עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liavliavz,

אהלן הוצאתי שיר חדש עם זמר תהנו https://soundcloud.com/djliavzafar/burning-ice-liav-zafar-over-and-under-feat-sphud

2. תחרות "סלוגן נולד" בחסות סאנדסיק השיקה דגם SSD נייד חדש אשר יאפשר לכם לנייד איתו המון מידע – ה-Extreme 500 Portable מוצע בנפחים של 120GB ו-240GB ובמארז מעויין קומפקטי וייחודי ומציע מהירויות קריאה וכתיבה רציפות מירביות של 415 מגה-בייט לשנייה ו-340 מגה-בייט לשנייה בהתאמה. הכונן מציע את המהירויות הגבוהות של מיטב זכרונות ההבזק, באריזה קומפקטית ויפה אותה תוכלו לקחת אתכם ולחבר לכל מחשב שתפגשו בדרך. או בקיצור – כשכונן USB נייד פשוט לא מהיר ולא גדול מספיק בשבילכם. איך משתתפים? על מנת להיכנס להגרלה עליכם להמציא סלוגן יצירתי לכונן הנייד Extreme 500 Portable. את הסלוגן יש לרשום כתגובה בעמוד שבקישור הזה. בסופה של התחרות יועברו כל הסלוגנים לח…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by יורם ישראלי,

בהדלקת המחשב נשמעים חמישה צפצופים והמחשב לא עולה מעבד amd 8*3.4 מה יכולה להיות הסיבה?

4. Started by פילון153,

כולם שואלים אותי למה אני מתחפש ואפילו מתפלאים שאני אומר להם שאני לא מתחפש. אם הייתה תחפושת, ניחא, אבל להתחיל להתארגן על תחפושת, אין לי עצבים לזה..ואני יודע שבכל מקום מרחפות להם תחרויות התחפושות..שדווקא מגניב להשתתף בהם ובייחוד באלה של העבודה מה איתכם? מתחפשים? לכל המתלבטים, קיבצתי מהרשת תחפשות נועזות ביותר, אפילו די קל להכין את חלקם, אבל הייתם מוכנים להתחפש נניח לעמוד חשפנות?? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2493895

5. Started by Born2Kill,

- נערך ע"י אחראי הפורום -

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. הנגן הוא סנסה של חברת סאן דיסק. הבעיה היא שהנגן עצמו עלה לי 500 שקל וסאן דיסק על התיקון מסך רוצים 350 ש"ח כמעט עדיף לקנות כבר חדש... אתם מכירים אולי מקום שיכולים לתקן לי אותו במחיר יותר זול? פניתי לבאג כי שם קניתי והם אמרו שלא יכולים לעזור... אני תקוע עם נגן שעלה לי 500 שקל וקניתי אותו לפני חודש... בבקשה עזרהה!!!! :s07:

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by yot,

עשינו סדר בבית, ומסתבר שאמא שלי שמעה Jimi Hendrix בשנות ה-70...לא רע

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  8. מותר לארוז חלקים של מחשב בשקית פצפצים? שקית שקופה הזו שאורזים איתה מוצרי חשמל אני רוצה לקחת את המחשב איתי במזוודה תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by anatoli,

שלום חברים, אני צריך להעביר סכום של כמה עשרות יורו לגרמניה. PAYPAL לצערי לא מתאים הפעם, ולכן אני חייב להשתמש בדרך אחר. בבנק רוצים עמלה של כמעט 150 שקלים, שזה כמעט חצי מהסכום שאני שולח. בווסטרן יוניון שולחים את זה דרך הדואר ולא ישירות אל הנמען הביתה/לחשבון הבנק שלו (כך לפחות הבנתי). הפיתרון היחיד שאני רואה עכשיו הוא לשים את הכסף במזומן במעטפה ולשלוח להם אותו בדואר רשום. מישהו שלח כספים בצורה הזו? ניתקלתם בבעיות כלשהן? כמו כן, האם יש לכם רעיונות כלשהם לדרך אחרת לשלוח את הכסף? תודה, Anatoli.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  10. מישהו פה מתאמן במכון ויכול לעשות לי תוכנית אימונים טוב לחזה ידיים וגב... יש לי ספת משקולות כזאת: ויש לי גם משקולת ליד אחת 10קג תכלס אני מבקש תוכנית אימון בהתאם לספת משקולות... תודה לכול העוזר! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by VL,

מחר אני מתחיל לעבוד באחת מחברות הפצה אני מעדיף לא לפרסם את שמה של החברה. יש איזה טיפים או משהו לעבודה שיהיה יותר נוח לעבוד ? העבודה הולכת כך שהוא מסיע אותי ממקום למקום ואני צריך להפיץ עיתונים וכאלה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  12. לא ידעתי איזה פורום לשים את זה, אז כתבתי כאן.. יש לי P4 2.8GHZ 1GB זיכרון מערכת הפעלה XP. שמתי קובץ שהוא 1080P והוא פועל לאט והדיבור לא מתאים לתמונה. האם יש בגלל המחשב שלי או שזה קודק או משהו?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by viper_sb,

ידידה שלי שיצרה חשבון בFACEBOOK.. אני לא מצליח למצוא אותה וגם חברים שלה לא מצליחים למצוא אותה לא לפי הניק ולא לפי המייל יצרתי יוזר חדש.. ועדין לא ניתן למצוא אותה בחיפוש.. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  14. אהלן אהלן, אני רוצה לקנות מכונה שהיעוד המיידי שלה הוא קיצוץ זקן ושיער מהאף, שתיהיה נטענת ואמינה. אם היא מסוגלת להתמודד עם תספורות ראש - יתרון גדול. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מ 100$ ולא משנה לי קניה בארץ או מאתר בחו"ל שמקבל פייפאל, יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

אני לא רוצה אופניים יקרות מדי , מוכן לשים בין 500 -1000 שקל . אפשר למצוא משהו נורמלי או שבמחירים האלה הכל אותו הדבר ורק המדבקה שונה?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by approx,

אבא שלי רוצה ליקנות שולחן סנוקר (4מקלות ,2 סטים של כדורים,תאורה,ומה שעוד צריך ) השולחן צריך להיות בגודל מלא ומיקצועי כמה שיותר

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by tom1,

אני מחדש קשר עם הרבה אנשים מהעבר, בשמחה כולם קובעים איתי יציאה, אבל נפגשים שוב רק אחרי חודש אם בכלל מצב אחד אני מרגיש שאני צריך לחשוף את האני החדש ליותר אנשים בשביל למצוא חברים חדשים (השנתי מאז שפגשתי אותם פעם אחרונה) מצד שני אני מרגיש שאני עושה משהו לא בסדר.. המטרה היא לשפר את הקשרים החברתיים, כאשר גם החבר הכי טוב הצטרף למעגל של אלה שפוגשים אותי פעם בחודש בלי הסדר למה (שאלתי אותו, סתם חירטט משהו)

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by yigael_o,

היי, הצצתי בעמוד הזה "http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_largest_global_technology_companies" וגיליתי שקנון מייצרת רווח של בערך 2 מליון דולר על כל עובד שיש לה. (ליתר דיוק יותר מ 1.95488 לכל עובד שלה ב 2008). אם תסתכלו בטבלה תראו שהיא מרוויחה יותר מאפל עם ויש לה בערך 11500 עובדים פחות. (ואפל מוכרת מוצריי פרימיום שהרווח עליהם גדול) כל הנתונים מעדכנים ל 2008. מישהו שמבין בכלכלה יכול להסביר לי מה הם עושים נכון ?(הכל, יכולה להיות תשובה נכונה אבל תנסו לפרט)

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. Started by nineball,

אני בדיוק מעביר חוטים לחיבור רמקולים חדשים בחדר, ונתקלתי בבעיה לא צפויה- מסתבר שלאף מקום ברדיוס 50 ק"מ מפה אין כבלי RCA ומתאמי RCA-RCA (נקבה/נקבה) למישהו יש שמץ איפה אפשר לקנות כבלי PL 3.5 ל 2XRCA, מתאמי RCA נקבה/נקבה וכבלי RCA ארוכים (2 מטר+) במחיר שפוי? על פקקטה כבל PL3.5 ל 2XRCA הכי פשוט שיש רוצים ברוב המקומות באיזור 75 שקל (על כבל no-name) ועל המתאם הנ"ל מעל 35 שקלים (2 דולר באיביי) יש סיכוי למצוא במדינה הזו את הציוד הנ"ל במחיר שפוי? -רצוי באיזור חיפה, למרות שגם ת"א טוב. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  20. Started by Fighter,

http://www.tabletmag.com/arts-and-culture/music/21886/eight-days-of-hanukkah-video/ איזה סנטור מורמוני כתב אותו הנה הכתבה בהתחלה סתם האזנתי בשביל לראות מה זה אבל התמכרתי לקצב

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by dids22,

??? תודה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206200,00.html פרטים מלאים בפנים. כמה חבל שיש כולירות כאלה בכל מקום.

23. יש לי לעשות עבודה ולפשט או לתרגם את הטקסט הבא: According to instructions the Friday that is good agreement, the language the Scottish in phrasing Ulster, they are ownership orthostatic official worth to it of the English. English is the main language in northern Ireland.

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  24. שלום סתם משו שמאוד מעניין אותי לדעת

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by x-dude,

http://www.funlol.com/funpages/historyoffword.html

• 7 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.