשפם ופיאות לחיים. אני לא רוצה לגלח לגמרי, אלא להשאיר זיפים קצרים (כמו של יום-יומיים). הדרישות שלי מהמכונה הן כדלהלן: * אלחוטית-נטענת (רצוי משך טעינה קצר, ומשך עבודה ארוך). * נוחה לשימוש (קטנה, קלת משקל, ומאפשרת עבודה מהירה). * נוחה לניקוי (באמצעות מים), ובלי צורך בשימון. * כוללת ראש בודד מתכוונן (בלי ראשים מתחלפים). למישהו יש המלצה לדגם מסויים? אשמח לקבל קישורים רלוונטיים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by BeNzZy-BoY,

ראיתי פעם סרט אם אני לא טועה קאו לו נקודם פריצה, בכללי זה סרט על חבורת גולשים ששודדים בנק עם מסכות עליהם ועוד כל מיני בלאגנים.. קיצר אני מחפש להוריד אולו מאיפהזהו אבל אני לא סגור על איך קוראים לו באנגלית, אני כמעט בטוח שקוראים לו POINT BREAK אבל לא לגמרי.. אם מישו יודע אז בבקשה שיאמר לי אה אגב אני גם מחפש תירגום אז אם יש לכם אתר טוב לתירגומים באנגלית או בעברית לא חשוב אז תירשמו פה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by galCool,

שלום רציתי לקבל רשימה של חניות שנמצאות במרכז ובירושלים.. תודה!

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by FutureBreeze,

אני מציאה לשחק משחק קטן בפורום הזה: המשחק הוא בעצם שיחה שבנויה רק משאלות. למשל משהו כזה: -אתה הומו? -מה, אני נראה כמו הומו? -אתה לא שמת לב על זה בעצמך? כדי שהשיחה תהיה מעניינת תשתדלו לשאל שאלות בנושה, וגם תשתדלו להשתמש בחוש הומור שלכם. אני חושב שלכולם ברור איך משחקים, אז בואו נתחיל. א, עוד דבר חשוב תענו רק על שאלה אחרונה, ואל תכתבו כמה תגובות ברצף. אני התחיל: האם יש חיים על המאדים?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by Googleness,

אפשר בבקשה הסבר קצר על איך ממירים מבינארי/עשרוני/הקסדצימלי? יענו איך מעבירים בין אחד לשני.. תודה...

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  8. כתוב לי ככה: "הפריט התקבל מבריטניה ב 26/09/2010 ומועבר ליחידת הדואר בית המיון ת"א לשם מסירתו לנמען" למי שמתעניין זה ציוד לפלייסטישן 3 שהזמנתי מהאתר שופטו האם יש סיכוי שהפריט כבר ביחידת הדואר הקרובה? יומיים הוא נמצא במיון? למישהו יש מושג כל כמה זמן מתעדכן העניין של המעקב?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. עשיתי קורס במכללת הייטק, הערכה שווה הרבה. 2 ספרי לימוד + ספר LABS. מי שמעוניין ליצור קשר ב alonchap@gmail.com מסנגר או אימייל הספרים במצב חדש. מחיר סמלי או החלפה במשהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dovik,

ישנו מפצל כזה. צריך לחברו לקיר גבס. חשבתי על דבק סיליקון, אך קיבלתי המלצות לא לעשות כן אלא לחבר את זה באמצעות ברגים. איזה סוג של ברגים מתאימים למטרה זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 7.5k צפיות
  11. Started by ORrrr,

היי, אני מחפש חנות ממולצת במרכז שאוכל לקנות בה מגן מסך לnokia C7 תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by MishaK,

psychiatrist was conducting a group therapy session with four young mothers and their small children... "You all have obsessions," he observed. To the first mother, he said, "You are obsessed with eating. You've even named your daughter Candy." He turned to the second Mom. "Your obsession is with money. Again, it manifests itself in your child's name, Penny." He turns to the third Mom. "Your obsession is alcohol. This too manifests itself in your child's name, Brandy." At this point, the fourth mother gets up, takes her little boy by the hand and whispers. "come on, Dick, we're leaving." :lol:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני כבר מחפש המון זמן מחזיק מפתחות סכין יפני (זה שעולה גרושים) וכל מה שהצלחתי למצוא זה קניה במינימום של כמה מאות כאלה (משרדי פירסום). האם מישהו יודע איכן ניתן להשיג כאלה מחזיקי מפתחות באיזור השרון/מרכז ? בסגנון הזה תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by emil57,

אם אני עושה ניתוח לייזר בעיניים.. האם הפרופיל שלי יורד? כרגע הפרופיל עומד 97.. תודה לכל העונים.. יום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by DAVIDD,

http://images.nana.co.il//Upload/22006/ForumMessageAttachments/ForumMessageFile_1096590.wmv

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by davidreznic,

שלום, הזמנתי 2 מוצרים מארה"ב, היום קיבלתי מכתב מהדואר ובו כתוב שהחבילה הגיעה ושאני צריך לשחרר אותה. במכתב לא כתוב המחיר שצריך לשלם למכס, אבל כן כתוב להביא חשבונית שבה מצויין ערך הטובין מתי שאני מגיע לשחרר את החבילה. האם אני כן צריך לשלם מכס? (שווי החבילה 97$)

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  17. האם יש חוק המחייב חנויות להדפיס את המחיר של כול פריט בקבלה או שהם יכולים להדפיס רק את המחיר הסופי ?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  18. לדוגמא תראו בהורדעה הזאת למטה את הריבוע הכתום שהוא רשם בוא את המפרט שלו אז איך אני עושה משהו בסיגנון תודה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112393.0

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  19. אז כרגיל המורה נידבה אותי (בעל כורחי ;D ) להכין מצגת, הפעם בנושא הטיול השנתי שלנו בירושליים, אז חיפשתי תמונות קלאסיות בירושליים ולמרבה התדהמה לא מצאתי תמונות חלקות אלא עם כתוביות למיניהן, אני צריך את המצגת להכין עד יום שלישי הזה ולכן זה דחוף לי מאוד למצוא את התמונות ואבקש את עזרתכם בנושא בתודה ובלחץ קטסטרופלי מראש ( ;D ) naorai

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by erez20,

1. מדוע היו כל כך הרבה מכות? מדוע פרעה לא הסכים לשחרר את בני ישראל אחרי המכות הראשונות? תשובה: הוא היה מסכים, אבל יהוה מנע זאת ממנו, שנאמר: " ואני אחזק את לבו ולא ישלח את העם" (שמות ד': 21). 2. מדוע מנע יהוה מפרעה לשחרר אותם? תשובה: כדי שיוכל להשית על מצרים את כל המכות שרצה, כך יידעו כולם מי הוא, שנאמר: "אני שולח את כל מגפותיי... בעמך בעבור תדע כי אין כמוני בכל הארץ" (ט': 14). "כי אני הכבדתי את לבו ואת לב עבדיו למען שיתי אותותי אלה בקרבו ולמען תספר באזני בנך ובן בנך את אשר התעללתי במצרים... וידעתם כי אני יהוה" (י':21). 3. בגלל זה מנע יהוה מפרעה לשחרר את בני ישראל לפני מכת בכורות? תשובה: כן, שנאמר: "ויחזק יהוה את לב פרעה ולא אבה לשלחם" (י':27). 4.מי נהרג במכת בכורות? תשובה…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by TheHungryOne,

חבר שלי רוצה לפתוח עסק שגובה כסף מהלקוחות באמצעות SMS. בדיוק כמו שמצביעים למתמודדים בכוכב נולד או כמו התרומות האלה שמתפרסמות פעם בכמה זמן וזה מחייב את החשבון החודשי של הטלפון ב-X שקלים. לאן הוא צריך לפנות כדי לברר על זה פרטים?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by dogday,

*פרסום באתר עולה כסף* זה הלינק לבילדר של האתר. זה הבילדר באתר הכרטיסי מסך לא משהו שם אבל תמיד אפשר לקנות ממקום אחר את הכרטיס יש שם רק גיפורסים. 8)

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  23. http://ten-li.ath.cx/index.php אתר למתרת מכירה של דברים . שם אפשר למכור מה שרוצים . (דברים חוקיים כמובן ) .

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by it4chi,

http://theteatime.free.fr/talc/rocky.html LOL! מצחיק לאללה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by vic1234,

מישהו יכול להביא לי אתרים שאני יכול לעשות מפרט וזה ירא כתמונה כמו פה למשל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.