עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יאבל , יש לי איזה כמה דקות ככה לכאלה , הייתי ... הממ ... איפה לא הייתי , עכשיו אני בעבודה , ולא נראה לי שיש מוסד קיים שיוכל להכיל אותי .

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by 00000,

משהו עם קצב יחסית אחיד שאני אוכל לרוץ איתו ושיהיה מהיר. עדיף עם פחות שילובים אינסטרומנטלים כמו פסנתר/כינור כי לפי דעתי הם גורעים ברוב הפעמים. תודה לעוזרים עריכה: משהו בסגנון: עדיף שלא יקח הרבה זמן להגיע לקצב...

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  3. שלום. וויכוח שהתפתח בין המשפחה לאיכות היצור בארצות המזרח. האם באמת יש הבדל בין איכות היצור בארצות המזרח(סין,יפן,קוריאה,וויאטנם)ששווה לבדוק?

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by avivlevy,

עוד שבועיים ככה לאחי הקטן יש יומולדת ואני לא יודע מה לקנות לו...וגם ההורים שלי. אז ככה אני רוצה לקנות לו איזה משהו קטן- 50 שקל, והורים גם איזה משהו, אין להם תקציב הם מחפשים בנתיים איזה כיוון אז תעזרו לי??? אולי משהו שקשור לשמיניה?? לא יודע \HELP/P

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3270787,00.html המוטיבציה למדיניות מובנת, אבל עדיין... :

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by genia,

/

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by satlan1,

מישהו יודע מי מופיע בבמות בחיפה ביום העצמאות?(פירסמו איפשהו אבל לא מוצא)... תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by kfirbep,

באשכול הזה אני דיי פונה לאחראים של האתר. ביקשתי להיות כתב באתר ואמרו לי לשלוח כתבה שלחתי את הכתבה לפני שבוע אם לא יותר ועדיין לא קיבלתי תשובה. השאלה שלי היא אם זה אמור להיות ככה?כמה זמן אני אמור לחכות עד שצוות האתר יחליט? נ.ב את הכתבה שלחתי לדן אם אני לא טועה.

9. אני מחפש חנות אמינה ומקצועית באיזור אשדוד - ראשון לציון, שלא ישחטו במחירים ושיהיו אמינים. תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by Oranili,

ביקשתי להתנתק... בגלל שהם לוקחים על הממיר המקליט 25 שקל בחודש ל36 חודשים... (3 שנים) היום התקשרו אלי מהשרות לקוחות שלהם הציעו לי את החבילה הבאה: להשכיר את הממיר משהו כזה ל36 חודשים לשלם עליו 7 שקל בחודש ושנגמר המבצע הזה לחדש את החבילה.. שבעוד 3 שנים לא יודע מה יהיה... איך זה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

הוא מתנגן לאחרונה די הרבה בפרסומות, הליריקה הולכת(או לפחות נשמעת) משהו כזה: this can't be the end of that.... so i stop breathin, somewhere on... טודע לעוזרים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. Started by qwerty1987,

איך פותרים את מה שבקובץ המצורף? תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. התוכנית שהייתה יום שישי 1 בטלויזיה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  14. הפרק השמיני בסדרת סרטי הקומיקס המצליחה שהמציאה את עצמה מחדש יספק לנו את אחד מהאויבים הבולטים והמאיימים ביותר של צוות המוטנטים שנת 2016 ממשיכה להתעצב כגן עדן קולנועי אמיתי לכל חובבי המשחקים והקומיקס, עם לפחות שישה סרטים בפרופילגבוה מאוד שעובדו מחומרי המקור הללו וינסו להפוך ללהיט הגדול הבא שישבור שיאים. כעת, הגיע הזמן להוסיף באופן רשמי סרט נוסף לרשימה הזאת – X-Men: Apocalypse, ההמשך הישיר לאיתחול המוצלח מאוד שעברה סדרת הסרטים הוותיקה בשנה שעברה, אשר יבויים גם הוא בידי בראיין סינגר, האיש שהחל את דרכם הקולנועית של המוטנטית בשנת 2000 ועשה קאמבק בכדי להחזיר אותם אל מרכז העניינים. כפי שכבר ניתן להבין, בפרק החדש נראה סוף סוף את Apocalypse, האויב המסתורי והעוצמתי של…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי עם כמה חברים בקבווק של Bad Apfel (לא במטרה של להשתכר ולעשות בלאגן אם זה מה שעובר לכם בראש). שמנו לב שהבקבוק עם מדבקה אדומה וכתוב עליו בגרמנית, הוא נקנה מ"דרינקס סנטר" בפולג (מול המתחם ביג פולג). ראיתי באינטרנט שכתוב עליו " Extra strong premium apple liqueur, 41%vol " לעומת זאת שמתי לב שרוב הבקבוקים שנמכרים הם עם מדבקה לבנה וכיתוב באנגלית. מה שקנינו נראה ככה: http://beowein.eshop.t-online.de/WebRoot/Store8/Shops/Shop538/4726/4E74/30D8/F58C/0495/0A80/03BD/FCA3/26110_0020_Bad_0020_Apfel_0020_07.jpg לעומת ככה: http://www.dorbanot.com/wp-content/uploads/2008/11/bad-apfel.jpg יש אולי איזה הסבר לדבר הזה? אולי זה באמת גרסה מחוזקת? (יום לפני שתינו מב…

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  16. Started by ירמיהו3,

טוב מכיוון שאני מניח שסוף העולם קרב,אני מתכוון להוציא את ה20K דולר שנותרו לי בחשבון בנק ולארגן לעצמי איזה פגישה חלומית לפני הסוף הנורא. מכיוון שאני חיי על חשבון ההורים,ואנחנו די עמידים.אז אני מתכנן את חלום חיי,לשכב עם כוכבת פורנו,מה דעתכם הייתם הולכים על זה? 10 דברים שדרושים ליום האחרון בחיי: 1)כוכבת פורנו סקסית-בתהליכים. 2)דירת זיונים-בתהליכים. 3)ספר טוב-המלצות? 4)סיגריה-המלצה? אשמח אם תוסיפו לי עוד 6 דברים,אני רציני ובמהלך השבוע הזה והבאה אני יעדכן את הפוסט הזה. המלצות חברים ל10 דברים שגבר צריך לידו ביום האחרון בחייו!! קדימה Shot!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by avipeso1,

היי חברה אני קניתי אתמול מחשב חדש ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם עליו מבחינת ביצועים וכל השאר. המפרט: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤556 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1484 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2432 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤311 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤137 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤445 מארז: NZXT L…

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אשמח לדעות בעיקר של כאלו אשר למדו/לומדים פיזיקה. האם ניתן למצוא עבודה שאינה בהוראה עם תואר ראשון? האם כדאי ללכת למסלול של תואר כפול עם הנדסת חשמל? האם יש אוניברסיטה מומלצת, או שכולן פחות או יותר אותו הדבר? (מתלבט בין בן-גוריון לאת"א, גר בבאר שבע) האם יש למישהו תובנות נוספות בנושא באופן כללי? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. http://www.deanliou.com/WinRG/ חביב ביותר. מצאתי את זה באתר החדש, שיפט נדמה לי. מומלץ לנסות את כל האפשרויות.

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by amitaihasnes7,

המצאתי שאלה טיפשית, סתם כי לא היה לי מה לעשות באותו רגע. אבל בכל זאת היא שאלה פילוסופית עמוקה . מה אתם הייתם מעדיפים להיות שר הטבעות או שר המטבעות?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by JUNGLE,

please guys i need to order a comp ,now i guess prices are much much better abroad cause well israel sux... i need a comp store no matter where that does shipments to israel,please guys i need it ASAP. TNX ALOT

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by Ela,

באלבום התמונות של ה-MOBILE UPLOADS שלי, כתוב כי מופיעות 384 תמונות, אך בפועל קיימות רק 25. לאן נעלמו כל השאר? למה לא ניתן לראות אותן, האם בנוסף לזה שמת לי המחשב המנוול, הלכו כל התמונות שהיו לי בפייסבוק, שיכלו לשמש כגיבוי? מה עשיתי רע לעולם? האם לחמאס יש קשר למאורע זה? שלחתי מכתב לפייסבוק והם ענו באוטומטי שהם לא יענו לי באופן אישי אבל ישתמשו בדיווח שלי על מנת לתקן בעיות עתידיות בפייסבוק. שמחת זקנתי. בקיצור מישהו מכיר באג כזה ו-או יש לו הצעות איך לטפל בבעיה?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. יש את pic.co.il אבל משום מה לוקח לו להעלות תמונה של 3 מגה בחצי שעה או יותר יש עוד אתרים שמאפשרים לאחסן תמונות גדולות במיוחד? ------------------------------ טוב מסתבר שכדי להעלות מהר יש להתחבר לאתר, הבעיה נפתרה, אבל בכל זאת, בשביל לדעת להבא, איזה עוד אתרים מאפשרים דבר נחמד זה? אה כן - בחינם כמובן [חוץ מפליקר].

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים