כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
ככה שמעתי, האם זה נכון (מה שאומר שהם ישרתו מגיל 18 עד גיל 30)?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
פותח חשבון בנק - באיזה בנק לפתוח? אני רוצה להיות עם הבנק הכי פחות ASSHOLIE שיש.. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמאלה אני עד עכשיו לא קולט את זה עד עכשיו הכל היה חרא והיה איטי או רגיל, ופתאום לפני 5 דקות אני עובר לדיון אחר בפורום והדף נטען בטיל, בודק משחק רשת ואתרים בחו"ל, והם נטענים בטיל! יכול להיות שהם תיקנו את הבעיה ושידרגו משהו?
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 254 צפיות
- 1 follower
-
-
הכי חשוב, לא לשאוף ל100!! בהצלחה!! ומי יתן שכל השעות הארוכות שישבתם על התחת ולמדת לדבר הזה ישתלמו..
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב, צפיתי לי בטלויזיה בתוכנית של גאי פינס (לצערי) ודיברו על משקפי שמש. כמובן שכל החברה בצפון ת"א והעשירים קונים לעצמם משקפיים שעולות יותר מ-1500 ש"ח ו- גם לכלבים שלהם הם קונים משקפיים. זו אופנה חדשה. בעודי נכנס לאתר achla (ואח"כ גיליתי שנכנסתי לאתר של Tapuz) גיליתי את האתר הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המשטרה נוטים לדייק בשליחת דוחות כבדים..נגיד ובוצעה עברה ב10 לחודש אז האם הם ישלחו ב10 בעוד חודשיים שלושה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מחפש לאחותי טלפון אלחוטי אני מחפש את זה באינטרנט דרך אתרים מוכרים כמו זאפ ואתרים של חנויות ואז מנסה להשוות לדגמים מקבילים באתרים הרישמים של החברות ואני רוצה להגיד לא מצאתי התאמות בין חלק מהדגמים של יונידן ופנסוניק מהדגמים שמוכרים בחול לאומת האתר הרישמי אבל לא רק זה שרושמים דגם שמפורסם בארץ האתרים כימאת כולם ישראלים (בחיפוש בגוגל ) אני יתן לכם דוגמה הדגם הזה שרשום בארץ פה- APX-7080 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Ofv3DXmW9rhCmTELNqxKSUh:12bbi68k5?id=682138&pr=QJ5&N=2%20635&sgID=7 עושים חיפוש בגוגל - http://www.google.co.il/search?q=APX-7080&hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla:…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כולם יודעים שספקיות האינטרנט לא נותנות כתובות ip לאוכפי חוק כלשהם. כולם גם אומרים שאוכפי חוק לא יחפשו את אלה שמורידים אלא את אלה שמשתפים. אז איך זה שבכתבה הבאה ידעה ההתאחדות על הבחור מבית שמש הוריד סרטים ? ואיך זה שתפסו בחור שלא שיתף אלא בסכ"ה הוריד ? אשמח לשמוע תשובות http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=83639&pid=1
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה וויכוח קטן שיש לי בת'ראד אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240870.10 ויכוח שיכול לגמול אותי מאנימה (שזה משהו קשה) מישהו האז להשוות אנימות איכותייות לאנימות דוגמאת פוקימון אני הייתי בשוק אני מציע בפניכם דוגמית קטנה שיר הפתיחה מהאנימה elfen lied אני צריך חווד על זה. האם אפשר להשוות אנימה שיש לה שיר פתיחה כזה שכחו מהעלילה עצמה, השיר לאנימת ילדים כמו פוקימון הנה השיר/פתיח http://youtube.com/watch?v=FnWIrHn8M9I http://rapidshare.com/files/18118871/01_-_Lilium__opening_version_.mp3.html (זה קובץ שלי, נקי ממזיקים) אני מבקש דעות מכיוון שהנושא חשוב לי ולכל חובבי האנימה בפורום האם באמת אפשר להשוות בין דברים כאלה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשרי? במקום קודם לבדוק אם יש תגובות להודעות שלי ואז להכנס להודעות.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 356 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות: אני אחרי צבא, מעוניין ללמוד מתמטיקה או היסטוריה. האופציות שלי: 1- לימוד מתמטיקה = שנה התנדבות בלימוד ילדים מתמטיקה ובמקביל להתחיל לקחת קורסים. 2- השלמת בגרויות בבית ורישום לאחר מכן לאוניברסיטה (ההשלמה תיקח כשנה) מבחינת עיניין אני חושב שמתמטיקה והיסטוריה מעניין אותי אותו הדבר. עריכה: אם חשוב ההמשך במתמטיקה זה תואר שני או עבודה, בכל מקרה לא בארץ. כנראה בארה"ב. אם היסטוריה אז בארץ אבל עד פרופסורה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
בשורה משמעותית למשתמשי AirTag: אפל מציגה אפשרות חדשה לשיתוף מיקום התגית, שתקל משמעותית על איתור מזוודות אבודות ופריטים משותפיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 355 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת איך זה?משהו מסובך?זה 24 שח לשעה? (תצפיתן במחסות פסי רכבת לזה התכוונתי)
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המון המון תודה, זה חשוב!!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בקרוב אני משתחרר והגיע הזמן להתחיל לחשוב על לימודים גבוהים. לצערי עם 3 יח' מתמטיקה לא ניתן ללמוד דבר בימינו ובטח שלא להתקבל לפקולטות מכובדות. לכן, התחלתי ללכת לפגישות יעוץ בבתי ספר אקסטרנים במטרה לקחת קורס שיפור בגרות מתמטיקה. היועצים בבתי ספר בהם ביקרתי (יואל גבע ומכללה פרטית במרכז ת"א) המליצו לי לעשות 4 יח' בטענה שמאוד קשה לעשות 5 יח' ורוב התלמידים שעושים 5 יח' הם בעלי ציון מכובד ב-4 או ציון נמוך ב-5. אין לי ספק שמאוד קשה לקפוץ מ-3 ל-5. אני לא חיי באשליה שזה יהיה קל ופשוט. השאלה היא האם אלה עצות כנות או עומד מאחורי זה אינטרס סמוי? אגיד לכם גם למה אני חושב ככה. בתי הספר האלה נותנים מין "תעודת אחריות" לתלמיד. האחריות הזאת אומרת שהאם אני לא מרוצה מהציון ונכחתי ב-90% מהשיע…
-
- 18 תגובות
- 18.2k צפיות
-
-
את הבגרות עשיתי דיי ממזמן (2007) בציון נמוך וממוצע של 70 לשלושת השאלונים (e,f,g). לאחרונה הסתכלתי על שאלוני הבגרויות מהשנים האחרונות, והבגרות עצמה נראתה לי מגוכחת בהשוואה לפרק של האנגלית בפסיכומטרי. אני שוקל לגשת לבגרות לאחר שאסיים עם הפסיכומטרי, אני חושב שאני יכול לשפר את הציון לפחות ב- 15-20 נ' בכל שאלון. רק החלק של הכתיבה יכול להוות בעיה. יש כאן תלמידי תיכון (י - יב') או מישהו שניגש לאחרונה לבגרות ויכול לזרוק אור בנושא? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש אתרים מסויימים (לא כולם) שאינם שומרים לי שם משתמש וסיסמה, כלומר כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמה חדשים. יש להיות שמשהו בהגדרות לא בסדר? נ.ב. אתר לדוגמא: Lockerz.com
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מפני כשנה התחיל מישהו ממספר חסוי להתקשר לאישתי אמצע הלילה. וכמובן לא שומעים מישהו מהצד השני. ככה כמה פעמים. אשתי פנתה למשטרה ותכלס לא יעשו משהו עם זה. היום הוא התחיל להתקשר אליי. . רציתי לשאול חוץ מלעשות דחיה לשיחות שאני לא מכיר. מה אפשר עוד לעשות? המון מתקשרים מחברות משיחות לא מזוהות ואני לא מעוניין לחסום את זה. וגם רציתי לשאול. האם יש דרך דרך טלפון להשיג פרטים על הבן אדם? לפרוץ או משהו כזה רק ע"י שיחת טלפון?
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
איך קוראים לשני השירים שמופיעים בפתיחה של שתי הסדרות: רוזוול, ולמי שמכיר את הסדרה: הממלכה? תודה. (תתעלמו ממה שכתוב הלאה).... ערכתי הודעה קודמת שלי... תתעלמו ממה שכתוב אחרישמעתי ברקע של סרט שיר שהמילים שלו הולכות בערך כך: חיפשתי בגוגל לפי המילים אבל מצאתי כל מיני שטויות, לא את השיר עצמו. מישהו מזהה את השיר? את השם שלו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אפורה? אסביר. לחייל בשירות חובה יש אפשרות לקבל עד 60 יום קיצור שרות אם הוא התקבל ללימודים במהלך השירות הצבאי. זאת אומרת שאם חייל X הנמצא בשנת השירות השלישית משתחרר בדצמבר והוא התקבל ללימודים באוקטובר זכותו להגיש בקשה לקיצור שירות. אני משתחרר באוגוסט. יש מכללות שפותחות סמסטר ביולי. חשבתי להירשם לאחת המכללות, לקבל מהם טופס שהתקבלתי ללימודים ולהגיש בקשה לקיצור שירות. כמובן שאחרי שאשתחרר אין לי שום כוונה ללכת ללמוד באותה מכללה. אני מוכן להקריב 350 ש"ח דמי הרשמה בשביל לצאת מהבסיס קצת יותר מוקדם. השאלה אם יכולים לעלות על זה ולהכריח אותי להשלים את אותם חודשיים? שמעתם על מישהו שקיבל קיצור בדרך הזאת?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לגיימר פתאום אני רואה שם איזה חדשה על משחקים שקשורים למלחמה, וכל מיני חבילות הרחבה של משחקים מוכרים כמו MOH, c&c generals וכו'. עכשיו אני לא מבין כבר עבר 1 באפריל אז או שזה לקוח מחוץ לארץ ששם עוד היה אחד באפריל, או שהכתב רומה והוא באמת מאמין בזה,או שהם רצו להמשיך קצת את אחד באפריל, או ההפשרות הכי לא הגיונית שזה אמיתי. הנה: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17190
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-