כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
כמה עולה דלי של כנפיים? יש גדלים לדלי? כמה כנפיים יש בדלי? יש משלוחים ?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Moser 1871 לבין Moser 1854. איך אפשר לדעת מה עדיף מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בלי להכנס לבעד / נגד, בסיומו של יום, אחרי עסקת שליט ועם שחרורם של אלף פעילי טרור / רוצחים למיניהם, וכמובן ההבהרה שלחטופים שלנו יש ערך גבוה כקלף מיקוח, מדינתנו היא לבטח לא מקום בטוח יותר. מאחר ולא נדיר שאני יוצא לטייל ו/או לסייר במקומות מבודדים, החלטתי להוציא רשיון אזרחי לנשיאת נשק, אלא שמאז השירות הצבאי שתם לו לפני מעל ל4 שנים, לא נגעתי בנשק, וגם אז זה היה M16 בלבד, כך שאני לא מתמצא באקדחים למיניהם. הייתי שמח, אם מישהו באמת מבין בזה משהו, ייתן המלצה על דגם/ים של אקדח/ים וגם ידע לתת את סדר גודל העלויות שלהם.
-
- 30 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום !! יש לי למח איזה שטות שאני צריך להגיש בביולוגיה. עכשיו, אלה הדברים שלא הבנתי ואשמח אם מישהו יוכל לתת עליהם מענה: - אני צריך למצוא מודל (דגם) של חלבון ואת שמות החלקים שלו (מן סכמה כזאת). - צריך לסמן על הטבלה את המשתנים :E, t, E1, E2. תודה רבה !!
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קינג קליפורניה או כרכן תירס בתור נחש ראשון, וכבר הבנתי את כל מה שצריך בשביל טיפול מתאים. הבעיה היא, שאני לא מוצא חנות שמוכרת טרריום נורמלי, או אחת שמבצעת מידות בהזמנה. מישהו מגדל בבית נחש או זוחל אחר, ויכול להמליץ על כל חנות שעושה טרריום בהזמנות אישיות או אחת עם מבחר גדול? חיפוש בגוגל העלה רק שתי חנויות עם מבחר של שני מוצרים או בנייה לבד של טרריום (שכבר יש לי מושג איך עושים, אבל ממש אין כוח).
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני אהיה שם 100%.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://mitkadem.homestead.com/files/events/rogerwaters2006/ אני בטח בא, רק אני לא בטוח שאני אמצא עם מי לבוא. כרטיס 375 ש"ח, ולא כל אחד מוכן לשלם (למרות שאני חושב שזה שווה כל* שקל).
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מישהו פה הולך\הלך? הייתי לפני שבועיים בערך לא ממש כיף שם כי יש רק רחבה אחת אבל עוד מעט יש מסיבת קצף עם 3 תקליטנים ויהיה פצייץ!!! קבלו ת'הזמנה (חבר שלי יחצ"ן, בקרוב גם אני יהיה...) אין לי כוח לשים ת'חלק השני אני ישים אותו אחרי זה (יופי מרוצים?? :-X)
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי מה המצב רציתי לדעת אם יש מישהו מהקריות שיכול לעזור לי לבנות שרת (אני מיתכוון מיבחינת התוכנה והגדרות בראוטרים) יש לי אוטו ואני יכול להביא אותו ולהחזיר אותו מי שמוכן חייב להיות בעל ידע טוב ברשתות ואינטרנט בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני צאיך להגיע למקום שהוא נמצא בו....אני בערך יודע איפה זה נמצא אבל יעזור לי מאוד שתסבירו לי ליד איזה מקום מפורסם הוא נמצע... תודה לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום, מסקרן אותי לדעת איך יראה האנסין של שאלון G בבגרות (הכי הכי קשה). אם מישהו יהיה מוכן לתת לי דוגמא לשאלון זה (לא משנה מאיזו שנה) - אודה לו מאוד. בתודה מראש, שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבו שאהוד יערי הסלב הערבי הכי אהוב... הוא ערבי או לא, מה נסגר?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון התמונה הזאת מופצת במייל, וכבר קיבלתי אותה כמה פעמים מכמה אנשים. מישהו לעזזל מוכן להגיד לי מה מצחיק פה??? נראה לי שמי שהפיץ את התמונה הזאת לא כל כך יודע חוקי תנועה ולכן הוא חושב שזה מצחיק... אז למי שלא יודע: תמרור שממוקם מתחת לרמזור נכנס לתוקף כאשר הרמזור מקולקל או לא פעיל(זהוב מהבהב) - אפשר לראות מתחת להמון רמזורים את התמרור עצור או תן זכות קדימה. ומה שאומרת התמונה "המצחיקה" הזאת זה שפשוט שהרמזור הזה מקולקל או לא פעיל - אסורה הפניה שמאלה. האם זה כל כך מצחיק ?....
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אומנם אני לא אוהד גדול של כדורגל אבל שיש משחק כמו מה שהיה אתמול אני בהחלט מתעניין ריאל- חלוץ בעיני רבים הכי טוב בעולם, או מינימום מקום שני (רונאלדו) שוער - הכי טוב בעולם (קסיאס) מאמן - אחד הטובים בעולם, רמוס אחד הטובים בתחומו איך ייתכן 5-0????!? נכון שברצלונה טובה, אבל עד כדי כך? אהבתי שצירפו את דויד ויאה או איך שקוראים לו (חידוש מאז הפעם האחרונה שראיתי אותם משחקים) אבל הם פשוט טובים מדי בשביל להיות אמיתיים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את האתר שלי מהשרת חינם -זבל ולהפעיל אותו דרך המחשב שלי כיצד אני עושה שהמחשב יעבוד גם כן כשרת ? תודה דן
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי למה ההבדל במחיר בין סמסונג 620 באסקייפ וסמסונג 624 באורנג כלכך גדול??? זה הרי אותו כמשיר!!!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
א. מי נותן להם כסף? ב. מי צריך אותם בכלל?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בדבר הדבילי הזה: http://www.hablok.co.il/ אז חוץ מהעובדה שהיא קוראת לבלוג "בלוק" ואומרת "כנסו לבלוק שלי, הכנתי עוגיות", מה היא בעצם רוצה? אני פשוט לא מצליח להבין אם זה אתר רציני או שזאת בדיחה לא מצחיקה במיוחד..
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
אני מנסה להבין איך מוצר שעולה בחו"ל (64 דולר: http://www.amazon.com/Logitech-Z-2300-THX-Certified-200-Watt-Speaker/dp/B0002SQ2P2/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214924851&sr=8-1), עולה בארץ, בחנות הכי זולה 1,031 (http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218) ש"ח. עד כמה שידוע לי 64 דולר יוצאים בערך 240 ש"ח, איך המחיר בארץ יקר ביותר מפי 4?? זה לא קצת מוגזם??
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
www.1buy1.co.il והאם יש סיכוי לזכות שם במשהו?? איך זה עובד?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מצאתי עבודה ואני עוסק בה כמעט כל הזמן כך שאין לי זמן לעצמי אפילו ובכלל זה רוב העיסוק שלי בשעות היממה. בכל אופן, רציתי לדעת אם במידה ואני עובד מעל ל-8 שעות ביום מגיע לי שעות נוספות. השכר שלי הוא 20 ש"ח לשעה, ואתמול למשל (סיפור אמיתי ) עבדתי 13 שעות ורבע שעה בסך הכל.. אז כמה אני אמור לקבל על זה? אודה אם תפרטו את החישוב. בכלל אם למישהו כאן יש ניסיון בעבודה עם חברות כוח אדם אני אודה אם הוא ישתף אותי או יתן לי המלצות ממה להיזהר ואיך לדאוג שלא ידפקו אותי. שמעתי עדויות על זה שהחברה שאני עובד בה לפעמים לא משלמת את כל הכסף שמגיעה לך, ולכן אני מנהל רישום קפדני ביותר של כל שעות העבודה שלי, כולל מתי ומי עבד איתי בצוות. מה עוד אני יכול לעשות? אני עובד בסקרים על האוטוב…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נהגתי על פיזו 306 גיר רגיל ----> זוועה " " " 205 " " ------> " " " רנו קנגו " " ------> "
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-