עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by galCool,

הורדתי סרט ואני רוצה שהוא יעבוד בDVD איזה סוג קובץ אני צריך שהסרט יהיה? תודה!!

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  2. שלום , רציתי לדעת אם בשביל להכנס לתפקיד במג"ב , צריך איזה שהוא פרופיל מיוחד , נתונים מסויימים או כל דבר אחר... ואם כן , מהם ?

3. Started by Rule The Pc,

אהלן אני עשיתי השנה את שאלון E מגן 80 בגרות 92 ושמעתי שאני יכול שנה הבאה (י"ב) לעשות חורף את הבגרות בלי מגן כי כבר עשיתי את הבגרות האם הדבר נכון?

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by junding,

מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca"]חלק 5 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca"]חלק 6 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca"]חלק 7 ח…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by moshebe,

שלום אני ישמח אים תעזרו לי אני מחפש את השיר החדש בהודית או אינדינית שיר עם קצב של תופים אני ישמח אים תתנו לי את השם שלו

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by R0ck,

;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by Los,

פרסומת לשירות החדש של GMAIL, מי שלא צפה עדיין, מומלץ. .

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by galz,

מחר אני נוסע לארהב, עד ה19 לאוקטובר. אני אהיה בניו יורק ובוואשינגטון. ברגע שאני אגיע לניו יורק יהיה לי מחשב עם אינטרנט ואני אוכל להכנס לפורום. (קודם אני אהיה 4 ימים בוואשינגטון). אני מתכנן לקנות שם ihp120 (שאני אצלם, וסוף סוף יהיה לי אווטאר) ואוזניות px100 של סנהייזר. עוד הרבה דברים כמובן אבל הם לא קשורים... להתראות בשמחות: ) (או עוד 5 ימים בעצם...)

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by yosda-boy,

אני לא מבין למה לא? יש המון סיבות טובות לפתוח אחד כזה : - זה יביא המון אנשים לפורום - אני די בטוח שיותר מחצי מחברי הפורום לא קונים את המשחקים שלהם בדרך חוקית. אני רק מציע לשקול את הרעיון לשנות את החוקים בפורום

10. Started by moskitos,

שכחתי את הסיסמה שלי וגם את התשובה לשאלה האישית,האם יש איזו אפשרות להיכנס לאי מייל שלי באמצעות הפרטים האישיים שלי שהכנסתי כשנרשמתי? או באיזו אפשרות אחרת?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  11. שלום כולם, אני כבר חופר שבוע באינטרנט, קורא בקומונות של עתודאים, בפרש, באתר של עולים על מדים, ובכלל קראתי כמעט כול דבר אפשרי, עכשיו אני לא סגור על כמה דברים 1) קיבלתי צו ראשון ל18 באפריל שם אני עובר בדיקות, וראיון, ומבחנים שיקבאו תקב''א ותפרופיל שלי, (אני תלמיד י''א), עכשיו רק לאחר הצו ראשון אני יקבל מיונים? משהו שדרכו אני יוכל להגיע לעתודה? או שאני צריך להציק לצה''ל במדור שנוגע בדבר בשביל לקבל זימונים? 2) הבנתי שצריך לעשות פסיכוטכני לפני הגיוס אם רוצים להתקבל לעתודה, אז מתי כדי להתחיל ללמוד? מתי בערך נגשים? האם חובה לעשות את זה לפני הגיוס? מתי כדי לגשת? האם ללמוד בקיץ שבין י''א לי''ב ? ולגשת? או עדיף לחכות לחופש שבין הצבא ליי'ב? 3) יש לי נכשל בלשון (הטופס שעושים בכיתה …

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by bagetrek,

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by BIGmaMA,

(משולש ישר זוית,קטעים מיוחדים,משולש כללי) במשולש ישר זוית ABC (זוית ABC שווה 90 מעלות) AF הוא חוצה את הזוית BAC. נתון: זוית BAC שווה 54 מעלות, צלע AC שווה 13 ס"מ. א.חשב את אורך הניצב AB. ב.חשב את אורך הקטע BF. ג.חשב את אורך הקטע FC. ד.חשב את אורך חוצה הזוית,AF. גיליתי את זוית A1 ו A2 A1 שווה 27 מעלות ,A2 שווה 27 מעלות. (54 לחלק ל2) זהו כאן ניתקעתי,לא יודע איך להמשיך... תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by ClleG,

שלום לכולם. לא מצאתי מקום אחר לשאול את השאלה, ומאחר ואני מעוניין בחלקי מחשב כאלו ואחרים להרכבה של מפרט מלא, אני שואל את השאלה כאן: האם קיים מיסוי על קניה בחו"ל של חלקי מחשב (עם משלוח לארץ)? אם כן, מה המיסוי? ובלי קשר, מה דעתכם על כדאיות הנושא? המחירים באתרים בחו"ל נמוכים עבור חלק מהמוצרים שבהם אני מתעניין (מסך, זכרונות וכרטיסי מסך, למשל). אשמח לקבל מידע. תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. מזל טוב ל Big D*ck kiddin' הילדון סוגר 21 קייצים, כל שנותר עכשיו הוא השחרור... ;D :birthday: וכמיטב המסורת, 21 שמנמנים קופצניים + אחד לשנה הבאה! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  16. פשוט נמאס לי שהאחים שלי מבזבזים זמן בוואלה כיף אפשר לחסום את זה?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by idofr,

הייי תגידו מישהו מכיר איזה אתר שאני יכול ללמוד בו פולנית פשוטה אתם יודעים דברים כמו "בוקר טוב" " כמה זה עולה?" "תודה" "בבקשה " וכ'ו...?

18. Started by Yehudaa,

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  19. ספקיות הזכרונות G.Skill ו-Corsair מנהלות מירוץ מרשים ומעניקות לנו זכרונות דינאמיים עם ביצועים שוברי שיאים - גם למחשבים נייחים וגם למחשבים ניידים לכתבה

20. Started by bilbo,

נגיד שהזמנתם מחשב חדש בערך כולל של 9000 ש"ח. ונגיד שלאחר שקבלתם אותו לביתכם גיליתם את הדברים הבאים: 1. כונן CD הוחלף לכונן אחר ללא ידיעתכם (קיבלתי thoshiba במקום LG) 2. חסר לכם באנדל התוכנות של כרטיס המסך + המדבקות שאמורות להגיע איתו (איפה הכרטיס הזה טייל קודם?) הזכרתי שהייתי אמור לקבל hercules כחול וקיבלתי אדום במקום ? 3. במקום 2 יחידות DDR512 אני מקבל אחד של 256 (זמני) עד שיגיע הזיכרון ! בזמן ההזמנה לא דיברו איתי על שום בעיה בהספקת הזכרונות . ובינתיים מושכים אותי באף . הזיכרונות אמורים להגיע עוד שבוע .... זה מה שמוכרים לי כבר פעם שנייה. ביום רביעי תתחיל השביתה וזה יהיה התרוץ החדש שלהם. המחשב אצלי כבר שבוע + עובד על 256M זיכרון במהירות 266 ב…

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  21. איזה טכניקות קיימות? יש לי תמונה של מישהו בחושך אבל לא רואים כלום. צולם דרך הפלאפון שלי.

22. Started by MishaK,

אנשים לקחו את זה קשה... אגב, אם תעשו עכשיו בגוגל חיפוש על go to hell לא תראו את מיקרוסופט בדף הראשון.... :-\ נ.ב. אתמול היה לגוגל יום הולדת 4 !!!!!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  23. Started by אביהרץ,

איפה אפשר להתייעץ בנושא בניית תוכנית לקריירה? הכוונה מה צריך שירות צבאי מה לא מה דורש עבר נקי מה לא (או כמה נקי) מה יסתכלו על בגרות, מה צריך תואר וכמה התואר משנה (אם זה ממוסד כזה או אחר) כמה יציב השוק וכדומה אני משער שרוב האנשים פה פשוט מתקבלים לאיזה יחידה מובחרת של מודיעין, בחיים לא תופסים אותכם על עבירות האקינג ובטח יש פה מלא מהטכניון (זה לפחות הרושם שיצא על רוב האנשים פה) אני רוצה לדעת בדיוק לאיפה אני הולך (לבנות תוכנית מ-0, אם אני בכלל רוצה להישאר בארץ או לעבור לחו"ל, עצמאי או שכיר) ואני חייב בעל מקצוע שיוכל לעזור לי, יש המלצות? או לפחות איך למצוא אחד כזה?

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  24. סתם מעניין אותי הסיבה למה?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by Iv0ry,

תוך כמה זמן מותר להקפיץ אשכול? 24 שעות?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים