כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
רק מחנות נורמלית ולא מאיזה באסטה בשוק... אם מישהו מכיר או לחילופין יודע שלא אנא עזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אם כן איפה? תודה רבה מראש חברה צום קל לכולם
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
כי ביום ראשון הקרוב ויום שני ישודרו שני הפרקים האחרונים של העונה השישית. ורציתי לדעת אם ישדרו גם את השביעית... תסתכלו במדריכי TV שלכם או משהו. נ.ב: ערוץ 22 א-ה 14:00 שידור חוזר ערוץ 23 23:15.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
או שיש שביתה? לא הלכתי לביה"ס ביום שישי כי היתה שביתה אבל אני לא יודע אם זה נמשך גם ביום ראשון, חיפשתי ב-Ynet ובהארץ ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אשתי פתאום גילתה שהיא חייבת לנסוע לאשדוד ולצערי אני חייב להשאר בי-ם עד הערב ואז כבר לא יהיו אוטובוסים, אז חשבתי אחרי זה לקחת מונית שירות לת"א ומשם לאשדוד. הבעייה היחידה זה שאני לא יודע אם בכלל יש מוניות שירות לאשדוד ואני לא רוצה להגיע לת"א ולגלות שאני תקוע.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פשוט צריך לדעת אחרת אני יחגוג לבד כמו מסכן , זה די דחוף , תודה למי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי פספסתי את זה של יום שלישי שהיה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על שולחנות סנוקר ומחירים? כדאי לי לקנות בכלל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או היום בערב? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אייפוד ננו, ואני רוצה להתקין עליו עברית האם ישנה תוכנה שאפשר להתקין איתה עברית? אני חושבת שיש לי את הגרסה הראשונה של האייפוד, אני לא יודעת איך לדעת... קניתי אותו ב-2006, אז רוב הסיכויים שהוא הראשון שיצא. אודה לכם על העזרה!! מורן
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות presonal dvd player. מישהו יודע אם ניתן לרכוש בארץ מכשיר כזה? הנה דוגמה למכשיר כזה (אני מקווה שיש בארץ) .
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני חייב לדעת אם הוא פעיל, ואם לא, אז האם יש צפי מתי. המוקד שירות לקוחות של אגד לא עובד לי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב לקנות משהו מטימס ירושלים מישהו יודע אם פתוח מחר..?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ותודה מראש לזה שייספק את התשובה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
זה משהו עם We are the chiki-girls, you are the chiki-boys... משהו כזה...
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כלומר אם חבר שולח לי כ.מסך לארץ באמצעות fedex האם אני אצטרך לשלם איזה שהוא מס? אם כן אז בבקשההההההה לפרט איזה מס וכמה באחוזים בתודה מראש מנהלים-לא ידעתי לאן לשייך שאלה זו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה שיר קצר ולכן אני רוצה את המלא, מה שמו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ב16 לחודש יש גלובוס הזהב..מישהו יודע באיזה שעה ובאיזה ערוץ ישדרו את זה?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
לא משנה יס או הוט (עדיף את שניהם) , רק צריך את מספר ערוץ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בשום מקום לא כתוב. הדבר הכי קרוב לזה שמצאתי הוא שזה מתחיל ב9(שוב לא כתוב איזה שאלון) ושההשמעה של E מתחילה ב11:15 אז מישהו יודע מתי E F G ? אני צריך לעשות את F G תודה מראש! נ.ב מישהו יודע אם בF צריך לכתוב FORMAL LETTER(כמו שהיה בבגרות המקורית)? או משהו אחר? ואם כן- מה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
מה מחירו בשוק? יש למישהו אותו? אם תרצו לכתוב אם אתם מרוצים אני אשמח מה מחירו בשוק בבקשה הבנתי יש אחריות 3 שנים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-