כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
לוחות שנפוצים בהם חלקי מחשב וכרטיסי מסך בפרט. אני מחפש 9800 פרו או משהו ברמה שלו לאייג'יפי,אשמח אם תעזרו לי למצוא איזה לוח שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת בכמה סלקום נותנים אותו היום במבצע או איזה דיל פגז... אני מודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
DF=dark funeral מי שמכיר יודע על מה אני מדבר.
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי מישהו כאן עבר את החוויה בכותרת ויוכל להמליץ לי על מקום מסויים\ למה לשים לב וכו'? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני נוסע לשם בקרוב (סוף דצמבר) ורציתי לקבל המלצות על מסלולים\אתרים\אוכל(כשר)\לינה\אטרקציות מיוחדות וכו וכו וכו... אני יודע שחצי מהישראלים נוסעים לשם אז בטוח יש כאן בפורום מי שהיה שם.
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
זה מבית GOLD LINE יש על זה הרבה פירסום לאחרונה וחשבתי אולי לקנות... מעניין אותי אם זה באמת הרבה הרבה יותר טוב ממאורר רגיל ומה הצריכת חשמל שלו בהשוואה למאורר רגיל או מזגן.
-
- 29 תגובות
- 19.9k צפיות
-
-
אומנם חלקכם עדיין לא הגיע לגיל בו אפשר לרכב\לנהוג אך כל מי שחובב ספורט מוטורי - מוזמן להגיע ביום שישי לכפר סבא, שבה מתקיימת אליפות דריפטינג אני מאוד חובב ספורט מוטורי (אופנועים, קארטינג, מכוניות בעלות הנע(א)ה אחורית (ו"במקרה" מחזיק אחת)) בקיצור - יהיה נחמד לראות אתכם שם\לשמוע מה אתם אוהבים\מתחרים \משתתפים
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המשחק ביד אליהו (שזה בעצם נוקיה)...אני לא טועה...נכון? הוא ב-16 לדצמבר אם אני לא טועה....נכון? איפה אני יכול לקנות כרטיסים...לאבא שלי יש יומולדת ב-17 ואני קונה לו כרטיס מתנה...[= מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
הטקס יהיה ביום שני אבל אני לא אוכל לצפות בטקס בשידור חי,יש לכם מושג איפה יש ארכיון של הטלוויזיות באנטרנט שאפשר למצוא/להוריד?אני מדבר על הטקס ה63 כמובן וחשוב לי לראות את הטקס!!!מסורת של המשפחה אשמח לקבל תשובות,תודה
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מדובר בגג אסבסט. בגלל שהוא בצורה גלילית הציפורים יכולות להיכנס ולעשות חיים. התקרה של המגורים הופכת להיות הריצפה שלהן, ושומעים את כל הריצות וההליכה. אם מישהו לא הבין אז אני אצלם אם תבקשו. האם הפתרון הוא לשים רשת מסביב לגג? אם כן - איך מדביקים? כי אני חשבתי עם סיליקון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שתי פונקציות, P(x), L(x), שהידוע עליהם מסתכם בזאת: 1. האינטגרל על P מ0 עד 1 נותן 1. 2. P מוגדרת בתור L חלקי (האינטגרל של L מ0 עד 1). מכאן יש לחשב את האינטגרל על (L*P) מ0 עד 1. (כל האינטגרציות כמובן לפי X) ניסיתי כל מיני גישות של אינטגרציה בחלקים, אבל אני מגיע למבוא סתום. יש למישהו רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התחלנו השנה ללמוד אסמבלר במסגרת בית הספר , יש לי יחידה בבגרות שאני צריך להכין פרויקט ממה שלמדנו .. יש לי המון חומר להשלים כי החסרתי המון שיעורים בהתחלת השנה וממש אשמח אם יש לכם אתרים שאוכל ללמוד מהם .. בנתיים כל מה שלמדתי זה שיטות ספירה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם צריך לפתוח עד הסוף או רק מעט?
-
- 5 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגרדת שחותכת גזר לצורה של גפרורים. חשוב שהיא לא תהיה חשמלית וגם שהצורה לא תהיה דקה מאוד כמו במגרדות שקיימות אצלי ואצל רוב האנשים. יכול להיות שיש לכלי הזה שם אחר ולכן אני לא מוצא אותו, אז אם אתם יודעים אשמח אם תשתפו אותי
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
(שטח של 4*3 מטר אם זה משנה) והאם אפשר לעשות לבד או שחייבים בעל מקצוע. והאם יש כאן מישהו שמבין גם בריצוף פרקט (למיניציה)?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה הודעה מאחת החנויות בה זכה בפרס?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אם כן אנא ציינו את הספקית שלכם, תודה http://www.mobilefun.co.uk/
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, מישהו כאן משחק Empireswar ומעוניין בכסף קל? דברו איתי, הודעה פרטית או מה שבא לכם. אני מעוניין למכור כסף תמורת כוחות מאגים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום מישהו כאן משתמש בping.fm לעידכון הטוויטר שלו ושאר האתרים הללו? שמתי לב שלאחרונה זה שולח ג'יבריש למספר אתרים. ומספר אתרים כלל לא מקבלים את עידכון הסטטוס. מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בד"כ אני לא נוהג לפתוח דיונים בנושאים רפואיים וכמובן שאני מתכוון ללכת לרופא, פשוט מעניין אותי אם יש אנשים שהצליחו להתגבר על התופעה המעיקה הזו. בזמן האחרון, אני מתעטש דיי הרבה כתוצאה מהאלרגיה שיש לי. ניסיתי כל מיני תכשירים (כל מיני תרסיסים לאף) אך לצערי הם לא עזרו לי. איזה תרופות ניסיתם, יש תרופות ללא מרשם שאתם לוקחים והן עוזרות לכם? מישהו ניסה לעשות סדרה של חיסונים כנגד אלרגיה?
-
- 35 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
-
-
רציתי לדעת איך זה?משהו מסובך?זה 24 שח לשעה? (תצפיתן במחסות פסי רכבת לזה התכוונתי)
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאחרונה אני מאוד מתעניין, בכל התחום הזה של המדיטציה. אף פעם לא יצא לי לעשות מדיטציה רק כל מיני סוגים שונים של הרפיות. מישהו כאן עושה יוגה, או סוג כלשהו של מדיטציה או הרפיה? ואם כן, איך ההרגשה אח"כ? לדעתכם, באמת אפשר להגיע לידי הרגשה וידיעה שהראש מתנקה ממחשבות, ולהגיע למעין רגיעה טבעית? (מעין ריסט/ פרמוט לגוף) http://www.desertashram.co.il/Default.aspx?tabid=223
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-