כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
http://www.lemonzoo.com/movie.php?i=317&mov=Pimp_My_Bride.....!#recommend :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כבר נמאס שמגיע כל חודשיים תשלום של מינימום 800 שקל בבזק,לוקחים 120 שקל בערך על "אחזקת" קו ותעריפים גבוהים. לכן אנו מעוניינים להצטרף ל HOT שירותי טלפון ושמעתי על המבצע שלהם.רציתי לדעת איך התשתית,שירות וכו. אני גם מחובר לאינטרנט והטלוויזיה דרכם ככה שעדיף כבר לרכז הכל בחברה אחת לדעתי.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
צלמים בני 16+- בשביל לא לפתח פה ספאם, מי שמתאים, שרק ישאיר הודעה ואני אפנה בפרטי. תודה מראש.
-
משום מה הם החליטו להוריד את ה"מבצעים" מהאתר שלהם, וההתחייבות שלי איתם מסתיימת עוד שבועיים. מישהו מעודכן במחירים? אני משלם 69 ש"ח על 2.5 מגה.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://news.com.com/AMD+surpasses+Intel+in+U.S.+retail+stores/2100-1006_3-5939522.html?part=rss&tag=5939522&subj=news יאפ יאפ זה מעלה לי חיוך על הפנים סוף סוף יותר ויותר אנשים מבינים מה AMD שווה!! ואני לא פאנבוי אני גם בעד אינטל אם יהיה לי משהו חזק/תקציבי
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לא מבין בזה גרוש,אבל העזרה שלכם דחופה חברה. איך אני יכול לראות ערוץ 1 דרך הפלאפון בצפייה ישירה?לא אכפת לי לשלם כסף. יש לי ORANGE.אם אפשר לכוון טוב כי בפורטל הזהה הסתבכתי.אולי יש תוכנה או משהו.. תודה ענקית מראש.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אצלי כבר שבועיים בערך ההורדה מהPOP3 ממש ממש מממממש איטית ולפעמים גם בסוף ההורדה או אפילו באמצע אני מקבל שגיאה והשרת לא שומר את ההורדות שלי, ככה שבפעם הבאה שאני ניגש להוריד קבצים מהPOP3 הוא שוב מוריד לי את אותם המיילים שכבר הורדתי בפעם השעברה אוקי, גיגה מייל, אוקי חינם... אי אפשר לצפות למשהו מושלם אבל זה כבר הופך לבלתי נסבל! ובשביל שתבינו עד כמה זה בלתי נסבל, בצהרים הורדתי 2 מיילים, המהירות הורדה נעה בין 3 ל5 קיי לשניה, הקבצים ירדו ובסופו של דבר היה שגיאה.. אוקי עכשיו הורדתי 3 קבצים (2 מהצהרים ו1 חדש), שוב המהירות נעה בין 2.5 ל 5.5 שברוב הזמין זה היה על 3-3.5 קיי לשניה, בסופו של כל ההורדה שנערכה כמה דקות טובות (וירדו שלושת הקבצים!) קיבלתי שגיאה מהשרת.. ושוב באתי לבדוק דואר…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
צפייה מהנה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/263784.html
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים רציניים בסגנון אתרנו הקט בשביל חברים שלי שלצערם הרב לא יודעים לקרוא עברית, אתרי קהילה עם פורומים מפורטים ואנשים מבינים, אבל באנגלית
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון עלה לי השתן לראש להשיג לעצמי פוסטר (על הקיר). איך שאני רואה את זה (ותקנו אותי , אם אני טועה), יש לי שתי אפשרויות: א ) לקנות אותו, וזו הבעיה, כי אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות פוסטרים. ב) להוריד את התמונה הרצויה , ולהדפיס אותה בפורמט פוסטר בחנות צילום. זה לא נראה לי הכי טוב, כי אני לא בטוח שזה יצא באיכות (רזולוציה והנייר עצמו) טובה כמו פוסטר קנוי. עכשיו, אני מכיר את האתרים allposter.com/co.il וכן את האתר art.com , אבל, אין במבחר שלהם משהו שאני אוהב (אני מחפש פוסטרים של Marvell או DC קומיקס, אבל, המבחר של האתרים האלה ממש ממש קטן). אז תהיתי, מה אתם חושבים בנושא, ואם יש לכם עצות. כמו כן, מקומות שניתן להזמין מהם פוסטרים , יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
היי אני מתנצל מראש לאחראי הפורום הזה אם אני שואל משהו פירטי פשוט אין לי מושג אם התוכנה שאני מחפש פירטית או לא בכל מקרה אני אשאל האם יש תוכנה שיכולה להעביר משחקים מפלייסטישן 1 שיעבדו על מחשב רגיל נדמה לי שראיתי כבר כמה פעמים דבר כזה אבל לא זוכר איפה תעזרו לי!!
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון. ולעניין, אחי גר בלאס ווגס וקנה לפטופ ב... http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8625339&type=product&id=1193452147946 הוא ביקש אחריות מורחבת (כמובן בתשלום). ונאמר לו שיעלה לו 100 דולר לשנתיים מיום הקנייה. משמע הוא למעשה משלם רק עבור שנה אחת, כי יש כבר את אחריות היצרן לשנה מיום הקנייה. ושאלתי האם המחיר סביר?. וכמה צריך לעלות פחות או יותר אחריות מורחבת לשלוש שנים?. אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
where in israel i can find multimedia card(mmc) prefferd from ipq form size 256mb to 512mb 10x and not FROM GENERIC THAT COST ALOT 10x
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
כפיש כתוב בכותרת - פתחתי מדעה בטרייזון, רוצה לעדכן משהו - איך?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
- 2 followers
-
-
-
חיפשתי איפה אפשר לפרסם את זה, כנראה פה, קניתי את זה: מעבד: AMD Athlon 64bit 5200X2 לוח אם: Asus M3A78-EMH HDMI קירור למעבד: Heatpipe OCZ צורב: LG GH22NP20 DVDX22 DL ספק כוח: ג'נרי כנראה, 300W זכרון: Black Dragon 2G KIT DDR2 800MHz Geil דיסק קשיח: 320GB 16MG SATA2 HITACHI כ. מסך: Sapphire X3450 DDR2 512MB PCIE מארז: SilverStone PS01B כ. רשת USB: TP-Link USB 54MB מחיר סופי: 2,315 ש"ח מה אתם אומרים חברה?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בעיקר בתור טכנאי אבל לפני זמן מה אחד מהלקוחות שלי שאל אם אני יוכל ללמד את הבן שלנו מחשבים כי הוא מאוד רוצה להכניס אותו לתחום הזה ולגרום לו להתעניין ולדעת איך להשתמש במחשב (בעיקר WORD ושטויות כאלה). הילד הוא בכיתה ה' והוא לא ממש אוהב את התחום הזה.. אבל יכול מאוד להיות שאם אני יביא לו משחקים וביחד עם זה ילמד אותו קצת אז הוא כן יתעניין.. הבעיה שהמחשב שלו הוא MMX.. בקיצור... יש לכם רעיונות איזה משחקים כן אפשר להביא לו ואולי גם מה כדאי ללמד אותו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
סתם ראיתי קישור בוואלה ואז גיגלתי ומצאתי כתבה בהארץ באנגלית. University of the People עקרונית ממה שקראתי זאת אוניברסיטה שממונת על ידי אישראלי או משהו שבשלב זה מלמדת מדעי המחשב או מינהל עסקים. כל העסק מתנהל דרך האינטרנט והבחינות זה עבודות או משהו דרך הדואר. מה שמעניין מעבר לעובדה שהכל מתנהל מהבית בניחותא היא העובדה שמחיר הרשמה הוא בין 10 ל50 דולר לקורס ומחיר בחינה בין 50 ל100 דולר. כאשר אתם מקבלים מחיר בהתאם למדינה בה אתם חיים. אז מה נראה לכם עוקץ או לא עוקץ? עריכה: הממממ מספר כתבות בנושא: http://www.mako.co.il/finances-hitech/tech/Article-e1368106ca41f11004.htm http://www.globestv.com/news/article.aspx?did=1000386415&fid=2 http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לשאול כל כמה זמן ולאיזה פרק זמן,אם בכלל,ניתן או צריך לכבות את המחשב ,לא על מנת לחסוך בחשמל אלא כדי לשמור על חיי המחשב תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בתאריך 20 (מחר) נפתחת קטגורייה של techtv ויהיה שם פרקים מאותו היום !!!!!!!! ועונות שלמות של אקס פליי שומרי מסך וכל שאר התוכניות שמשודרות פה ולא משודרות פה אגב ביס זה פרקים חוזרים מלפני שנה אז ישראל\תל-אביב יציג פרקים בשידור חי (באיחור של 6 שעות) תהנו..... www.israel.telaviv.st
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
דבר ראשון מישהו פה עשה או עושה ? אני אשמח למסנג'ר או מייל שאלה שניה,האם בכדי ללמוד את המקצוע אני חייב תעודת PC ? מה מחיר קורס MCSA בערך ? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אושר מיזוג חברות הכבלים בין התנאים למיזוג: מחיר חבילת הבסיס לא יעלה על 156 ש"ח לחודש וחובת מכירה של ערוצים 3, 4, 5, ו-6 ל-YES נועם שגב המועצה לשידורי כבלים ולווין אישרה בישיבתה היום (חמישי) את מיזוג חברות הכבלים "ערוצי זהב", "תבל דיגיטל" ו"מתב דיגיטל", בכפוף לשורת תנאים. האישור שניתן איננו סוף התהליך; בכדי להשלים את תהליך המיזוג צריכות שלוש החברות לקבל את אישור הממונה על ההגבלים העסקיים
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הבנתי שיש לזה 2 פירושים האחד הוא: national organisation of men agains amazonian masterhood אבל מישהו יודע מה הפירוש שני?? אגב מי שהיה תקוע באוקיינוס השקט ולא יודע על מה אני מדבר זה לקוח מהסידרה נשואים פלוס...
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
שלום! לאחרונה (כן, אני איטי אני יודע) סיימתי לצפות במיני סדרה המשובחת- BAND OF BROTHERS ואני עדיין צופה בTHE PACIFIC שעדיין לא ניגמרה, רציתי לשמוע הצעות לסדרות באותו סדר איכות וסגנון. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-