עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Aviko,

חלקת יער הכילה לפני 20 שנים, 30000טונות של עץ. היום יש ביער 40000 טונות עץ, נתון כי כמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה גדלה כמות העץ באחוזים מידי שנה ב. מה תהיה כמות העץ בעוד 20 שנה.. אם מישו יוכל לפתור את זה ולתת לי את הדרך לפיתרון אשמח כי אני מנסה לפתור את זה מלא זממןן!! תודה, Aviko

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by lion03,

קיבלתי פאלם מחו"ל ואין בוא עיברית איך אני יכול להתקין בו עיברית?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by american,

יש תכנית שנקראת "להתאבד באינטרנט"... :-\

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  4. Started by ToMuSH,

לפי ההצהרה של צוות האתר על השינוי במראהו הכללי של האתר, ה- OCDB מחובר יותר לפורום.. לא בטוח מה זה אומר, אבל מבחינתי חשבתי שעידכנו אותו או משהו... למה הקטגוריה של AMD שם כל כך דלילה? רציתי להוסיף את ההמהרה שלי, ושמתי לב שעדיין יש שם מעבדים לאספנים בלבד שלא נמכרים יותר ואף לא אחד ממעבדי הפנום החדשים של החברה... אשמח (ועוד רבים אחרים) לעדכון של מאגר ההמהרה...

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by ofirr,

כרגע אני משתמש בתוכנת TLN eMule v6.0 ולטעמי היא מיושנת,כבדה (לא מעט זמן לוקח לתוכנה להסתיים כשאני סוגר אותה),איטית וכבר פאסה. התקנתי תוכנה נוסטלגית שהייתה אז מאוד מהירה וקלה LHeMule_v2.2 למי שזוכר, לבדוק אולי אולי היא תוריד אבל היא לא מוצאת כלום בחיפוש אז אין לי מה להשתמש בתוכנה הזו למרות שמאוד הייתי רוצה להשתמש בה. אני נעול להסיר את שתי התוכנות האלה ולהתקין אחת חדשה. לכן, אני מעוניין בהמלצה לתוכנת אימיול הטובה והמהירה ביותר שאתם מכירים (שלא תיהיה גם כבדה) והמלצה לאיזה כמה שרתים מומלצים להתחברות (עדיף לפי סדר מהראשון לאחרון) ואיזה שרת המומלץ ביותר. תודה, אופיר.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  6. אהלן חבר'ה, בא עלינו החורף לטובה - ועמו בחינות הבגרות עבור אותם אומללים שהתקשו ללמוד שנה שעברה או (במקרה שלי - עברו מגמה). כן כן, לאחר שחרשתי את עכוזי שנה שעברה במרדף אחר החומר במקצוע "היסטוריה" הצלחתי לגרד 82 בבגרות (לא למדתי כל השנה), רק מה - שעברתי למגמה טכנולוגית - ונחשו מה, שמה "היסטוריה" - שהוא מקצוע קשה יותר פשוט לא תופס. ולכן, עליי לגשת השנה לשתי בחינות: ידע העם א' וידע העם ב'. ובכן, שמח וצוהל ניגשתי לאגף בחינות הבגרות באתר משרד החינוך והורדתי את מיקוד הבחינה (למזלי האתר עוד לא הוצף על ידי עשרות אלפי זעטוטים המחכים לגורלם האכזר) רק שהשתוממתי למראה הפלא הבא: *ציטוט מהטקסט* " תקופה ראשונה - מבוא 1870-1920 התלמיד יענה על שלוש שאלות (כל שאלה - 10 נקודות) מבין חמש שאל…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by Dadude,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול את זה אבל אני בבעיה גדולה , יש לי סכם 88 (למי שיודע מזה,בקבלה לטכניון) , הסף למדעי המחשב הוא 87 עד 89 השאלה היא האם אני אתקבל לעתודה של זה. עדיין יש לי סיכוי לשפר פסיכומטרי באפריל ולהבטיח את הקבלה , אבל אני ממש לא רוצה לעשות פסיכומטרי עוד פעם . אני יודע שיש פה אנשים שמבינים בזה (מנושא קודם שפעם שאלתי) אז תעזרו לי בבקשה כי אני חייב להחליט בימים הקרובים.תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כמו שבטח כבר יצא לכםלראות כל משתמשי נענע קיבלו חתימותצ ואווטרים עם כתובת האתר.. הם חסמו גישה לקבצים דרך שרת אחר או וואטאבק זה לא ממש מעניין אותי אני צריך כמצה מגות בודדות לאחסן את החתימה האווטר ועוד כמה תמונות במידה ואני ארצה לעלות לפורום הסברים , תמונת מסך, או כל דבר אחר.. וואלה לא באים בחשבון בגלל הכתובת המטורפת שלהם (החתימה מוגבלת בתווים ויהיה בעיה להכניס את כל הכתובת שוואלה נותנים) עדיף אתר ישראלי או אתר ידוע אחר, ולא משהו איטי מלא שטיות כמו גאוסיטיס לייקוס וכו... תודה (:

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by ake,

Scientology and Me\ סיינטולוגיה ואני Panorama תוכנית התחקירים של bbc שידרה תחקיר על הדת\כת הסיינטולוגיה. אנשים בשחור,מעקבים,ציטוטים,איומים, זה לא סרט הוליוודי זה סיינטולוגיה אה... כמעט שכחתי לספר לכם שהשואה היא באשמת פסיכיאטרים, על פי סיינטולוגיה אורך התחקיר 29 דקות http://video.google.com/videoplay?docid=-126281853779690652

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  10. זה כבר ממש מוגזם... בהתחלה קלי קלרקסון,אחר כך ההומו ההוא שאף אחד לא קנה כרטיסים שלו אז הוא ביטל,ועכשיו דפש מוד [טיפש מוד]. זה מתחיל להיות כבר אבסורדי-חברות בארץ מארגנות הופעת ענק,מוכרות כרטיסים ומשקיעות כמויות בלתי נדלות של כסף ומשאבי אנוש על מנות להרים הופעת ענק בארץ....ולבסוף האומן\ים מבטל\ים את ההופעה מסיבה כזו או אחרת [שאינה מוצדקת דיה]....מעבר לנזק הכלכלי העצום שבדבר,זו פגיעה קשה במוניטין של החברה וכאב ראש אחד ענקי. מתי יתחילו להבין בארץ שאם חותמים על הופעה,האומן מחוייב להגיע להופעה?זה ממש לא תלוי בו בנוגע ל"האם הוא רוצה לבוא או לא",אז לא פעולה של צופים פה,זו הופעה עם אלפי ועשרות אלפי אנשים שקנו כרטיסים במיטב כספם,ומעבר לכל זה-זה הסכם שנשבר כי לאומן התחשק להבריז. רק …

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  11. Started by DXT,

עד לא מזמן הייתי מסתמך על Spymac אך הוא עושה לי בעיות עם המשתמש שלי, לכן אני מחפש חלופות. הכוונה באמין היא שהוא ידוע שהוא מחזיק מעמד ולא נופל כל כמה ימים ללא סיבה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. אהלן, אני רוצה לקנות גופיות, גטקעסים וגרביים תרמיות מחו"ל, מכיוון שהמחירים פה פשוט מצחיקים. השאלה איפה אני עושה זאת, מאיזה אתר - לא מכיר אחד ששולח לארץ את הדברים האלה. תודה מראש חבר'ס.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Liran3331,

זה נותן לי את ההודעה הבאה: ברור שניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר :[

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. מזלט לחובב האייפודים שלנו יום הולדת 16 שמח הרבה שמנמנים קופצים כאן

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by אור כהן,

שלום טוב, זה היה יום משעמם, אז החלטתי לדובב את השיר Otherside של RHCP. זה נשמע על הפנים, אבל כשמריצים אותו זה יותר טוב. הצלחתי להחזיק לדקה הראשונה, אתם מוזמנים לצפות: בהצלחה! (אתם צריכים את זה, לא לבעלי לב חלש)

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. אני שוקל להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה השנה, וכרגע לפי מה שהבנתי מהם זה המקום שמסתדר לי הכי טוב עם העבודה + אני עומד בתנאי קבלה (מותנה במכינה של חודש וחצי, שזה מסתדר לי אחלה), אבל רציתי לשמוע מאנשים אחרים שאולי יש להם ניסיון\מכירים אנשים שלמדו שם מה טיב המכללה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=&threadid=4662 הנה הוכחה שזה כן עובד

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  18. אני מועמד לכל מיני מסלולים בחמ"ן, בדרך פלאית כלשהי, הקורות חיים שמילאתי באינטרנט לא הגיעו אליהם התקשרו אליי, אני צריך לשלוח להם קורות חיים (בפקס, אין ברירה), הבעייה היא שעבר הזמן שבו יכולתי להגיש את הקורות חיים באינטרנט, ואני לא יכול לראות את הטופס ככה שאין לי מושג מה לכתוב להם אם מישהו פה מועמד למשהו בחמ"ן ועדיין יכול לגשת לטופס קורות חיים, אשמח לדעת מה שואלים שם תודה איל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מישהו מכיר אתרים כמו hwzone לפלאפונים שיכולים לעזור לי בחיפוש ? אני בעיקרון מחפש פלא wifi במקסימום 250 דולר/ 1K שקל , ולא אכפת לי להזמין מחול

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by עמיר,

התחיל עכשיו הפרק הראשון ב AXN. מעולה למי שרוצה להתחיל מההתחלה (לא ראה אף פעם).

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי נגן Sandisk Sansa ובישביל ליראות בו סרטים צריכים תוכנה מיוחדת שהופכת את הסרט למתאים... איזה תוכנה אני צריך ואיפה אני יכול לירכוש אותה?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by DeaglinG,

מישהו מכיר ברים בת"א שמוכרים את הבירה פאולנר?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  23. מחר אני צריך להגיש את הטיוטא של עבודת הביוטופ, ונתקעתי עם הגרפים. אני צריך לעשות גרף לטבלה הבאה: החודש פריחה פרי עלווה לחות הקרקע ב% אפריל 6 5 3 6.89 מאי 6 5 3 7 יוני 6 5 3 1.86 יולי 6 5 3 2.76 ספטמבר 6 5 3 1.93 אוקטובר 6 5 5 1.73 נובמבר 6 7 2 12 דצמבר 6 7 3 22.3 אני צריך שלחות הקרקע תהיה ציר והשאר עמודות, כלומר שהציר של לחות הקרקע יעבור בין העמודות. ניסיתי לעשות התאמה אישית אבל האופיס (2003) עושה לי גם את העלווה בתור ציר, וגם את לחות הקרקע!! ניסיתי כבר 3 שעות ולא הולך לי, בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by redti,

די ג'י אבי קזס עולה עכשיו לשידור ברדיו ביג כדאי לשמוע כי תהיה אחלה של מוזיקה וניתן יהיה למסור דשים לכניסה --------------- http://radio-big.no-ip.com:8000/listen.pls מספר הפלאפון לדשים שלכם 053-883794 או באי סי קיו 256035184 לא לשכוח לפרסם !!!!! זה מן תחנת רדיו רשת מאוד מוכרת אתה שולחים למנהל התחנה ד"שים והוא אומר את הדשים שלכם כל 10 דקות בערך הוא מוסר דש"ים מה זה יפה.........

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by ciauai,

מתי נכנס שבת? ויוצא שבת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.