עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי אייפוד ננו, ואני רוצה להתקין עליו עברית האם ישנה תוכנה שאפשר להתקין איתה עברית? אני חושבת שיש לי את הגרסה הראשונה של האייפוד, אני לא יודעת איך לדעת... קניתי אותו ב-2006, אז רוב הסיכויים שהוא הראשון שיצא. אודה לכם על העזרה!! מורן

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  2. אני מחפש לקנות presonal dvd player. מישהו יודע אם ניתן לרכוש בארץ מכשיר כזה? הנה דוגמה למכשיר כזה (אני מקווה שיש בארץ) .

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  3. אני חייב לדעת אם הוא פעיל, ואם לא, אז האם יש צפי מתי. המוקד שירות לקוחות של אגד לא עובד לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Discreet,

אני חייב לקנות משהו מטימס ירושלים מישהו יודע אם פתוח מחר..?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  5. השאלה בכותרת ותודה מראש לזה שייספק את התשובה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by FatherBoard,

זה משהו עם We are the chiki-girls, you are the chiki-boys... משהו כזה...

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  7. כלומר אם חבר שולח לי כ.מסך לארץ באמצעות fedex האם אני אצטרך לשלם איזה שהוא מס? אם כן אז בבקשההההההה לפרט איזה מס וכמה באחוזים בתודה מראש מנהלים-לא ידעתי לאן לשייך שאלה זו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זה שיר קצר ולכן אני רוצה את המלא, מה שמו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. ב16 לחודש יש גלובוס הזהב..מישהו יודע באיזה שעה ובאיזה ערוץ ישדרו את זה?

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  10. לא משנה יס או הוט (עדיף את שניהם) , רק צריך את מספר ערוץ. תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  11. בשום מקום לא כתוב. הדבר הכי קרוב לזה שמצאתי הוא שזה מתחיל ב9(שוב לא כתוב איזה שאלון) ושההשמעה של E מתחילה ב11:15 אז מישהו יודע מתי E F G ? אני צריך לעשות את F G תודה מראש! נ.ב מישהו יודע אם בF צריך לכתוב FORMAL LETTER(כמו שהיה בבגרות המקורית)? או משהו אחר? ואם כן- מה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. במתמטיקה ואנגלית?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  13. מה מחירו בשוק? יש למישהו אותו? אם תרצו לכתוב אם אתם מרוצים אני אשמח מה מחירו בשוק בבקשה הבנתי יש אחריות 3 שנים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היי , תראו , הרצתי חיפוש בגוגל בקשר להשכרת אופנועי ים אבל לא מצאתי תוצאות טובות... מה שאני מחפש זה להשכיר אופנוע ים בלבד , לא איזה משהו עם מדריך או משהו כזה , פשוט להשכיר את הכלי עצמו. אני מודע לעניין של הרשיון(וכנראה יהיה לי אחד כזה בקרוב) , אני רק רוצה לדעת בגדול באיזה אזור של מחירים עולה להשכיר אחד. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. אני צריך דחוף 4 כרטיסי 8400GS של החברה הזאת, פעם קניתי אותם בSkyPC אך לצערי החנות הזאת כבר לא... זה הדגם שאני מחפש:

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. השאלה בנושא ועם אתם כן יודעים אז אולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כרטיסים ;D

17. הבנתי שלא כדאי לקנות גם גירסה יפנית של המכשיר

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  18. פשוט מישהו נוסע ואמור להביא לי משהו משם ,רציתי לדעת אם לקוות למשהו אם שאני כבר אגיד לו שיקר שם????? כי הוא אומר שסיפרו לו שבחלק שם זול,וחלק משם יקר??? אז מה באמת נכון???

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  19. משום מה האתר שלהם לא עולה אצלי כרגע .. רציתי לבדוק האם המבצע שלהם של ללא מע"מ תקף גם לגבי מחר .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. ואם כן, היכן ניתן לרכוש?? תודה עריכה : הסתדרתי http://www.leaan.co.il/venue_areas.asp מי שמעוניין

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  21. אני משתמשת באופן קבוע בפונקציה "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו..." ולאחרונה היא עושה לי המון בעיות.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  22. אני כבר מחפש המון זמן מחזיק מפתחות סכין יפני (זה שעולה גרושים) וכל מה שהצלחתי למצוא זה קניה במינימום של כמה מאות כאלה (משרדי פירסום). האם מישהו יודע איכן ניתן להשיג כאלה מחזיקי מפתחות באיזור השרון/מרכז ? בסגנון הזה תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך לשלוח היום חבילה לחו"ל, ובמשקל של 7KG אני רוצה לרפד אותה עד כמה שאפשר. אני כבר הזמנתי גליל של 75מטר של ניילון פצפצים, אבל הוא מגיע רק בעוד כמה ימים, ואני חייב לפחות 2 מטרים היום. מישהו יודע היכן ניתן לקנות אותם? עברתי בחנויות לחומרי בניין, ובסינף הדואר, להם אין. יש למישהו הצעות? תודה, Anatoli.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.