עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lol_minbet,

נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by ztahie,

רק רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך שלי? :AR15: :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Internal,

אני מתגייס ב 24 ל נוב ו תהיתי אם יש עוד שמתגייסים החודש

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני מחפש אנשים שמתכוונים להזמין מEbay בזמן הקרוב מוצר כלשהוא. אם כן שירשמו פה ואני אצור איתם קשר\ או להפך. תודה

5. לא יודע אם כדי לי לינסוע בהיתחשב במזג האוויר :s05: :s05:

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  6. * קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. ללא תוכן

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. אני מחפש מישהו שנוסע לארצות הברית ומוכן לעזור לקנות משם כרטיס מסך.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by solo53,

בחיבור עם ה UPLOAD הכפול כפול מימה ולכמה הגעתם כי כפול מכלום זה שני כלומים וכפול ממה שיש לי היום "בושה וחרפה" 12 קילו בUPLOAD זה אותו הזבל

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  10. מדי פעם אני עושה שיחות קצרות לארה"ב, אבל בבית הקו נותק לשיחות יוצאות! אז חשבתי לרכוש קרדיט מ-skype לשיחות יוצאות בתשלום, אבל אף פעם לא השתמשתי בתוכנה. מישהו התנסה בשירות, ויודע מה התעריף לדקה מישראל לארה"ב? או בכלל כל מידע אחר שיש. באתר שלהם לא הצלחתי למצוא את ישראל כמוצא יעד.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  11. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות ת'נגן הנ"ל אבל החיסרון היחידי הוא התמיכה בעברית. ראיתי בחור בפורומים של תפוז שכתב שלאחר העדכון העברית נתמכת לו באופן מלא. (יש לציין שזאתי גירסת ביטא). מישהו יכול לאשר את זה? טנקס. אגב,אפשר להעתיק מוזיקה לנגן בעזרת כמו שמעתיקים לDOK?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  12. פשוט חשבתי אם זה משתלם להזמין ישירות מאתרים או דרך www.mustop.co.il תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מה קורה שם? האם הוא יכול לתפקד כמודם? האם זה יכול לפגוע במשהו? מה המחשב מזהה. יש לי ממיר ADB חדש כם דוקסיס. זה משנה משהו?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  14. התקלקל לי מכשיר חשמלי מהם שנקנה לפני חודש בידי תעודת אחריות וקבלה. האם אני צריך ללכת לסניף שממנו קניתי ? האם הפרוצדורה שם היא בד"כ החלפה מלאה ע המקום או שאני מחכה חודשיים שישלחו את זה לאנטארטיקה וינסו "לתקן" ? נסיונות בבקשה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  15. זה האתר שלהם: http://www.nirdoshisrael.co.il

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by massinvallus,

http://www.glob-net.com ממש זולים על פי מה שראיתי, אבל המבחר שלהם די סביר. מישהו קנה מהם? בדק איך השירות?

17. למי שאין חוסם פלאשים, בטח שם לב לפרסום של המגזין popular science שמפורסם באתר פה. נרשמתי ושילמתי עבור מנוי לשנה לפני מספר חודשים והוא דיי מעניין, רק מה הוא לא מגיע בזמן! בזמן ההרשמה נאמר לי בטלפון על ידי נציגת מכירות שהמגזין יגיע אלי בין ה-15 ל-20 כל חודש. רק שהבעיה היא שכל חודש אותו סיפור, צריך להתקשר אליהם ולהגיד להם שהמגזין שוב לא הגיע ורק אז הם שולחים אותו. הבעיה הזו קיימת רק אצלי? ז"א יכול להיות שאולי מישהו ברשות הדואר גונב לי את המגזין? כי לא פעם המגזין הגיע פתוח ולא ארוז בצורה הרמטית

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. תקשיבו היום לגלגל"צ - הם הפכו את כל הפרסומים לתאונות דרכים שלהם לדברים הכי מצחיקים שיש! חחחחחחחחחח פשוט ענקקק

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. אני לא מצליח להיכנס לאתר והם לא עונים למייל שלי... הזוי...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by massinvallus,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6500-7000 ש"ח ואני מתלבט בין PCH וזיג זאג. מבחינתי היתרונות בPCH הם שיש להם מבחר גדול מאוד של רכיבים ויש להם את כל מה שאני רוצה לפחות לפי האתר שלהם וזה החיסרון בזיג זאג (באתר שלהם חסרים הרבה רכיבים שאני רוצה). לפי מה שהבנתי השירות בזיג זאג הוא מצויין ובPCH הוא סביר. איפה כדאי לי לקנות? ויש לי עוד שאלה - מקובל לבקש הנחה מסויימת על מפרט ב6500-7000 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by NIRHA,

מישהו נתקל בבעיות עם פנדה מחשבים ???

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  22. Started by shloosh,

יש לי ראיון עבודה השבוע באייבורי שירות לקוחות בפ"ת.... 6 ימים שבוע 9:00-19:30. מישהו עבד שם ויכול לתת חוות דעת קטנה?? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אהלן, בדיוק חזרתי מטיול ארוך מחו"ל ואני זקוק למסגרת כלשהי ולכסף. הרבה ממנו מכיוון ויש לי גישה טובה לאנשים, אני יודע למכור מוצרים טוב ומבין הרבה במחשבים \ תחום הבידור במחשבים [קונסולות, משחקי מחשב וואטאבר] חשבתי שלנסות לעבוד ב"באג" יהיה רעיון נחמד. ותהיתי, האם מישהו עובד \ עבד שם ויוכל להעיד על התנאים? משכורת? משמרות? וכו'. תודה לכל העוזרים! [נ.ב. - כמובן שאני יכול לפנות אליהם ולדבר. אבל אני מעדיף לברר לפני שאני ניגד כדי להראות שאני מעוניין בעבודה ולא לפתוח ב"משא ומתן" של "מה אתם מציעים לי?"]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. איך היה שם? בשני המקומות זאת עבודה במשמרות או איך?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by captaincaveman,

הם שווים משהו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.