כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
רצוי ישראלי..אני יודע שבWALLA אפשר אבל לא מצאתי איך.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני נוסע היום לקבל הזמנה ואני צריך הסבר איך אני מגיע לשם מפ''ת... קו אוטובוס וכל זה... עם מישהו יודע אני אשמח לקבל מידע זה...
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לאתר של מכון סיוון אני לא מצליח למצוא ברשת תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האתר של המכס כל כך מסורבל ולא ברור, באמת שחיפשתי ולא מצאתי, אפשר לינק בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
השגתי כתוביות והבנתי שכדי שאני יוכל לראות את זה בדיוידי עם כתוביות אני חייב לחבר אותן לסרט. למשהו יש מדריך ?? ואם אפשר כמה שיותר פשוט ! תודה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איזשהו קישור או משהו לבדיקה או הבחון של האי קיו טסט וקסלר למי שמכיר.... תודה לעוזרים!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במסגרת הבגרות במחשבים אנו אמורים לבנות אתרי אינטרנט אני רוצה לבנות אבל אין לי שמץ של רעיון אסור שיהיו אתרים על מחשבים מוסיקה ספורט וכד' מישהו יכול להושיע ?!?!?!?!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לינק לאתר ספורט 5 איפה שמראים את המשחקים בליגת האלופות?
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי ידע בחלקי המחשב אבל לעולם לא הרכבתי מחשב לבד ואנחנו כנראה קונים מחשב לאחותי ואני רוצה לקנות אותו בחלקים ולהרכיב אז אני רוצה מדריך כי חבר שלי אמר לי שזה לא קשה. אז אני ישמח אם תעזרו לי וסוף סוף אני ידע לעשות את זה. רצוי מאמר בעברית ואני מאוד מאוד מאוד יש מח עם תמונות, אם יש באנגלית לא מסובכת אז אני ישמח.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כמו באיזה חיל זה ? כמה זמן הקורס.. מה לומדים בו..וכו.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוחות שנפוצים בהם חלקי מחשב וכרטיסי מסך בפרט. אני מחפש 9800 פרו או משהו ברמה שלו לאייג'יפי,אשמח אם תעזרו לי למצוא איזה לוח שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת בכמה סלקום נותנים אותו היום במבצע או איזה דיל פגז... אני מודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
DF=dark funeral מי שמכיר יודע על מה אני מדבר.
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי מישהו כאן עבר את החוויה בכותרת ויוכל להמליץ לי על מקום מסויים\ למה לשים לב וכו'? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני נוסע לשם בקרוב (סוף דצמבר) ורציתי לקבל המלצות על מסלולים\אתרים\אוכל(כשר)\לינה\אטרקציות מיוחדות וכו וכו וכו... אני יודע שחצי מהישראלים נוסעים לשם אז בטוח יש כאן בפורום מי שהיה שם.
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
זה מבית GOLD LINE יש על זה הרבה פירסום לאחרונה וחשבתי אולי לקנות... מעניין אותי אם זה באמת הרבה הרבה יותר טוב ממאורר רגיל ומה הצריכת חשמל שלו בהשוואה למאורר רגיל או מזגן.
-
- 29 תגובות
- 20.1k צפיות
-
-
אומנם חלקכם עדיין לא הגיע לגיל בו אפשר לרכב\לנהוג אך כל מי שחובב ספורט מוטורי - מוזמן להגיע ביום שישי לכפר סבא, שבה מתקיימת אליפות דריפטינג אני מאוד חובב ספורט מוטורי (אופנועים, קארטינג, מכוניות בעלות הנע(א)ה אחורית (ו"במקרה" מחזיק אחת)) בקיצור - יהיה נחמד לראות אתכם שם\לשמוע מה אתם אוהבים\מתחרים \משתתפים
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המשחק ביד אליהו (שזה בעצם נוקיה)...אני לא טועה...נכון? הוא ב-16 לדצמבר אם אני לא טועה....נכון? איפה אני יכול לקנות כרטיסים...לאבא שלי יש יומולדת ב-17 ואני קונה לו כרטיס מתנה...[= מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הטקס יהיה ביום שני אבל אני לא אוכל לצפות בטקס בשידור חי,יש לכם מושג איפה יש ארכיון של הטלוויזיות באנטרנט שאפשר למצוא/להוריד?אני מדבר על הטקס ה63 כמובן וחשוב לי לראות את הטקס!!!מסורת של המשפחה אשמח לקבל תשובות,תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מדובר בגג אסבסט. בגלל שהוא בצורה גלילית הציפורים יכולות להיכנס ולעשות חיים. התקרה של המגורים הופכת להיות הריצפה שלהן, ושומעים את כל הריצות וההליכה. אם מישהו לא הבין אז אני אצלם אם תבקשו. האם הפתרון הוא לשים רשת מסביב לגג? אם כן - איך מדביקים? כי אני חשבתי עם סיליקון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שתי פונקציות, P(x), L(x), שהידוע עליהם מסתכם בזאת: 1. האינטגרל על P מ0 עד 1 נותן 1. 2. P מוגדרת בתור L חלקי (האינטגרל של L מ0 עד 1). מכאן יש לחשב את האינטגרל על (L*P) מ0 עד 1. (כל האינטגרציות כמובן לפי X) ניסיתי כל מיני גישות של אינטגרציה בחלקים, אבל אני מגיע למבוא סתום. יש למישהו רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התחלנו השנה ללמוד אסמבלר במסגרת בית הספר , יש לי יחידה בבגרות שאני צריך להכין פרויקט ממה שלמדנו .. יש לי המון חומר להשלים כי החסרתי המון שיעורים בהתחלת השנה וממש אשמח אם יש לכם אתרים שאוכל ללמוד מהם .. בנתיים כל מה שלמדתי זה שיטות ספירה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם צריך לפתוח עד הסוף או רק מעט?
-
- 5 תגובות
- 7.3k צפיות
-