כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
השאלה בגוף הכותרת... אני מחפש מישהו לאימונים...
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
http://wellcom.co.il בכל מקרה אחלה מחירים ונראה אתר מאוד מקצועי. מאוד נח ואינפורמיבי. מישהו פעם קנה מהם?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפש דעות/הערות והארות בנוגע למקום/השכר/הבונוסים וכו' וכו' בעקבות ראיון עבודה שם
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד גרמנית, ובינתיים הכי מתאים לי באו"פ - זה בדרך לאוניברסיטה שבה אני לומד בינתיים (אוניברסיטת חיפה, אני לא יכול לקחת גרמנית שם כי זה לא מסתדר לי בלו"ז) ו... זהו הבעייה היא שאני לא מצליח להשיג שום מידע על ימים ושעות אני לא רוצה שהם יתקשרו אליי או ישלחו לי אימייל... אין להם את המידע הזה באתר שלהם או משהו כזה? תודה איל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נשלחה לי בצ'אט ב STEAM ההודעה הזו: V.A.C-Security -.S.Administartor: Dear Steam user, This Is An Automated Message Generated By Steam Account Administration To Help You To Protect And Save Your Steam Account. Your Account Is In Danger Because He Pass The Rule Number 3 (In Steampowered.com) To Protect And Save Your Account Please Enter The PASSWORD and USERNAME Of Ur SteamID The V.A.C Security Will Save Him From DANGER And Please Be Careful NEXT Time Thank You ,The Steam Administrator -V.A.C Security The Steam Support Team To Contact Us After You Give The Password And The…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה הם החליטו להוריד את ה"מבצעים" מהאתר שלהם, וההתחייבות שלי איתם מסתיימת עוד שבועיים. מישהו מעודכן במחירים? אני משלם 69 ש"ח על 2.5 מגה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
(הכל כבר בכותרת...) מישהו מעוניין בטרמפ למפגש בקרוב (יום א' בעזריאלי)? ללא תמורה כספית כמובן... אני יוצא מאזור בית-שאן, דרך וואדי-ערה, חדרה, כביש החוף. יציאה בסביבות 12-13 ככה. מי שמעוניין - שיישלח מסר ב-ICQ. נ.ב. הנהג בעל רשיון נהיגה 7 שנים, ללא דו"ח תנועה אחד וללא תאונות. (וזה לא נושא הדיון - בלי ספאם). טפו טפו טפו.
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האופנוע נקנה בשנת 2004\2005 והוא במצב מעולה! כמה פרטים על האופנוע: שנת יצור: 2004 נפח מנוע: 250 סמ"ק מספר פעימות: 2 משקל : 97 ק"ג שיפורים: אגזוז FMF סוג אופנוע: שטח חברה: YAMAHA דגם: YZ250 המחיר המבוקש הוא 32,500 ש"ח , המחיר גמיש במקצת, אין בעיה בהבאת האופנוע לכל מקום בארץ. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום מישהו מעוניין להחליף חומרה על חומרה? יש לי כונני CDROM , צורבי CDRW, צורב DVDRW, מודולים של זכרון DDR2, כרטיסי מסך, כונן IDE קיבולת 80GB, כרטיס רשת אלחוטי לחלונות XP, כונני פלופי 1.4, מארזים שונים למחשב במצב טוב מאד, מקלדות, מעבדי פנטיום 4 (צריך לבדוק אותם), מחשב XT לאספנים... יש לי גם דברים שלא קשורים במחשבים ישירות. דיסקים של מוזיקה אוריגינלים, תקליטים, ספרים... מה שאני צריך זה רק כרטיס PCMCIA ללפטופ שניתן לחבר אליו כונני SATA. או מתאם SATA שמאפשר חיבור כונן קשיח דרך USB. אשמח מאד להחליף. תכתבו לי כאן במסרים אם יש למישהו את החלקים הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, . ברשותי נגן מיני-דיסק במצב מצויין, לא השתמשתי בו הרבה בכלל. החלטתי למכור אותו, בגלל שאני לא משתמש בו הרבה. במידה ומישהו מעוניין לקנות ממני, שיפנה אלי ל-ICQ שמספרו: 532570, או למסנג'ר: miky48@zahav.net.il. תמונה להמחשה (ככה הוא נראה בדיוק):
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני יוצא 8) אני הולך ליהיות מד"צ, מד"ח סתם גרוע.. למי שלא מכיר : זה קורס הדרכה שמלמד אותך איך להדריך ( ), אורכו 10 ימים ונמצאים בקבוצות מעורבבות עם נערים מכיתות ט' מכל הארץ. הקורס של התנועה של בני המושבים, זה כמו הצופים כזה...
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תגידו, מישהו מכם לומד שם? סתם מעניין אותי לדעת, עם יש פה אנשים מהפורום שלומדים שם. http://www.rupin.org.il
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אני מתגייס מחר, למודיעין שדה. יש כאן עוד מישהו שמתגייס מחר? עכשיו אני לא אוכל להיות פעיל בפורום לעיתים קרובות, אבל אני אבוא לבקר מידי פעם. בכל מקרה גיוס נעים לכל מי שמתגייס מחר, או בכלל בזמן הקרוב .
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
נודניק שמצלצל אלי לסלולרי המון פעמים ביום ולא עונה. כשאני עונה לשיחה אני שומעת חיוגים בלבד. בחיוג חוזר - לא מרימים. ניסיתי לאתר דרך www.441.co.il לא עובד יש עוד אפשרויות? האם לדעתכם מותר לי להעלות את המספר לאתר? :AR15:
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני ניסיתי כמה פעמיים ביומיים האחרונים ופשוט לא מצליח זה מפנה אותי למשהו עם spotting ונותן שגיאה אני ממש רוצה לדעת בקשר למה הראיון האישי שזימנו אותי אליו...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כי אני לא.. יש לי כבלים 1.5 של בזק בינלאומי זה משהו זמני כנראה... זה רק לי?
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
בזמן האחרון (כולל עכשיו) אני לא מצליח להתחבר לסקייפ, אני לא יודע אם זה בגללם או בגללי אבל זה מנסה להתחבר במשך כמה דקות עד שאני מקבל שגיאה שאין אפשרות להתחבר. אין לי ראוטר לכן פורטים זאת לא הבעיה. מישהו יכול לבדוק אם כרגע הוא מצליח להתחבר? אני לא מדבר על להיות מחובר אלא להתנתק ולהתחבר בשנית. תודה
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מנסה לראות את המצלמות של האח הגדול באתר של קשת אבל זה לא עושה שום דבר אני רואה את הפרסומת לפני הצילומים ואז רשום מושהה ליד ה-PLAY\PAUSE ויש מסך שחור עוד מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות? רק באתר הזה אני לא מצליחה לראות סרטונים כאלה, flash הכי מעודכן מותקן על המחשב רק שם יש בעיה... אשמח לעזרה ממישהו שזה קרה או ממישהו שמבין תודה! מורן
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש פה בפורום איזה מישהו שנוסע קבוע יומיות לצריפין ברכב ? אני צריך איזה מישהו שמוכן להסיע לצריפין כל יום ולחזור סביבות 5 , אם יש מישהו כזה אני מוכן להשתתף בדלק שבועית
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה (ולא מעט !) אנשים עם מחשבים שהP4 2GHZ שלי נראה להם כמו מחשבון כיס (לא מדעי), ושיש להם 1 GB זיכרון ולפעמים גם עד 4... ואני תמיד רציתי שיהיה לי רקע בווינדוס שהוא קובץ וידאו, ניסיתי גם פעם זה יצא ממש יפה, והיום בכל תוכנת ווידאו כמעט יש אפשרות כזאת. בעיה היחידה שזה לוקח קצת מהביצועים. ואצלי קצת זה כמעט הכל מישהו פה עושה או עשה את זה? סתם רציתי לדעת.