כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
מששהו ניסה לייבא סלולארי בייבוא אישי? איך יודעים איזה מכשיר יכול יעבוד בארץ?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אייפד 2 עם 3G מאיידיגטל.. אך אני לא מצליח להבין איך בעצם אני קונה את שניהם מהחברה.. אפשר לקנות אייפד 2, אבל איך אחר-כך אני נרשם לאינטרנט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לא נח ללכת לתפריט ואז לראשי.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על שרת חינמי שיהיה אפשרי לאחסן קבצי אתר, שיהיה בלי פס פרסומות בראש הדף או מתחתיו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לא יאומן לפעמים על הפרש המחירים בין כמה אתרי אינטרנט אז הנה דוגמא קטנה http://zap.co.il/model.asp?model_id=13033&gsid=10-4
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
סעמק עם הפסיכומטרי הזה.. אני צריך ליהיות מחר ב 9:30 באוניברסיטת בר אילן ואין לי מושג איזה קו מגיע לשם... אני צריך משהו שמגיע מרמלה (תחנה מרכזית). תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שישי הגיע וכרגיל לפי המסורת צריך לצאת ולשתות עם החברים עכשיו הגיע אלי שמועה שנפתח בתלאביב בר בסגנון בית המרזח(בר בצפון עם 67 סוגי בירות מהחבית) עכשיו העם מישהו שמע על בר כזה בתלאביב ויכול לתת פרטים בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדינזאורים הופכים רשמית לדבר החם ביותר בעולם הקולנוע והסרטים, כאילו ששנת 1993 מעולם לא עזבה אותנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רשמית-עולם-היורה-הוא-הסרט-המכניס-ביותר/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו, ראיתי שמישהו קנה רובה אוויר M16 בתחנה המרכזית החדשה בת"א. האם מישהו מיכם מכיר את החנות, יכול להביע דעה על המוצרים ולתת טווח מחירים
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מדבקות של WD וNVIDA או LEADTEK בכלל? קניתי מחשב ומדבקות של הכל קיבלתי חוץ מNVIDIA או LEADTEK ו WD אם יש מישהו יודע איפה יש ואם יש? תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. מה המס' הכי קרוב שמגיע לשם? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. לצורך פרויקט חדש, אני זקוק בדחיפות למחשב ישן. אני צריך לוח אם עם פנטיום 166-200 או משהו בסגנון. רצוי לוח אם עם כרטיס קול SB16 וכרטיס מסך (סתם כרטיס) ONBOARD. אני מחפש גם ספק דק (לא הספקים שמשווקים היום) . זהו. אודה לכם על תגובה !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם סיום שמאוד מזכיר שוטי הנבואה, אני לא זוכר אם הוא לועזי או עברי אני רק זוכר שבסוף היה כזה סינתיסייזר או דיג'ירידו משהו אתני כזה וככה זה נגמר, למישהו יש מושג על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
לכל הגולשים שלום רב וערב טוב, ביממה האחרונה הגלישה באתר הייתה בעייתית עבור חלקכם, בשל תקלה טכנית. התקלה תוקנה במהלך היום, וכעת אנו מקווים כי שוב תוכלו להנות מכל חלקי האתר, הקהילות והמדורים. בכל שאלה ופניה - אתם מוזמנים לפנות אלינו באמצעות טופס יצירת הקשר. אנו מתנצלים על התקלה ומאחלים לכולכם המשך גלישה מהנה באתר, צוות HWzone.co.il
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ChapterHouse - Delta Phase 9:51 טראק האלקטרו-אמביינט המושלם ביותר שיש, לפי דעתי... פשוט מרגש. זו לא הפעם הראשונה שאני מפרסם את הדבר הזה, אבל כשהיום חזרתי מהיחידה, אחרי שבוע לא כ"כ קל... פשוט הבנתי שזה האמביינט המדהים ביותר. תאזינו ותבינו, מומלץ בחום! :biggthumpup: *התלבטתי קשות בין Audio Science - 2.5 Orbits later ו Jon Anderson - Amor Real לבין ה Delta Phase, אבל הדלתא פשוט חזק.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
אני רוצה לאחלה בהצלחה לכל הסטודנטים בפורום (ואני ביניהם) לרגל פתיחת שנת הלימודים האקדמאית החדשה 8)
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כלומר אני לא מבין למה זה ATI/SAPPHIRE RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - OEM יותר זול מזה ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR AGP8X W/ CRT, TVO, & DVI - RETAIL BOX ההבדל הוא בערך 50 דולר ואני רוצה ליקנות אז בבקשה תסבירו לי מה ההבד תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני בחדר מחשבים והמורה ביקשה ממני לשים קיצורי דרך של איזה תוכנה מגעילה של גראפים עכשיו זאתי חושבת שאני האקר ושלא נדבר עליה היא חושבת היא באףביאיי והיא ביל גייטס 2 לא מבינה מהחיים שלהההה היא מה זה אוהבת אותי עכשיוווווווווו!! קבלו תתוכנה תשוויצו איתה מול המורים למתמטיקה.... קבלווו זה כמו שוחד לתיכוןןןן
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם, מעוניין להזמין ספר מחשבים מחו"ל (ארה"ב) ושהספר יגיע לארץ תוך כמה ימים, מכירים מקום טוב חוץ מ-Amazon? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת על אתרים ששולחים ספאם בכמויות פשות יש לי שכן מנייק ואני רוצה לפוצץ לו את התיבת הדואר
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ברשותי מאזדה לאנטיס 99 עם מערכת Pioneer Premier DEH-P560MP. בחודשים האחרונים אני שם לב שהרמקול הקדמי הימני עובד לתקופות ומפסיק. אני חושד שיש בעיה עם החיווט כי לפעמים ב"קפיצות" הוא מתחיל לעבוד ולפעמים סתם בנסיעה ישרה. כמו כן, נראה לי שאחד הרמקולים האחורים מת לגמרי כי אני שומע אותו מחרחר לו להנאתו.. בכל מקרה המצב שלי לא טוב. היות ואנני איש של מערכות סאונד, ומפחד להיכנס לסתם חנות כך שיעמיסו עליי ברגע ציוד יותר מדי יקר שאינני זקוק לו, אני צריך המלצה למקום שבו יוכלו לבדוק את התקלה שלי ולהמליץ במקרה הצורך על רמקולים חדשים. או אפילו להסביר איך ניתן לעשות זה לבד, אם זה לא מצריך כלים מיוחדים. מה מידות המקולים הקדמיים\אחרויים במאזדות? איזה סוג של רמקולים אני צריך לשים עין עליהם? מה…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-