כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני עוד שבוע משתחרר ממג"ב, ואני מתעניין לגבי לימודים אקדמאיים. תוך כדי השירות החלטתי לנצל את הזמן שאני עושה יומיות ועוד מעט אני מסיים MCITP במכללת נס. החלטתי ללמוד את זה בגלל שזה היה הכי נוח לי מבחינת תיאום עם היציאות שלי.... ידוע לי שבחוץ התעודה הזאת לא נותנת כל כך הרבה, אבל רציתי לדעת אם יש איזה שהו תואר אקדמאי שעוסק בIT. אני יודע שב"מכללה האקדמית לישראל" ברמת-גן מלמדים תואר בטכנולוגיות מידע... אבל זה המקום היחיד שקרוב אלי שמלמד את זה (אני גר בירושלים). לא שמעתי על המכללה הזאת יותר מידי ולא כל כך בא לי ללמוד במכללת שקר כלשהו תואר שאף אחד לא מכיר. מה גם אני יודע שיש מנהל עסקים עם התמחות במערכות מידע, אבל גם את זה לא ראיתי שמישהו בסביבה מלמד. השאלה שלי היא - ל…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
^ הטרילר נבחר באקראי לקבלת התרשמות ראשונית. אני חבר באחר הפורומים שמוזכרים שם, גאווה . שמעתם על stucksnet ועל הנזק שזה עשה לרבע מהצנטריפוגות בנתאז באירן? ישראל הודתה בפיתוח משתוף עם ארה"ב. מעניין פעם ראשונה שאני שומע על זה. מי שרוצה לינק פרימיום מהיר להורדה שיפנה אלי בה"פ. החלטתי להסיר בגלל שיש פה מדיניות לא ברורה בנוגע ללינקים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום חברה יש למישהו מושג מה עכשיו מצב הים? אפשר להתרחץ?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, לי ולאח שלי יש שני מחשבים ואנחנו מחוברים עם כבל אפור כזה, אז היום אני מעבירה סרט מהמחשב שלו למחשב שלי ופתאום נכבה החשמל בבית חיפשתי אצלו במחשב ולא מצאתי את הסרט שהעברתי ואז הסתכלתי אצלי וגם לא מצאתי אותו, אז כבר באתי לוותר אבל הוא אמר שיש מצב שאפשר "להציל" את הסרט כי הוא עוד לא אבוד ויש מצב שהוא עדיין נמצא בתוך הכבל שבין המחשבים שלנו, אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני כי הכבל דיי קצר ולא נראה לי שהוא יכול להכיל את כל הסרט, אבל מצד שני יש מצב כי יש כל מיני דיסק און קיי קטנים שיכולים להכיל המון, אז בטוח כבל שעובר בין שני חדרים מספיק גדול כדי להכיל סרט. אז יש לי שני שאלות, האם באמת הסרט יכול להיות "תקוע" בתוך הכבל ושתיים אם כן אז איך אפשר להציל אותו. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני לא מבין למה לא? יש המון סיבות טובות לפתוח אחד כזה : - זה יביא המון אנשים לפורום - אני די בטוח שיותר מחצי מחברי הפורום לא קונים את המשחקים שלהם בדרך חוקית. אני רק מציע לשקול את הרעיון לשנות את החוקים בפורום
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתחיל קורס פסיכומטרי באפריל ואני רוצה לקחת כמה שיעורים פרטיים לפני זה כי יש לי כמה נקודות חלשות שאני רוצה לעבוד עליהם כדי שאני לא אהיה בפיגור אחרי הכיתה בקורס........... כעקרון אני מחפש מורה פרטי שיהיה מעודכן בחומר של הבחינות האחרונות ושיהיה בן אדם נחמד שאפשר להסתדר ולהבין אותו ועדיפות אם הוא סטודנט למדעי המחשב או מתעסק במחשבים כי יש לי נטייה להבין אנשים כאלה יותר בקלות. תודה למסייעים אגב המורה צריך להיות מירושלים או אחד הישובים הסמוכים.....
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בתחום הזה ואין לי כח לפתוח אשכול חדש אז אני מנצל את זה. סיימתי י"ב, אני כרגע לומד בי"ג במטרה להתקבל לבסמ"ח (יש לי פרופיל 97 וכנראה שזו הדרך היחידה להתקבל). לגאמ"א לא התקבלתי, עפתי אחרי הראיון שאחרי המבחן. יש לי בגרות בינונית ביותר של 4 יחידות מתמטיקה, 4 אנגלית, 5 פיזיקה בציון 85-90, 10 הנדסת תוכנה בציון ששואף ל100, ומקצועות החובה ההומניים בציונים מחפירים. כדי להדביק את הפער עם חברים (עתודאים למדעי המחשב באונ' ת"א) חשבתי על הפרוצדורה הבאה: 1. שיפור מתמטיקה ל5- יחידות (בשילוב עם פיזיקה מקפיץ את השקלול ברוב האוניברסיטאות) ופסיכומטרי במועדים הקרובים ביותר 2. תואר ראשון בזמן השירות ואני יוצא מהצבא עם ניסיון בתחום, עם תואר ראשון ויותר מוקדם מעתודאי. …
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אולי מישהו מכיר פורום או לוח שבו אפשר לקנות/למכור ציוד מחשבים משומש/חדש מגולשים אחרים. כמו שהיה ב-pctip שפורומיו לא עובדים עכשיו...
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני לא מצליח להתחבר דרך ה- windows media player הוא מנסה להתחבר אבל לאחר כמה זמן הוא מודיע שהוא לא הצליח וממשיך הלאה מישהו יכול לבדוק אם זה רק אצלי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, יש סיכוי שאני אעבור לגור למשך שנה בארה"ב (NYC), ויש כמה דברים שאני יודע שאני אצטרך שם, כמו מצלמה דיגיטלית, מחשב (לא נראה לי אפשרי לקחת את כל המפלצת שלי מפה, אז אני כנראה אצטרך להסתפק בלאפטופ) וכו'. אני מאמין שאת רוב הדברים שאני אצטרך בתחום הזה אני אעדיף לקנות שם (תקנו אותי אם אני טועה, אבל ציוד אלקטרוני ומחשבים יותר זולים בארה"ב). השאלה היא האם אני אוכל להכניס אותם לארץ בלי בעיות בדרך חזרה? מצלמה זו בטח לא בעיה כי בטח כל בנאדם שני שעובר בשדה"ת נושא איתו אחת, אבל מה לגבי מחשב? מה עושים אנשי עסקים שנוסעים בעולם עם מחשב נייד? ומה עם נגן MP3 נייד ודברים דומים? האם במכס מתייחסים אותו דבר למי שחוזר מטיול ולמי שחוזר משהות ארוכה לצורך עבודה? אם יש למישהו הורים/ אחים שנוסעים …
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים אני די חדש בקטע של מירק- והייתי שמח אם מישהו היה מביא לי אתר טוב בעברית (אני מדגיש אתך העברית!) שמפורטים בו הסברים על מירק (פקודות, טיפים וכיוצא בזה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
או שכמו בDVD זה מכיל MacroVision...
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לוח GIGABYTE GA-8SQ800 ULTRA P4-2.4 512MB DDR 333 KINGSTON WD 80MB 8MB CACH DVD X16 LG LITEON CDRW 52X24X52 ATI 9500 PRO 1.44 מארז תעשיתי עם 2 מאוררים 120 מודם בלאסטר ובעוד שבוע אמסור מסקנות
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
וגם מישהו קנה ABIT NF7 וקיבל REV 2.0 מPCH
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סרטון ויראלי שבו רואים מישהו שמצלם מגוף ראשון תקע טעינה של אייפון אם אני זוכר נכון והוא מראה שזה מתחבר לתקע , ולתקע יש כמו מן פרצוף כועס כזה והאיש ברקע עושה כזה רעש משעשע. תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איך עדיין אין פה כזה ? בכל מקרה נתקלתי בדבר הבא: https://www.grouponisrael.co.il/deal/1010083/gaymer-set-keyboard-computer-mouse/ נראה ממש טוב אמנם אני כבר לא משחק הרבה אם בכלל אבל בדיוק מת לי ה MX518 ואני צריך עכבר (גם פשוט יספיק לי - אבל ראיתי את זה וזה נראה נחמד) מה אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
סמארטפון ה-SuperVOOC השני בשוק מצליח להביא סוללת 3,700mAh לקיבולת מלאה בתוך 36 דקות בלבד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
אבל כלום... יש טעות בסדר של האותיות בתשובות, רק אני שמתי לב לזה?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קרוב משפחה צריך לעבור מבחני מיון לתפקיד מנתח מערכות בבנק, והוא רוצה לעבור קורס הכנה. בעקרון ישנם שלושה מכונים (נועם, הדס והדר) שמספקים קורסי הכנה. אם למישהו יש נסיון עם המכונים האלה אשמח לקבל תגובות.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בעקבות כל הקבוצות רכישה שנפתחות בזמן האחרון אני מרגיש שאולי שווה לי לנסות כאן, כיום ניתן ללמוד את ההסמכה הזאת רק במרכז לצערי וחבל, לאחר שהתייעצתי עם אחד המרצים במטריקס נאמר לי שניתן יהיה לפתוח קורס במידה ויהיו בסביבות 10 - 15 נרשמים, ואני אומר אם אפשר לנסות כאן למה לא...
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חשבתי על קניית iPod, וללא ממש בא לי על חנויות בארץ. למישהו יש מושג אם הם יכולים לשלוח את זה לישראל? אגב, אני טס לגרמניה בקיץ, האם כדאי לחקות אם זה ולקנות שם? באירופה המחירים אמורים להיות זולים יותר, לא?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-