עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ^ הטרילר נבחר באקראי לקבלת התרשמות ראשונית. אני חבר באחר הפורומים שמוזכרים שם, גאווה . שמעתם על stucksnet ועל הנזק שזה עשה לרבע מהצנטריפוגות בנתאז באירן? ישראל הודתה בפיתוח משתוף עם ארה"ב. מעניין פעם ראשונה שאני שומע על זה. מי שרוצה לינק פרימיום מהיר להורדה שיפנה אלי בה"פ. החלטתי להסיר בגלל שיש פה מדיניות לא ברורה בנוגע ללינקים כאלה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. Started by MilkMan,

אחד החזקים! http://www.buzzpatrol.com/links/real-life-super-mario/

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  3. df

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  4. Started by iakovl,

אוקי, אז למי שלא יודע קוראים לי iakovl ואני מכור כבד של אנימה. עד כמה כבד? תוך חודש אני חוצה את קו ה 1T (לאלו שלא מבינים = 1024 גיגה) כלומר יש לי הרבה מאוד אנימה... את כל העסק הזה אני שומר על המחשב ועל דיסקים של DVD העניין הוא שמרוב DVD אני לא מצליח לשמור על סדר שלהם בשביל מעקב אחרי כל האוסף שלי יש לי את ANIDB עם בסיס הנתונים שלי בפנים (בלי זה אין לי מושג מה הייתי עושה) אבל מרוב דיסקים שמסתובבים בין מס' קייסים אני כבר מבולבל קייס אחד של 144 מלא לגמרי קייס שני של 188 מתמלא במהירות אני אפילו לא יודע כמה יש בו. אני צורב תוך כדי שאנחנו מדברים בשביל להוריד קצת חומר גמור מהמחשב שלי לDVD השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוב אחרי כל זה אשמח לקבל רעיונות מכם

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by iveco,

הייתי במרכז הערכה בסלקום , עברתי את כל השלבים אמרו לי שהתקבלתי מילאתי פרטים כרטיס עובד חוזה עבודה וכו' אמרו לי שהקורס יתחיל ב 28.8 והמראיין " נעלם " אמרתי לו איפה הקורס פרטים משהו ? הוא אמר לי " יתקשרו אלייך ויגידו לך מה להביא לקורס שיהיה לך בהצלחה " , יום הערכה היה ב 22.8 ועוד לא התקשרו אלי משהו הזוי , יש להם את הנייד שלי התנהלות מוזרה , אני לא יודע מה לעשות להתקשר חזרה ? להגיע פיזית למקום ולשאול מה קורה ? לא יכול להיות שהקורס מתחיל ב 28 ועד עכשיו אף אחד לא חוזר אלי לתת פרטים - איפה הקורס באיזה שעה וכו' ... , בדרך כלל אחרי שמתקבלים לעבודה מתקשרים אלייך ושומרים על קשר פה כאילו נעלמו , משהו כזה בחיים לא היה לי

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  6. בוא נגיד ואני מוריד תמונה מהאינטרנט, ומדפיס במדפסת לייזר צבעונית מיוחדת על נייר מיוחד ואז מוכר, זה נחשב להפרת זכויות יוצרים? (תמונות לדוגמא: זמרים, כוכבי קולנוע, סרטים, וסתם תמונות שמישהו צייר)? אם למישהו יש מושג PLZ TALK

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  7. חשבת שאין גבול לטמטום ברשת??? אז באמת אין! מכירים את האתרים לדירוג תמונות של אנשים<???? check this out... [צונזר. זה באמת ניראה לך מתאים לפורום הזה?] עריכה- תיקון הלינק השבור.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  8. Started by bonasi,

כן כן ... זה סוף סוף קרה ..... KSP פתחה לי ליד הבית מרכז מחשבים ענק ! http://www.ksp.co.il

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by Moty_p,

איך פותחים תאב (עם שם אני קובע) בפורפיל שלי בפייסבוק? אני רוצה לראות איזה דברים חמודים אני יכול לעשות אני יודע שזה דורש עבודה עם א'גקס אין לי בעיה עם זה.. אין גם בעיה עם XML (מה שיותר בטוח)

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by QQQ,

קיץ שעבר ניגשתי לשאלון E באנגלית על 96 ופשוט התפקשש לי בבגרות.. :-\ הבנתי שניתן לגשת שוב לאותו שאלון עם אותו ציון הגשה - אז מחר המועד חורף באנגלית. איכשהו הצלחתי לפספס את ההרשמה - האם אני עדיין יכול להירשם איכשהו? ואם לא, האם אני יכול בקיץ לגשת לE? האם אין התנגשות בין שאר השאלונים F ו-G כי גם אותם אני עושה בכל מקרה בקיץ (מבחינת הזמן - אם הם באותה שעה או לא.) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  11. בחייאת ! האייקונים האלה תת רמה :s05:

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by cd73,

מי היבואן של חברת asus בארץ במידה ויש כמה בבקשה לרשום לי את שמות החברות. תודה רבה לכולם והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by IME3,

משום מה צצו לי שביבים של זכרונות מתקופות אחרות חשבתי נוודא האם היה כדבר או שהכל פרי מוחי זכורה לי תקופה שהיה דבר כזה שהיית פותח איזו תוכנה ומריץ סריקות של טווחי IP של ספקיות היה מוצא שמות של מחשבים ואז כל מה שהיה צריך זה לעשות קופי פסייט של ה IP לחלון באקפלורר והיית מטייל במחשבים של אנשים זוכר משהו היית מחפש פורט מסויים TCP נראה לי הזוי שהיה כזה דבר פעם איזה תקופה יפה זכור לי שהייתי מטייל בחיפושים אחרי תמונות עסיסיות של בנות ארצנו היפות אבל לרוב הייתי נתקל בגלריות של קשישים ותיעוד מסעותייהם באתרי תיירות כגון קפריסין והסביבה אני יכול להשבע שאם אחפש טוב מספיק עוד אוכל למצוא פה את הספרייות ששמרתי מהשיטוטים שלי שוכבות איפשהו זכור לי פעם אחת שטיילתי לאיזה בחור במחשב הע…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  14. אני מחפש אתר שמאפשר לי למצוא שירים\זמרים על פי סיגנון. למשל אם אני רוצה שירים בסיגנון של אריק קלפטון אז הוא ייתן לי רשימה של דברים שאני עלול לאהוב.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  15. Started by R0ck,

או שמא מדובר במקום אחר... אני כל הזמן מתבלבל

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by com,

אחרי הרבה זמן שלא היה לי פלאפון בכלל (קשה מאוד) קניתי 3100. בכל מקרה, ניסיתי להכנס לפלאמניה, ולא הצלחתי. הוא נסגר? אם כן, יש עוד אתרים על אותה פלטפורמה? הורדת טפטים רינגטונים וכו בחינם רק על חשבון זמן הגלישה בWAP? תודה.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. אז זה היה נראה כך: http://video.stumbleupon.com/#p=chydbi48n6

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  18. שמתי משחה מבוססת כסף כשקניתי את הכרטיס מסך. עכשיו אחרי כמה חודשים הוא פתאום הפסיק לעבוד החנות תעשה לי בעיות ? הם בכלל מסתכלים או שהם הם שולחים ליבואן לראות ? המחשה שהייתה קודם הייתה סתם קקה מסיליקון, ואם הם יסתכלו על הליבה אז הם יראו שזה לאמה שהיה ואולי ינסו לדפוק אותי עם זה. מה אתם אומרים, היה למישהו כבר נסיון עם זה ?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by blitsi,

ברשותי מחשב בן כ5 שנים אך עם הזמן הוא שופר וזה המפרט: P4-2.4Ghz 478 M.Board: Asus P4V800D-X Ram: 1GB (512*2) hynix DDR 400 hard disk: Samsung 160GB sata2 G.card: Radeon 9600XT Gecube D.V.D: LG H42N ומארז שבא איתו עם שני מאווררים אחד של AC פלוס ספק 300W שימו לב שבלוח יש אפשרות לכרטיס מסך PCIE והוא תומך עד 4GB מסוג DDR400 דואל-צ'אנל ויש עליו 2 יציאות SATA2 אז בקיצור כמה בערך המחשב הזה שווה?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות רכב יונדאי אקסנט יד 3 117 אלף קילומטר צבע כסף שנת 97 רציתי לדגעת עם משהו יודע עם זה רכב אמין טוב ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  21. מה קורה חברה כאן יעקב, השוטר הצבאי הידוע בשמו השני יאן רציתי לברר מה עזזל קרה בשבועיים האחרונים בעולם (לא על המצב, מה חוץ מזה) כי הייתי תקוע שבועיים בצבא (ואני אהיה תקוע עוד, כי הוכרז חירום בפיקוד צפון) אז ספרו לי חברה מה היה בעולם

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by VL,

מחר אני מתחיל לעבוד באחת מחברות הפצה אני מעדיף לא לפרסם את שמה של החברה. יש איזה טיפים או משהו לעבודה שיהיה יותר נוח לעבוד ? העבודה הולכת כך שהוא מסיע אותי ממקום למקום ואני צריך להפיץ עיתונים וכאלה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/ShanaO.html שנה טובה ומתוקה לכולם :-* :clapper: (כל הזכויות שמורות ל MaSTeR NaRGiLa 2003-2004)

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by TUCG,

בעזרת המשיח, הנה אני בא. בזמן האחרון אני שומע הרבה חילוקי דיעות בנוגע למתי המשיח הולך להגיע אז חשבתי מעניין לפתוח סקר לראות מה אנשים חושבים. אז בבקשה תענו מה שאתם באמת חושבים. נ.ב. יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים