עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pwntigo,

שלום, יש לי מזגן אלקטרה 10I, ולאחרונה הוא פשוט לא מחמם קירור עובד מצויין אבל, כשאני שם אותו על חימום אפילו בטמפרטורה מקסימום הוא לא מחמם, אלא מוציא אויר רגיל. כאילו הוא עובד על אוורור, ניסיתי מצבים אחרים כולם עובדים ללא בעיה. מה יכולה להיות הבעיה והאם זה דורש הגעה של טכנאי או שיש משהו שאני יכול לעשות לבד?

• 7 תגובות
    • 20.9k צפיות
    • 6 תגובות
    • 555 צפיות
  2. כי הצילומים כבר התחילו ..

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  3. אני מעוניין לדעת על החיים בעיר לא מכתבות אלה ממישהו שבאמת גר שמה בשנים האחרונות.

• 61 תגובות
    • 7.5k צפיות
  4. Started by ORANGEJUICED,

השאלה בנושא

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by benor,

סתם מעניין אותי

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by mazinya,

אני רוצה לפתוח חשבון ב WEBMONEY אבל לא נראה לי שהם בכלל מעבירים כסף לבנקים בישראל. יש פה מישהו שיש לו חשבון שם ויודע איך אפשר לקבל מהם את הכסף בדרך הכי קלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by drorhazan,

שווה לקנות חשבון שם במקום להיות guest כל הזמן? זו תוכנה בשם i am viewing אם אינני טועה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שמתי לב לאחרונה למברשת הזאת וזה נראה הרבה יותר קל למרוח איתה את הג'ל לגילוח על הפנים וגם נראה שהיא מקציפה אותו כמו שצריך. עד היום הייתי מורח עם הידיים את הג'ל על הפנים, רק לא הבנתי אם אפשר להקציף איתה גם ג'ל לגילוח של ג'ילט למשל, או שזה מתאים רק לקופסאות האלה של הסבון?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by D-M-X,

מי פה מתגייס ב19.7.06 או מתחיל קורס ממרם ב10.09.06 ומתגייס ב27.3.07?

• 41 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. אני פשוט מחזיק במחשב (בפרופיל) ורציתי לדעת עם 330-370 MH זה טוב. מה המערכת הידאלית לפעולה כזו? כמה עולה מערכת כזו? וסתם רציתי לראות מי עוד בעיניין של Mining Pools.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. אני יודע שזה די דפוק לבקש המלצה למשקפי שחייה ושנורקל איכותיים, כי הרי אפשר לקנות כל מיני סטים במגה ספורט וכו'! הבעיה היא, שעד היום ביזבזתי קרוב ל-800 שקל על סטים כאלה, וכולם יצאו כמוצרים זבל לגמרי! משקפיים לא אטומטות לגמרי, חלק לוחצות בצורה ממש מטורפת, שנורקל אחר נקרע ממנו חלק בקלות וכל מיני תקלות קטנות. כמה זבל כבר אפשר לייצר! אז חשבתי להשקיע בפעם האחרונה במשהו איכותי, אבל הפעם לבקש המלצה ממי שמתעסק בתחום, כי ממש נמאס לי לבזבז את הכסף על משהו כל כך פשוט! סך הכל מחפש שנורקל, ומשקפי שחייה נורמליים לים. עריכה: דיברתי בעצם עם אחותי כרגע, ואמרה שיש לה של ספידו, שהם ממש טובים, ועלו לה רק 90 שקל. אני אקנה מחר ממגה.

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. וגם מישהו קנה ABIT NF7 וקיבל REV 2.0 מPCH

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  13. מישהו פה נציג תמיכה טכנית של בזק בינלאומי או לפחות יודע מה הולך ביום שבו יש את הבחינה הטכנית בפתח תקווה למעומדים לתפקיד ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מדובר בסמסונג 3 בסלקום ביומיים האחרונים שמנסים להתקשר אליו פשוט אין שום צליל ולא קורה כלום מהצד שמנסה להתקשר והצד שאמור לקבל את השיחה לא מקבל כלום גם SMS לא עוברים ורשום FAILED שמתקשרים מטלפון קווי מהבית לסמסונג השיחה כן עובדת לשני הכיוונים

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. שירשום פה אני ישלח לו הודעה..

16. Started by iakovl,

אני כנראה מתחיל לעבוד בתחום ורציתי לקבל מידע ממי שעסק בזה

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום, יש לי ריאיון עבודה בבזק בנלאומי למשרה של תמיכה טכנית ביום ראשון. ממה שמצאתי באינטרנט קראתי שהיחס הוא לא כזה נהדר כמו שהם מציינים, ועבודה עצמה נורא שוחקת והמשכורת גם לא משהו. עבדתי בעבר בתור פקיד רפואי ובצוות 3 בתור מוקדן ככה שיש לי ניסיון עם לקוחות. אם מישהו פה עבד בבזק בנלאומי ויכול בבקשה לפרט על העבודה עצמה, האם היא "שווה" או כל מה שהם מציינים זה שקר?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אמור להיות לי ראיון אצלהם בת"א מחר. האם הראיונות אישיים או שיש גם אספקט של דינמיקה קבוצתית? מהו השכר הממוצע שמקבלים שם (ולא השקרים שמבטיחות נציגות חברות כ"א)? האם מדובר באותה אווירה כמו במוקדי השירות של ספקיות האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by m1ke,

יש לי יום הערכה בקרוב בנטויז'ן, רציתי לדעת האם מישהו עבר שם בתור נוק או מפעיל מחשב? אם כן, מה אופי העבודה?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. סתם נכנס בי השאלה הזו..אולי לעבוד שם יש לי כמה חברים שאהבו מאוד לעבוד שם מבחינת תנאים... אני יותר מעוניין לעבוד בשירות ה DATA לדוגמא אם מצליח ואני הולך לראיון..שמעתי השכר לא רע בכלל. מתחיל ממינימום ועולה וגם תמריצים... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מי שפה עובד שחנות מחשבים או שיש לו אחת אז בבקשה להוסיף אותי לאי סי קיו:227655462. יש לי כמה שאלות דחופות בנוגע למחירי חלקים בחומרה. אני לא מעוניין בקניית חלקים רק בשאלות לגביי מחירים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מישהו כאן עובד בתור מדפיס בחנות של פיתוח תמונות? ואם כן על איזו מכונה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. היי אני רוצה לעשות חבילת HOT מלאה (אינטרנט + טלוויזיה + טלפון). מישהו כאן עשה את זה? אם כן, כמה אתם משלמים? על איזו חבילה? אני רוצה להגיע מוכן ולדעת עד כמה אפשר להתמקח איתם לגבי המחיר.. תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Dante_9,

אני רוצה לעשות קורס ברמנים על חשבון הפיקדון. יש פה אנשים שיכולים לשתף מידע?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.