עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by morans,

היי חברים! אני סטודנטית ואני רוצה לשלב עבודה גם, אבל אני רוצה למצוא עבודה מהבית וזאת מפני שיהיה לי מאוד קשה לשלב עבודה רגילה עם הלימודים. מישהו מכיר עבודות טובות מהבית? אני לא מחפשת הכנסה כל כך גדולה 1000-1500 שקל בחודש ואולי אפילו פחות. הרצון הוא שגם תהייה לי הכנסה וגם שאני לא אצטרך לשלם לביטוח לאומי את התשלום של מי שלא שכיר. כמו כן אני אשמח לדעת אם מישהו כאן עובד בעבודה של פעמיים בשבוע שאולי גם תעזור לי בעניין אשמח לתגובות! מורן

• 59 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by gshhar,

בעיברית?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  3. אני מחפש אתר כמו YOUTUBE, פופולארי שאפשר לעלות שם סרטים שעשיתי ממש כמו בYOUTUBE.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מתפוצץ מצחוק כל פעם שאני שומע אותו יש לכם דברים באותו סגנון שגם מאוד מצחיקים?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by iakovl,

קיבלתי מכתב מהיחידה להכוונת חיילים בקשר לAICE שהם בעצם חברה להשמת מתנדבים כמדריכים בקיטנות בחו"ל מישהו מכיר/שמע/יש לו ניסיון עם החברה הזו?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. אם כן אני אשמח לתשובה פשוט כתה יב' אין לי כוח ללמוד יותר אני רוצה ללכת לקורס במקום כל הלימודים האלה ואם מישהו מכיר שיגיד אין בעיה לשלם 10 אלף לשנה רק שזה יהיה קורס שבסופו יוצאים עם תעודה של טכנאי PC ןתגידו בבקשה על שם של מקום ואם יש גם טלפון יעזור מאוד וכמה שעות בערך לומדים ביום תודה מראש לעוזרים עדיף באזור רמת-אביב צפון תל-אביב

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?

8. Started by The Ripper,

מחפש פורום להתייעץ בו על כמה דגמים של 29" ואני לא מוצא כלום חוץ מהביקורות של זאפ... מישהו מכיר משהו???

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. אני צריך דחוף פורום למחשבי כף יד או מישהו שיש לו מחשב כף יד מסוג מיו 168 אני חייב כמה דברים בשבילו ובפורומים אחרים לא עוזרים לי כמו פיסי פריק וליאונטאורק אז עם מישהו מכיר פורוןם אחר נאי ישמח לקבל לינק.. תודהההה

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  10. שלום, אילו פורומים בנושא מילואים אתם מכירים? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש משהו בתחום הזה בכלל שנקרא טוב? או שהכל זה ג'אנק סיני?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. טוב נפלו פה (כרמיאל) כמה קטיושות לפני איזה חצי שעה-שעה ואבא שלי החליט לנסוע לאיפה שהוא. ואני לא רוצה להשאיר את הכלב שלי לבד פה. אז מישהו מכיר פנסיון טוב באיזור הצפון שלא יקר? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

???

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. מצידי שזה יהיה אתר או תוכנה במחשב. אחיינים שלי מהופנטים מזה ורציתי לגוון את הצורות. למי שלא יודע מדובר בזה: 3D Windows Screensavers Flowerbox 2

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by First Squad,

לא חייב קהילה סגורה כמו TL העיקר שיהיו בא תכנים ברוסית. תודה מראש. אם ישנה מגבלה כל שהיא בפורום שלכו לי בהודעה פרטית.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  16. אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by pain_killer12,

אהלן חבר'ה, מישהו מכיר את התפקידים במשרד קצין פניות הציבור בקריה? מה השעות\שבתות\שמירות וכו'? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. תקראו לי הישראלי המניאק ומה לא, מה שבא לכם. אבל בבקשה, אם מישהו מכיר שיטה, מוזמן לדבר איתי.

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. אם אתם מכירים תרגילים שיכולים לעזור לי לפתח את היכולת לנגן לפי קצב מסוים או קצב משתנה חוץ מניגון שירים אני אודה לכם תודה!

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  20. אני מחפש שימושון למועדפים בדפדפן פשוט נמאס לי כל כמה זמן להכין אחד ואז לעדכן אותו ואני תמיד שוכח לגבות אותו כשני לא עובד על מחשב שלי (אני לא גדול במיוחד על תוספי סינכרון) חיפוש מהיר בGOOGLE החזיר לי את זה http://www.koka.co.il שזה מצוין רק שאני מחפש מקום שבו השימושון מפורסם כRSS FEED (או LIVE BOOKMARK איך שחלק אוהבים לקרוא לזה ) או שכקובץ HTML שאני אוכל פשוט להכנס לאתר להוריד ולעשות IMPORT ישירות לדפדפן מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by ONKYO,

אני רוצה כבר הרבה זמן לפתוח לי תחנת רדיו אינטרנטית, אבל שליחה של 16-15 בכבלים 1.5 לא תספיק לי, אז ראיתי שבמקומות אחרים שמשדרים דרך שרתים, מישהו מכיר שרתים כאלו שנותנים שירות בחינם???

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. היי חבר'ה! אני רוצה לכתוב תסריט לסרט (כבר יש לי רעיון והכל, רק צריך לכתוב הכל) מישהו מכיר תוכנה טובה לכתיבת תסריט? שממש רשום שם איך התסריט צריך להיות רשום? מה הוא צריך לכלול וכו'.... והאם מישהו יודע איפה אני רושמת את הרעיון שלי כפטנט כדי שלא יגנבו תודה! מורן

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. את הסאונד הראש של ה-Volume Control... אני משתמש באוזניות בלי איזה גורם באמצע... פשוט חיברתי את האוזניות ליציאה של הסאונד בכרטיס קול ועכשיו כל פעם שאני מעוניין להנמיך או להגביר את הסאונד אני נאלץ להיכנס ל-Volume Control ומשם להנמיך... אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בעזרת קיצורים במקלדת... יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  24. Started by stone cold,

לו מיזמן חיפשתי שירים מגרנדיה (סידרת מישחקי וידיאו )וניתקלתי בשיר- Miz - In The Sky Grandia III השיר היה מאוד יפה אומנם פופ וחצי מהמילים ביפנית אבל קליט יש לה עוד שירים יפים? דרך אגב לא זמרת יפה http://images.google.com/images?q=Miz&hl=en&btnG=Search+Images אבל קול מצוין-

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  25. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

לא מודינג. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.