עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ברור. אם מישהו יכול לתת הסבר קצר בצירוף שירטוט זה יהיה מצויין. זה דיי דחוף (עבודה שמשכתי בערך חודש וחצי). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. כבר שעה אני מנסה לחשב ולא מצליח. שחקן א'- צריך לבחור קומבינציה מתוך 52 קלפים שלא תעבור את המספר 21. יש לו כ30% סיכוי להיפסל (המספר המקסימלי שניתן להגיע אליו הוא 30 בהנחה שהשחקן לוקח עוד קלף כשיש לו 20). אחריו מגיע שחקן ב' (הקזינו) ועובר את אותה הפרוצדורה (למעט 2-3 קלפים שלקח לעצמו שחקן א' שזה יכול לפעול לטובתו או לרעתו ולכן מתאפס), היכן מסתתר היתרון של שחקן ב'? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. למה נועדה חיה זו?! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  4. אני מכיר אותם עוד ממתי שהייתי ילד קטן יצורים חומים קטנים מעצבנים ועיוורים שכל מה שהם יודעים לעשות זה להיכנס בקירות ובראש שלי שוב ושוב ושוב עד אין סוף זה באמת נכון שיצרו אותם במכון וויצמן?

• 51 תגובות
    • 16.1k צפיות
  5. Elmer Fudd???? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  6. חבר'ה בבקשה תעזרו לי איך פותרים את השאלה במעגלים הבאים? אני לא מצפה שתפתרו לי הכל רק אחד והלאה אני כבר יבין.(רק מה שמסומן בוי) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  7. כן זה אני שפתח פעם שרשור ארוך על היותי מ.צ..גמרתי טירונות סוף סוף. מחרא אחד עברנו לאחר,עכשיו קורסים. ביום שלישי כבר מעבירים אותנו לקורסים,אין מצב שאני הולך להיות מד'כ זה נשמע תפקיד מדכא ושוחק ממש,עדיף כבר להיות מניאק בשיטור. בקיצור אני גר באופקים,משמע אורים ומחנה נתן הם שני בסיסים של מ.צ שקרובים לבית(עוד לא הבנתי במה כל אחד מתמקד,במחנה נתן יש שיטור,באורים זה רק מצ'ח לא?),יש לי הת'ש 3,והיציאות בשיטור זה 11-3,אמרו לי שאני יקבל אפטרים. איך זה ילך בידיוק עם האפטרים האלה? ואם יתנו לי להיות מד'כ אני יכול להתעקש ולבקש שיטור?,יש לי מילה בכלל בשיבוץ שלי חוץ מזה שרשמתי ששיטור זה עדיפות ראשונה?

• 9 תגובות
    • 8.8k צפיות
  8. במה מתעסקת כל יחידה? פלס"ר בערך היבנתי שהיא מסיירת מה עוד פלנ"ט שזה נגד טנקים בערך מגלן אין לי מושג במה היא מתעסקת

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  9. בקטלוג הזה מופיעים כל מיני מושגים כמו nominal torque rated current ועוד מישהו יכול לפרט לי מה כל אחד אומר, חשיבות שלו וביכלל... מה שמעיין אותי זה המנוע של ה30KW תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  10. אני רוצה להבין מה זה, ועל מה יכול לרדת לי פרופיל. מה שנראה לי חשוב: אסטמה קשה באביב, בשאר הזמן לא משהו שמפריע לי. היתי עם משקפיים אבל הורידו לי אותם לפני איזה 6 שנים ... לא בניתוח... הבנתי כאילו שזה מסנן אותך ליחידות שאתה יכול ללכת ולכאלה שלא, לא הקשבתי כשהסבירו לי פעם... (חשבתי עוד זמן טוב לחטוף תנומה קלה). יש לי כושר גופני טוב, מצטיין בריצות קצרות, מתח, זריזות מהירות (עושים את זה עדיין בבית ספר), טוב ב3000.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  11. היי.. אמור להחזיק אתר בינוני שהולך להיות מקודם במנועי החיפוש במשך שנה. מחפש משהו זול ואמין. תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by Ecalips,

אני רוצה מדבקות יפות של להבות כאלו למחשב ועוד דברים כאלו למחשב חוץ ממה שיש פה באתר להורדה. :)

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. אני מקווה שאני לא עובר פה על שום חוק אם כן אז סליחה ותנעלו בסה"כ המשחק הזה הוא כבר בין איזה 25 שנה משהו כזה SUPAPLEX אני מחפש את המשחק הזה אבל פרוץ עם כל השלבים פתוחים תודה מראש טל

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. האם מישהו יכול להסביר לי כיצד ג'דזיה דאקס מתה?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  15. נאמר ואני מעוניין להזמין מוצר כלשהו מחו"ל , אני רוצה לדעת כמה אני אמור לשלם ומה יהיה התעריף , עכשיו שלא יהיו כאלו שירשמו לי "גוגל" וכדומה כי עשיתי חיפוש וכמובן שלא מצאתי משהו שיכול לעזור לי אלא אם מדובר על אזרח ששב מחו"ל ואז יש מה שנקרא הצהרה על המוצר במכס שבשדה התעופה תודה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני יודע שזאת חברה שמיצרת קפיצים ניראה לי חברה רוסית אבל אני לא יודע את השם שלה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by LazyBoy,

לכו לוואלה VOD תלחצו על "חסין זכוכית - איך לעזאזל הוא עושה את זה?" ותרדו עד למטה ברשימת הסרטונים. הסרט האחרון הוא "קראטה מאסטר" אותו אני רוצה. מישהו יכול למצוא את הסרטון הזה בפורמט שאפשר לשמור על המחשב? תודה. עריכה: אולי יש אפשרות להקליט את הסרטון עם תוכנה מסוימת ולשמור אותו על המחשב?

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  18. כזה נמר מזנק, פשוט רגיל כזה, רק בגודל יחסית גדול

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. אני צריך את הטופס ושכחתי לקחת אותו היום אחרי הבגרות.... וחוץ מזה מה התוצאות שיצאו לכם בתרגילים?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  20. כבר מצאתי... למנהלים: אפשר למחוק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://img239.imageshack.us/img239/7050/img0569kb4.jpg תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אין לי שום הבנה בשאלות האלו ואני ממש רוצה את הSSD

• 74 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. יש לי פלאפון מיותר, לא ידעתי מה לעשות איתו עד שמצאתי את הכתבה הזאת: http://www.instructables.com/id/Make-a-remote-controlled-camera-from-a-cellphone!/ בקיצור נראה מגניב לגמרה. רק לא הבנתי איזה חומרים צריך בשביל זה. זאת הרשימת חומרים הלא מובנת: A microcontroller (I use a Picaxe 18x) Solenoid relays Photoresistor (LDR) LED A few resistors might come in handy Wires Soldering iron אגב, אם למישהו יש רעיון אחר מה לעשות עם הפלא, אני פתוח להצעות.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. אבל עדיף שיהיה קובץ doc. זה חד פעמי ואני לא רוצה להתחיל להתקין תוכנות או לברר מה לעשות. אם מישהו יכול לפתוח אותו עם הוורד שלו ולשמור בסיומת אחרת אני אודה לו מאוד מאוד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.