עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sxs,

יש לי דוד בניו יורק ואני מעוניין להזמין מעבד וזיכרון מnewegg (דברים קטנים) אז חשבתי שאני אזמין אליו הביתה והוא ישלח לי את המוצרים בדואר. השאלה היא... האם זה אפשרי טכנית מבחינת מעבר הגבול לארץ? זה יגיע אלי הביתה ישירות? או מישהו במכס פותח את החבילה ורואה מה ביפנים? יש 17% מע"מ או עוד מיסים? מבקש עזרה מאנשים שביצעו כזה דבר או יודעים בוודאות איך עושים את זה ובמה זה כרוך.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. אם אפשר כמה שיותר מעודכן שכולל כל חלק אבל למחשב תקציבי תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. קניתי היום עדשות מגע, האופטימטריס הסביר לי מה לעשות והצלחתי בחנות משקפיים לעשות את זה כמו שצריך ואז הורדתי אותם אחרי כשלוש שעות... עכשיו בבית אני מנסה כבר קרוב לשעתיים רק להכניס את העדשה לעין ימין ולא מצליח לי!!! העפעף העליון כל הזמן ממצמץ על העדשה והיא בורחת לי החוצה!! יש לכם איזה פטנט איך לעשות את זה נכון לפני שכל הרהיטים בבית אצלי יתחילו לזוז מעצבים?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לעשות רישיון לאופנוע 50 סמ"ק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם מותר לי להרכיב? רק בכבישים עירונים אפשר ליסוע עם אופנועי 50 סמ"ק? וכמה צריך לעלות הלימודי נהיגה?

5. Started by Yehudaa,

שלום לחברי הפורום . אני רוצה לקנות מזרון במידות 190X120 , התקציב הוא באזור 1000-1500 ש"ח . ידוע לכם על מזרון טוב בתקציב הזה ? או ממה כדאי להתרחק ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by DiSc@MaN,

ספורט - נחשב כיחידה או לא? אני יודע שחייבים ציון עובר כדי לקבל תעודת בגרות אבל האם זה נחשב יחידה? אני מבקש רק מי שבטוח שיענה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

http://www.pandora.com למה? וכמה זמן זה כבר ככה? :'(

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

ויהי ביום ראשון ויאמר ה' אל המדפיסים. הדפיסו 1000 פליירים וידפיסו 1000 פליירים, ויחלק משה אל העם. והנה יום שישי הגיע ויזרמו בני ישראל בהמוניהם לחוף ניצנים ויאמר ה' אל העם... משקה ראשון חינם ויתן בראש D.j skazi... ויתנו G.M.S. בדלקה ויאכל משה סרטים ותהיי בת שבע נוגחת בקירות וזיקני בני ישראל מקפיצים טקילות ותאכל רחל אקסטות ותראה מים במדבר..... ויעשו קרחנה ועם ישראל יהיו מאושרים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  9. שכחתי את הססמא של הכרטיס ולאחר מס' נסיונות כושלים המשתמש נחסם, התמונה מופיע תהליך אשר אמור להחזיר את החשבון שיעבוד, כל הפרטים בידי, אך לא ידוע לי פרט אשר מופיע בתמונה, הוא אמור להיות בעל 8 ספרות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by Interl-Conore,

מחפש את ה שיר Tesla - Cumin' Atcha לא מוצר בשום מקום=YOUTUBE,MEDIA PLAYER... :-X

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by waizman,

כולם נפלו לפני איזה שבוע וחוץ מסאבס אין כלום... מה הולך פה?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  12. בד"כ כשמקבלים תעודה חשובה יש עליה מדבקה תלת מימדית. זה גם נמצא מאחורי כרטיס האשראי ואני זוכר שהיו בעבר סרגלים כאלה לילדים בבי"ס. איך עושים את זה? זה מדבקות שמודבקות אחת על השניה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כשאתה קונה פלאפון דור3 , X36 תשלומים , האם תמיד אתה תהיה חייב לשלם גם את ה20 עבור חבילת דור 3 , שימוש אינטרנט וכו' , ? או שיש אפשרות בלי זה? ואני לא מדבר על זה שאם אתה לא רוצה את זה , אז הם מכפילים לך את המחיר של המכשיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שללוום, יש לי קיר ענקי בחדר והחלטתי לשים פוסטרים (כבר יש אחד של מטאליקה ) וחשבתי לשים עוד אחד\שניים של סטיב ואי וסטריאני. חיפוש ברשת לא העלה דבר חוץ מתמונות בגוגל ברזולוציה של 350X750 שלא מממש עוזרים לי (וזה עוד במקרה הטוב..) חיפשתי כל מילה אפשרית בגוגל כדי למצוא תמונת HD אחת ולא מצאתי דבר. אוליי פה למישהו יש תמונה של ואי\סאטריאני ? ואוליי למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים שלהם בהרצליה\תל אביב אשמח לשמוע ! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by redead,

הייתה לי מדפסת ישנה שהייתה מחבורת עם כבל USB ועכשיו קניתי מדפסת חדשה שמין הסתם תומכת בUSB2 .. הכבל הישן אמור להתאים או שצריך לקנות כבל חדש שתומך בUSB2 ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  16. דודה שלי מגיעה לארץ בעוד כחודש ויש לי אפשרות לקנות את הרדיו דיסק הבא: http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html# עכשיו השאלה האם עדיף לשים אותו במזוודה או לשלוח אותו בדואר? מה יהיה יותר זול מבחינת מכס\מעמ.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by epichorus,

מבקש חוות דעת על החנות הבאה : www.gibornet.co.il

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  18. שלום לאבא של יש מחשב נייד של טושיבה מלפני שנתיים, והלך לו ספק הכח למחשב. הוא יוצא עוד חצי שעה, והוא צריך לדעת מי יבואנית טושיבה בישראל עד אז. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by r1plet,

באמת שנמאס להתקל במחירים אטרקטיביים במיוחד בחנויות כמו AMAZON, GAMESTOP, BESTBUY ועוד ולהתבאס על כך שאין אפשרות לשלוח לישראל.. אז אילו חנויות בעצם כן שולחות לארץ כשמדובר במוצרי אלקטרוניקה וחומרה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Overshot,

מה אומרים חברה? :] ההקלטה כמובן לא ממש מקצועית, אבל עדיין.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  21. אחרונה לאיסי...המחשב התחיל להיות טיפה איטי וכשעשיתי סריקה עם adaware זה מצא לי כמה ספייוארים לא שגרתיים...וזה קרה רק מאז שנכנסתי לאיסי..עכשיו אני יודע שאפשר להדבק בוירוס הזה של האיסי רק אם נכנסים ללינק שנשלח מאנשים (שכמובן לא נכנסתי לשום לינק) אבל משום מה דווקא אחרי שנכנסתי לאיסי בא לי הספייואר הזה...מה אתם אומרים סתם צירוף מקרים או יש בזה משו? אני מת להכנס אבל אין לי כוח עוד פעם להתחיל לסרוק את המחשב :-X

22. Started by יערית בשארי,

היי ברצוני להחליף מורה נהיגה איך עושים את זה: המורה לא משרה עלי ביטחון מרגישה זילזול מצידה היא היתקשרה לישאול לגביי טסט ובסוף לאחר בדיקה מצידה אמרה לי (בעובה מצחקקת) שעוד רק עשיתי ולפי חוק צריך לחכות 3 חודשים כדיי לעשות שוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by aldema,

אחותי רצתה ליום הולדת אקווריום ומספר דגים יפים.. אז רציתי לשאול אותכם כמה אמור לעלות כל הסיפור הזה של פילטרים ,אקווריום לא גדול ,דגים וכל ההוצאות בפעם הראשונה.. אם יש לכם הצעות או דעות בנושא אז אני אשמח מאוד... ד"א אם אני קונה את האקווריום הקטן הזה השלושת רבעי עיגול כמו בטלוויזיה אז גם בשבילו חייבים פילטר?? יש לכם אולי גם המלצות לאיזה דגים יפים ולא יקרים??

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. מחפש תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה של מלכת הקרח. דגש על הכתר ועל תחתית השימלה. למי שיש רעיונות איפו אפשר לימצא זה יעזור מאוד. לא ליצחוק ! שונא תמשימות פורים האלה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.