עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש מתכונים לארוחות סיניות אבל לא יודע איפה לחפש אז מישהו יכול לעזור לי ? אני מיתכוון לארוחות גנק פוד כמו ב"מיסעדות" סיניות בארץ ואני בימיוחד רוצה לדעת מתכונים לבשר בקר+פיטריות ובשר חמוץ מתוק ותנודלס הצהוב שהם מכינים

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by Vidati,

אני בן 17וחצי כמעט וקבלתי היום צו ראשון דחוי (יענו שלחו לי אותו עוד פעם) והפעם הוא הגיע לי בצורה שונה... אני יסביר: קבלתי רק דף אחד במכתב ויש שם 6 כרטיסים של "אגד".. הבנתי שזה לנסיעה (מוזר, פעם ראשונה שאני מקבל כזה) ושם רשום "שובר נסיעה מלש''ב"... הכוונה שזה רק נסעיה מתל השומר הביתה יענו? מצטער על הבורות ותודה.

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by kobi_af,

שלום וואלה אני לא ממש מבין בכל מה שקשור ללהקות וסוגי מוזיקה עד שאני שומע שיר זה אולי רק מטקסי בית ספר ששרים שם אז רציתי לדעת מה השם המקביל של מוזיקה ישראלית באנגלית למשל קחו את שי גבסו\הראל סקעת אז באנגלית מה סוג המוזיקה שלהם?ודרך אגב אם אפשר להמליץ להקות וזמרים שקשורים לסוג מוזיקה זה אני ישמח

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by tascam,

אתר שידורים חדש ל YES עים תכנים מלאים ממש תחנת טלויזיה במחשב: http://www.yes.co.il/videoroom/Main.aspx http://www.yes.co.il/videoroom/WatchingRoom.aspx?CategoryId=3&TitleId=613&SeasonNum=4 דן

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

נכון יש את הTOP 250 של הסרטים? אז יש דבר כזה באתר שלהם לסדרות?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. אם זה כבר היה אז תנעלו או אם זה אסור אז גם תנעלו (בדקתי בחוקים לא ראיתי אז אם אסור תנעלו...) אינה המדריך!! המדריך ללשון זכר אבל זה גם לשני המינים *קרדיט למישהו מפרום אחר ולי כי הערכתי קצת פו ושם....... שלום כאן אני אסביר לך על אתר, שבעזרתו תוכלו להרוויח כסף ולאחר מכן להעביר אותו לחשבון PayPal . (דרך חוקית!!!) אוקי, דבר ראשון, כנס לאתר : https://www.paypal.com/ תירשם עם אימייל אמיתי, כאשר תגיע לעמוד בו אתה מתבקש להכניס כרטיס אשראי תלחצו Cancel . אל תדאג אתה לא משלם אפילו אגורה. דבר שני , כנס לקישור הבא : עכשיו לחץ על Register ולאחר מכן תרשם, בחר אימייל אמיתי. איפה שכתוב : Referrer (if any) תרשום : gabrielvaht( מי שהפנה אותכם לאתר.זה רק נותן לי 0.01 ולא עושה לכם כלום ...…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  7. Started by Zilberberg,

א. אני מצטער ששמתי את זה כאן, לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור (אם המנהל חושב על פורום יותר מתאים, הוא יותר ממוזמן להעביר). ב. מישהוא מכיר אתר שאפשר דרכו לשלוח פקס דרך המחשב? (ושהוא יודע שהוא עובד). ג. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

אני מתכנן לקנות מחשב ובskypc הוא יוצא ממש זול לעומת IQPC אז כעת אני מחפש דעות אם החנות אכן טובה ויש ש אנשים טובים אני נוטה עוד לSkypc מכיוון שהם הרבה יותר קרובים לעיר שאני גר בה (חולון) מישהו אמר פה שהיתה לו בעיה גדולה עם החנות .. זה חד פעמי או שזה חוזר אצל עוד אנשים? תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 12.05.2007 בשעה 18:09:00 תודה רבה לכולם!! :'( כבר עבר יום והדיון עבר לעמ' 2 כבר כתבתי שמישהו אמר שהיתה לו בעיה עם החנות ואני פותח עוד דיון מכיוון שרציתי עוד דעות.. אפשר לפתוח אותו?? תודה רבה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by ^Z^,

חשיפה: הירח לא קיים! כן כן, הירח הוא המצאה של ממשלת ארה"ב.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Microsoft certified system administrator אני מעוניין בחוות דעת של מי שכן מבין. מה שכן ראיתי שיש ביקוש לא קטן בשוק לזה. בקשה, למי שמבין, שייתן חוות דעת, תודה! דן.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  11. "How fast can YOU type the alphabet???" אני בהתחלה עשיתי 17 שניות אח"כ השתפרתי והשיא שלי הוא 3.297, אחרי 10 דקות של אימון השיפור הוא עצום. לא חשבתי שאני יכול לרדת מ6 שניות אבל אחרי כמה דקות אתה כבר זוכר את המקום של האותיות ואתה לא צריך לחשוב על סדר האלף-בית. http://www.offthewrist.com/frenzy/index.jsp?gameId=0 כנסו לגלריית הוידאו יש שם אנשים מטורפים שעשו שנייה ומשהו זה מדהים.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by urielka,

רציתי לקנות פוקט פיסי אבל ראיתי שיש דגמים יש שלושה דגמיםם של מעבדים והם: 1.intel X-Scale 2.MIPS 3.arm/strongARM רציתי מבחנת תמיכה בישומים(בעיקר משחקים ) איזה דגם עדיף (כלומר שיהיה לו את אחד המעבדים הנ"ל) ואם למישהו יש עצות לדגפ בסביבות ה 1500 כי מצאתי שתים mio 336 ipaq 1930 שנהים בסביבות 1500 אחד במעבד arm של samsung במהירות של mhz200 ואחד של x-scale במהירות של mhz300 אז מי מיבנהם עדיף ואיזה סוג של מעבד עדיף ומה היחס(כי אני יודע שמעד של mips בכפול מהירות ממעבד arm עובד באותו מהירות כלומר 1:2 לטובת הarm) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  13. שלום. בזמן האחרון אני נתקל בהרבה אתרים שמציעים שירותים חינמיים כגון האמורים לעיל. חשבתי שאולי כדאי שנעשה תר'ד שבו כל אחד יכתוב לינקים לאהובים עליו, וגם האלה שלא. בכל מקרה הנה שלי: 1. האתר stickdeath.com תכנסו לANIMATIONS ובפינה כנסו להשרדות, יש סה"כ 7 פרקים, אני מבטיח לכם שתקרעו מצחוק. *באתר יש עוד הרבה דברים, אבל אישית הכי אהבתי את השרדות. 2.האתר http://www.plastelina.net יש שם הרבה משחקי לוגיקה מאוד מעניינים (ויש גם קשים). 3.פה יש דברים מעניינים http://www.hagigim.com/flash/flash.htm. 4.מאגר משחקי הONLINE של YNET http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1398,00.html , אישית אני לא ממש משתמש בו בגלל שרוב המשחקים שם הם SHOCKWAVE ואין פלוגין של SHOCKWAVE ללינוקס משום מה, אבל…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  14. Started by The Ball,

לפי מה שהבנתי הם יושבים עכשיו והיה כתוב שההסתדרות לוקחת את זה כפגישה מכרעת... זה כאילו שביתה כל היום או שאין יותר בכלל? ומישהו יודע בנתיים מה אמרו לגבי מחר בקשר לתיכוניים?

15. שלום, האם אתם מכירים שיטה לשמור על דף (טקסט מודפס מהמחשב..) להרבה מאוד זמן? האם זה בטוח לשים את הדף בתוך שקית פלסטיק וזהו? בתודה, --Vega.

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by JR-d,

שלום לכולם,אתם יכולים בקשה להמליץ לי על חנויות מחשבים טובות באיזור המרכז? חנויות שיש בהן שירות טוב ושהן אמינות? ואני יודעת שהיא לא במרכז אבל- איך נעה מחשבים? זה בשביל דודה שלי שגרה במרכז. בנוגע למחירים היא כבר תעשה סקר בין החנויות לפני שהיא תבחר. אני רק רוצה שהיא תהיה מודעת למוניטין של כל חנות לפני כן. תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by waizman,

לא'דע בן כמה אתה כי האייסי שלי מושבת כרגע, אז אני ישים לך סתם כמה אנימציות ;D :-* :anim-jjd: :auto: :biggthumpup: :clown: :cwm39: :DJsmile: :gorgeous: :ylsuper: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: מזל טוב איש! :-*

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  18. בא במהירות של 1.7GHz וטוענים שאפשר לקנות עד 2.2GHz. לא מצויין שם של חברה, אבל מוכרים כבר מחשבים כאלה...... יכול להיות שזה הגיע עוד לפני שאינטל הכזירו על זה? ובמהירויות כאלה? (עד 2.2)

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

לא מערכות עם רמקולים, אלא רק decks למשל כמו מינידיסק.

20. Started by Pure-Gold,

אני מחפש מקום שאני יכל לעלות אליו קבצים ולתת לקבצים הללו לינק מאתר אחר. מישהו יודע איפה יש אתר כזה ?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  21. שלום רציתי לשאול מס' שאלות בנוגע לחשבון פרימיום של ראפידשאר. האם אפשר לצלם באמצעות כרטיס אשראי בלבד? ללא חשבון בפייפאל? איך נרשמים? אם אפשר מדריכון קטן על האתר וההרשמה שם. והאם הם בתום התוקף של החשבון, מחייבים מחדש או שצריך לחדש אותו אם מעוניינים להמשיך לקבל את השירות? תודה.

22. Started by Lost Spirit,

www.misradia.co.il מה קורה עם האתר? האם גם לכם הוא לא נכנס? שהוא תחת בניה? לפני ימים ספורים דיברתי עם נציגה מהחנות, נראה לי מאוד מוזר שהחנות 'סגורה', היות וזו חנות וירטואלית :-X

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  23. היי אני מעוניין להתחיל ללמוד את הקורס הזה ואני לא יודע איפה כדי לי להתחיל ללמוד אם אפשר מישהו אם נסיון שימלי לי על מקום טוב ללמוד אני מחיפה ככה שרק בצפון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  24. שלום,יש לי מפרט והכל אבל אני לא קונה מחנות שמוכרת מחשבים אלה אני מעוניין לקנות את החלקים ולהרכיב את המחשב בעצמי למישהו יש חנות שמוכרת חלקי מחשב חדשים לא משומשים ? אם כן אני אשמח על המלצה שתוכל לעזור לי בבניית המחשב שלי . תודה,דור.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.