עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו מכיר מקום שניתן להוריד או לצפות ב IDC9 IDC10 וDSM-IV ??

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. בזמן האחרון אני מאוד מתעניין בנושא, ואפילו נרשמתי לקורס בסיסי. אני מחפש מקומות יפים במרכז הארץ שאפשר לצלם בהם. יאללה שתפו 10x

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Snufkin,

אבל שיהיה על רמה!!! אפילו אם זה בתשלום

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. כל מה שאני קונה רק עושה אור אבל לא ריח. הפעם שמתי לב ליצרן ומדובר בזה: http://www.mosco.co.il/pl_product~7274~21~0.htm הנרות ריחניים רק כשהם לא דולקים. ברגע שמדליקים אין שום ריח. אתם מכירים חנות או יצרן טוב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. מכל הסנוקרים בחיפה הייתי רק ברד בול אבל בזמן האחרון כבר מאס לי מהמקום הזהבגלל שמעשנים שם עד כדי כך שאי אפשר לנשום ואתה בא הביתה כולך מסריח כאילו עישנת 3 חפיסות ברצף. כמו כן השולחנות שם חלק עקומים קצת חלק עקומים מאוד כך שלפעמים זה ממש מבאס לפספס רק בגלל זה. ראיתי פרסומות של קינג סנוקר בעיתון והמקום נראה סבבה, מה אתם אומרים ? אם מישהו יכול להוסיף ולספר על מקום זה ומקומות אחרים על אווירה ואיכות הציוד אודה מאוד.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. מישהו מכיר ספר טוב שמלמד על מחשבים וכל זה?????

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  7. תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by J0n1,

אני מחפש קליפים נחמדים כמו מה שציינתי.. בעיקר בנושא מחשבים. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. אני רוצה ליראות קצת אקשן לילמוד וליראות אז אם אתם מכירים סרטים/סירטונים של מרוצי רחוב או מכוניות משופרות אז תביאו לינקים או שמות ואני יסתדר כבר!!!! אני מיסתכל תסדרות האלו: pimp my ride top gear מכירים תוכניות דומות? אז תביאו... ואל תישכחו להביא לינקים לסרטים או סירטונים. תנקס.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום לכל הגולשים, אני שמעתי שהרבה ישראלים יוצאים לעבוד ב"עגלות" בחו"ל אבל הבנתי שזה לא חוקי הקטע הוא - למה כל הזמן מדברים על עגלות? אין עבודה שהיא חוקית ופשוטה בחו"ל??? אין אפשרות באופן מוחלט לעבוד מחוץ לארץ (בעבודה פשוטה, לא משהו עם השכלה או תואר) או שאתם מכירים משהו איפשהו? אתר שמכווין לעבודות חוקיות בלבד? מסקרן אותי לדעת כי אני כל הזמן שומע על העגלות תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by morans,

היי חברים! אני סטודנטית ואני רוצה לשלב עבודה גם, אבל אני רוצה למצוא עבודה מהבית וזאת מפני שיהיה לי מאוד קשה לשלב עבודה רגילה עם הלימודים. מישהו מכיר עבודות טובות מהבית? אני לא מחפשת הכנסה כל כך גדולה 1000-1500 שקל בחודש ואולי אפילו פחות. הרצון הוא שגם תהייה לי הכנסה וגם שאני לא אצטרך לשלם לביטוח לאומי את התשלום של מי שלא שכיר. כמו כן אני אשמח לדעת אם מישהו כאן עובד בעבודה של פעמיים בשבוע שאולי גם תעזור לי בעניין אשמח לתגובות! מורן

• 59 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. Started by gshhar,

בעיברית?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  13. אני מחפש אתר כמו YOUTUBE, פופולארי שאפשר לעלות שם סרטים שעשיתי ממש כמו בYOUTUBE.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מתפוצץ מצחוק כל פעם שאני שומע אותו יש לכם דברים באותו סגנון שגם מאוד מצחיקים?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by iakovl,

קיבלתי מכתב מהיחידה להכוונת חיילים בקשר לAICE שהם בעצם חברה להשמת מתנדבים כמדריכים בקיטנות בחו"ל מישהו מכיר/שמע/יש לו ניסיון עם החברה הזו?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. אם כן אני אשמח לתשובה פשוט כתה יב' אין לי כוח ללמוד יותר אני רוצה ללכת לקורס במקום כל הלימודים האלה ואם מישהו מכיר שיגיד אין בעיה לשלם 10 אלף לשנה רק שזה יהיה קורס שבסופו יוצאים עם תעודה של טכנאי PC ןתגידו בבקשה על שם של מקום ואם יש גם טלפון יעזור מאוד וכמה שעות בערך לומדים ביום תודה מראש לעוזרים עדיף באזור רמת-אביב צפון תל-אביב

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?

18. Started by The Ripper,

מחפש פורום להתייעץ בו על כמה דגמים של 29" ואני לא מוצא כלום חוץ מהביקורות של זאפ... מישהו מכיר משהו???

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד או מישהו שיש לו מחשב כף יד מסוג מיו 168 אני חייב כמה דברים בשבילו ובפורומים אחרים לא עוזרים לי כמו פיסי פריק וליאונטאורק אז עם מישהו מכיר פורוןם אחר נאי ישמח לקבל לינק.. תודהההה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  20. שלום, אילו פורומים בנושא מילואים אתם מכירים? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש משהו בתחום הזה בכלל שנקרא טוב? או שהכל זה ג'אנק סיני?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. טוב נפלו פה (כרמיאל) כמה קטיושות לפני איזה חצי שעה-שעה ואבא שלי החליט לנסוע לאיפה שהוא. ואני לא רוצה להשאיר את הכלב שלי לבד פה. אז מישהו מכיר פנסיון טוב באיזור הצפון שלא יקר? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

???

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. מצידי שזה יהיה אתר או תוכנה במחשב. אחיינים שלי מהופנטים מזה ורציתי לגוון את הצורות. למי שלא יודע מדובר בזה: 3D Windows Screensavers Flowerbox 2

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.