כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתגייס מחר, למודיעין שדה. יש כאן עוד מישהו שמתגייס מחר? עכשיו אני לא אוכל להיות פעיל בפורום לעיתים קרובות, אבל אני אבוא לבקר מידי פעם. בכל מקרה גיוס נעים לכל מי שמתגייס מחר, או בכלל בזמן הקרוב .
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נודניק שמצלצל אלי לסלולרי המון פעמים ביום ולא עונה. כשאני עונה לשיחה אני שומעת חיוגים בלבד. בחיוג חוזר - לא מרימים. ניסיתי לאתר דרך www.441.co.il לא עובד יש עוד אפשרויות? האם לדעתכם מותר לי להעלות את המספר לאתר? :AR15:
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני ניסיתי כמה פעמיים ביומיים האחרונים ופשוט לא מצליח זה מפנה אותי למשהו עם spotting ונותן שגיאה אני ממש רוצה לדעת בקשר למה הראיון האישי שזימנו אותי אליו...
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כי אני לא.. יש לי כבלים 1.5 של בזק בינלאומי זה משהו זמני כנראה... זה רק לי?
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בזמן האחרון (כולל עכשיו) אני לא מצליח להתחבר לסקייפ, אני לא יודע אם זה בגללם או בגללי אבל זה מנסה להתחבר במשך כמה דקות עד שאני מקבל שגיאה שאין אפשרות להתחבר. אין לי ראוטר לכן פורטים זאת לא הבעיה. מישהו יכול לבדוק אם כרגע הוא מצליח להתחבר? אני לא מדבר על להיות מחובר אלא להתנתק ולהתחבר בשנית. תודה
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מנסה לראות את המצלמות של האח הגדול באתר של קשת אבל זה לא עושה שום דבר אני רואה את הפרסומת לפני הצילומים ואז רשום מושהה ליד ה-PLAY\PAUSE ויש מסך שחור עוד מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות? רק באתר הזה אני לא מצליחה לראות סרטונים כאלה, flash הכי מעודכן מותקן על המחשב רק שם יש בעיה... אשמח לעזרה ממישהו שזה קרה או ממישהו שמבין תודה! מורן
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש פה בפורום איזה מישהו שנוסע קבוע יומיות לצריפין ברכב ? אני צריך איזה מישהו שמוכן להסיע לצריפין כל יום ולחזור סביבות 5 , אם יש מישהו כזה אני מוכן להשתתף בדלק שבועית
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה (ולא מעט !) אנשים עם מחשבים שהP4 2GHZ שלי נראה להם כמו מחשבון כיס (לא מדעי), ושיש להם 1 GB זיכרון ולפעמים גם עד 4... ואני תמיד רציתי שיהיה לי רקע בווינדוס שהוא קובץ וידאו, ניסיתי גם פעם זה יצא ממש יפה, והיום בכל תוכנת ווידאו כמעט יש אפשרות כזאת. בעיה היחידה שזה לוקח קצת מהביצועים. ואצלי קצת זה כמעט הכל מישהו פה עושה או עשה את זה? סתם רציתי לדעת.
-
נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך שלי? :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתגייס ב 24 ל נוב ו תהיתי אם יש עוד שמתגייסים החודש
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אנשים שמתכוונים להזמין מEbay בזמן הקרוב מוצר כלשהוא. אם כן שירשמו פה ואני אצור איתם קשר\ או להפך. תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לא יודע אם כדי לי לינסוע בהיתחשב במזג האוויר :s05: :s05:
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
* קניה בארה"ב - ללא מכס וללא משלוח. * זקוק להמלצה לשני אוהלים: 1. אוהל למשפחה של 5 נפשות (3 בנות בגילאי 4,7,10) לקמפינג מזדמן של יום-יומיים עם עמידות סבירה לגשם (לא חורף). אני מנח שאוהל ל-6 נפשות יהיה גבולי, אוהל ל-8 יהיה נוח אם כוללים ציוד ונוחות. רצוי מאוד אוהל שניתן לחלק לשניים או יותר. מחיר עד 250-300$ אבל עדיף פחות. 2. אוהל לשני מבוגרים לקמפינג מעט רציני יותר אבל לא משהו מקצועי ויקר. אוהל שמוגדר ל-4 נפשות או אוהל גדול יחסית ל-3 נפשות יהיה בסדר. משהו שיחזיק ויהיה מעט יותר עמיד - עד 150$ נאמר אבל עדיף לכיוון ה-100 אם ניתן. אם אפשר - שיהיה קומפקטי, קל ונוח להקמה (אבל לא צריך להיות קל ברמה של תרמילאים - יש רכב תמיד). * מעדיף לקנות באמאז…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש מישהו שנוסע לארצות הברית ומוכן לעזור לקנות משם כרטיס מסך.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בחיבור עם ה UPLOAD הכפול כפול מימה ולכמה הגעתם כי כפול מכלום זה שני כלומים וכפול ממה שיש לי היום "בושה וחרפה" 12 קילו בUPLOAD זה אותו הזבל
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מדי פעם אני עושה שיחות קצרות לארה"ב, אבל בבית הקו נותק לשיחות יוצאות! אז חשבתי לרכוש קרדיט מ-skype לשיחות יוצאות בתשלום, אבל אף פעם לא השתמשתי בתוכנה. מישהו התנסה בשירות, ויודע מה התעריף לדקה מישראל לארה"ב? או בכלל כל מידע אחר שיש. באתר שלהם לא הצלחתי למצוא את ישראל כמוצא יעד.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות ת'נגן הנ"ל אבל החיסרון היחידי הוא התמיכה בעברית. ראיתי בחור בפורומים של תפוז שכתב שלאחר העדכון העברית נתמכת לו באופן מלא. (יש לציין שזאתי גירסת ביטא). מישהו יכול לאשר את זה? טנקס. אגב,אפשר להעתיק מוזיקה לנגן בעזרת כמו שמעתיקים לDOK?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
פשוט חשבתי אם זה משתלם להזמין ישירות מאתרים או דרך www.mustop.co.il תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה שם? האם הוא יכול לתפקד כמודם? האם זה יכול לפגוע במשהו? מה המחשב מזהה. יש לי ממיר ADB חדש כם דוקסיס. זה משנה משהו?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התקלקל לי מכשיר חשמלי מהם שנקנה לפני חודש בידי תעודת אחריות וקבלה. האם אני צריך ללכת לסניף שממנו קניתי ? האם הפרוצדורה שם היא בד"כ החלפה מלאה ע המקום או שאני מחכה חודשיים שישלחו את זה לאנטארטיקה וינסו "לתקן" ? נסיונות בבקשה.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-