עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מעודכן לספטמבר 08, שזה שנות אור אחורה במונחי מחשוב. האם המדור הוא המלצות רציניות, או גימיק ? במידה ויש בעיה כלשהי (?) לעדכן את המדור, מומלץ לפתוח אשכול דביק בנושא כאן בפורום, ע"מ לא לעשות צחוק מהגולשים. תודה.

2. מישהו נבחן פה בכלל?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by nuctornal wisdom,

http://www.tomshardware.com/news/Microsoft-Any-Key-Website-Comics,10266.html#xtor=RSS-181 כדאי גם לקרוא את הסיפורים שלא הגיעו לקומיקס

4. Started by Morphine,

כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מבין כלום במפרטים, וגם אין ממש טעם לפרסם את ההודעה בפורום המתאים כי אין כמו שיחה במסנג'ר. אז מי שרוצה לעזור לי בזה, אשמח אם ישאיר לי את המסנג'ר שלו ;D

5. בתקווה ש(אולי)יהפוך לסטיקי כי השאלה הזאת חוזרת על עצמה הרבה פעמים פה בפורומים. טוה אז אני יתחיל. www.newegg.com - לא עושה משלוחים לארץ ולא מקבלת כרטיסי אשראי בינ"ל,הכתובת למשלוח חייבת להיות בארה"ב חניות שכן עושות משלוחים לארץ : www.outpost.com www.frozencpu.com - מוצרי קירור ומודינג בעיקר. www.Voyeurmods.com - אותו כנ"ל.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. שלום לכולכם! אז ככה... אומנם יש עוד חודש, אבל אני כבר עכשיו מתכונן למסיבה של אבא שלי שאני אמור לתקלט בה, וכמובן למסיבת הסילבסטר שאני אארח באיכותיות רבה כמה ימים לאחר מכן. אקיצר, בשביל אבא צריך רגאיי, היפ-הופ והאוס בקטנה, אולדיז (דברים שזקנים אוהבים [50+]). זה אנשים שאוהבים לרקוד, ויודעים לרקוד, לא מסיבות יין פלצניות, אלא ממש מסיבות שאני לא הייתי מתבייש בהם בשביל החבר'ה שלי.. אז ככה שכמעט כל דבר שחבר'ה בגילנו שומעים יתקבלו, כל עוד זה לא שירי פוזה או "רעש" כהגדרתם. בשביל החבר'ה שלי פשוט תעמיסו מכל טוב, מה שיש לכם- האוס, פסיכו, היפ הופ, קיצר הכל מתקבל... רק שיהיה באיכות ולא קופי פייסט לכל הפלייליסט שלכם, אלא בטעם. תודה רבה רבה לכל מי שעוזר!

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by iluxa1,

אהבתי את POLARKRIES 18 ואת החדש של CASCADA

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. לרדיו סנטר 91.1 FM דרוש שדרן מנוסה לתוכנית בתחום המחשבים. ליצירת קשר וקבלת פרטים נוספים: center911@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. ראיתי את ה dvd בחנות ( מחירו הוא 150 ש"ח ) ותהיתי האם הוא שווה קנייה ? מה יש בתוספות ? האם הם שוות את הקנייה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by Yehudaa,

(1+a)x1 -(1+a)x2 + (a^2 -1)x3 = 1+a (1+a)x1 + (a^2 -1)x2 -(1+a)x3 = 1+a (2a+2)x1 + (a^2 -1)x2 -(a+3)x3 = 2a+1 משום מה אני לא מצליח לדרג את המטריצה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  11. הורדתי כמה תמונות מתוך TWITTER ,הקובץ לא נפתח לי, יש תוכנה מיוחדת שפותחת אותן ?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  12. "מיקרוסופט משיקה גירסה חדשה של Windows XP המיועדים ל-Tablet PC, מחשב נייד קל, בעל מסך מגע דק ועט מיוחד שמאפשרת למשתמש לכתוב במחשב בכתב ידו. מחשבי הלוח הראשונים יגיעו לישראל (בשלב זה ללא תמיכה בזיהוי כתב יד בעברית) בעוד שלושה חודשים. המחיר - בין 1,700 ל-2,400 דולר " -מתוך Ynet. לדעתי עוד 5-7 שנים זה יהיה באותה רמת פופולריות כמו המחשב הניידים בימינו. ישנו סרטון הדגמה טוב בעברית, שמראה את יכולותיו הנפלאות של המחשב. מתוך כנס של מייקרוסופט ישראל בסוף אוגוסט האחרון. להורדת הסרטון (50 מגה). שווה הורדה. (עריכה: התלבטתי בהתחלה אם לכתוב את ההודעה פה או בפורום ציוד הקפי. תחליטו אתם. אפשר להעביר במידת הצורך.)

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by טל קורקוס,

קניתי לוח אם משומש ASROCK P4FSB1333-650 ב 100 שקל , ציפסט 945G זה יקר ? 3 חודשים אחריות הבעיה בלוח שאם אני נכנס לביוס ועושה ברירת מחדל בהגדרות הוא עושה OC ? במקום לאפס את ההגדרות עושה את הבאס של המעבד 266X12 במקום 200X12 ואז אני צריך לעשות הכול ידני , והזכרונות הוא מראה 533 במקום 667 ואז אני צריך לכוון את זה גם ידני לא מבין למה ? שאני רואה בביוס 333X2-667 ב CPUZ אני רואה רשום 250X2 למה ? משהו מוזר לאללה מכפלה רשום 4/5 ובביוס אין לי אפשרות לשחק עם זה הלוח מאוד בסיסי . http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4FSB1333-650

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by tamirgolan,

מהבוקר הוא לא עובד לי.

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  15. נקודה A=2 B=3.. תודה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. Started by david32,

כרגע קרה לי מקרה נורא מרגיז: אחרי משמרת מעייפת הלכתי לשבת על בירה בגרג. אני מכיר שמה את כול העובדים אז אני יושב איתם טיפה. אחד העובדים (ערבי איך לא?) ביקש לראות את הזיפו שלי, אמרתי יאללה נו אתה תגנוב לי אותה , אמר לי שלא. וואלה טעות הבאתי לו. לא החזיר , אחרי חפירות מצידי הוא אמר שהוא העביר את זה לערבי אחר שיש ליד (לא מאמין לזה). עשיתי עליהם חיפוש קצרצר ולא מצאתי. עכשיו חזרתי הביתה. השאלה היא אם מבחינה משפטית המעסיק אחראי על העובדים שלו ואם התקרית שווה לתקרית של סתם בן אדם ברחוב שגנב לי או שזה משנה שזה עובד בעסק שגנב לי בעסק? אני מתכנן להתקשר בבוקר לעסק , לדבר עם המנהלת או הבעלים על זה. השאלה היא אם יש לי איך לאיים או שלא? כי תכלס המשטרה האימפוטנטית בארץ לא תעשה כלום בקשר …

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by GUNZ,

אני מאוד מעוניין לאחרונה לקנות GPS אבל חשוב לי שהוא יהיה גם מחשב כך יד יד רצון לחבר אותו למסך ברכב 7 אינץ אז אני מחפש אחד שיתמוח בזה ראיתי GPS שאפשר לגלוש בהם באינטרנת וזה גם מעניין אותי מאוד וחשוב לי גם ניווט בחוץ לארץ לא רק ישראל ניווט רגלי גם יהיה ברכה מישהו מכיר מכשיר שיכול לעשות את כל הדברים האלו? הבנתי שהם מנגנים גם מוזיקה ו גם סרטים

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by abc,

למיני מייזר לתשובה שרשמת לי מה לעזעזל הקשר של רוטר? מה כל דבר מצחיק -רוטר למה סגרת את הת'רד?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  19. Started by R3,

עם איזו אמצעי תשלום מבין אלה אני יכול להזמין מחו"ל Eco Card נט-טלר ?? ואם אני חייב להפקיד מויזה לחשבונות האלה ואם אני צריך חשבון בנק? את הכסף לחשבונות אני אקבל מאתר ההימורים ויקטור צ'נדלר שמשמלם בדרכים האלה זכיות עכשיו אם יהיה לי כסף בחשבון אני יוכל להזמין מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by Skid,

קיבלתי זימון לגיבוש של זה.... מה זה,והאם זה דורש קד"צ-קבע?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  21. איך לומר בגרמנית: אני מתגעגע אלייך, מלאך יקר שלי \ I miss you, my precious angel תודה רבה למי שעוזר.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  22. אני מעונין ליקנות מחשב קרוב ואני מחפש איזה דילר לירכוש דרכו את המחשב אם יש פה מישהו מהפורום או מישהו שמכיר אני ישמח אם תיתנו לי פלא פון אי מאיל או אי סי קיו ליצור קשר איתו... אם יש פה דילר שיצרו איתי קשר 0547495305 נתי barhanin@walla.co.il או אי סי קיו 173703223

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by giladr,

מישהו כבר הספיק לראות??? ראיתי את הראשון (Zeitgeist, The Movie), ולדעתי החדש אפילו יותר מעניין (מדכא)... לינק: http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 כמובן שניתן להוריד אותו מהרבה מקומות נוספים (תירגעו זה לא copyright אלא רישיון CC למי שמכיר ולכן לא WAREZ) אם מישהו ראה ורוצה לדון בנושא אני אשמח, אולי יהיה לי מה לתרום (סטודנט למשפטים וראיית חשבון) אני אישית ראיתי אתמול בלילה ונכנסתי מזה לדיכאון חבל"ז... לינק גם ל Zeitgeist, The Movie למי שרוצה להתעדכן: http://video.google.com/videoplay?docid=-594683847743189197 גלעד

24. קיבלתי היום זימון לזה, מה זה? אני מאוד מופתע במיוחד שאני מתחיל בעוד פחות מחודש קצד תיכנות...

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים