עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

אני אמור לטוס עוד חודש וחצי בערך לחו"ל עם אבא שלי לטיול קצר באירופה על מנת להתרענן קצת מהצבא (עברו עליי חודשים קשים... עומס עבודה) עדיין לא החלטנו לאן אנחנו רוצים לטוס. אני חשבתי על סקנדינביה בעיקר על דנמרק, כי אני רוצה לסגור מעגל. עבדתי שם כחודש לפני הגיוס ולא כל כך הלך לי אבל מאוד נהנתי... פשוט אני לא יודע אם יש שם מקומות לטייל בהם עם אבא (לכריסטינאניה למי שמכיר, אי אפשר ללכת עם אבא ) אולי יש לך איזו שהיא המלצה למדינה שבאמת שווה לבקר בה ומקומות שכדאי לראות.. אני חייב את הרענון הזה לפני שאני משתגע.. אבל חשוב שזה יהיה מקום טוב שאני ירגע וינוח.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by bykeking,

אני יודע שזה היה בתיכנון להעביר חוק שמונע מהטום קאר ודומיו ליסוע על הכביש. כבר יש חוק כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  3. בוקר טוב. אני מתכוון ללמוד שנה הבאה הנדסה והתחום שבו ארצה להתעסק הינו תחום החומרה (במחשבים כמובן) תחת איזו הנדסה התחום הנ"ל נכנס? או שבכלל לא מדובר בהנדסה? סמיון.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  4. Started by moshebe,

שלום אני ישמח אים תעזרו לי אני מחפש את השיר החדש בהודית או אינדינית שיר עם קצב של תופים אני ישמח אים תתנו לי את השם שלו

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by R0ck,

;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by izir,

שלום שאלה שלא קשורה למחשבים... אימצתי אתמול כלב מעמותת גג לחיות מחולון היה וקרה אני לא אוכל לגדל אותו כי אחי הגדול חזר הביתה והוא אלרגי לכלבים בעמותה לא מוכנים להחזיר את הכסף בטענה שאני חתמתי על חוזה שאין החזר כספי כרגע אין לי מה לעשות עם הכלב רק למכור אותו ביד 2 זה חוקי מה שהם עושים? דרך אגב התקשרתי אליהם אחרי 4 שעות שלקחתי את הכלב והם אומרים לי אין מה לעשות וכאלה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by tzolerguy,

ההרוים נוסעים בקרוב לתאילנד ורציתי לדעת אם כדי לשלוח אותם עם כסף להביא איזה משהו למחשב ואני לא יודע את המחירים שם פשוט שומעים כל הזמן שזול שם אז אם מישהו יודע שמע או מכיר איזה אתר של חנות מחשבים בתאילנד אני ישמח לשמוע אם מישהו התנסה אז בבקשה ספר לי אם זה שווה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  8. חשבתי על קניית iPod, וללא ממש בא לי על חנויות בארץ. למישהו יש מושג אם הם יכולים לשלוח את זה לישראל? אגב, אני טס לגרמניה בקיץ, האם כדאי לחקות אם זה ולקנות שם? באירופה המחירים אמורים להיות זולים יותר, לא?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by 1tanai,

למה אין קודים ל-sk 1400

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by BIGmaMA,

(משולש ישר זוית,קטעים מיוחדים,משולש כללי) במשולש ישר זוית ABC (זוית ABC שווה 90 מעלות) AF הוא חוצה את הזוית BAC. נתון: זוית BAC שווה 54 מעלות, צלע AC שווה 13 ס"מ. א.חשב את אורך הניצב AB. ב.חשב את אורך הקטע BF. ג.חשב את אורך הקטע FC. ד.חשב את אורך חוצה הזוית,AF. גיליתי את זוית A1 ו A2 A1 שווה 27 מעלות ,A2 שווה 27 מעלות. (54 לחלק ל2) זהו כאן ניתקעתי,לא יודע איך להמשיך... תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  11. אני מחפש מתכונים לארוחות סיניות אבל לא יודע איפה לחפש אז מישהו יכול לעזור לי ? אני מיתכוון לארוחות גנק פוד כמו ב"מיסעדות" סיניות בארץ ואני בימיוחד רוצה לדעת מתכונים לבשר בקר+פיטריות ובשר חמוץ מתוק ותנודלס הצהוב שהם מכינים

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by michaelr,

בהחלט דומה אחד לאחד

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  13. עם הכנסות של כ-150 מיליון דולר בארצות הברית בלבד ויותר מ-280 מיליון דולר באופן בינלאומי בארבעת הימים הראשונים להקרנות, כבר עכשיו ברור שסרט הקומיקס הבלתי רגיל הזה הוא להיט מאסיבי Deadpool 2 כבר נמצא בשלבי הכנה: סרט הקולנוע על גיבור הקומיקס האלים והמטורף בכיכובו של ראיין ריינולדס זוכה להצלחה חסרת תקדים במונחי עולם הסרטים המסווגים ככאלה שמתאימים לקהל בוגר יחסית של בני עשרה ומעלה, תוך כדי שהוא מרסק גם את ההערכות האופטימיות ביותר של יוצריו ושל כל העוסקים האחרים בתחום. Deadpool הכניס כ-135 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון שלו בארה"ב (וכ-150 מיליון דולר בסוף השבוע הארוך, לרגל מועד 'יום הנשיא' הקיים במדינה), ובכך ריסק את שיא ההכנסות לסרט R-Rated בסוף השבוע הראשון שעמד עד כ…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by MS-D,

שלום חבר'ה! אני וחברים שלי משחקים בזמן הפנוי ברובי אויר הכוונה לא לרובי אויר אמיתים אלא אלו עם כדורי הפלסטיק. הגיע הזמן לקנות רובים \ אקדחים חדשים וכמה כמויות כדורים. שמתי-לב שבתחנה המרכזית מוכרים אותם, אבל מאוד יקר שם, והרבה סוחרים סתם זורקים מחירים. בשוק הפישפשים המצב עוד יותר גרוע, לכן פניתי אליכם. מכירים מקומות בהם ניתן לרכוש רובי אויר בזול ? תודה מראש חברים.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by The Dom,

אני מחפש שיר או את הקטע שהם שרים את שיר הבוידם. אם אתם לא יודעים.. אז בבקשה תגידו לי איך רושמים כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by Ewingum,

רדיו מחתרתי שידר בעירק פארודיה על Gangsta's Paradise, כאילו סדאם שר. יש החושבים כי הCIA ניסה לשדר את זה. הנה זה: http://www.turbanhead.com/saddamrap_01.mp3 אני אהבתי ;D

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by wooper,

שלום האם משהו יכול להמליץ על ספר עם שאלות ופתרונות הסברים וכו הספר שיש לי לא משהו אין בו ממש הסברים ויש נושא שלא הבנתי כ"כ תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by ofer1928,

גלשתי בyoutube ומצאתי משהו מ'זה מצחיק.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by Burned,

אתם מכירים תוכנה טובה ובטוחה לניהול סיסמאות?

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by Tanya,

הי בעוד כמה חודשים בודדים אני מתכוונת להתחיל לשפר כמה ציונים. [כשיגמר המלווה שלי ]. יש את לחמן, יועל גבע, וכ'ו... רציתי לקרוא חוות דעת, איפה כדאי [ולמה]... ולדעת איפה אתם שיפרתם...[במידה ושיפרתם... ]. יש לכם מושג מהו טווח המחירים?... ואיך בדיוק אני משפרת אם אני עובדת? ניתן להתאים את השעות? תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by אבא,

לא של הלהקה ABBA אלא כאלה שמדברים על אבא - יש לו יום הולדת בקרוב מאוד ואני עורך לו סרטון, ורוצה לדעת איזה שירים כדאי לי לשים. לא חייבים להיות בעברית או כאלה שמדברים על אבא (אפשרי גם סתם שירים יפים שמתאימים לוים הולדת 50 ), אבל שיר-שניים לסרטון של 7-8 דקות.. תודה =]

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by iakovl,

אוקי, אז למי שלא יודע קוראים לי iakovl ואני מכור כבד של אנימה. עד כמה כבד? תוך חודש אני חוצה את קו ה 1T (לאלו שלא מבינים = 1024 גיגה) כלומר יש לי הרבה מאוד אנימה... את כל העסק הזה אני שומר על המחשב ועל דיסקים של DVD העניין הוא שמרוב DVD אני לא מצליח לשמור על סדר שלהם בשביל מעקב אחרי כל האוסף שלי יש לי את ANIDB עם בסיס הנתונים שלי בפנים (בלי זה אין לי מושג מה הייתי עושה) אבל מרוב דיסקים שמסתובבים בין מס' קייסים אני כבר מבולבל קייס אחד של 144 מלא לגמרי קייס שני של 188 מתמלא במהירות אני אפילו לא יודע כמה יש בו. אני צורב תוך כדי שאנחנו מדברים בשביל להוריד קצת חומר גמור מהמחשב שלי לDVD השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוב אחרי כל זה אשמח לקבל רעיונות מכם

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by Iv0ry,

תוך כמה זמן מותר להקפיץ אשכול? 24 שעות?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

ראלי מקסיקו מחר! (28/2-2/3) "שמש, אבק וכובעי סומבררו על הראש , קקטוסים מסביב ומכוניות ראלי טסות על השבילים , כן הגענו לסיבוב השלישי באליפות העולם בראלי, אנחנו במקסיקו . הראלי מתחיל אמנם ביום שישי אבל לנו יש הרבה על מה לדסקס פה לפני ראלי העפר הראשון של השנה . פירלי מציגים, זו הפעם השלישית השנה, צמיג חדש לחלוטין אבל עליו נדבר בהמשך. תחשבו על זה ככה - צמד הפורד פוקוסים של הירבונן ולאטבלה יזנקו ראשונים וינקו עבור סבסטיאן לואב את השביל, יטאטאו לו את האבק והלכלוך, פשוט בכדי שיהיה יותר קל לנצח... כמה עובדות מעניינות - - ראלי מקסיקו הינו הראלי הגבוה ביותר באליפות.רוב הקטעים נמצאים מעל גובה 2000מ' מעל פני הים. - ראלי מקסיקו הינו הראשון מבין שלושה מרוצי ראלי רצופים שיהיו מח…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by yanushka,

האופציות: טורקיה / אילת / אי נידח עם שרמוטות בקפריסין / צימר בצפון הארץ מה דעתכם ולמה..בהתחשב במקומות בילוי, מחיר וכו'? תודה.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים