עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by artyom,

לפני שאתם מסתכלים את זה תדעו שאלה תמונות קשות לצפיעה... מי שרוצה שיחתום גם על העצומה... http://youtube.com/watch?v=4UOGgUdNhVM לא מגיע לחיות האמסכנות האלה לסבול ככה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  2. Started by Omerole,

הDVD שההורים שלי קנו לפני שנתיים,בניגוד להמלצותיי,כבר פשוט מראה הכל באיכות תת רמה. אנחנו רוצים לקנות DVD חדש,עד 800 שקל ככה,שיחזיק הרבה זמן,שיהיה DIVX ומחברה טובה. ועוד שאלה,יש מצב גם לוידאו משולב במחיר הזה,אבל שלא יגרע מאיכות הDVD? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  3. אהלן אנשים מ'מצב שמעו בואו תחפשו,תציירו ציורי טקסט או איך אומרים NFO ציורים יפים חמודים ומהממים ולא להביא את כל הציורים הקטנטנים של 10 תווים שיוצא איזה עכבר או דובי מסריח טוב? שיהיה כאילו דברים יפים! כל מי שלוקח מאתרים שיתן קרדיט!!

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by 3d7,

יש לי אינטרנט בהוט ובזק בינלאומי של 5Mbps download ו512Kbps upload. עד עכשיו שילמתי רק לבזק בינלאומי 199.90 ש"ח בחודש, והם שילמו להוט על התשתית. עכשיו כשהמבצע הסתיים, התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שאני יכול להמשיך את הבאנדל של 199.90 ש"ח לחודש לעוד שנה, או לעבור לנציג קשרי לקוחות שאולי יוכל להציע לי מבצע יותר טוב. הנציג קשרי לקוחות הציע לי מבצע של 64.90 ש"ח בחודש עם התחייבות לשנה. אני לא יודע אם זה באמת מבצע, אבל זה יותר זול מהבאנדל ששילמתי אז הסכמתי, מכיוון מאין לי בעיות עם הגלישה בבזק בינלאומי, ואני לא מתכוון לעבור לאחת מהחברות האחרות גם לא עבור 10 ש"ח בחודש. אני יודע שאורנג' אמורה להיכנס לשוק, אבל אני לא יודע אם היא תהיה תשתית או ספק, ואיך היא תהיה מבחינת תשתית ושי…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by byub,

החלטתי בעקבות המלצות פה בפורום לקנות מחשב מהחנות הנ"ל. רק רוצה לציין לחיוב את איכות השירות, בניית המחשב והיחס האישי, שאפילו שההזמנה בוצעה לקראת החג , קיבלתי את המחשב עוד באותו יום של ההזמנה. ממליץ בחום. יובל.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  6. אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by MishaK,

הרג אותי!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by urich,

אתמול חזרתי מטיול שנתי של כיתה י"ב לאזור הרי אילת של חמישה ימים . מה אני יגיד לכם זה היה מדהים נוף יפיפה חברה טובה סטלבט וחוויות פשוט מושלם ובסוף גם הלכנו לחוף האלמוגים לשנרקל. לא יודע מה אתכם בבתי הספר בגוש דן אבל אצלנו בגמנסיה העיברית בירושליים מבשלים לבד ישנים באוהלים ולא אכסניות ובקיצו טיול כמו שרק טיול אמיתי יכול להיות. בקיצור אני ממליץ כחו את האוטו וסעו עם כמה חברים לטיול באזור ותהנו.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by Armageddon26,

שלום לכולם! ב- 20-21.1 אני מתמיין בשלב ב' של מיוני תלפיות. למישהו יש מושג מה הולך להיות שם? איך כדאי להתכונן? תודה רבה לכל המגיבים!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  10. הדיסק הכי חדש אני מכיר שלו זה hit the machine מ2004....הוא פשוט תותח מתיי אמור לצאת עוד דיסק שלו או שיש כבר ואני לא יודע עליו?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  11. סידרה מוגדרת על ידי הכלל: An+1 = An + 4 נתון: A1 = 5 א) הוכח שהסדרה המוגדרת על ידי הכלל: Bn = An + An+1 + an+2 היא סדרה חשבונית שההפרש שלה 12. חשב גם את B1 (זה אמור לצאת 27) ב לא כל כך חשוב א זה מה שהורג אותי תודה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by Djx,

http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp בדיקת ראייה און ליין תרגישו חופשי לפרסם את תוצאות הבדיקה נראה מי רואה פה טוב ומי לא ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IlanF,

צריך הזמנה לpalore http://www.palore.com ilanfir@gmail.com תודה למי שישלח

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. שלום, לפני שלושה שבועות שלחתי את המקלדת שלי למפעלים של SteelSeries בדנמרק לצורך RMA, מפני משהו נהרס לי במקלדת ומנע ממני להשתמש בה כראוי. היום היא נחתה בארץ, וקיבלתי שיחה מפדקס שיש עליה מכס של 100 שקל!!! המשלוח עצמו עלה לי 56 שקל, ומקלדת עצמה עלתה לי 400. את המשלוח ספגתי, אבל זה? בכל אופן, יש לי את החשבונית קניה - האם זה מספיק בשביל להוכיח שהמקלדת לא נקנתה בחו"ל?? עריכה: שכחתי להוסיף שביום ראשון הטיפול הופך להיות "פרטני", ולכן המכס יעלה ל-240 ש"ח אז אשמח לטפל בזה כל עוד אפשר. אם אני אצטרך לשלם 240 ש"ח על הזבל הזה אני משאיר את זה להירקב שם. יום טוב, דור

• 11 תגובות
    • 7.2k צפיות
  15. בחתונות חח...נו משהו כזה "sing hallelujah sing " מקהלת בנות שרה את זה משו כזה...שיר מאוד מפורסם וישן...

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by Vega,

ועוד כמה חבר'ה פה ממחזור ל' במכללת אורט גבעת רם! (ירושלים) סיימנו י"ב!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :jump: :jump: רקדתי כל הלילה, עכשיו חזרתי... אני עדיין לא מאמין..

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ChrisBrown,

פרסומת מצחיקה וגאונית של יס! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2281781

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by DooM Man,

אם ההודעה הזאת כבר קיימת, אז סליחה המנהלים. טוב, אני ראיתי כל מיני אנשים כאן ששמו מלא אייקונים מגניבים (אני לא בטוח שקוראים לזה ככה), כחולים, ועוד כל מיני דברים חמודים, שגם אני הייתי רוצה שתהיה באפשרותי לשים. אני זוכר לפני כחודש-חודשיים מישהו כאן כתב הודעה כזאת ואמרו לו לחפש, אז חיפשתי ולא מצאתי. אז למי שיכול לומר לי מאיפה אפשר להוריד ולהתקין אייקונים מגניבים כאלו אני אודה לו מאוד. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-\ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avivlevy,

דוד שלי בחול (נראה לי במקסיקו) וחשבתי לקנות את ה-AQUA3 כי אין איפה לקנות אותו בארץ . מצאתי בNEWEEGG את הפד- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817114139 עכשיו איך דוד שלי קונה אותו???

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by tvholic,

שלום כולם, כפי שכתבתי בפורום אחר השבוע, המחשב שלי התחיל לעשות יותר מדי בעיות וקצת קשה לטפל בו כל הזמן (הוא כבר עשה את שלו- בן 8) בכל מקרה, אני ואחי שני סטודנטים וצריכים מחשבים. אנחנו מחפשים שני דסקטופים (מערכת מלאה: מחשב, מסך, מקלדת עכבר...) ושני לפטופים (כנראה בסגנון ה wind). חוץ מזה צריך לעשות בבית רשת קווית 1GB עם (בערך) 6 נקודות ושתהיה גם יכולת אלחוטית. אתם מכירים ספק מחשבים טוב ואמין שיכול לעשות את העבודה ולתת מחיר טוב על המחשבים? אם יש בפורום מישהו שמתעסק אפשר לפנות אליי בפרטי לירן

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. אנשים! אתם מכירים אתרים שמשלמים כסף על צפייה בפרסומות שהן שולחות למייל? האם מישהו קיבל כסף? בבקשה תגובות.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Avi Levin,

משום מה לאחרונה התחלתי לשים לב לזה שהרבה זוגות מכנסיים מתחילות להסריח. יש לציין כי הריח הזה *לא* יורד בכביסה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל מכונת הכביסה, היא נבדקה נוקתה וצוחצחה - לא עזר. אחר"כ חשבתי שזה בגלל שאני מזיע לתוכם הרבה באימונים - אחרי שהורדתי את הריח עם סודה לאפייה הוא חזר בלי שהתאמנתי איתם. החלפתי גם את הכיסא של המחשב, חשבתי אולי זה מגיע ממנו - לא עזר. הריח הזה מזכיר ריח של רוק על כרית בבוקר (אם נרדמים עם פה פתוח ורוק מכסה את הכרית נשאר ריח "לא טרי") - זה התחיל מ-2-3 זוגות והתפשט לכל זוכות המכנסיים שלי. יש לציין כי אני שומר הרבה על הגיינה, משתדל להתקלח לפחות 2-3 פעמים ביום ולהחליף מכנסיים פעם ביום לפחות, והריח הוא רק מהמכנסיים ולא משום בגד אחר (תחתונים\חולצות\גרביים).…

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בטוח יש איזה טריק או דרך.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  24. אני מוריד משהו מאוד גדול (גי'גה וחצי) את המחשב הישן שלי השארתי דולק בלילה כמעט תמיד אבל עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת מפחד עליו כי הוא מתחמם דיי הרבה אז האם כדאי להשאיר אותו דולק יום שלם (12 שעות+)?

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by urich,

איך ה ps2 תור dvd האם זה סתם גימק או שהוא שווה משהו בתור אחד והאם ניתן לחבר אותו לרסיבר לצליל סראונד כמו dvd אחרים.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים