עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא מצאתי פורום מתאים (מוזיקה) אז הכותרת אומרת הכל אם אפשר גם את השמות של השירים תודה !

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by Maio1,

וגם מעניין אותי לדעת שלפי האתר JOBINFO נציג טכני אמור לקבל שכר של 7-12 אבל במציאות השכר הרבה יותר נמוך. כמובן לא לשכוח את השאלה על נציג DATA בכותרת

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  3. כותרת,בדקתי במורפיקס באוקספורד ג'יני(גרסא ממוחשבת של המילון שלהם) ובגרסא המודפסת

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Yossarian22,

הגיעה לידי הביוגרפיה של טולקין בתרגום החדש שלה המחבר הקדיש אותה "לזכר המתח"ב" ניסיתי לחפש ללא הצלחה מה הפירוש.. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הנה דיון שנערך על איך לעבוד על המדפסת. http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/23752 איזה סרט הם משתמשים?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by nore0,

תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by Roshos,

האם ידוע למישהו? זה חשוב לי בבקשה

• 55 תגובות
    • 7.3k צפיות
  8. מה זה לכל הרוחות?

9. Started by G.P.S,

http://meine-ex.npx.de חבר שלי שלח לי את זה מה זה? ד"א יפה לכל המזילי ריר אני יעלה את התמונות עכשיו עוד כמה דקות אתלכם במחשב....

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

מחיפוש ברשת הבנתי שזה קשור לדרייבר של משהו. אפשר משהו יותר מפורט

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Component,

המילה היא כנראה ברוסית תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by TALEL,

אני עד עכשיו בדאון מתי זה יעבור כבר!??!?!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. מה המצב חבר'ס? אני מעוניין לקבל את מספר הטלפון של הספק בישראל, ומכיוון שחברת פנדה לא הסכימה לספק לי אותו פניתי אליכם... אז מי שיודע בבקשה שיכתוב...

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by itayshar,

ב 8 למרץ ישראל סגל (סופר ועיתונאי) נכנס לתאונה ואיבד את ההכרה שלו, היה לו דום לב במהלך הנסיעה ולכו נכנס לתאונה, דיברו על זה בימים הראשונים ומאז הפסיקו לדבר על זה- אפילו באינטרנת אני לא מוצא מידע על מצבו הנוכחי, אם מישהו יודע שמע על מצבו ויש לו איזה כתבה באינטרנת אז בקשה תכתבו פה .. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by n_aviv1,

הם לא עונים לטלפונים...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. מישהו יכול לפרט לי מה זה בדיוק התפקיד הזה ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. היי חברים, אני רוצה להתקין בביתי פרגולה חשמלית, אך שלא יהיה פרגולה חשמלית אלא גם איכותי. מבחינת חברות ושירותים שקיימות בארץ שמייצרות, מייבאות ומתקינות מוצרי הצללה למיניהם. מה עלויות של פרגולה חשמלית בדרך כלל מהמחיר הזול עד ליוקר? האם המחיר גבוה מצדיק לפי איכות הפרגולה, או בגלל דברים אחרים, עלויות התקנה, איכות השירות, גודל החברה? אשמח לקבל חוות דעת וניסיון עשיר כמה מכם שהם צרכנים שכבר צברו ידע או מכירים את הנושא יותר טוב ממני. תודה, אליהו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by eliyaex,

כותרת

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by smulikon,

אני מנסה להבין מאיפה מירוסופט הביאואת האותיות אקס פי... זה ראשי תיבות? שם קוד? מישהו יודע?

• 67 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. הייתי מעוניין לקבל פרטים אולי ממי שיודע מה צריך לעשות האם ללכת לשגרירות המריקאית בארץ האם יש איזה שהם קריטריונים מיוחדים כדי לקבל גרין קארד אם זה עוזר או יכול לעזור לי יש לי גם אזרחות צרפתית בתודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by yotamoo,

ערוץ 3 מבלבלים את המוח לגמרי? לפני עונה או שתיים צ'אנדלר ומוניקה התחתנו, מה איתם עכשיו? והתינוק של רייצ'ל? מי שיודע בבקשה שיכתוב כי אני כבר אבוד שם! (עדיין מצחיק )

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by Yehudaa,

כבר איזה חודשיים נראה לי שהפורום לא פעיל . למישהו יש מושג מה קרה ? http://www.pocket.co.il/community/index.php

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  23. Started by subarel,

יש עונה 4? אין ? יהיו ספיישלים? משהו? כל מה שאני מוצא בגוגל זה מלפני הרבה זמן..

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מי שיודע הייתה תאונה קשה מאוד לאחד ממנחי טופ גיר, אני לא ממש זוכר איך קוראים לו אבל אני חושב שהמונד. הוא היה במצב קשה ואז יציב. מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  25. הם היו אמורים להגיע .........מישהו יודע משהו ?

• 1 תגובה
    • 441 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.