כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
משהו שציירתי באמצע השיעור (אנטיגונה זה ממש ממש משעמם) , אחרי שראיתי סרט על making of dark side of the moon; אני יודע שזה לא משהו , אבל סתם רציתי לשתף [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מציעים לי לשעתק ראיון בין שני אנשים הראיון הוא על קלטות רגילות 3*45דקות כמה לדעתכם צריך לקחת על זה?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה ליקנות שולחן סנוקר (4מקלות ,2 סטים של כדורים,תאורה,ומה שעוד צריך ) השולחן צריך להיות בגודל מלא ומיקצועי כמה שיותר
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בא במהירות של 1.7GHz וטוענים שאפשר לקנות עד 2.2GHz. לא מצויין שם של חברה, אבל מוכרים כבר מחשבים כאלה...... יכול להיות שזה הגיע עוד לפני שאינטל הכזירו על זה? ובמהירויות כאלה? (עד 2.2)
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
http://www.englishrussia.com/?p=547 נראה ונשמע מבטיח מאוד! (במיוחד לרוסים)
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תקטע שהם יוצאים משדי התעופה, במעילי פוך האלה שלהם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתחיל קורס פסיכומטרי באפריל ואני רוצה לקחת כמה שיעורים פרטיים לפני זה כי יש לי כמה נקודות חלשות שאני רוצה לעבוד עליהם כדי שאני לא אהיה בפיגור אחרי הכיתה בקורס........... כעקרון אני מחפש מורה פרטי שיהיה מעודכן בחומר של הבחינות האחרונות ושיהיה בן אדם נחמד שאפשר להסתדר ולהבין אותו ועדיפות אם הוא סטודנט למדעי המחשב או מתעסק במחשבים כי יש לי נטייה להבין אנשים כאלה יותר בקלות. תודה למסייעים אגב המורה צריך להיות מירושלים או אחד הישובים הסמוכים.....
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אהלן אני ושני חברים שלי רוצים לקנות טיסן (משהו בסגנון בננה אם מישהו מכיר) למתחילים יש חנות אחת בחיפה אבל חשבתי לחפש במקומות אחרים. אשמח מאד אם תתנו לי לינקים/כתובות/טלפונים של חנויות בארץ ובחו"ל. תודה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
עשיתי מן אתר אינטרנט כזה של סרטים בהורדה בתשלום אם אני רוצה שהתשלום יהיה ע"י שליחת SMS מה אני צריך לעשות למי לפנות? אם אני ידבר עם נציגת של החברה סלולרית שלי היא לא תבין מה אני רוצה ממנה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכל המנהלים, בתקופות מסויימות (במיוחד לפני בגרויות ולפני סוף סמסטר האוניברסיטאות) יש בפורום שאלות שלאנשים לגבי תרגילים שונים. במקרה של בעיות בתיכנות לכולם יש כתובת, אבל במידה ומישהו צריך פיזיקה או מתמטיקה למשל אין לו ברירה אלא לפרסם בכללי וכך יכול להיות שמישהו שהיה יכול לענות לו לא ענה לו, כי הוא פשוט לא ראה את השאלה. מה עם האפשרות לפתוח פורום "לימודים" ואני מניח שאם תהיה מספיק דרישה לפצל עוד תתי פורומים למקצועות שונים? אם מערכת ניהול הפורומים שלכם היא של צד שלישי וקשיחה מידי כדי לאפשר זאת תשכחו ששאלתי. יגאל
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
למי שיש ניסיון באי ביי ויכול בבקשה להסביר לי בשלבים פשוטים איך נרשמים ואיך עושים פיי פל ואיך זה עובד זה יעזור לי מאוד. כמו כן האם נלקח מס על קניות?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. רוצה לציין שהאתר, לפחות אצלי, חזר להיות מה וכפי שהיה מקודם, וגם את זה ראוי לציין. אז לפחות בהיבט הזה, טוב שחזרנו לשגרה וחן חן לכל מי שדאג לכך. רק בריאות !
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני הצייר המוכשר כמו שאתם רואים *אני מכווה שלא תעלב אחי הכל צחוק.. ;D
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך לקנות אקדח מים משובח כדי להבריח יונים שעומדות כל ערב במקום מסוים ומחרבנות לי על האופנוע. יש המלצות ? (לא צריך להיות משהו במאות שקלים, סתם מספיק חזק שיגיע לגובה של 3 מטר פחות או יותר) תודה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
יש תוכנה הכי נדירה בעולם קוראים לה AtomixMP3 אפשר לעשות מיקסים נדירים להוריד את הבאס לשלוט במהירות אפקטים נדירים(רק 3בדמו אבל עדיין נדירים) תוספות לשיר צפירה של צופר אויר צעקה ועוד מלא דברים אבל מה שמעצבן זה שבאמצע הניגון פתאום מופיעה הודעה ומפסיקה את המוזיקה ובהודעה כתוב שאם רוצים עו אפקטים וכ' צריך לשלם 60 דולר וזה מעצבן!!!!!!!!!11 :AR15: :AR15: אז כדי להרגע... האתר הכללי של התוכנה ישר להוריד!!!!!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני אשים את זה ככקישור משום שזה גדול מידי דרך אגב קיבלתי באימל P: http://nir.hu/~kfgyk/pic/trefas_vagy_erdekes/szolarmorpheus.jpg
-
מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
מי הזוכים בתחרות המודינג ה"הרישמי", כבר עברו יומיים ואין שום איזכור לזוכים לא באתר ולא בגיימר.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מס' שאלות בנוגע לחשבון פרימיום של ראפידשאר. האם אפשר לצלם באמצעות כרטיס אשראי בלבד? ללא חשבון בפייפאל? איך נרשמים? אם אפשר מדריכון קטן על האתר וההרשמה שם. והאם הם בתום התוקף של החשבון, מחייבים מחדש או שצריך לחדש אותו אם מעוניינים להמשיך לקבל את השירות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485381,00.html חחח
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
נושא דבילי אני יודע, אבל אני מחפש ICON כבר שעה באינטרנט של אוניברסיטת תל-אביב ואני לא מוצא כלום (אפילו לא כאלו באיכות חרא). מישהו אולי מבין בדברים האלה , יכול איכשהו להכין אחד ? תודה. אני מתכוון ללוגו שלהם, הכחול הזה (עם או בלי אשכרה השם)
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מחפש פנס יד רגיל וקומפקטי, שיהיה חזק/חסכוני/ועמיד למים (לא צלילה, אבל שפריצים ובכללי שיהיה עמיד), כמובן שבמסגרת התקציב (20$) אשמח להצעות...
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-