עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by First Squad,

לא חייב קהילה סגורה כמו TL העיקר שיהיו בא תכנים ברוסית. תודה מראש. אם ישנה מגבלה כל שהיא בפורום שלכו לי בהודעה פרטית.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  2. אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

אהלן חבר'ה, מישהו מכיר את התפקידים במשרד קצין פניות הציבור בקריה? מה השעות\שבתות\שמירות וכו'? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. תקראו לי הישראלי המניאק ומה לא, מה שבא לכם. אבל בבקשה, אם מישהו מכיר שיטה, מוזמן לדבר איתי.

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. אם אתם מכירים תרגילים שיכולים לעזור לי לפתח את היכולת לנגן לפי קצב מסוים או קצב משתנה חוץ מניגון שירים אני אודה לכם תודה!

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  6. אני מחפש שימושון למועדפים בדפדפן פשוט נמאס לי כל כמה זמן להכין אחד ואז לעדכן אותו ואני תמיד שוכח לגבות אותו כשני לא עובד על מחשב שלי (אני לא גדול במיוחד על תוספי סינכרון) חיפוש מהיר בGOOGLE החזיר לי את זה http://www.koka.co.il שזה מצוין רק שאני מחפש מקום שבו השימושון מפורסם כRSS FEED (או LIVE BOOKMARK איך שחלק אוהבים לקרוא לזה ) או שכקובץ HTML שאני אוכל פשוט להכנס לאתר להוריד ולעשות IMPORT ישירות לדפדפן מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by ONKYO,

אני רוצה כבר הרבה זמן לפתוח לי תחנת רדיו אינטרנטית, אבל שליחה של 16-15 בכבלים 1.5 לא תספיק לי, אז ראיתי שבמקומות אחרים שמשדרים דרך שרתים, מישהו מכיר שרתים כאלו שנותנים שירות בחינם???

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  8. היי חבר'ה! אני רוצה לכתוב תסריט לסרט (כבר יש לי רעיון והכל, רק צריך לכתוב הכל) מישהו מכיר תוכנה טובה לכתיבת תסריט? שממש רשום שם איך התסריט צריך להיות רשום? מה הוא צריך לכלול וכו'.... והאם מישהו יודע איפה אני רושמת את הרעיון שלי כפטנט כדי שלא יגנבו תודה! מורן

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. את הסאונד הראש של ה-Volume Control... אני משתמש באוזניות בלי איזה גורם באמצע... פשוט חיברתי את האוזניות ליציאה של הסאונד בכרטיס קול ועכשיו כל פעם שאני מעוניין להנמיך או להגביר את הסאונד אני נאלץ להיכנס ל-Volume Control ומשם להנמיך... אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בעזרת קיצורים במקלדת... יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  10. Started by stone cold,

לו מיזמן חיפשתי שירים מגרנדיה (סידרת מישחקי וידיאו )וניתקלתי בשיר- Miz - In The Sky Grandia III השיר היה מאוד יפה אומנם פופ וחצי מהמילים ביפנית אבל קליט יש לה עוד שירים יפים? דרך אגב לא זמרת יפה http://images.google.com/images?q=Miz&hl=en&btnG=Search+Images אבל קול מצוין-

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  11. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

לא מודינג. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. השאלה בגוף הכותרת... אני מחפש מישהו לאימונים...

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by godisme171,

מחפש אתרים שיש בהם רשימות של מילים של שירים? בתודה טל.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. http://wellcom.co.il בכל מקרה אחלה מחירים ונראה אתר מאוד מקצועי. מאוד נח ואינפורמיבי. מישהו פעם קנה מהם?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. מחפש דעות/הערות והארות בנוגע למקום/השכר/הבונוסים וכו' וכו' בעקבות ראיון עבודה שם

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  16. אני רוצה ללמוד גרמנית, ובינתיים הכי מתאים לי באו"פ - זה בדרך לאוניברסיטה שבה אני לומד בינתיים (אוניברסיטת חיפה, אני לא יכול לקחת גרמנית שם כי זה לא מסתדר לי בלו"ז) ו... זהו הבעייה היא שאני לא מצליח להשיג שום מידע על ימים ושעות אני לא רוצה שהם יתקשרו אליי או ישלחו לי אימייל... אין להם את המידע הזה באתר שלהם או משהו כזה? תודה איל

17. היום נשלחה לי בצ'אט ב STEAM ההודעה הזו: V.A.C-Security -.S.Administartor: Dear Steam user, This Is An Automated Message Generated By Steam Account Administration To Help You To Protect And Save Your Steam Account. Your Account Is In Danger Because He Pass The Rule Number 3 (In Steampowered.com) To Protect And Save Your Account Please Enter The PASSWORD and USERNAME Of Ur SteamID The V.A.C Security Will Save Him From DANGER And Please Be Careful NEXT Time Thank You ,The Steam Administrator -V.A.C Security The Steam Support Team To Contact Us After You Give The Password And The…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. משום מה הם החליטו להוריד את ה"מבצעים" מהאתר שלהם, וההתחייבות שלי איתם מסתיימת עוד שבועיים. מישהו מעודכן במחירים? אני משלם 69 ש"ח על 2.5 מגה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  19. (הכל כבר בכותרת...) מישהו מעוניין בטרמפ למפגש בקרוב (יום א' בעזריאלי)? ללא תמורה כספית כמובן... אני יוצא מאזור בית-שאן, דרך וואדי-ערה, חדרה, כביש החוף. יציאה בסביבות 12-13 ככה. מי שמעוניין - שיישלח מסר ב-ICQ. נ.ב. הנהג בעל רשיון נהיגה 7 שנים, ללא דו"ח תנועה אחד וללא תאונות. (וזה לא נושא הדיון - בלי ספאם). טפו טפו טפו.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. האופנוע נקנה בשנת 2004\2005 והוא במצב מעולה! כמה פרטים על האופנוע: שנת יצור: 2004 נפח מנוע: 250 סמ"ק מספר פעימות: 2 משקל : 97 ק"ג שיפורים: אגזוז FMF סוג אופנוע: שטח חברה: YAMAHA דגם: YZ250 המחיר המבוקש הוא 32,500 ש"ח , המחיר גמיש במקצת, אין בעיה בהבאת האופנוע לכל מקום בארץ. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by NoamS,

שלום מישהו מעוניין להחליף חומרה על חומרה? יש לי כונני CDROM , צורבי CDRW, צורב DVDRW, מודולים של זכרון DDR2, כרטיסי מסך, כונן IDE קיבולת 80GB, כרטיס רשת אלחוטי לחלונות XP, כונני פלופי 1.4, מארזים שונים למחשב במצב טוב מאד, מקלדות, מעבדי פנטיום 4 (צריך לבדוק אותם), מחשב XT לאספנים... יש לי גם דברים שלא קשורים במחשבים ישירות. דיסקים של מוזיקה אוריגינלים, תקליטים, ספרים... מה שאני צריך זה רק כרטיס PCMCIA ללפטופ שניתן לחבר אליו כונני SATA. או מתאם SATA שמאפשר חיבור כונן קשיח דרך USB. אשמח מאד להחליף. תכתבו לי כאן במסרים אם יש למישהו את החלקים הנ"ל תודה

23. שלום לכולם, . ברשותי נגן מיני-דיסק במצב מצויין, לא השתמשתי בו הרבה בכלל. החלטתי למכור אותו, בגלל שאני לא משתמש בו הרבה. במידה ומישהו מעוניין לקנות ממני, שיפנה אלי ל-ICQ שמספרו: 532570, או למסנג'ר: miky48@zahav.net.il. תמונה להמחשה (ככה הוא נראה בדיוק):

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  24. אני יוצא 8) אני הולך ליהיות מד"צ, מד"ח סתם גרוע.. למי שלא מכיר : זה קורס הדרכה שמלמד אותך איך להדריך ( ), אורכו 10 ימים ונמצאים בקבוצות מעורבבות עם נערים מכיתות ט' מכל הארץ. הקורס של התנועה של בני המושבים, זה כמו הצופים כזה...

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by benor,

תגידו, מישהו מכם לומד שם? סתם מעניין אותי לדעת, עם יש פה אנשים מהפורום שלומדים שם. http://www.rupin.org.il

• 3 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.