עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום כולם, יש לי אקנה מלפני בערך 3-4 שנים, ועכשיו אני במצב שזה לא כזה נורא אבל כל הזמן יש לי עוד פצעים וזה פשוט גם אם אין הרבה לא נראה שזה עומד להיגמר בזמן הקרוב... במהלך הזמן הזה שמעתי מיליון ואחת דעות לגבי מה מותר, מה טוב, מה לא טוב... כרגע אני שוטף פנים לפחות 3 פעמים ביום, נזהר לא לאכול שום דבר שקשור לשוקולד או גבינה צהובה (כבר שנה וחצי לא אכלתי פיצה!!!)... בקיצור אני מאוד שומר. היום קראתי בעיתון שעדיין לא מצאו כל קשר בין כל החטיפים והשוקולדים לבין האקנה, ושיותר מפעמיים ביום לא טוב לשטוף פנים. עכשיו אני שואל - WTF????? יש כאלה שאומרים שזה אסור, כאלה שאומרים שזה מותר, ואם זה באמת לא מזיק אז בזבזתי שנתיים של לאכול שוקולדים ופוצות בלי שזה יפריע לי בכלל!!! מה שכן ומצאו מזה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני יודע שברגיל בבית זה 10% אלא עם כן אתה רוצה ומשלם יותר... כמה זה בנטסטיק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. סתם מעניין אותי..

4. Started by ThaOG,

23.4 lbs = ?? קילו

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. כבר יומיים אני לא מצליח לתפוש את העירייה בטלפון. מישהו יודע כמה עולה ארנונה במוצקין ברחוב ורד? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. וגם כמה עולה חולצה באיכות טובה של לקוסט אבל זיוף ? וגם האם ניתן להשיג באיסטנבול בשוק חולצות מקוריות של לקוסט,בילאבונג פולו וכו''??

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. סתם לידע כללי מעניין אותי כמה כסף עולה הפרסום באתרים הגדולים אז מי שיודע דברו.....

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. אם כן אני צריך לדעת איפה מוכרים חולצות של ראלף לורן ולקוסט אמיתיות מקוריות לא זיוףף מישהו יודע על איזה חנות באזור אשקלון או אשדוד שמוכרות כאלה אמיתיות ומה המחיר..

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by or,

הולך לקרבי?

• 60 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. Started by lol_minbet,

איש הכרטיסי מסך מי חטף אותו?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. אפשרי? מקובל? איך זה נעשה בפועל? אני עובר לגור ברומניה וגם אם יש שם חברות היי טק השכר נמוך משמעותית מבישראל (שבכל מקרה נמוך יחסית לארה"ב) כיוון שכל העבודה היא מול המחשב, יש מצב אני יושב בבית ועובד בשביל חברה אמריקאית? למישהו יש ניסיון בזה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלוחצים על סמל של סוללה במחשב הנייד יש כמה אפשרויות: best performance better performance .. .. battery saver תודה

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by xTz,

מאיזה סכום לוקחים את זה? האם זה רק על סוג מסוים של מוצרים? איך זה הולך אם אני שולח חבילה לחו"ל? גם שם לוקחים בצורה דומה? תודה לכם.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

המבזק האחרון שרץ הוא משלוש בלילה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  15. בבקשה תעזרו לי להיכנס לסרבר הזה! נ.ב סליחה אני לא יודע אם זה הפורום המתאים בגלל שאני לא יודע באיזה פורום לכתוב בתודה -Cyber-Tek-

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש את זה עדיין בחנויות? כי זה היה לי בבצפר לפני 5 שנים פלסטיק כזה עם כמה גלגלים עליו שמים את המחשב אין לי מקום על השולחן ולא בא לי לקנות מברגה עם ערכה מיוחדת לעץ לעשות חור בעץ הכי פשוט לקנות את זה כמה זה עולה? ואיך קוראים לזה שאדע לשאול בחנות דרך אגב אפשר באנגלית גם? אולי נזמין מאיבי תודה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  17. כמו שהכותרת אומרת, אני לא מבין מדוע מונה התגובות שלי באתר נעצר על 238. פתאום שמתי לב שכבר מספר הודעות אני 'תקוע' על המספר הזה.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. מאז ששינו את השעה של GTTV אני מתקשה לחשב מתי יהיה אפשר לראות את זה באתר של GT. באתר של GT ו SPIKE כתוב FRI 1AM אבל לא כתוב לפי איזה מדינה הם עובדים (הפרשי שעות). מישהו יודע במקרה? כי בשבת מפריעים לי כל הזמן וגם אח שלי חזר הבייתה מהצבא וניהיה צפוף

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  19. אני רוצה לפתוח חשבון בנק ולהזמין ויזה(ויזה ספציפית, משהו אחר לא מעניין אותי), אבל אין לי מושג אם אני יכול להוציא כרטיס אשראי לפני גיל 18. מישהו יודע? תודה.

• 24 תגובות
    • 12.2k צפיות
  20. אהלן,אני מברר את זה בשביל בן דוד שלי,רק רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר לעבוד,מה צריך לעשות בשביל להוציא רשיון עבודה,ומה הם התנאים והשכר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הכותרת די מדברת בעד עצמה. אז למי שיש נסיון/ידע בנושא שיגיב, תודה.

• 9 תגובות
    • 11.5k צפיות
  22. אני עובר לדירה חדשה ויש לי מיטה שבניתי במיוחד ואני רק צריך מזרון ספוג פשוט לפי מידה מישהו יודע איפה להזמין ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.