כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
קרוב משפחה שלי נבחר על ידי הקבוצה והמאמן לשחקן המצטיין העונה בכדורסל בליגת הקט-סל, כל קבוצה המשחקת בליגה בחרה שחקן אחד ומכולם יבחר השחקן הטוב ביותר בצפון. את השחקן הטוב ביותר הוחלט לבחור באמצעות סקר שנערך באינטרנט, להלן הקישור: http://www.postool.com/pollshow.php?user=basketman&id=4224 אודה לכם אם תצביעו לו, שמו דניאל מלצר והוא משחק במכבי מטולה (האפשרות החמישית בסקר) תודה מראש על שיתוף הפעולה
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
או שכמו בDVD זה מכיל MacroVision...
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
-
-
אני רואה המון מודעות של מחשבים והן עמוסות פרטים בין היתר עם מגהרצים של המעבד. הרי זה כבר לא ממש משנה המגהרצים אז למה מפרסמים את זה עדיין? למרות שאני מודה שהדירוג כוכבים של אינטל הוא די דבילי.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
טוב אני מחפש לקנות ציוד בסיסי בתקציב של עד 5000 ש"ח כל עזרה תתקבל בשימחה ואם אפשר (זה ישמע מגוחך) בבקשה איזשהו חומר לקרוא על המערכות ...... תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כל העידכונים האין סופיים שגוגל מוציאה לדפדפן הבאמת טוב הזה ומה הבעיה לכל הרוחות להכניס אופציה לפתוח קובץ מבלי לשמור אותו על המחשב? ברור לי שבכל מקרה הוא ישמר בTEMP אבל זה הרבה יותר נוח ופשוט ככה לפעמים.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לוח GIGABYTE GA-8SQ800 ULTRA P4-2.4 512MB DDR 333 KINGSTON WD 80MB 8MB CACH DVD X16 LG LITEON CDRW 52X24X52 ATI 9500 PRO 1.44 מארז תעשיתי עם 2 מאוררים 120 מודם בלאסטר ובעוד שבוע אמסור מסקנות
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
פשוט לראות איזה קורע זה.. שלא נדבר על האפקטים הקוליים.. לראות ולא להאמין
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות פלאפון? תאמינו או לא אבל אין לי פאלאפון עד עכשיו בגלל שאני מפחד מהקרינה והדברים האלה כל הדיבורים על סרטן המוח חס וחלילה ושהקרינה הורסת תאים במוח מפחידה מאוד ואני עד עכשיו מתלבט אבל עכשיו אני רוצה פאלפון חדש מאוד צבעוני והכול שמעתי שיש פחות קרינה בפלאפונים החדשים האם זה נכון? והאם היא עדיין מסוכנת? אני לא רוצה לגמור סנילי וזה נכון שגם אם הפלאפון מוצמד לגוף למשל בכיס הקרינה עדיין משפיעה כי הפלא מסתנכרן עם המרכזיה כל כמה דקות? גם לא בזמן שיחה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה זה הזבל הזה? לדעתי הם גזרו על עצמם גזר דין מוות עם האלבום הזה, הוא ממש ממש גרוע, אפילו בשבילם
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי הם יושבים עכשיו והיה כתוב שההסתדרות לוקחת את זה כפגישה מכרעת... זה כאילו שביתה כל היום או שאין יותר בכלל? ומישהו יודע בנתיים מה אמרו לגבי מחר בקשר לתיכוניים?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המורה שלי נתנה לנו דפי תירגול על מנת להכין אותנו למגן. יש שם את התרגיל הבא (איך אני יכול לעשות ניקוד באותיות כדי שתראו גם את הניקוד?): 16. א. הם נוכחים לדעת זאת. ב. אתם נוכחים בחדר. הפעלים נבדלים זה מזה: 1. בבנין ובגוף 2. בשורש בלבד 3. בשורש ובבניין 4. בגוף ובזמן אחרי שבדקתי כל אחד מהפעלים יצא לי ש: 1. הראשון השורש שלו הוא י.כ.ח הבניין נפעל הגוף נסתרים והזמן הווה 2. השני השורש שלו הוא נ.כ.ח הבניין קל הגוף נוכחים והזמן הווה כפי שניתן לראות, אף אחת מהאופציות לא מתאימה למה שיצא לי מכיוון שיצא לי שהפועלים שונים זה מזה בשורש, בבניין ובגוף. עיזרו נא לי :<
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב שלי, כבן 3 שנים בערך. ואני לא יודע בדיוק כמה לדרוש עבורו. חשבתי אולי תוכלו לתת לי כיוון. הוספתי את המפרט שלו בתור תמונה. אם יש שאלות וכאלה, אשמח לענות כדי לקבל דיוק במחיר. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=jSBoN1OKXUE&mode=related&search חשבתי שאולי יהיה נחמד לנסות את זה פעם...
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
עם הכנסות של כ-150 מיליון דולר בארצות הברית בלבד ויותר מ-280 מיליון דולר באופן בינלאומי בארבעת הימים הראשונים להקרנות, כבר עכשיו ברור שסרט הקומיקס הבלתי רגיל הזה הוא להיט מאסיבי Deadpool 2 כבר נמצא בשלבי הכנה: סרט הקולנוע על גיבור הקומיקס האלים והמטורף בכיכובו של ראיין ריינולדס זוכה להצלחה חסרת תקדים במונחי עולם הסרטים המסווגים ככאלה שמתאימים לקהל בוגר יחסית של בני עשרה ומעלה, תוך כדי שהוא מרסק גם את ההערכות האופטימיות ביותר של יוצריו ושל כל העוסקים האחרים בתחום. Deadpool הכניס כ-135 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון שלו בארה"ב (וכ-150 מיליון דולר בסוף השבוע הארוך, לרגל מועד 'יום הנשיא' הקיים במדינה), ובכך ריסק את שיא ההכנסות לסרט R-Rated בסוף השבוע הראשון שעמד עד כ…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני פותח אתר סאות'פארק חדש www.southpark4u.cjb.net בינתיים יש את העיצוב מוכן ועוד כמה פינות. אני צריך צוות של אנשים שאוהבים סאות'פארק וחושבים שהם יכולים לעזור לי בבנייה ובעידכון האתר - כתיבת פינות, חדשות , העלאת קבצים וכו'... מי שמעוניין שיפנה אליי באי סי קיו: 154095782
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי היום שלחו בICQ את האתר הזה פשוט קורע ( טיפה מגעיל ) (להפעיל רמקולים ) http://www.upsitedown.co.il/anim/rest40.html תהנו!!! מאת: Install
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה ההבדל בין חוט דנטלי לסרט דנטלי? עם מה עדיף להשתמש? ובאופן כללי האם אתם קונים מהארץ או מזמינים מחו"ל? כי לא הגיוני שכל אריזה תעלה 15 ש"ח ותיגמר אחרי חודש. אני מעדיף לקנות כמות גדולה לשנה מראש. מכירים מקום טוב?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איך לעשות שיצתרכו לעשות לייק כדי לראות תמונות בקבוצה בפייסבוק ? פעם זה היה אפשרי דרך fbml static .. איך עושים את זה עכשיו ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
לילה טוב מנסה להתכונן למבחן בביולוגיה מחר! למי שמבין קצת בזה אז אני דיי צריך מיפוי של הדברים.. זה ככה לא?: גוף האדם--->תאי רביה(שנמצאים באשכים ואיפושהו בחצוצרה לא?)---> 46 כרומוזומים מהאם ומהאב ביחד (23 מכל אחד)--->2 מהם, הם כרומוזומים X ו-y---> בתוך ה-2 האלה יש Dna---> ה-dna מורכב מהרבה חלקים (כן? איזה?)---> כל חלק כזה מכיל 3 גנים---> הגנים מכילים את כל התכונות בתוכם (האללים שקובעים את התכונות וכל הדברים האלה שאני כבר יודע מפה). אני לא ממש הבנתי בכיתה וזה ממש חשוב ודחוף אז מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-