עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה לדעת מתי משדרים את מירוצי הראלי..... אני לא מוצא אותם, פעם ראיתי והפסקתי והיום אני רוצה להמשיך לראות, אז משהו יודע מתי משדרים (איזה ערוץ, איזה יום....)?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by The-Devil,

הבנתי שיש לזה 2 פירושים האחד הוא: national organisation of men agains amazonian masterhood אבל מישהו יודע מה הפירוש שני?? אגב מי שהיה תקוע באוקיינוס השקט ולא יודע על מה אני מדבר זה לקוח מהסידרה נשואים פלוס...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי שאלה מן המניין. אני כרגע מחזיק בדומיין בינאלומי = com. האם אני יכול להכניס את הדומין שלי לכל אתר של איחסון אתרים חימני? כלומר, להשתמש באיחסון החימני כאיחסון והאתר יהיה על הדומיין הפרטי שלי. האם הדבר אפשרי? תודה

4. http://wellcom.co.il בכל מקרה אחלה מחירים ונראה אתר מאוד מקצועי. מאוד נח ואינפורמיבי. מישהו פעם קנה מהם?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by 114508534,

רכשתי לא ממזמן מכשיר DVD חדש שהוא DIVX והבנתי שאפשר לשנות לו את מערכת ההפעלה ואת ההגדרות ולעדכן תוכנה ועוד כל מיני דברים אם מישהו מכיר פורום העוסק בזה בבקשה שיכתוב תודה

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

הכיסא שלי גוסס ואשמח להצעות לכיסא חדש. ד"א לא חייב שזה יהיה כיסא מנהלים או משהו שנראה יוקרתי, הכי חשוב שיהיה כמה שיותר נוח במסגרת התקציב. תודה.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  7. אני צריך לנסוע לכפ"ס , אני צריך לדעת איזה קו מגיע עד לקניון ומאיפה... תודה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  8. אהלן, אני יורד השבת הקרוב לאילת, וכנראה למלון שלום פלאז'ה (עם ההורים לא חברים). אמרו לי פה ושם שהמלון לא משהו, אז כל מי שהיה שם או מכיר...אם אפשר חוות דעת! תודה.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  9. חג שמח לכולם מה הפירוש לראשי התיבות? הייתי רוצה לדעת פרטים על התפקיד הזה כי לא שמעתי על זה, לפחות לא בצורת ראשי התיבות הללו... לכן אשמח אם תוכלו לתרום מהידע האישי שלכם או להפנות אותי למקור מידע אחר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. מחר אני הולך לנסות להתקבל לתמיכה טכנית אז אמרו לי לבוא לאיזשהם מבחנים אז מבין האנשים שמכירים את העסק , מה הולך להיות שם.?? ד"א זה לאינטרנט זהב

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  11. הייתה כתבה לא מזמן בנענע שבגלל נתינת חישוב שגוי המתבטא בנתינת נק' רבות לשאלה ספציפית או כשל מסוים בבחינת הבגרות בלשון מוסיפים 4-7 נקודות לבחינה, איך אני יכול לדעת כמה בדיוק הוסיפו אם בכלל..??? תודה!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by aracer,

שלום רציתי לדעת עם החנות IQPC אמינה ועם יש פה מישהו עם נסיון איתם?

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  13. שבת שלום לכולם, יש לי מצלמת 8 מ"מ ישנה שעד היום אני מתעד איתה חוויות ובד"כ אני לוכד וידאו עם תוכנה דרך המחשב. הבעיה היא שלכידת הוידאו מהקלטת בצורה כזו פוגמת מאוד באיכות, כאילו שלא מספיק שהמצלמה הזו כמעט מתה... להבדיל מכך, אם אני מחבר את המצלמה עם חיבור RCA connector (בננה) למסך ומריץ את הקלטת הוידאו נראה נפלא, כאילו צילמתי במצלמת HD... ואני שואל אתכם - איך אני מקליט את הוידאו ה"איכותי" שעל המסך ולא את החרטה שמתקבל דרך התוכנה במחשב??? יש לי בבית ממיר YES MAX למקרה שאפשר להשתמש בו לפתרון...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. החלטתי לעשות מדריך זה בגלל שאני "נפלתי" למרות שלא היה לי הפסד כספי כלשהו אבל היה לי הפסד של זמן, וזמן=כסף. מומלץ לרשם את כל הפרטים שתיקחו בקובץ TXT או על דף המדריך יתמקד יותר בקבלת המוצר מאשר דברים אחרים, בגלל שזה הנושא הרגיש בהזמנה טלפונית או דרך האינטרנט. 1)יצרתם קשר טלפוני(הזמנה דרך הטלפון\אחרי ההזמנה באינטרנט) בקובץ הTXT תרשמו באיזה שעה מדויקת התקשרתם ותאריך. א.תשאלו אם מי אתם מדברים(שם+שם משפחה). חובה ב.אחרי שסיכמתם מה אתה רוצה להזמין (שם המוצר,החברה ועוד, תלוי במוצר...). ג.תשאלו באיזה אריזה אתה מקבל תמוצר(OEM? מקורי? אם דיסקים? ועוד, תלוי במוצר...) ד.עניין האחריות- שנה?שנתיים?שלושה?לכל החיים?, מה האחריות כוללת?(הרס פיזי? מאוורר שנהרס?סתם מת? ועוד, תלוי במוצר...). מה…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by kfirlion,

וגם כמה ימים הוא?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, חיפשתי בכל חור באינטרנט כתוביות לעונה השניה של סמולוויל]Smallville] ולא מצאתי כלום, אנגלית או עברית אותו דבר בשבילי, אם מישהו כאן יכול לעזור לי למצוא את זה, זה יעזור לי מאוד, כי איכות הסאונד של הפרקים שאני משיג היא לא בשמיים וכל משפט דורש הקשבה חוזרת וזה פשוט נורא.... תודה מראש, -ג'ו

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by The Terminator,

תשמעו יש לי איזה בעיה שאני לא מבין. אני כותב הודעות (זה לא רק בפורום הזה), ואנשים נותנים תגובות... (כרגיל) אבל יש איזה מקום שרשום כמה הודעות יש לי, אז הבעיה היא שגם אם אני מקבל תגובות לא רשום לי שקיבלתי הודעות! תגידו זה רק אצלי או שגם אצלכם? אני לא מבין את זה!!!

18. אני מדבר על שירות כמו Rhapsody

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by r1plet,

היי, הזמנתי מספר מוצרים מDEALEXTREME ולא שמתי לב שבכתובת שלי בPAYPAL לא רשום מספר הדירה שלי. השתמשתי בשם האמיתי שלי ומספר הבית/מיקוד/שם רחוב הנכונים, אך על תיבת הדואר כתוב שם משפחתה של אמי ולא שלי. האם יש ממה לדאוג? יש לדואר ישראל מאגר דיירים בכל בניין או דרך כלשהי לגלות באיזה מהדירות בבניין אני גר לפי השם שלי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

הרגע צץ לי בראש משהו שאיכשהו אינשטיין וכל אתרי הצ'אק נוריס פספסו. כמובן שחשתי צורך להמחיש http://www.turovsky.co.il/2011/11/emc2.html

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by VooDoo3,

היי ... בבית הספר שלנו יש תחרות בין הכיתות על הכנת מצגת : * המצגת צריכה לכלול את הנושא "אני והחבר'ה" . * המצגת צריכה להיות בת 10 עמודים מקסימום . בתור תלמיד כיתה י"א , המצגת שלי צריכה להיות הכי מפוצצת ומרשימה ... אני אגב התלמיד היחיד מהשכבה שלקח על עצמו להכין את המצגת - לאחר לחצים רבים מגורמים שונים , ועכשיו אני מבין שזה לא הולך להיות הדבר הכי קל בעולם .. אני לא יודע איך להתחיל ואין לי אפילו רעיונות לנושאים ! ולכן החלטתי לפנות אליכם בבקשת עזרה - PLZZZZZ !!! להשתמש ב PowerPoint יש עוד תוכנות מומלצות ? רעיונות , הצעות המלצות וכו' לכאן ... בתודה מראש , הראל חדד

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by Alex89,

מה הלוח הכי טוב שאפשר לחפש בו עבודות דרושים? אם מישהו מכיר עבודה כל שהיא (לא מלצרות ולא תחנת דלק) ביבנה/אשדוד/רחובות בשישי/שבת מוזמן להמליץ לי עליה עוד מעט אני מסיים ללמוד יג' תוכנה(ממשיך ליד') כלומר אני יהיה טכנאי תוכנה מה הסיכוי שאני ימצא עבודה בתחום הזה כרגע(אחרי יג')? שכחתי לציין אני בן 18+ מיבנה למי שעדיין לא הבין אני מחפש עבודה (הרבה יגידו שזה לא המקום אבל בכל זאת זה פורום כללי....) שהיא לא מלצרות ולא תידלוק ולא כל הדברים האלה למרות שעבודה במפעלים לסדר דברים וכאלה זה סבבה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  23. אני מנסה להתנתק מהם, ובתמיכה הבכירה אמרו שאין להם איך לפתור לי את ה"תקלה", ועכשיו מנסים להעלות תומך EXPERT מישהו יודע אם הם סתם מבלבלים את המוח?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. היייי אני צריך בבקשה תמונה של תלמידים בכניסה לאושוויץ (אתם יודעים בשער הראשי שם...) בכל מיקרה אם מישהו פה היה בפולין או חברים היו בפולין ויש לו תמונה בסגנון זה ממש ממש יעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  25. http://www.tomshardware.com/reviews/apple-mac-leopard-windows-vista,1985.html

• 3 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.