עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by abnatan,

קרוב משפחה שלי נבחר על ידי הקבוצה והמאמן לשחקן המצטיין העונה בכדורסל בליגת הקט-סל, כל קבוצה המשחקת בליגה בחרה שחקן אחד ומכולם יבחר השחקן הטוב ביותר בצפון. את השחקן הטוב ביותר הוחלט לבחור באמצעות סקר שנערך באינטרנט, להלן הקישור: http://www.postool.com/pollshow.php?user=basketman&id=4224 אודה לכם אם תצביעו לו, שמו דניאל מלצר והוא משחק במכבי מטולה (האפשרות החמישית בסקר) תודה מראש על שיתוף הפעולה

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by MilkMan,

אחד החזקים! http://www.buzzpatrol.com/links/real-life-super-mario/

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by MrAlex,

/

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  4. Started by shloosh,

אתמול כאמור הייתה לי בחינת בגרות בתנך. הגעתי לבית הספר כמעט חצי שעה קודם לפני הבחינה. בדקתי באיזה כיתה ואיפה החדר נמצא ועליתי לכיתה. ישבתי מחוץ לכיתה כאשר בדקתי שוב שהשם שלי נמצא ברשימת התלמידים המודבקת על הדלת. אחרי שראיתי שהכל בסדר פשוט חיכיתי שהאחראים יורו להיכנס לכיתה-דבר זה קורה בסהכ 2-3 דקות לפני שהבחינה מתילה. עמדתי בטור ושאמרתי את שמי הוא לא הופיע ברשימה של האחראית!! היא אמרה לי לרוץ לאחריות הבחינות בתנך שנמצאת במזכירות קומה 1 ירדתי מהקומה ה-3 לקומה ראשונה בריצה וכמובן שהאחרית לא הייתה שם,עליתי למעלה ואמרו לי לגשת לסגנית מנהל.ירדתי עוד פעם אל הסגנית. הגעתי מתנשם עייף ומזיע ובין הנשימות הצלחתי להגיד לה מה הבעיה והיא אמרה שהיא תדאג לזה. אבל מה זה תדאג לזה?? עליתי לכ…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. Started by ForresT,

לא מבין בזה גרוש,אבל העזרה שלכם דחופה חברה. איך אני יכול לראות ערוץ 1 דרך הפלאפון בצפייה ישירה?לא אכפת לי לשלם כסף. יש לי ORANGE.אם אפשר לכוון טוב כי בפורטל הזהה הסתבכתי.אולי יש תוכנה או משהו.. תודה ענקית מראש.

6. Started by timac,

שלום, איפה יותר כדאי ללמוד את המקצוע הנ''ל בבראודה או באוניברסיטת חיפה? תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  7. אורח Si-Nom

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by MishaK,

http://folk.uio.no/tsandvik/fun/learn_disco.mpg מפחיד...

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  9. אצלי כבר שבועיים בערך ההורדה מהPOP3 ממש ממש מממממש איטית ולפעמים גם בסוף ההורדה או אפילו באמצע אני מקבל שגיאה והשרת לא שומר את ההורדות שלי, ככה שבפעם הבאה שאני ניגש להוריד קבצים מהPOP3 הוא שוב מוריד לי את אותם המיילים שכבר הורדתי בפעם השעברה אוקי, גיגה מייל, אוקי חינם... אי אפשר לצפות למשהו מושלם אבל זה כבר הופך לבלתי נסבל! ובשביל שתבינו עד כמה זה בלתי נסבל, בצהרים הורדתי 2 מיילים, המהירות הורדה נעה בין 3 ל5 קיי לשניה, הקבצים ירדו ובסופו של דבר היה שגיאה.. אוקי עכשיו הורדתי 3 קבצים (2 מהצהרים ו1 חדש), שוב המהירות נעה בין 2.5 ל 5.5 שברוב הזמין זה היה על 3-3.5 קיי לשניה, בסופו של כל ההורדה שנערכה כמה דקות טובות (וירדו שלושת הקבצים!) קיבלתי שגיאה מהשרת.. ושוב באתי לבדוק דואר…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by lmlm,

מר.בין (מי לא מכיר אותו? ;D) חוזר בסרט חדש שיצא שנה הבאה ויקרא Mr.Bean's Holiday מידע על הסרט: http://en.wikipedia.org/wiki/Mr._Bean%27s_Holiday טריילר: http://www.youtube.com/watch?v=hZCxjR0rDEM הולך להיות אחד הסרטים!

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  11. לפני שנה וחצי קניתי מחשב מניורון בעצם מסניף זכיין שלהם ברמת גן אני חיפשתי מחשב אמין של חברה שתיתן לי אחריות לכמה שיותר זמן כשפתחתי את זמן תל אביב ראיתי מודעה שלהם ונוכחתי לדעת שהם נותנים 3 שנים של אחריות על כל המחשב!!! ניגשתי אליהם וגיליתי שהמחירים יקרים מאוד יחסית לחומרה ולרכיבים אך הייתי בטוח שהכסף שווה את זמן האחריות הארוך קניתי מהם מחשב ביותר מ 7500 שקל כולל מסך LCD שבזמנו עלה 2500 שקל היום לאחר שצברתי המון המון המון ידע הבנתי שעשיתי טעות א. מחשב בסכום כזה צריך לכלול את הרכיבים המשוכללים ביותר ללא פשרות אפילו אם זמן האחריות קצר ב.אם יש תקלה ברכיב מסוים אני יכול ללכת ליצרן ןלא למי שמכר לי את זה ג. לבדוק טוב טוב את המחשב לפתוח לסגור למדוד לסקר כל מה שצריך היום המחשב …

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by redead,

כל העידכונים האין סופיים שגוגל מוציאה לדפדפן הבאמת טוב הזה ומה הבעיה לכל הרוחות להכניס אופציה לפתוח קובץ מבלי לשמור אותו על המחשב? ברור לי שבכל מקרה הוא ישמר בTEMP אבל זה הרבה יותר נוח ופשוט ככה לפעמים.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  13. חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה ממש לא טובים. מישהו מכיר אולי כמה פורומים של יוצרי מוזיקה אלקטרונית? תודה

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by תינוק22,

שלום, אני מחפש סרטון ויראלי שבו רואים מישהו שמצלם מגוף ראשון תקע טעינה של אייפון אם אני זוכר נכון והוא מראה שזה מתחבר לתקע , ולתקע יש כמו מן פרצוף כועס כזה והאיש ברקע עושה כזה רעש משעשע. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by Em.,

אהלן.. .. מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות hand grips בארץ? הכוונה לא לרגילים הפשוטים עם הפלסטיק. הנה דוגמא http://cgi.ebay.com/Heavy-Grip-6-Pack-Set-grips-hand-strength-train-gripper_W0QQitemZ190130695354QQihZ009QQcategoryZ28067QQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יש פה סט של 6 קפיצים מהתנגדות של 100 עד 350.. להזמין את זה במשלוח מאיביי זה לא פרקטי מבחינתי :-\ חפשתי די הרבה בחנויות ואינטרנט אבל שומדבר מישהו יודע על דברים כאלו בארץ ? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 21:26:31 עברה כמעט יממה...ברשותכם

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  16. אני מתעתד להיות בשישי שבת הקרובים בתל אביב ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אכסנייה שקרובה מרחק הליכה מבית ציוני אמריקה ברחוב אבן גבירול בתל אביב. שם ומספר טלפון של המקום. תודה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  17. אני מבין כי אמצעי התקשורת טוענים שזה מטרד ושזה מפריע בצפיה. אבל אני השתמשתי הרבה מאוד בהערות בסירטוני התאורה שלי שצילמתי, כדי לתת צומת לב לדברים מסויימים שקורים בסירטונים שלי. עכשיו כאשר יוטיוב מבטלים את זה, לא תהייה לי כל אפשרות לשים הודעת טקסט כלשהי בסירטונים שלי כדי לתת תשומת לב לדברים כלשיהם בהם.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by or,

טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול??

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  19. אני יכול לכתוב סטטוס בפייסבוק על הוואל שלי, ושלא יהיה אפשר להגיב אליו?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by boaz,

האם מחר אנחנו החטיבות והעל יסודים בכלל לומדים מ9 כמו היום? תודה תודה רבה. מאוד חשוב לי

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by דובי770,

היי רציתי לשאול אם יש למישהו בפורום פה זיכרונות DDR1 שהם יותר מ256MB לסטיק מלמסירה אם יש גם לניידים מה טוב. אני רוצה ללמוד קצת על כמה מחשבים ישנים שיש לי בבית (אני ישמח גם לסטיקים של DDR2) או כרטיסי מסך pciexpress שאין לכם שימוש בהם. אני רוצה ללמוד קצת על המחשבים שיש לי (ניידים ונייחים). תודה, דובי

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by ehad36,

בעקבות החורף הזה הצטננתי ואני מחפש תרופות טבעיות שיעזרו לי להעביר את הצינון הזה- בלעכ. משהו בסגנון של לאכול פירות הדר,בעיקר תפוזים שיש בזה הרבה ויטמין C (עוזר להצטננות לא?). תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by LOL,

שלום, אני רוצה לקנות שעון דופק לריצות שלי אבל יש כל כך הרבה עם כל מיני תכונות שאני לא יודע אם הם חשובות או לא, בנוסף ההבדל במחירים הוא עצום ואין לי מושג אם זה שווה את ההשקעה אז רציתי לדעת אם מישהו מבין קצת בשעוני דופק ויודע על אחד מומלץ או איזה תכונות אני צריך לחפש יותר יש לציין שכרגע הריצות הם רק בחדר כושר, אולי בעתיד הריצות יצאו החוצה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by Iv0ry,

אני רוצה למנוע מצב שחברים/אנשים אקראיים ברשת יראו תמונות שלי. האם זה מספיק שבהגדרות הפרטיות אני בוחר DONT SHOW TAGGED PICTURES ?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by טל קורקוס,

עד לפני חודש הלך למחשב שלי הלוח אם ECS 478 VIA והצלחתי למצוא במחיר קצת יקר לוח אם משומש אחר ב 100 שקל MSI 478 VIA PT800 העניין שיש שם מעבד ישן 2660/533/512KB וחשבתי לשדרג לפרסקוט 3000/800/1024KB השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים ? או שכדאי לוותר על זה ? אני עובד עם הרבה דפדפנים ברקע , אימיול וכו' יש לי אפשרות לקנות ממעבדה ב 60 - 100 שקל כולל מאוורר .

• 7 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים