כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
אני זקוק להמלצה כסא תלמיד/עבודה לא יקר , 200 ש"ח למחשב שיהיה מרופד - לא מנהלים. יש לי כרגע כסא מנהלים שעלה לי בזמנו 400 ש"ח והוא ענק, גדול ולא נוח כל כך.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איך זה בהשוואה לבזק או אורנג? יש תוכנות אחרות בתחום?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
לאחרונה שודרג האתר ובמלואה של צבע אפור ועד שהוא עולה לוקח זמן יותר לאט, לפעמים גם צריך ללחוץ פעמים בעכבר כדי להתעורר.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חיפשתי ושאלתי אנשים לגבי השאלה הזו, אבל אף אחד לא ידע תשובה מלאה.. האם רישיון נהיגה שמוציאים בארץ תקף גם למדינות בחו"ל? זה כורך בשינויים מסויימים או דברים נוספים לרישיון הקיים?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מצב שחברים/אנשים אקראיים ברשת יראו תמונות שלי. האם זה מספיק שבהגדרות הפרטיות אני בוחר DONT SHOW TAGGED PICTURES ?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה הלוח הכי טוב שאפשר לחפש בו עבודות דרושים? אם מישהו מכיר עבודה כל שהיא (לא מלצרות ולא תחנת דלק) ביבנה/אשדוד/רחובות בשישי/שבת מוזמן להמליץ לי עליה עוד מעט אני מסיים ללמוד יג' תוכנה(ממשיך ליד') כלומר אני יהיה טכנאי תוכנה מה הסיכוי שאני ימצא עבודה בתחום הזה כרגע(אחרי יג')? שכחתי לציין אני בן 18+ מיבנה למי שעדיין לא הבין אני מחפש עבודה (הרבה יגידו שזה לא המקום אבל בכל זאת זה פורום כללי....) שהיא לא מלצרות ולא תידלוק ולא כל הדברים האלה למרות שעבודה במפעלים לסדר דברים וכאלה זה סבבה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקשר למספר בארהב שזהו המספר +1-402-935-2050 איך אני מתקשר מהארץ? אגב זה המספר של PAYPAL
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמויות גדולות של צ'יפים שבניהם מגברים, שערים לוגיים, מייצבי מתח, טיימרים, מיקרו מעבדים ועוד ועוד יש לי רשימת מלאי של חלק קטן מהצ'יפים .. הערכה גסה - נמצאים אצלי בין 300 ל 400 צ'יפים הצ'יפים במצב חדש לגמרי וימכרו במחיר מוזל . השאלה: מישהו יכול להפנות אותי איפה אני יכול לפרסם את כל הצ'יפים ? האם אני יכול בפורום אלקטרוניקה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך הזה - http://www.ebay.com/itm/New-LCD-Display-Screen-For-Sony-Ericsson-SE-K530-K530i-K530c-Tool-/300681830600?pt=PDA_Accessories&hash=item460208a0c8#ht_1809wt_1163 החלפתי והכל עובד יופי טופי. השאלות הם: 1. האם המסך מקורי? 2. האם הוא יכול לגרום נזק עם הזמן? תודה!
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום , בשבוע וחצי האחרון מתקשר אליי מספר חסוי וברגע ש אני עונה לשיחה יש כמו מן שקט כזה כאילו שלחצו השתק והשיחה אחרי שניה מתנתקת. ההטרדות האלה מגיעות ל 5 פעמיים ביום והחלטתי שאני מתכוון לשים לזה סוף ואני חושב לפנות למשטרה . האם מישהו מכיר דרך כלשהיא לאתר את מספר הפלאפון שמחייג אליי? ( חברת הסלולר אמרה לי שזה בלתי אפשרי מצידה) תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון ,לעיתים די קרובות אפטות זה מעצבן וכואב , מה מתרופה הכי מהירה לעלמת אפטה , הלכתי לרופא משפחה הביא לי משחה להרגעת הכאב וטמינים b ו c עשיתי גם בדיקות דם הכל הסדר אני בריא כמו שור. עושה ספורט הכל . אני מקווה שלא תביאו דברים מגוגל כי קראתי הרבה שטויות משם אז בקשה אם יש פה אנשים שסובלים מה אתם עושים ?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום שלום, אז אחרי מעל לעשור של חברות "סמויה" בפורום, הגיע הזמן לשתף קצת. רציתי להכיר לכם מיזם חברתי שאני שותף לו, ועשוי לעניין לא מעט אנשים כאן בפורום. בשורה אחת - אנחנו מהווים בית ליזמים וסטארט-אפיסטים, מספקים את כל הכלים הדרושים לצורך הקמת עסק, ואפילו מעבר. מעבר לכך, אנחנו מקיימים אירועים חברתיים שונים אשר פונים לכלל הקהילה וכולכם מוזמנים להשתתף - בין היתר, הרצאות פתוחות מידי שבוע! פרטים נוספים עלינו, תוכלו למצוא בעלון המצורף כאן בתחתית השרשור. אציין שהמתחם קיים כחודשיים, וכבר נמצאים בו מעל ל-25 יזמים אשר מנהלים ומפתחים את העסקים שלהם (חלקם אף בעלי משקיעים ולקוחות משלמים!) על בסיס יומי היישר מהמתחם שלנו. כמו כן, המיזם כולו מתבצע בהתנדבות מלאה וללא מטרות רווח, על…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ניצחון לבעלי משקפי ה-HTC Vive ולכל מי שתומכים בגישה פתוחה בעולם התוכנה: חברת Oculus ויתרה לגמרי על טכניקת ה-DRM שלה שהייתה אמורה להגביל משחקים ותוכנות רק למשקפי המציאות המדומה האישיים שלה לפני כמה חודשים החלה לה רשמית המלחמה על שוק המציאות המדומה הביתי, החוטי, השולחני והמתקדם – עם השקתם של משקפי ה-Oculus Rift, וההשקה של משקפי ה-HTC Vive המתחרים מעט יותר מאוחר. אחת מהבחירות הכי שנויות במחלוקת במסגרת התחרות החדשה הזו הגיעה מצידה של חברת Oculus, וכללה מנגנונים תוכנתיים שניסו לוודא כי המוצר שמחובר למערכת ברגע הנתון הוא אכן משקפי ה-Rift, ולא משקפי מציאות מדומה אחרים (כלומר ה-Vive) – מה שלמעשה היה אמור למנוע ממשחקים ואפליקציות שזמינות בחנות ה-Oculus Store לפעול בכל מכשיר פ…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפעמים אני מקבל הרבה תוצאות מאותו אתר. הבעיה שאני לא מעוניין לקבל שום תוצאה מאותו אתר. האם אפשר להגדיר באותו רגע שיציג רק תוצאה אחת או להסתיר את כל התוצאות מאותו אתר? האם אפשר להגדיר שבכל פעם שיש תוצאה מויקיפדיה היא תמיד תופיע בהתחלה?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות התחברות לאתרים בחו"ל ביומיים-שלושה האחרונים?מדובר על אתרים 'רגילים'.כל אתר שלישי מחזיר לי - 502 Bad Gateway
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בין העוגה למסטיק, בין הדגנים לחטיפים ובין המשקה המוגז לאלכוהולי.. הכל רק נראה יפה ומרגיש טעים. מעבר לכך, יש סיכוי גדול שאנחנו אוכלים רעלים שעלולים להשפיע באופן קטלני על חיינו וחיי יקירנו.. התזונה הנכונה מתחילה בלבחור את המוצר הנכון: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2381663
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
(זה רשום באתר הדואר) גם אתם נתקלתם במשלוחים מתעכבים עם KSP?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
הלהקה האמריקאית הודיעה היום על פירוקה בהודעה רשמית באתר הלהקה: http://remhq.com/news_story.php?id=1446 הלהקה פעילה מ1980 ובין להיטיה היו: Everybody Hurts , Losing My Religion, Imitation Of Life ועוד. הלהקה אף הופיעה בארץ ב1995 וזכתה להצלחה רבה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אח שלי נמצא כרגע באילת ועמד לקנות לי רסיבר + רמקולים. כאשר הגיע רגע התשלום הסתבר שהמוכרים בחנות לא יודעים אם בוטלה ההנחה או לא. המצב דומה גם בשאר החנויות בעיר, כאשר חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא... מה האמת? אשמח לתשובה מהירה מאחר ואחי עוזב את העיר ביום חמישי מוקדם בבוקר וחבל מאוד לבזבז הזדמנות לחיסכון כספי כזה גדול.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול ראיתי את הארויזיון וראיתי שאחת המדינות שלחה להקת מטאל, השיר היה נורא מוצא חן בעיניי, רק שכחתי את המילים שלו כדרכי ... (הסולן היה עם לק שחור על הציפורניים למי שמתקשה בזיהוי... ) למישהו יש מושג איזו להקה זאת הייתה ומה שם השיר ואיזו מדינה זאת הייתה? :-\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
השניים שבתמונה הציבו ביצה בין שני מכשירים סוללאריים שדיברו זה עם זה. לאחר 65 דקות של קרינה הם קיבלו ביצה קשה. כמובן שאני לא לוקח ברצינות שני סטלנים שמשתמשים בקופסאת סיגריות לניסוי חח.. למי שלא פועל הנה לינקים: http://img151.imageshack.us/my.php?image=980441876zp.jpg http://img151.imageshack.us/my.php?image=323167149ic.jpg http://img151.imageshack.us/my.php?image=801144063cf.jpg
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי את כל הסידרה חוץ מי דיסק 1 אני מחפש אותו מישהו יודע אולי את רשימת השירים שלו? או איפה אני יכול לקבל קצת מידע עליו? או איזה תמונות מהעטיפה בקיצור משהו .... ???
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-