כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
-
- 14 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לדעתי הכוון הוא יותר לpink floyed.. הנה הקטע: http://planet.nana.co.il/pctip/sasha.mp3 תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אם יש לכם עריכה אתם מוזמנים לערוך תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמבין טיפה בכרטיס 300 X של ATI... בבקשה זה כ"כ דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50020340 תודה אחים שלי.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין אבאה: איך יתכן שיום לפני דבר הדואר התקבל למשלוח באמצעות יחידת הדואר המרכזית ויום אחרי דבר הדואר הגיע לאותה יחידה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שזוכר הוא עשה ראיון קורע למישהו מ KKK (קלוקס קלאן) אבל ב YOUTUBE האנטישמים האלו הורידו את הסרטון.. LOL כל מה שחיפשתי ברשת נתן לינקים לא טובים \=
-
- 9 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
יש לי נוקיה 6131 אם זה משנה..תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש מישהו כזה שירשום פה.. תודה מתן..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צלצול של henree & maayan - finally, אני פשוט לא מוצא בשום מקום ואני רוצה להוריד אותו...תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את רמת האבטחה במחשב שלי אפשר אתרים שבודקים את האבטחה שלי כי אני לא משתמש בFIREWALL עכשיו שמתי את המובנה שלXP (כמו סינמטיק וכד')
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עדיף שהאתר יהיה בעברית תודה תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים שאני יכול לעשות מפרט וזה ירא כתמונה כמו פה למשל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה, יום ראשון יש לי מבחן ואני אבוד, החסרתי 9 שעות מהשיעור עקב הבגרויות האחרונות ובדיוק בשעות אלה הכיתה למדה משהו חדש. משהו בשם מרבב וכדומה. אין באפשרותי להשיג חומר ברגע זה ואני חייב אותו עכשיו בשביל לקרוא ולנסות לפתור תרגילים אחרת אני אכשל ביום ראשון =\ כמו כן, IG וחבריו לבן גוריון, אשמח אם תוכלו להתחבר ולהביא לי את ההרצאות אשר סוכמו והועלו לאתר. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למי שלא מכיר או לא זוכר או מתבלבל, נוסחת הכפל המקוצר היא - (a+b)^2=a^2+2ab+b^2 תודה לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איך היחידה? היא טובה? איזה קורסים נלמדים שם? אני הולך ליחידה הזאת והייתי רוצה לדעת מה מצפה לי שם? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
:שלום חברים וחברות. מישהו יכול לארגן לי פרויקט שהוא עשה פעם של 4 יח'ל באנגלית אולי? בבקשה לה להטיף עם תגובות כמו''יש לך את גוגל או ויקיפדיה'' או דברים כאלה בסגנון. מי הבחור הנאה שיוכל לעזור? בכל האינטרט לא מצאתי שום עבודה להורדה שתוכל לעזור לי.. אשמח לעזרה חברים
-
- 9 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה מדד הקרינה בין 2 המכשירים הבאים? GALAXY NOTE 5 ו IPHONE 6S תודה רבה ובין G3 לLG V10
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.knay.alona.k12.il//downloader.asp?file_id=162
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה בקשה גדולה וזה מאוד קשה אבל אין לי מושג איך להכין לבד... אני רוצה חתימה לשם SenSaTioN ואם אפשר שתהיה קשורה לקאונטר סטרייק אם אף אחד לא יכן אז אני יבין זה עבודה קשה... תודה בכל זאת אם מישהו יכול לעזור לי איך להכין זה גם יהיה טוב
-
השאלה בכותרת.. אגב - אני כל הזמן קורא ומשתתף בפורום שכאן לנושאי מחשבים והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן ! בלעדיו לא הייתי יודע מה לקנות בתחום המחשבים, אבל איך מסתדרים כשצריך לבחור טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
עדיף שיהיה ישראלי ובעברית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה...וכל הthemes מכוערים כאילו גם האלה שהם נראים בסדר תמיד יש להם איזה פאק (הציר של הגלגלת גדול מדיי,הצבעים במחשב שלי מגעילים,העיצוב בחלק מהמקומות לא יפה),יש למישהו איזה theme טוב באמת שאין בו פאקים? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חנות שיש לה שירות טוב מחירים זולים ושיש לה את רוב המותגים הטובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-