כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מעוניין לקנות אופניים חדשות ואשמח להתייעצות עם מישהו שמבין.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אבא שלי משגע אותי עם הרעיון הזה,קראתי כבר באינטרנט שיש הרבה נוכלים,ושיש בזה גם הרבה הפסדים. הוא לא מעוניין למכור חשמל לחברת החשמל,אלה להשתמש במה שנוצר. אנחנו גרים בבניין קומות,ככה שאין כ'כ הרבה מקום בשביל הציוד. תחזוקה? אפשר להשתמש בזה בשימוש אישי בלי למכור לחברת החשמל?(או שכן,וכל הקטע זה שהחשבון החשמל מתקזז) מערכת של 1 ק''וטש בגודל של 7-10 מ''ר מה העלויות של התקנה וקניית ציוד? כדאי לרדת בכלל מהנושא?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת חגורת גב שתשמור על גב יציב וישר בזמן הרמת משקולות. אחרי כמה אימוני הרמת משקולות (כתפיים, יד קדמית, יד אחורית) מתחיל לכאוב לי הגב, ובעיקר הגב התחתון. בטח רובכם יגידו שזה בגלל טכניקה לא נכונה, אבל אני משתדל לשמור על גב זקוף וישר בכל התרגילים. אבל בכל זאת, אני מרגיש לחץ על הגב בתרגילים מסויימים, ובעיקר אלה שמרימים את שני המשקולות בו זמנית, וחשבתי שחגורה כזו יכולה לעזור לקבע את הגב ולמנוע כאבים כאלו. אז בקשר לחגורה, חיפשתי באיביי ומצאתי מגוון חגורות של חברת RDX. מישהו מכיר את החברה? דבר שני, יש כל מני סוגים של חגורות; חגורות מעור, חגורות ישרות, חגורות שבאמצע הן רחבות יותר וגם לכל חגורה יש מידה מסויימת. אז איזה חגורה הכי כדאית מבין שלל הסוגים, ואיך אני יכו…
-
- 20 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
אני משחק במשחק אסטרטגיה civilization.. והרבה פעמים אני מגיע למצב שיש לי אינפלציה גדולה במדינה.. זה דופק לי את כל הכלכלה ומאט את התפתחות המדינה.. מישהו יודע מה גורם לזה? איך אפשר להימנע מאינפלציה.. ואם כבר יש לי אינפלציה במצב חמור איך אני משפר אותה?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי את הדגם הנ״ל שומעים בו רק בצד ימין. האוזניות מחוברות היטב . מה הסבירות שמוצר כזה יגיע תקול ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
המשטרה במקרה הצורך יכולה לבדוק למי שייכת כתובת הIP, או מי משתמש במחשב או מאיזה בית הוא הגיע אבל איך אפשר להוכיח בבית שיש בו משפחה, שדווקא אותו בן אדם הוא זה שישב מול המחושב וביצע את הפשע? איך אפשר להוכיח שהמחשב לא נפרץ וזה בכלל לא אותו אדם שכתובת הIP והמייל בבעלותו. מה קורה אם אותו בן אדם מונע השגת ראיות (הכונן קשיח שלו) לדוגמא על ידי הפעלת המחשב שלו דרך DOK, מה שמקטין משמעותית את סיכויי המשטרה להשיג ראיות חומריות נגדו (גם אם צו חיפוש, לוקח גג חצי דקה להשמיד דיסק און קי ואת כל המידע שבתוכו)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי , אני צריך לבחור בין הקרנות הנ"ל , מה כדי לבחור אני ממש לא מבין בזה . או להפנות אותי למקורות מידע כדי להבין את העיניין
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מכרתי טלפון סלולרי. האם אני צריך לתת לבחור קבלה או משהו כזה? פירסמתי ביד 2 ופנה אלי בחור. אמר שיש לו חבר ושחבר שלו(שגר בעיר שלי) יפגש איתי והוא יקנה את המכשיר. באתי לחנייה כדי לפגוש את ה"חבר" שלו. וחיכתה לי ניידת משטרה. קפץ לי הלב ואז המשכתי לנסוע. חשבתי לעצמי, הטלפון לא גנוב והוא בבעלותי, למה שאני לא אוכל למכור אותו לשוטר? אז חניתי ומכרתי לשוטר את הטלפון. נזכרתי בסרטים שמראים שברגע שיש תחלופה של כסף בין הידים אז קופצים על הפושע כל השוטרים.... בקיצור, לא קרה כלום, אבל אני מעוניין לדעת מה החוק אומר על זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=tkjyZHZhokM&feature=related מפחיד? מצחיק? מתוך הקומנטס
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני יודע שלא שואפים את זה, אז מה הקטע, בסיגריה יש לפחות ניקוטין.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה עולה דלי של כנפיים? יש גדלים לדלי? כמה כנפיים יש בדלי? יש משלוחים ?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Moser 1871 לבין Moser 1854. איך אפשר לדעת מה עדיף מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בלי להכנס לבעד / נגד, בסיומו של יום, אחרי עסקת שליט ועם שחרורם של אלף פעילי טרור / רוצחים למיניהם, וכמובן ההבהרה שלחטופים שלנו יש ערך גבוה כקלף מיקוח, מדינתנו היא לבטח לא מקום בטוח יותר. מאחר ולא נדיר שאני יוצא לטייל ו/או לסייר במקומות מבודדים, החלטתי להוציא רשיון אזרחי לנשיאת נשק, אלא שמאז השירות הצבאי שתם לו לפני מעל ל4 שנים, לא נגעתי בנשק, וגם אז זה היה M16 בלבד, כך שאני לא מתמצא באקדחים למיניהם. הייתי שמח, אם מישהו באמת מבין בזה משהו, ייתן המלצה על דגם/ים של אקדח/ים וגם ידע לתת את סדר גודל העלויות שלהם.
-
- 30 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום !! יש לי למח איזה שטות שאני צריך להגיש בביולוגיה. עכשיו, אלה הדברים שלא הבנתי ואשמח אם מישהו יוכל לתת עליהם מענה: - אני צריך למצוא מודל (דגם) של חלבון ואת שמות החלקים שלו (מן סכמה כזאת). - צריך לסמן על הטבלה את המשתנים :E, t, E1, E2. תודה רבה !!
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קינג קליפורניה או כרכן תירס בתור נחש ראשון, וכבר הבנתי את כל מה שצריך בשביל טיפול מתאים. הבעיה היא, שאני לא מוצא חנות שמוכרת טרריום נורמלי, או אחת שמבצעת מידות בהזמנה. מישהו מגדל בבית נחש או זוחל אחר, ויכול להמליץ על כל חנות שעושה טרריום בהזמנות אישיות או אחת עם מבחר גדול? חיפוש בגוגל העלה רק שתי חנויות עם מבחר של שני מוצרים או בנייה לבד של טרריום (שכבר יש לי מושג איך עושים, אבל ממש אין כוח).
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני אהיה שם 100%.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://mitkadem.homestead.com/files/events/rogerwaters2006/ אני בטח בא, רק אני לא בטוח שאני אמצא עם מי לבוא. כרטיס 375 ש"ח, ולא כל אחד מוכן לשלם (למרות שאני חושב שזה שווה כל* שקל).
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו פה הולך\הלך? הייתי לפני שבועיים בערך לא ממש כיף שם כי יש רק רחבה אחת אבל עוד מעט יש מסיבת קצף עם 3 תקליטנים ויהיה פצייץ!!! קבלו ת'הזמנה (חבר שלי יחצ"ן, בקרוב גם אני יהיה...) אין לי כוח לשים ת'חלק השני אני ישים אותו אחרי זה (יופי מרוצים?? :-X)
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי מה המצב רציתי לדעת אם יש מישהו מהקריות שיכול לעזור לי לבנות שרת (אני מיתכוון מיבחינת התוכנה והגדרות בראוטרים) יש לי אוטו ואני יכול להביא אותו ולהחזיר אותו מי שמוכן חייב להיות בעל ידע טוב ברשתות ואינטרנט בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני צאיך להגיע למקום שהוא נמצא בו....אני בערך יודע איפה זה נמצא אבל יעזור לי מאוד שתסבירו לי ליד איזה מקום מפורסם הוא נמצע... תודה לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום, מסקרן אותי לדעת איך יראה האנסין של שאלון G בבגרות (הכי הכי קשה). אם מישהו יהיה מוכן לתת לי דוגמא לשאלון זה (לא משנה מאיזו שנה) - אודה לו מאוד. בתודה מראש, שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבו שאהוד יערי הסלב הערבי הכי אהוב... הוא ערבי או לא, מה נסגר?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון התמונה הזאת מופצת במייל, וכבר קיבלתי אותה כמה פעמים מכמה אנשים. מישהו לעזזל מוכן להגיד לי מה מצחיק פה??? נראה לי שמי שהפיץ את התמונה הזאת לא כל כך יודע חוקי תנועה ולכן הוא חושב שזה מצחיק... אז למי שלא יודע: תמרור שממוקם מתחת לרמזור נכנס לתוקף כאשר הרמזור מקולקל או לא פעיל(זהוב מהבהב) - אפשר לראות מתחת להמון רמזורים את התמרור עצור או תן זכות קדימה. ומה שאומרת התמונה "המצחיקה" הזאת זה שפשוט שהרמזור הזה מקולקל או לא פעיל - אסורה הפניה שמאלה. האם זה כל כך מצחיק ?....
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אומנם אני לא אוהד גדול של כדורגל אבל שיש משחק כמו מה שהיה אתמול אני בהחלט מתעניין ריאל- חלוץ בעיני רבים הכי טוב בעולם, או מינימום מקום שני (רונאלדו) שוער - הכי טוב בעולם (קסיאס) מאמן - אחד הטובים בעולם, רמוס אחד הטובים בתחומו איך ייתכן 5-0????!? נכון שברצלונה טובה, אבל עד כדי כך? אהבתי שצירפו את דויד ויאה או איך שקוראים לו (חידוש מאז הפעם האחרונה שראיתי אותם משחקים) אבל הם פשוט טובים מדי בשביל להיות אמיתיים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-