כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
כי קניתי מהם מחשב לפני בערך שנה, ולפני שלושה ימים הוא התקלקל, וניסיתי להיתקשר לטלפון והוא מנותק והפלאפון לא זמין. אז מישהו יודע מה איתם? או מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
פשוט קצת לפני סוכות הפסיקו לשדר את הסידרה ואין לי מושג למה! אולי נגמרה עוד עונה??
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום שלחו לי הזמנה להרשמה, נרשמתי ואז לא יכולתי להיכנס כתוב שהסרוור לא בסדר לחכות 30 שניות... כבר עברו הרבה יותר... משיהו יודע מה קורה איתו?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מנסה להשיג את מני כבר כמה חודשים ולא מצליח... הוא חייב לי כסף כבר איזה שנה והוא לא עונה על אי-מיילים, טלפונים, וכו'... הצלחתי לתפוס אותו באי-מייל לפני חודשיים והוא הבטיח שיחזיר לי את הכסף, אבל מאז לא שמעתי ממנו... מישהו יודע מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, Who_Cares
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה הזאת אז הגעתי לכאן... היום שמתי לב שהאתר של פלונטר מושבת. כשנכנסים לא רואים את התפריטים הרגילים אלא רק את כטתרת האתר ויש כתובת שאומרת שהם לא מטפלים בהזמנות ושהאתר למעשה לא פעיל (ניתן לבצע הזמנה אבל היא לא תטופל). הם אומרים שהם יחזרו לפעילות תוכ כשבוע. האם זה משהו טכני כמו חופשה מאורגנת (לא נראה סביר, למה שכולם יצאו לחופשה ביחד ?) או שיש כאן משהו גדול יותר ופלונטר בקשיים או בסכנת סגירה ? ניסיתי גם להתקשר אליהם ואין שום תשובה, גם לא של המזכירה האלקטרונית שלהם.... ???
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://cobrapc.co.il/close.asp לא שבת היום ולא חג
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בתאריך 25.4.03 איליה התכתב לאחרונה איתי ומאז נעלמו עקבותיו. אם מישהו יודע על מקום הימצאו שיודיע לי. :smoke: הוא נהג להתכתב בICQ כל יום. בנוסף הוא לא הגיב כאן מס' חודשים טובים.
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לא נכנסתי אליו כבר כמה שבועות, ועכשיו כשאני מנסה להיכנס ליו מופיעה לי הודעת שגיאה שהאתר לא נמצא. הוא נפל, נסגר לתמיד או משהו דומה? EliteTorrents
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי להכנס לפורומים של hosts.co.il אבל נראה שהאתר נעלם. מישהו מכיר את האתר ואולי יודע מה הסיבה? ואם האתר נסגר - האם יש איזשהו תחליף? העניין הוא שאני רוצה לחפש חברת אכסון ונהגתי להיכנס לפורומים שלהם על מנת לקבל ביקורות על חברות בארץ.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
-
-
כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני איזה שנה בחנות ביג PC באשדוד, ועכשיו אני לא מצליח יותר למצוא אותה(לא את הטלפון והאתר לא מתחבר). מישהו יודע מה קרה לה? אם היא שינתה את השם או האתר או פשטה ת'רגל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכתובת הייתה פעם www.simpletech.co.il החנות נמצאת בישוב ליד חדרה שאני לא זוכר את שמו. לבעלים שלה קראו מני. מישהו יודע אם החנות הזאת עדיין קיימת?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כשהייתי קטן הייתי חולה על המנה חמה עם ריביולי זה היה שיא הטעים,אני זוכר שהיא הייתה בקופסא כחולה....עכשיו לא מזמן חשבתי אולי לבדוק אם עדיין יש אותה ואני לא מוצצא (יש עדיין את הספגטי בולונז הקלאסי וכל הפירה והפסטה ברוב פיצה הישן והמגעיל חח) אבל את הריביולי אני לא מוצאא אוףף מישהו יודע אם מוכרים אותה עדיין? ואגב המקרוני עם גבינה שולט
-
- 79 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודעה שיש וירוס בדף האינטרנט פה, למה זה? או שהתחרפן האנטיוויר? ויש למישהו מושג מה קרה לפייסבוק כבר יום וחצי לא עובד ומביא לי דף לבן...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב/לילה טוב בן דוד שלי, לא התייעץ איתי לפני שקנה את המחשב שלו, לפני כמה חודשים, וקנה אחד ממחשבי הקבר של שמיר מחשבים. עכשיו זו לא הבעיה, לפחות לא זו שמדובר בה עכשיו, אלא הבעיה היא שהמדפסת שקנה עם המחשב שהיא גם כן די לא משהו, התקלקלה, ויש לה אחריות. הוא ניסה ליצור קשר עם החנות אבל לא עונים, וכך גם האתר אינו עולה. כמו כן, הוא שמע כמה שמועות על כך שהם פשוט רגל או משהו כזה. השאלה שלי היא, האם נכון הדבר? ואם כן, מה אתם חושבים שהוא יכול לעשות בקשר לאחריות ולמדפסת? (כמובן שהעניין יכול להוות בעיה בעתיד גם לשאר החלקים במחשב...)
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הפרסומת שבה ההורים לבד בבית, האב עם השפם, הילדים נכנסים והאם מורידה לבעלה את השפם המודבק.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ע
-
- 12 תגובות
- 77.3k צפיות
-
-
אני שואל כי אני גולש בפורום שרוב המשתמשים שלו מארה''ב וכל ילד בן 17 שם מעלה תמונה של האוטו החדש שהוא רכש לעצמו, ואלה מכוניות ממש טובות יחסית לילד בן 17 שבטח עובד במקדולנדס. ראיתי למשל סובארו, לא יודע איזה דגם..אבל זה ג'יפ..עלה 4500 דולר. יש מצב שזה חירטוט אבל לא הגיוני שכל כך הרבה משתמשים מחרטטים שהם קנו אוטו ???
-
- 43 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
הכותרת בעיקרון אומרת הכל. ראיתי אתר כלשהו שמסביר איך לשנות משהו באוזניות שלי, ואני רוצה לעשות את זה כנראה. הבעיה היא שאני לא יכול להשיג את חומר הזה כיוון שאני לא יודע מה השם שלו בעיברית. מישהו יודע במקרה? תודה מראש לכל מי שיעזור. Anatoli.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מישהו יודע? ואני מבקש בלי תגובות מפגרות כמו: "את מי זה מעניין?" "מה אתה שומע אותו בכלל?" תודה. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מהי הדת של המנהיג האיראני?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-