כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
הציטוט הוא משהו בסגנון של: "usually i kill for money, but you my friend i kill for nothing" או משהו בסגנון הזה... למישהו יש מושג באיזה סרט מדובר?
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האופציות: טורקיה / אילת / אי נידח עם שרמוטות בקפריסין / צימר בצפון הארץ מה דעתכם ולמה..בהתחשב במקומות בילוי, מחיר וכו'? תודה.
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
יש לי יום ראשון מתכונת בספרות ורציתי לדעת כמה דברים : בפרק הראשון כמה שאלות יש וכמה צריך לבחור? [הפרק של השירה]. נתנו לי ללמוד למתכונת 15 שירים לפרק הראשון הזה [4 שירים בלי השיר ו11 עם השיר כתוב בדף] אני אישית החלטתי ללמוד רק 8 שהם דיי קלים [קלים להשגה גם... אין לי את החומר בקושי אלא רק במיקוד של רכס] האם זה יספיק לי? בפרק השני של הסיפור הקצר כמה שאלות יהיו וכמה צריך לבחור? נתנו לנו ללמוד למתכונת 8 סיפורים ואמרו גם שתהיה בטוח שאלה אחת על הסיפור "שפרה". אז החלטתי ללמוד 4 סיפורים [כולל הסיפור שפרה] האם יספיק למתכונת? פרק שלישי - צריך ללמוד את הסיפורים אנטיגונה וילדי הצל אבל אני החלטתי לדלג על הפרק ולא ללמוד אותו בכלל... יש בחירה של שני פרקים מתוך 3 + שני פרקים חובה שזה הסיפ…
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
תנו לי בבקשה המלצות לטראנסים ודאנסים מלודיים
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב מה שרציתי לשאול זה יש משפט ב PAST SIMPLE the telephone rang for a long time וצריך להפוך אותו לשלילה אז רציתי לשאול אם צריך להחליף את הפועל שנמצא בPAST לBASE FORM שלו ככה the telephone didnt ring for a long time או להשאיר כמו שזה היה the telephone didnt rang for a long time
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.salefree.co.il/?ref=mailmedia כאילו, איפה האותיות הקטנות? כן, ראיתי את זה לפני העריכה שלך, סבבה..... רעיון נחמד, הסתברות אפסית.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בעיקר בתור טכנאי אבל לפני זמן מה אחד מהלקוחות שלי שאל אם אני יוכל ללמד את הבן שלנו מחשבים כי הוא מאוד רוצה להכניס אותו לתחום הזה ולגרום לו להתעניין ולדעת איך להשתמש במחשב (בעיקר WORD ושטויות כאלה). הילד הוא בכיתה ה' והוא לא ממש אוהב את התחום הזה.. אבל יכול מאוד להיות שאם אני יביא לו משחקים וביחד עם זה ילמד אותו קצת אז הוא כן יתעניין.. הבעיה שהמחשב שלו הוא MMX.. בקיצור... יש לכם רעיונות איזה משחקים כן אפשר להביא לו ואולי גם מה כדאי ללמד אותו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה הפורום הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
כאחד משאר דיוני הHype של המטריקס (כן כן ... כמו שאודי אוהב ) כאן יש כפי שפורסם במס' אתרים מדריך איך להכנס לחלק נסתם באתר של המטריקס ושם ניתן להקיש קודים (גם כלולים במסמך) בבינארית ובהקסדצימלי. יש דברים נחמדים כמו לראות את הנבוחדנצר מבפנים בתלת מימד וכמה תמונות מעניינות Enjoy (להורדת המדריך כמסמך WORD ע"י http://www.tech-critic.com לחצו על ה ENJOY למעלה)
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם מחר אנחנו החטיבות והעל יסודים בכלל לומדים מ9 כמו היום? תודה תודה רבה. מאוד חשוב לי
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חברת פיינט בול בריטית בונה בזה הרגע ממש אזור אמיתי שיבוסס על המפה המפורסמת De-Dust במשחק Counter-Strike . זה יהיה מוכן בקייץ .... הייתי מת לכמה סיבובים שם :AR15: http://www.playdust.co.uk/
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
זה משגע אותי... OFF-TOPIC אמור להיות מקום שבו אפשר להתבטא בחופשיות ובלי הרבה חוקים!!! וככל שיש יותר הודעות טיפשיות - ככה טוב יותר ומהנה יותר!! [glow=cyan, 2, 300]אז למה לכל הרוחות נועלים פה ת'רדים???[/glow] נראה לי המנהלים מכורים לזה... עושה להם טוב...
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי שולחן העבודה שלי היה מבולגן מאוד, החלטתי לסדר אותו, סידרתי והכל ועכשיו הגיע שלב הרקע, הכנתי שתי רקעים צריך עזרה בבחירת הרקע הינה הרקעים: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הפרשי השעות בין ישראל לניו יורק? עכשיו לדוגמא השעה אחת, אז מה השעה נכון לרגע זה בניו יורק?
-
זאת שיחה אמיתית מבן אדם מאוד מעוצבן מה Spam שמקבל ... Enter
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איפה אפשר להתייעץ בנושא בניית תוכנית לקריירה? הכוונה מה צריך שירות צבאי מה לא מה דורש עבר נקי מה לא (או כמה נקי) מה יסתכלו על בגרות, מה צריך תואר וכמה התואר משנה (אם זה ממוסד כזה או אחר) כמה יציב השוק וכדומה אני משער שרוב האנשים פה פשוט מתקבלים לאיזה יחידה מובחרת של מודיעין, בחיים לא תופסים אותכם על עבירות האקינג ובטח יש פה מלא מהטכניון (זה לפחות הרושם שיצא על רוב האנשים פה) אני רוצה לדעת בדיוק לאיפה אני הולך (לבנות תוכנית מ-0, אם אני בכלל רוצה להישאר בארץ או לעבור לחו"ל, עצמאי או שכיר) ואני חייב בעל מקצוע שיוכל לעזור לי, יש המלצות? או לפחות איך למצוא אחד כזה?
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התרגיל: לפי מה שהבנתי צריך לעשות אינטגרל לשטח בפרבולה בין נקודת החיתוך שלה עם הישר ובין ציר ה-y (יצא בין 3 ל-0) ואז לחבר את זה עם האינטגרל שהוא של הישר מנק' החיתוך עם הפרבולה ועד נקודת החיתוך עם ציר ה-x (יצא 3 ו-12). עשיתי כמו שאמרתי ומשום מה משהו שם יתחרבש ולא יצא כמו בספר (התשובה בספר היא 49.5) צירפתי את השרטוט ואת דרך הפתרון שלי. אני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני מה לא עשיתי טוב, או לחלופין איך פותרים את התרגיל כמו שצריך התמונה של השרטוט יצאה באיכות נוראית... מילא תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז כפי שאמרתי, בימים הקרובים החוזה שלי נגמר עם yes, או כפי שנקרא המסלול "yes@wow" הם הציעו לי הצעה של 99.99 ש"ח לחודש, למהירות של 1.5 מגהביט, כולל תשתית וספק. השאלה היא אם המחיר טוב או שכדאי לי לפרק את החבילה ולחשוב על אלטרנטיבה אחרת (כגון 2 מגה ביט) או אפילו אותה מהירות אך במחיר זול יותר. ולמען האמת, חשבתי ככה: א. אני מעדיף להישאר עם בזק בין-לאומי, כמדומני אני איתם כבר 5 שנים רצוף. ב. נמאס לי מהמודם הקטן והטמבל הזה ALE150 של WOW, ולכן אם אני אתפרק מהם אולי איכשהו אני אחזיר אותו ואקבל אחר. למרות שבכל מקרה זה לא משנה כי אני מתכנן לעשות רשת ביתית חוטית, וככל הנראה אני אקנה ראוטר חוטי מחנות מחשבים ולא מהם (לא יוצא לי משתלם) אז זה לא משנה. ג. אז כפי שכתבתי קודם, מתכוננת הקמת …
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בעקבות החורף הזה הצטננתי ואני מחפש תרופות טבעיות שיעזרו לי להעביר את הצינון הזה- בלעכ. משהו בסגנון של לאכול פירות הדר,בעיקר תפוזים שיש בזה הרבה ויטמין C (עוזר להצטננות לא?). תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שמעתי על כתיבת ספר...וחשבתי לעצמי איך בדיוק עושים את זה? הולכים לעורך דין? הולכים להוצאה לאור? מפרסמים?
-
- 13 תגובות
- 795 צפיות
-
-