כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי פרופיל 64 וקב"א 56, אני מחפש תפקידים מעניינים, לא משנה מה העיקר שיהיה מעניין, כיף, מאתגר במידה. עם עדיפות למודיעין ודברים כאלה... מאיזה תפקידים גם כדאי לי להתרחק? ומה כדאי לחפש? תודה זאפ
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קיץ שעבר ניגשתי לשאלון E באנגלית על 96 ופשוט התפקשש לי בבגרות.. :-\ הבנתי שניתן לגשת שוב לאותו שאלון עם אותו ציון הגשה - אז מחר המועד חורף באנגלית. איכשהו הצלחתי לפספס את ההרשמה - האם אני עדיין יכול להירשם איכשהו? ואם לא, האם אני יכול בקיץ לגשת לE? האם אין התנגשות בין שאר השאלונים F ו-G כי גם אותם אני עושה בכל מקרה בקיץ (מבחינת הזמן - אם הם באותה שעה או לא.) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש חייה כזו? תכננו כחלק מטיול טרמילאים לאורך הארץ לעצור לסוף שבוע של בילויים בת"א אך האכסניות שלפני שנתיים שלוש היינו ישנים בהם במחירים סבירים במרכז העיר הכפילו ושלשו את המחירים (בועת הנדל"ן משהו?) ומחפשים אופצייה שפויה לחבר'ה צעירים, בעקרון רוב הטיול מתוכנן לאוהלים ככה שמיטה לישון ותנאים סניטריים בסיסים יספיקו. רב תודות
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קודם כל ברשת אורנג', כי כבר יש לי טלפון ישן שאני יכול לעשות עליו TRADE IN, וגם אני יוכל לעשות את מסלול החיילים, ואני רוצה שהמקסימום הכללי של הטלפון (עם כל ההורדות מחיר שיהיו מהטרייד והחיילים) ייצא 30-40 שקל מקסימום.. למישהו יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מבין כי אמצעי התקשורת טוענים שזה מטרד ושזה מפריע בצפיה. אבל אני השתמשתי הרבה מאוד בהערות בסירטוני התאורה שלי שצילמתי, כדי לתת צומת לב לדברים מסויימים שקורים בסירטונים שלי. עכשיו כאשר יוטיוב מבטלים את זה, לא תהייה לי כל אפשרות לשים הודעת טקסט כלשהי בסירטונים שלי כדי לתת תשומת לב לדברים כלשיהם בהם.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני לומד מגמת הייטק בבית הספר ורציתי לדעת אם אני יקבל בונוסים... אז ככה, אני לומד: פיסיקה 3 יחידות סיב"מ יחידה 1 תיב"מ יחידה אחת שירטוט יחידה אחת בקרה 2\3 יחידות (לא זוכר...) מקבלים נקודות על מקצועות שהם לא 5 יחידות ויותר? תודה רבה חבר'ה!!!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca"]חלק 5 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca"]חלק 6 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca"]חלק 7 ח…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמאפשר לי למצוא שירים\זמרים על פי סיגנון. למשל אם אני רוצה שירים בסיגנון של אריק קלפטון אז הוא ייתן לי רשימה של דברים שאני עלול לאהוב.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
-
היי רציתי לשאול אם יש למישהו בפורום פה זיכרונות DDR1 שהם יותר מ256MB לסטיק מלמסירה אם יש גם לניידים מה טוב. אני רוצה ללמוד קצת על כמה מחשבים ישנים שיש לי בבית (אני ישמח גם לסטיקים של DDR2) או כרטיסי מסך pciexpress שאין לכם שימוש בהם. אני רוצה ללמוד קצת על המחשבים שיש לי (ניידים ונייחים). תודה, דובי
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
מציעים לי לשעתק ראיון בין שני אנשים הראיון הוא על קלטות רגילות 3*45דקות כמה לדעתכם צריך לקחת על זה?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.tabletmag.com/arts-and-culture/music/21886/eight-days-of-hanukkah-video/ איזה סנטור מורמוני כתב אותו הנה הכתבה בהתחלה סתם האזנתי בשביל לראות מה זה אבל התמכרתי לקצב
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חשבתי על קניית iPod, וללא ממש בא לי על חנויות בארץ. למישהו יש מושג אם הם יכולים לשלוח את זה לישראל? אגב, אני טס לגרמניה בקיץ, האם כדאי לחקות אם זה ולקנות שם? באירופה המחירים אמורים להיות זולים יותר, לא?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני לא מבין למה לא? יש המון סיבות טובות לפתוח אחד כזה : - זה יביא המון אנשים לפורום - אני די בטוח שיותר מחצי מחברי הפורום לא קונים את המשחקים שלהם בדרך חוקית. אני רק מציע לשקול את הרעיון לשנות את החוקים בפורום
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.winterson.com/2005/06/episode-iii-backstroke-of-west.html מישהו לקח DVD של STAR WARS 3 ותרגם אותו לסינית ואחרי זה בחזרה לאנגלית... תראו בתמונות את הכתוביות ותבינו (רשום בשחור בקטן ליד את הטקסט המקורי)
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, משהו יודע אם אפשר (בBSPLAYER או תוכנת אחרות), לשנות את ידנית הטיימינג של הסאונד, כך שיתאים לוידאו כתוצאה מחוסר התאמה ביניהם? התופעה הזו מתרחשת ביותר מידי קבצי לאחרונה, ונמאס לראות סרט ככה. תודה רבה (ואני מצטער מראש אם זה לא שייך לפה)
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עשינו סדר בבית, ומסתבר שאמא שלי שמעה Jimi Hendrix בשנות ה-70...לא רע
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב בן כ5 שנים אך עם הזמן הוא שופר וזה המפרט: P4-2.4Ghz 478 M.Board: Asus P4V800D-X Ram: 1GB (512*2) hynix DDR 400 hard disk: Samsung 160GB sata2 G.card: Radeon 9600XT Gecube D.V.D: LG H42N ומארז שבא איתו עם שני מאווררים אחד של AC פלוס ספק 300W שימו לב שבלוח יש אפשרות לכרטיס מסך PCIE והוא תומך עד 4GB מסוג DDR400 דואל-צ'אנל ויש עליו 2 יציאות SATA2 אז בקיצור כמה בערך המחשב הזה שווה?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מחר אני מתכנן לצאת לטיול באזור... הגבולות שלי זה מתל אביב בדרום עד לקיסריה אולי קצת אחרי בצפון ומה שאני מחפש בעקרון זה ים מעניין ואם מעניין אז בננות ואבובים. כמו באילת רק קרוב יותר. משהו מכיר מקום כזה בסביבה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם יושבים עכשיו והיה כתוב שההסתדרות לוקחת את זה כפגישה מכרעת... זה כאילו שביתה כל היום או שאין יותר בכלל? ומישהו יודע בנתיים מה אמרו לגבי מחר בקשר לתיכוניים?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
דיון על תמונות של החברות שהרי זה חלק בלתי נפרד מהחיים וגם מסביבת העבודה :smile1: ! ניראה לי נושא דיי מעניין ונחמד אני יתחיל בחברה שלי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איזה טכניקות קיימות? יש לי תמונה של מישהו בחושך אבל לא רואים כלום. צולם דרך הפלאפון שלי.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מישהוא יכול לתת לי קישור או לישלוח לי את השאלון ?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-