כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יכול לפרט לי מה זה בדיוק התפקיד הזה ?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה להתקין בביתי פרגולה חשמלית, אך שלא יהיה פרגולה חשמלית אלא גם איכותי. מבחינת חברות ושירותים שקיימות בארץ שמייצרות, מייבאות ומתקינות מוצרי הצללה למיניהם. מה עלויות של פרגולה חשמלית בדרך כלל מהמחיר הזול עד ליוקר? האם המחיר גבוה מצדיק לפי איכות הפרגולה, או בגלל דברים אחרים, עלויות התקנה, איכות השירות, גודל החברה? אשמח לקבל חוות דעת וניסיון עשיר כמה מכם שהם צרכנים שכבר צברו ידע או מכירים את הנושא יותר טוב ממני. תודה, אליהו
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
הייתי מעוניין לקבל פרטים אולי ממי שיודע מה צריך לעשות האם ללכת לשגרירות המריקאית בארץ האם יש איזה שהם קריטריונים מיוחדים כדי לקבל גרין קארד אם זה עוזר או יכול לעזור לי יש לי גם אזרחות צרפתית בתודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ערוץ 3 מבלבלים את המוח לגמרי? לפני עונה או שתיים צ'אנדלר ומוניקה התחתנו, מה איתם עכשיו? והתינוק של רייצ'ל? מי שיודע בבקשה שיכתוב כי אני כבר אבוד שם! (עדיין מצחיק )
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כבר איזה חודשיים נראה לי שהפורום לא פעיל . למישהו יש מושג מה קרה ? http://www.pocket.co.il/community/index.php
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
יש עונה 4? אין ? יהיו ספיישלים? משהו? כל מה שאני מוצא בגוגל זה מלפני הרבה זמן..
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שיודע הייתה תאונה קשה מאוד לאחד ממנחי טופ גיר, אני לא ממש זוכר איך קוראים לו אבל אני חושב שהמונד. הוא היה במצב קשה ואז יציב. מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הם היו אמורים להגיע .........מישהו יודע משהו ?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
כי קניתי מהם מחשב לפני בערך שנה, ולפני שלושה ימים הוא התקלקל, וניסיתי להיתקשר לטלפון והוא מנותק והפלאפון לא זמין. אז מישהו יודע מה איתם? או מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
פשוט קצת לפני סוכות הפסיקו לשדר את הסידרה ואין לי מושג למה! אולי נגמרה עוד עונה??
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מנסה להשיג את מני כבר כמה חודשים ולא מצליח... הוא חייב לי כסף כבר איזה שנה והוא לא עונה על אי-מיילים, טלפונים, וכו'... הצלחתי לתפוס אותו באי-מייל לפני חודשיים והוא הבטיח שיחזיר לי את הכסף, אבל מאז לא שמעתי ממנו... מישהו יודע מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, Who_Cares
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה הזאת אז הגעתי לכאן... היום שמתי לב שהאתר של פלונטר מושבת. כשנכנסים לא רואים את התפריטים הרגילים אלא רק את כטתרת האתר ויש כתובת שאומרת שהם לא מטפלים בהזמנות ושהאתר למעשה לא פעיל (ניתן לבצע הזמנה אבל היא לא תטופל). הם אומרים שהם יחזרו לפעילות תוכ כשבוע. האם זה משהו טכני כמו חופשה מאורגנת (לא נראה סביר, למה שכולם יצאו לחופשה ביחד ?) או שיש כאן משהו גדול יותר ופלונטר בקשיים או בסכנת סגירה ? ניסיתי גם להתקשר אליהם ואין שום תשובה, גם לא של המזכירה האלקטרונית שלהם.... ???
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://cobrapc.co.il/close.asp לא שבת היום ולא חג
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בתאריך 25.4.03 איליה התכתב לאחרונה איתי ומאז נעלמו עקבותיו. אם מישהו יודע על מקום הימצאו שיודיע לי. :smoke: הוא נהג להתכתב בICQ כל יום. בנוסף הוא לא הגיב כאן מס' חודשים טובים.
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לא נכנסתי אליו כבר כמה שבועות, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס ליו מופיעה לי הודעת שגיאה שהאתר לא נמצא. הוא נפל, נסגר לתמיד או משהו דומה? EliteTorrents
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי להכנס לפורומים של hosts.co.il אבל נראה שהאתר נעלם. מישהו מכיר את האתר ואולי יודע מה הסיבה? ואם האתר נסגר - האם יש איזשהו תחליף? העניין הוא שאני רוצה לחפש חברת אכסון ונהגתי להיכנס לפורומים שלהם על מנת לקבל ביקורות על חברות בארץ.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
-
-
כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-