כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, קוראים לי חגי אבישר ואני מתכנת ומאבטח אתרים ואפיליקציות. אני מקווה שהרוב כאן מכירים אותי. בעת בעיה אתם מוזמנים לפנות אלי,אני גם מבין המון במחשבים.
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את הפלאפון הנ"ל ב550 שקל בערך, אולי אפילו בפחות. שווה לקנות ? אם כן, כמה עולים אביזרים כמו כבל USB ?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום חברים אני קונה מחשב נייד מתוצרת ASUS בחו"ל חיפשתי ולא הצלחתי למצוא (לא כאן וגם לא בגוגל...) מי בישראל הינו הנציג הרשמי של ASUS? מי יכול לתת לי מענה של אחריות ותמיכה טכנית למחשב הנייד? היכן בישראל ישנה מעבדה מוסמכת מטעם חברת ASUS לתת שירות טכני למחשביה הניידים? ASUS העולמית מתחייבת לאחריות בינלאומית על מוצריה. באתר העולמי של ASUS ישראל לא מופיעה באף מקום.... אני חושש שאני אקנה את המחשב ושבישראל לא אקבל את התמיכה שתצדיק לפחות את המחיר הגבוה עליו אני משלם (בכסף...) אודה לעזרתכם במציאת הנציג שיתן לי מענה לסוגיה תודה fibrook
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דיון מוזיקה,דברו על מוזיקה כמה שאתם רוצים,איזה להקות/שירים אתם שומעים. משום מה הדיון הקודם נעלם. להקות/אמנים שאני שומע.. Black eyes peas Lil John,Chingy,DMX,Dr.Dre,Nelly,Luda,Snoop dog,2Pac,Eminem ושאר הראפרים למיניהם,מכל אמן יש לי כמה שירים ויש לי עוד כמה אמנים ששכחתי,אני מתקדם כרגע לראפ האיכותי. Oasis Sean Paul Will smith (יש לו כמה שירים שבהחלט אהבתי.) Skazi(לא שומע הרבה,אבל יש מעט שאני אוהב) Greenday(אולי שתי שירים,בכל זאת נחמדים) קצת ללהיטים משנות ה70' 80 ו90': Abba Forginer Queen Hair יש שם בהחלט כמה שירים שכיף לשמוע. אני שומע כל שיר שטוב לי לאוזן,במילים אחרות שאני אוהב אותו אבל אני מחבב בעיקר את הז'אנר הראפ,רוק,פופ.(הרוק לא ממש,אבל עדיין …
-
- 75 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות דלת ואינטרקום בבניין שאני גר בו, עכשיו יש לי שתי אופציות לגבי האינטרקום, קוי או דרך קווי בזק (ישנם עוד אופציות אבל הם יקרות ולא ראליות). עכשיו קוי זה מגעיל ולא נח (ישנן שתי נשים זקנות שגרות בבניין), אז מה שנשאר לי זה דרך קווי בזק (שזה גם הרבה יותר נח), הבנאדם שנתן לי הצעת מחיר אמר שיש סיכוי שאינטרקום דרך קווי בזק יכול לגרום לשיבוש הקו. האם זה נכון, אם למישהו יש אינטרקום דרך קווי בזק וזה אכן גורם לשיבוש כלשהו, עד כמה זה מפריע? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה שאני מתחיל ככה אבל : ???
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
יאללה חברה תצביעו לו מגיע לו והוא משלנו יאללה יוסי הצביעו והשפיעו: http://www.thefa.com/forms/competitions/potr/20068RP/ אם בא לכם להצביע שוב בשביל הפרוטוקול: http://www.thefa.com רדו למטה זה שם :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לילה טוב אנשי פורום יקרים ונכבדים מחר יש לי בחינת מגן של מעבדת אקסל בביולוגיה אשמח לקבל כל עצה שתוכלו לתת לי שתוכל לסייע לי, אין מה להוסיף. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אז ככה אני בכיתה יא אין לי מקצוע הגברה אני עושה 4יחידות מתמטיקה 4 יחידות אנגלית אזרחות לשון תנך תושבע היסטוריה ספרות אין לי מקתוע של 5 יחידות אני מנסה להתקבל לספרות ל-5 יחידות האם זה בסדר והאם זה יתן לי תעודת בגרות מלאה?
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אייך מזייפים רטיו באתר הזה? http://www.bitsoup.org/browse.php תודה יש לי תוכנה והיא לא עושה תעבודה? לכל המומחים תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מזה וזה רק בזמן האחרון אני לא יכול לשחק משחקי רשת :nixweiss: לפעמים יש לפעמים אין אני חושב שזה בעיה בבזק, אני מחובר בADSL אני משחק RAKION ושמתחיל לשחק הMS קופץ ל :nixweiss: :pissed:5000 זה רק אצלי? ד"א איך אני בודק פינגים?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי (אולי משום שהיה צריך לרשום משהו אחר). מישהו יכול אולי לעזור לי ??? אני מחפש מכוניות,מטוסים וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות הייתי בראיון עבודה בחברת היי טק גדולה. בזמן הראיון שאל אותי המראין חידה קשה אולי קשה מדי, להלן החידה: ישנם 2 משתתפים - לכל משתתף יש עיגול קטן (בעל קוטר וגודל זהה) ובנוסף יש עיגול במרכז הדף, עיגול גדול יותר מהעיגולים של 2 המשתתפים. כל משתתף מכניס לתוך העיגול הגדול עיגול קטן בתורו ובכך בעצם "ממלא" את העיגול הגדול בעיגולים קטנים (כמובן שלא ניתן שעיגול קטן יהיה על עיגול קטן של משתתף אחר). המנצח במשחק הוא זה שמכניס את העיגול שלו אחרון. איך תבטיח שאתה הוא זה שינצח???!
-
- 21 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני כבר ממש מצטער על שהתחלתי עם העסק הזה פעם היה לי רק ידע בסיסי בחומרה והייתי משחק המון. היום אני מתעסק כל היום עם חומרה במטרה להתעדכן ולהרביץ משחקים כבדים כמו שצריך. אממה, מרוב התעסקות עם החומרה כבר לא יוצא לי לשחק כמו שצריך..... ..... מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אני
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לראות את המסטרקארד שמכסה את זה מושיק אמרתי לך לשלם עוד 3000 שקל בשביל החלונות החשמליים! עלות הפינוק 182255 דולר
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לראות שידור ישיר של ערוץ 11 באינטרנט? לצערי אני מחר תקוע בעבודה ואני חייב לראות את המשחק חצי גמר גביע המדינה... יש למישהו פתרון בשבילי?!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, יש לי אפשרות לקנות אחד משלושת הדברים הבאים, כעיקרון אני לא קונה אותם בארץ וגם אני קונה אותם בהנחה בחו"ל אז רק תעזרו לי לבחור. Mac Mini or Xbox 360 or G.Card G.Card - כ.מסך שיהיה הכי גבוה לאותו זמן.(בנתיים יש לי 6200 עם פתיחת צינורות וOC וטפו טפו טפו הכל עובד מצויין...) אם לכם הייתה את האופציה מה אתם בוחרים ? כי אני באמת לא יודע מה לבחור. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לא אל תדאגו לא הולכים לעשות סרט הוליוודי על זה מישהו פשוט ישב על המשחק שיחק את כולו והקליט את זה ואחר כך ערך את זה בשביל שזה יראה כמו סרט (לא רואים את הממשק וכו') לפי דעתי זה קלאסיקה אמיתית http://www.gamershell.com/download_12100.shtml דרך אגב האופציית הורדה הראשונה לא עבדה לי אז השתמשתי בשנייה (רוסיה) אני מנחש שזה בעייה בשרת של הולנד
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין אם זה הגיוני יצור כזה...
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום קופסא חיצונית לדיסק של מחשב נייד קישור : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12327 קניתי אותה דרך חנות מחשבים שילמתי במזומן עכשיו כשבאתי הבייתה להתקין בה את הקשיח. שיש לי הבנתי שהקופסא מיועדת לקשיח שהוא Slim דק והקשיח שיש לי הוא רגיל עכשיו אני לא צריך את הקופסא הזואת לא נעשה בה שימוש כלל לא הספקתי עכשיו יש לי שאלה עם אני יבוא לחנות ויראה להם חשבונית שהם נתנו לי ויבקש את כספי חזרה אני יקבל אותם ???... ממה שאני יודע שיש לי זכות מלאה בתור הקונה להחזיר את המוצר תוך 14 ימי עבודה באריזה מקורית ללא כול פגם פיזי האם אני צודק ?..
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-