כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
או, כמה ק"מ זה ללכת בדרכים מסביבה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש אם אני לא טועה חנות בהרצליה שהיא היבואנית של DFI, אם למישהו יש אתר\טלפון\פרטים תודה!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מרכז זימון תורים של חיל הרפואה מספר 03-948-9999 אפשר ללחוץ 1 הרבה פעמים עד שזה יגיע להמתנה ויש את המוזיקה מישהו מזהה אולי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אממ שאני שואל כי אולי שנה הבאה אני עובר לשם... אז סתם עניין אותי חח... אז נגיד יש לי 5000 שקל. איפה אני משיג מחשב יותר טוב?בארץ או בשוויץ? אם מישהו מכיר גם חנויות אשמח לקישורים.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני צריך להוציא את המתכון ופשוט לא מוצא כלום באינטרנט. היה משהו עם אנטריקוט, למון גראס, פלפל, מלח, קרמל נוזלי, אבל בתוכנית הוא לא אמר את הכמויות, יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את המתכון?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כלומר ישנם ראשי תיבות לתארים כמו בוגר למדעי ... נחשב כ BA מוסמך נחשב ל BSC וזה.. מישהו יודע איך הסימול של הנדסאי ??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מותר להכניס/אסור, מיסוי? יש למישהו מושג? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
SK 5400? גם הקוד של ה 5100 (הלא צבעוני יתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש את הקידומת של מדינת ארה"ב וגם את הקידומת של העיר ניו יורק מישהו יודע מהן?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
המורה שלי אמרה שיהיו יותר שאלות "איכותיות" ופחות חישובים. מה זה שאלות "איכותיות"? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
לא מצאתי פורום מתאים (מוזיקה) אז הכותרת אומרת הכל אם אפשר גם את השמות של השירים תודה !
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
וגם מעניין אותי לדעת שלפי האתר JOBINFO נציג טכני אמור לקבל שכר של 7-12 אבל במציאות השכר הרבה יותר נמוך. כמובן לא לשכוח את השאלה על נציג DATA בכותרת
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
כותרת,בדקתי במורפיקס באוקספורד ג'יני(גרסא ממוחשבת של המילון שלהם) ובגרסא המודפסת
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיעה לידי הביוגרפיה של טולקין בתרגום החדש שלה המחבר הקדיש אותה "לזכר המתח"ב" ניסיתי לחפש ללא הצלחה מה הפירוש.. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה דיון שנערך על איך לעבוד על המדפסת. http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/23752 איזה סרט הם משתמשים?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
-
מה זה לכל הרוחות?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://meine-ex.npx.de חבר שלי שלח לי את זה מה זה? ד"א יפה לכל המזילי ריר אני יעלה את התמונות עכשיו עוד כמה דקות אתלכם במחשב....
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחיפוש ברשת הבנתי שזה קשור לדרייבר של משהו. אפשר משהו יותר מפורט
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני עד עכשיו בדאון מתי זה יעבור כבר!??!?!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ס? אני מעוניין לקבל את מספר הטלפון של הספק בישראל, ומכיוון שחברת פנדה לא הסכימה לספק לי אותו פניתי אליכם... אז מי שיודע בבקשה שיכתוב...
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ב 8 למרץ ישראל סגל (סופר ועיתונאי) נכנס לתאונה ואיבד את ההכרה שלו, היה לו דום לב במהלך הנסיעה ולכו נכנס לתאונה, דיברו על זה בימים הראשונים ומאז הפסיקו לדבר על זה- אפילו באינטרנת אני לא מוצא מידע על מצבו הנוכחי, אם מישהו יודע שמע על מצבו ויש לו איזה כתבה באינטרנת אז בקשה תכתבו פה .. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-