כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
הייתי מעוניין לקבל פרטים אולי ממי שיודע מה צריך לעשות האם ללכת לשגרירות המריקאית בארץ האם יש איזה שהם קריטריונים מיוחדים כדי לקבל גרין קארד אם זה עוזר או יכול לעזור לי יש לי גם אזרחות צרפתית בתודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ערוץ 3 מבלבלים את המוח לגמרי? לפני עונה או שתיים צ'אנדלר ומוניקה התחתנו, מה איתם עכשיו? והתינוק של רייצ'ל? מי שיודע בבקשה שיכתוב כי אני כבר אבוד שם! (עדיין מצחיק )
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כבר איזה חודשיים נראה לי שהפורום לא פעיל . למישהו יש מושג מה קרה ? http://www.pocket.co.il/community/index.php
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
יש עונה 4? אין ? יהיו ספיישלים? משהו? כל מה שאני מוצא בגוגל זה מלפני הרבה זמן..
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שיודע הייתה תאונה קשה מאוד לאחד ממנחי טופ גיר, אני לא ממש זוכר איך קוראים לו אבל אני חושב שהמונד. הוא היה במצב קשה ואז יציב. מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הם היו אמורים להגיע .........מישהו יודע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
כי קניתי מהם מחשב לפני בערך שנה, ולפני שלושה ימים הוא התקלקל, וניסיתי להיתקשר לטלפון והוא מנותק והפלאפון לא זמין. אז מישהו יודע מה איתם? או מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
פשוט קצת לפני סוכות הפסיקו לשדר את הסידרה ואין לי מושג למה! אולי נגמרה עוד עונה??
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מנסה להשיג את מני כבר כמה חודשים ולא מצליח... הוא חייב לי כסף כבר איזה שנה והוא לא עונה על אי-מיילים, טלפונים, וכו'... הצלחתי לתפוס אותו באי-מייל לפני חודשיים והוא הבטיח שיחזיר לי את הכסף, אבל מאז לא שמעתי ממנו... מישהו יודע מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, Who_Cares
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה הזאת אז הגעתי לכאן... היום שמתי לב שהאתר של פלונטר מושבת. כשנכנסים לא רואים את התפריטים הרגילים אלא רק את כטתרת האתר ויש כתובת שאומרת שהם לא מטפלים בהזמנות ושהאתר למעשה לא פעיל (ניתן לבצע הזמנה אבל היא לא תטופל). הם אומרים שהם יחזרו לפעילות תוכ כשבוע. האם זה משהו טכני כמו חופשה מאורגנת (לא נראה סביר, למה שכולם יצאו לחופשה ביחד ?) או שיש כאן משהו גדול יותר ופלונטר בקשיים או בסכנת סגירה ? ניסיתי גם להתקשר אליהם ואין שום תשובה, גם לא של המזכירה האלקטרונית שלהם.... ???
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://cobrapc.co.il/close.asp לא שבת היום ולא חג
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בתאריך 25.4.03 איליה התכתב לאחרונה איתי ומאז נעלמו עקבותיו. אם מישהו יודע על מקום הימצאו שיודיע לי. :smoke: הוא נהג להתכתב בICQ כל יום. בנוסף הוא לא הגיב כאן מס' חודשים טובים.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לא נכנסתי אליו כבר כמה שבועות, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס ליו מופיעה לי הודעת שגיאה שהאתר לא נמצא. הוא נפל, נסגר לתמיד או משהו דומה? EliteTorrents
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי להכנס לפורומים של hosts.co.il אבל נראה שהאתר נעלם. מישהו מכיר את האתר ואולי יודע מה הסיבה? ואם האתר נסגר - האם יש איזשהו תחליף? העניין הוא שאני רוצה לחפש חברת אכסון ונהגתי להיכנס לפורומים שלהם על מנת לקבל ביקורות על חברות בארץ.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
-
-
כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני איזה שנה בחנות ביג PC באשדוד, ועכשיו אני לא מצליח יותר למצוא אותה(לא את הטלפון והאתר לא מתחבר). מישהו יודע מה קרה לה? אם היא שינתה את השם או האתר או פשטה ת'רגל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכתובת הייתה פעם www.simpletech.co.il החנות נמצאת בישוב ליד חדרה שאני לא זוכר את שמו. לבעלים שלה קראו מני. מישהו יודע אם החנות הזאת עדיין קיימת?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כשהייתי קטן הייתי חולה על המנה חמה עם ריביולי זה היה שיא הטעים,אני זוכר שהיא הייתה בקופסא כחולה....עכשיו לא מזמן חשבתי אולי לבדוק אם עדיין יש אותה ואני לא מוצצא (יש עדיין את הספגטי בולונז הקלאסי וכל הפירה והפסטה ברוב פיצה הישן והמגעיל חח) אבל את הריביולי אני לא מוצאא אוףף מישהו יודע אם מוכרים אותה עדיין? ואגב המקרוני עם גבינה שולט
-
- 79 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודעה שיש וירוס בדף האינטרנט פה, למה זה? או שהתחרפן האנטיוויר? ויש למישהו מושג מה קרה לפייסבוק כבר יום וחצי לא עובד ומביא לי דף לבן...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב/לילה טוב בן דוד שלי, לא התייעץ איתי לפני שקנה את המחשב שלו, לפני כמה חודשים, וקנה אחד ממחשבי הקבר של שמיר מחשבים. עכשיו זו לא הבעיה, לפחות לא זו שמדובר בה עכשיו, אלא הבעיה היא שהמדפסת שקנה עם המחשב שהיא גם כן די לא משהו, התקלקלה, ויש לה אחריות. הוא ניסה ליצור קשר עם החנות אבל לא עונים, וכך גם האתר אינו עולה. כמו כן, הוא שמע כמה שמועות על כך שהם פשוט רגל או משהו כזה. השאלה שלי היא, האם נכון הדבר? ואם כן, מה אתם חושבים שהוא יכול לעשות בקשר לאחריות ולמדפסת? (כמובן שהעניין יכול להוות בעיה בעתיד גם לשאר החלקים במחשב...)
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-