עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כן, אני יודע שלא מלקקים דבש בתמיכה טכנית, אבל אני צריך כסף ועבודה במשמרות. יש לי ידע ונסיון מהצבא (יותר בכיוון של תכנות, אבל גם ידע טכני ורשתות) אני לומד מהר, ויכול להסתגל לכל מקום. כמו לכל דבר גם לתמיכה טכנית יש "דרגות"; לפי הבנתי בתמיכה עסקית לעומת התמיכה הרגילה, יש פחות התעסקות עם "אוכלוסיה בעייתית" ולכן גם העבודה סבילה יותר, ומכניסה יותר. הייתי רוצה לברר קצת יותר פרטים על ההבדלים בתנאים ובשכר בין העסקית ולבין הרגילה. ואם אפשר אז העסקית של בזק ספציפית, כי לשם אני כרגע מכוון. אם למישהו יש ריעון אחר למקום עבודה במשמרות, שיש לו זיקה למחשבים -כולי אוזן.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by Iv0ry,

(A (4.3 ו (8,5) B הם שני קדקדים סמוכים במלבן ABCD. משוואת הישר עליו מונח אחד מאלכסוני המלבן הוא 3X+4Y=44 א)מצא את משוואת הצלע CD ב)חשב את שטח המלבן http://www.siz.co.il/my.php?i=djzhehnjnnzj.bmp שאלה נוספת במקבילית ABCD משוואת הצלע AB היא 2X+Y=5 ומשוואת הצלע AD היא Y=-3X+5 אלכסוני המקבילית נפגשים בנקודה (5-,6) א.מצא את שעורי הקדקד A ב.מצא את שעורי הקדקד C ג.מצא את משוואת הצלע BC ואת שעורי הקדקד B

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. תענו תהנו למופע קוראים 20:00 מופע התחברות - שלמה ארצי ושלום חנוך

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  4. בכל מיני תחומים. מישהו מכיר??

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. במתמטיקה ואנגלית?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  6. אני טס לאיטליה בקרוב ובין השאר אבקר ברומא. רציתי לדעת אם יש מקום\ מקומות כלשהם בהם אני אוכל לבדוק\ לקנות נתב\ סוויץ' \ אנטנה לאלחוטיות וכדומה. אני יודע שהסיכויים קלושים אבל עדיין כתבתי פה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  7. הנה משהו שמפורסם היום ב-WALLA וגם ב-YNET. זה יכול לעניין לפחות חלק ממכם : WALLA

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  8. מצע מפלגת עלה ירוק - סירטון תדמית לא, זה לא שייך לאקטואליה ותרבות.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by elerock,

בקרוב אני עובד דירה לדירה גדולה יותר(8 חדרים אם זה משנה),בדירה יש שתי קומות ואני נימצא בעליונה. אני מקבל חדר גדול יותר ממה שיש לי עכשיו ועוד חדר פנימי שאפר להיכנס אליו רק מהחדר שלי. מהחדר הפנימי אני רוצה לעשות חדר "זולה",טלויזיה,סוני,שולחן סנוקר,מנגל(יש שם מרפסת קטנה),נרגילות וכו'... אני מחפש הצאות לעוד דברים שאפשר להכניס לחדר,אני מוכן להשקיע עוד כ1500-2000 ש"ח. תודה לעוזרים:]

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by Volter,

חרשתי את גוגל ולא מצאתי אפילו רמז, מישהו יודע מאיפה באה המילה קקמייקה?

• 3 תגובות
    • 19.5k צפיות
  11. Started by th£»Light,

אז ככה... אני רוצה שתייעצו לי מה לעשות בעניין הבא: אבא שלי, מכר דירה שהייתה שלנו דרך תיווך בסכום שנקבע, כולל המזגן שהיה כלול בתוכה. לאחר כמה ימים אמר לאבי המתווך שהוא לוקח את המזגן לעצמו, ואבי בלי לחשוב אמר לו "בסדר". כשהוא חזר הביתה ואמר לי שהמזגן הולך אליו אמרתי לו שהוא עשה טעות. אני מעוניין שתייעצו לי מה נכון לעשות. בתודה, חן. (ד"א: אנחנו חשבו לקחת את המזגן מהדירה, ואז לטעון ולומר למתווך שהמזגן נגנב... )

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by Nahum2,

אני רוצה לרכוש מצפן למחזיק מפתחות עם חריטה של כמה מילים - תקציב נמוך ביותר. איפה יש כאלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הכתובת הייתה פעם www.simpletech.co.il החנות נמצאת בישוב ליד חדרה שאני לא זוכר את שמו. לבעלים שלה קראו מני. מישהו יודע אם החנות הזאת עדיין קיימת?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by tsvika,

מבקש המלצה לאתר (בעברית) שמראה נתונים על מניות כגון "טבע" ו "מכתשים" תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  15. יום האישה שמח: מחקר שנעשה על בסיס נתונים מ-66 מיליון לקוחות באתרי קניות גדולים ברשת גילה שנשים טובות יותר בקניות ברשת מאשר גברים לכתבה

16. Started by Kolshamen,

לא בטוח שזה המקום אבל אני צריך המלצה כי לא הצלחתי למצוא טלפון כזה! תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by eladbu,

לא יכולתי שלא להמליץ לכם על האתר הזה של נוקיה הוא פשוט אחד האתרים הכי יפים,פשוטים ומדהימים שנתקלתי בהם לאחרונה http://www.designawards.nl/eng/index.asp?&audio=1

18. Started by Lior4543,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497483 יש עדכון מהיום (22.5), התקשרו אלי מתקשוב ואמרו לי להגיע לתחקיר ביטחוני בצריפין.. נראה לכם שיש פה התקדמות לטובתי?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by RedHat_Lover,

אני צריך איזה לוח אם שלהם שאין בארץ אז נראה אם בעזרת קצת כסף הוא יספק את הסחורה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  20. :'( איך אפשר לדעת? באתר של משרד החינוך יש המון זמנים. אני ניגש ללשון ב' במקיף ח' אשדוד.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. אני פותח אתר סאות'פארק חדש www.southpark4u.cjb.net בינתיים יש את העיצוב מוכן ועוד כמה פינות. אני צריך צוות של אנשים שאוהבים סאות'פארק וחושבים שהם יכולים לעזור לי בבנייה ובעידכון האתר - כתיבת פינות, חדשות , העלאת קבצים וכו'... מי שמעוניין שיפנה אליי באי סי קיו: 154095782

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  22. איזה אתר טוב ואמין הכי חשוב יש מחול שממנו אפשר להזמין רכיבים לארץ?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by SHOOTER8,

אפשר ב-36 תשלומים, רוצו לקנות http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22661745&type=2

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. לפי מיטב ידיעתי אין מכס על מוצרים שעולים מתחת ל200 דולר... והפלייסטיישן עולה 180 דולר, אז למה לעזעאל הוא עולה בארץ 1700 שקל?? אני מבין שרוצים להרוויח אבל לעשות על זה 800 שקל? אולי מישהו פה יכול להפנות אותי ליבואן כדי לקבל גם תשובה ממנו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. טריילר סודי ופוסטרים ראשונים עבור העיבוד של סדרת המשחקים אל המסך הגדול מפיחים בנו תקווה מחודשת בפרוייקט השאפתני לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הסרט-של-warcraft-מתקרב-ונראה-מבטיח-עד-מאוד/

• 3 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.