כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש לוחות של רכב יד שנייה (חוץ מיד2 והומלס). תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי את הדיל האולטמטיבי IPHONE 32GB עם משלוח חינם ועוד הלקוח יכול לבחור בלבן או שחור וכל זה בעבור 500 דולרים בלבד.. אחרי שסיימתי לפרט קצת אני בטוח שחלקכם מפה כבר נתקלו [מקווה שלא קנו] בדף המכירה הזה. http://cgi.ebay.com/10-Apple-Phone-4-32GB-Brand-New-Factory-Unlocked-/280599571809?pt=Cell_Phones&hash=item415509ad61 רואים שהמשתמש בדירוג גבוה עם 99.9 אחוז פידבק חיובי ומעל 9200 עסקאות .. אך איך שהוא שמתחילים לנסות להבין את פשר הדיל רואים שזה רמאות אחת גדולה. אפשר לראות שהמכירות של המוכר מתרכזות בויטמנים/אבקות חלבון למינהם ופה ושם מכשיר כושר. הכל זה "הכי הכי" במכירה של המוצר גם לבחירה אייפון בצבע לבן, גם המחיר הכי נמוך בEBAY, משלוח חינם.. . מענה מן המוכר…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 40 אינץ' ומצאתי את הדגם KDL-40V5500E של סוני ב"וואלה! שופס" במחיר הרבה הרבה יותר זול מבכל חנות אחרת.. אפילו הייתי בחנות מסוימת והבעלים אמרו שהטלוויזיה עולה להם יותר כשהם מזמינים מהיבואן. הנה השוואת מחירים בזאפ: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725959 והמכירה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZDL40V5500 אפשר גם לראות שמסופקת אחריות ל3 שנים ע"י ישפאר (היבואן הכי מוכר/גדול של סוני בארץ) מה נראה לכם? יש פה איזה מלכוד?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כנראה שאני יהיה בנפאל,קבודיה,סין וכו' כנראה בפבואר אפריל רציתי המלצה לשקש עד מינוס 7- איכותי מאיביי או מאמזון קיים מכס על הדברים כאלה? מקסימום מישהו מחול יכול לשלוח לי אם אין משלוח לארץ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://blog.washingtonpost.com/securityfix/2006/02/microsoft_antispyware_deleting_1.html זה כל כך מצחיק ששתי חברות שהם "מתרד" בעצם יורדות אחד על השני
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ה-Taskbar קפץ לי למעלה (בראש המסך) כל השורה של השעון,התחל וכו' קפצה למעלה,איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נערך ע"י הנהלה. הפורום אינו פלטפורמת פרסום.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי להזמין מסך LCD של SONY מהאתר שלהם בארה"ב אבל אני לא בטוח שהם עושים משלוחים לארץ. יש פה מישהו שהצליח בעבר להזמין מסך מחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הי. אני צריך שמות של חנויות (מוכרות), שנמצאות באיזור רמת-גן והסביבה (חוץ מ-KSP,Gibor ואייבורי). יש לומר שהאתר של דפי זהב,וכדומה לא עוזרים לי. אני צריך חנות בעלת אתר אינטרנט,לפני שאני הולך אלייה,ואני לא יעבור כל חנות בדפי זהב ואבדוק. (שתיהיה טיפה מוקרת,אך לא חובה). תודה, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שיש בו תמונות בדומה לזה: אתם יודעים, עם כל מיני אמירות כאלה ושלטים...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
-
-
לפני חודשים בערך מת לי הג'פורס 4 והכליף אותו הradeon 9200 se החדש שלי .ביום הראשון שמחתי עד שקראתי באותיות הקטנות se . התחלתי לנסות להמית אותו אחרי חודש שהוא כזה קרא,חשבתי לעצמי"וואו שברתי שיא הרכיב ששרד אצלי הכי פחות ימים".הבנתי שאני חייב לחיות איתו וגיליתי שהוא לא עד כדי כך גרוע,עבר חודש התקנתי עליו קירור משופר הרבה יותר עם שני מאווררים ועשיתי קלוק התוצאות עדיין לא בדקתי אבל בקרוב יהיו תמונות ואני אשים עליו מאוורר שמונים מ"מ. זה עוד יום רגיל בחיי כרטיס המסך החדש שלי ד"ש ל-st lab היוצרים של כרטיס המסך.
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
נכון יש את כל השיבושי אותיות האלה? תרשמו פה את כל אלה שאתם מכירים, לדוג': leet-1334 או t=4 וכו'
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן, נזכרתי בסרט שראיתי פעם. דובר שם על חבורה של ילדים, ביחד עם המורה שלהם, שמרמים בתחרות ידע בין בין בתי ספר (גונבים את המבחנים מראש), ובסוף נתפסים. חיפוש בגוגל לא הניב דבר. מישהו מכיר את הסרט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן חברים, חבר משפחה קנה בחו"ל לבקשתי תנור חימום חשמלי שאין להשיג בארץ . עלות המוצר הוא 800 דולר . משקלו 45 ק"ג . השאלה שלי האם הוא יצטרך לשלם מכס או לא ? שמעתי שישנה אפשרות להגדיר את המוצר כ"מתנה" בצורה חד פעמית ואז לא יחול עליו תשלום מכס . האם זה הנכון? ואם לא איך ניתן לדעת כמה אצטרך לשלם ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
As you know, I'm in south america right now.. In Argentina Bariloche to be exact. I wanted to infrom u there's a club here called nothing else but Pacha, with Israeli DJs and it is sponsored by a hostel called (of course) Shenkin Buenos Aires! I mean common, I didn't travel half way around the world to sit in a internet cafe, and hear someone shouting "achi ata chayav lavo liroet et ze", or for someone giving me a israeli club greeting. Or see a hebrew menu in the best ice cream in town! And of course always hear the word where is the best, where is the cheapest. And once u get into one of these places of course you're surrounded by hebrew all over around! Goddam, i…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להירשם למרות הם פותחים "מקומות חדשים" אני לא מצליח להירשם בגלל חוסר מקום או שיש מיליון ואחד איש שלפני שאני נרשם 2000 מקומות נתפסים תוך כמה שעות או שצריכים הזמנה? http://www.torrentbits2.org/
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מחפש המלצה לאתר אינטרנט שמעדכן שמות של שירים שיצאו לאחרונה לשוק(פופ,טראנס,האוס)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מעויניין לדעת על החנות שלא ממולצות... מחפש חנות זולה + אמינה+רספונסיבית במקרה של תקלות וכ'ו... תודה.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, היכן מומלץ לקנות מחשב בב"ש? יש פה כ"כ הרבה חנויות וכנראה הרוב לא מיקצועיות מישהו יודע מאיפה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח. הבוקר (יום א') הגעתי למשרד ולהפתעתי דלתות החדרים במשרד היו פתוחות. במהלך היום כששאלתי את הביטחון על הנושא נמסר לי שביום חמישי/שישי בוצע ריסוס בכל הקומה. לצערי עקב ניסיון עבר עם האנשים המעורבים כלל לא הופתעתי על חוסר האכפתיות אך עדיין נשארתי תוהה האם אין חובה של האחראים על המבנה להודיע לעובדים כי בוצע ריסוס במבנה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-