עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moonjib,

שלום לכולם. רציתי לדעת לפי מה הצבא שולח זימונים לימי סיירות וגיבושים שונים? זה לא שלפני הנ"ל אתה מציג להם את הכושר שלך, אלא רק מציג מצב רפואי (בלשכת הגיוס) ומבחן (שבכלל לא קשור). יש לי פרופיל 82, ורציתי לדעת אם יש מצב שישלחו לי. תאריך הגיוס הוא ב-16.03.08. ובאותו נושא, אילו ימי סיירות/גיבושים מתקיימים לפני התאריך גיוס (הראשוני) שלי? באיזה חודשים? ועוד משהו, כבר אפשר לדעת לאיזה חיל אני מיועד? כבר ראיתי את הטבלה הזאת באתר שבוז/יחידה (אחד מהם), אבל היא ממש לא מובנת. זהו...לבינתיים.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by klayton,

5:30

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by House M.D.,

הכרטיס הזה ישן והם מוכרים אותו כ "כרטיס הכי מתקדם בתחום" זה מה שכתוב באתר , אבל זה לא העניין. תסתכלו על החברה שיצרה את הכרטיס. ועכשיו על הלוגו שעל הדיסק

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  4. הרי ידוע שברגע שהדולר עולה ברבע אחוז כל היבואנים מתרעמים ומעלים את המחירים, אך כאשר קורה ההפך, אף אחד לא מדבר או נוקט בהורדת מחירים... חברים הדולר בקנטים, (3.98 ליום כתיבת ההודעה) ולא ראיתי שום עידכוני מחירים באתרים הגדולים, בהשוואה ללפני חודש. אני קורא לחרם צרכנים עד שיוזלו המחירים בהתאם! ;D מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  5. שלום לכם הזמנתי לפני כחודש את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170773832374&ssPageName=ADME%3AL%3AOC%3AUS%3A1123 היום אני מקבל להפתעתי את הדף הזה (בקובץ המצורף) אמא שלי אמרה לי שזה הגיע כפי שזה ללא מעטפה אפילו עד כמה שזה ישמע מוזר עכשיו, זה עלה לי עם המשלוח כ 1160 ש"ח ואני בטוח ב 99% שזה לא שוקל 20 קילו אז על מה הם מחייבים אותי לשלם 179 ש"ח? האם עלי ללכת למכס בת"א כדי להוציא את המוצר או שזה יגיע עלי בדואר ואני רק צריך לשלם את המכס? איפה ועם מי אני מברר מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  6. אני לא רוצה שיראו את רשימת החברים שלי. יש דרך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  7. Started by Holography,

מה שם הספר Das Kapital של מרקס בעיברית?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by xyo,

אני בן 16 וכנראה שאני יהיה רווק בלי ילדים הרבה שנים ( :) אז למה לי ללמוד כשאני יודע שמס הכנסה יקחו מהמשכורת שלי ככה שאני יקבל כמו אנשים בלי לימודים

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by aleXtazi,

יש לי תמונות שנמצאו אצלי מלפני 12 שנה בערך.. היום מצאתי אותם והייתי מעונין אולי לדעת איך אפשר להעריך אותם בעלות כמובן.. לפי דברי אבא שלי שהיה צייר בצעירותו ואביו צייר עד היום הוא טוען שהתמונות בנות אולי 100 שנה לפחות(למרות שדיי קשה לי להאמין) הם מצוירות על בד אם זה עוזר

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by Titan777,

;D

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by askme,

עוד אחד מיני רבים וטובים שכדאי "לשמוע" עליהם, לידע כללי. http://m.ynet.co.il/Articles/5113106

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  12. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.gorkhouse.com/shakethatass.html :lol: :lol:

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  13. אני יודע שאני מבקש יותר מידי בחינם, אבל אני צריך משהו אפילו שיהיה איטי, רק להריץ בדיקה לאתר לפני קניה של אחסון, לראות איך זה רץ... אני יודע שגאוסיטיז נותנים את כל מה שאני מחפש, חוץ מ-FTP (נקודה רגישה).

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by llime,

מישהו מכיר איזה אתר חוקי שניתן להוריד ממנו קטעי HD קצרים (לא משחקים או אנימציה) בחינם? רק כדי להתרשם מן האיכות.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by kujo,

פתחתי את הסקר הזה בכדי לדעת מה הגיל הממוצע של מודרים בארץ :s05: ;D לכן בחרו את האפשרות שמייצגת את הגיל שלכם!!!!!!

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by NightWing,

תפעילו את בבילון על המילה הזו - haoy תראו כבר לבד על מה אני מדבר...

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by J0n1,

תקציב - 300-400 שקל שלא תתפרק, ושלא תתחמם יותר מדי.. שוט... תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

קניתי וונס, ראשונות שלי. וחלק גדול מהנעלים היא מזמש. כידוע לי הוא קצת בעיתי וצריך לטפל בו. קניתי ספרי מגן לזמש מALDO ומברשת. לפני שאני אצפה את הזמש בשכבת מגן, אני רוצה לנקות את הנעל. רציתי לשאול האם מותר להעביר סמרטוט לח על הנעל? והאם במקום "גומי" אפשר להשתמש במחק פשוט? אשמח גם כן לטיפים - איך כותבים באנגלית ספרי מנטרל ריחות לנעליים?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

זוכרים את הדיון הדי גדול שהיה מזמן על זה, קיצר לא מצאתי אותו ואני מחפש את האדם שאז הביא חשבונות..(יכול להיות שמחקו את הטרד?)

20. לאחר מספר כשלונות צורמים, חברת החלל הפרטית השאפתנית מצליחה להשלים בהצלחה נחיתה אנכית מהפכנית של טיל משגר על גבי פלטפורמה באמצע האוקיינוס התקופה המוצלחת של היזם הנודע אלון מאסק ממשיכה. אחרי מכונית ה-Tesla Model 3 שהציתה עניין אדיר, גם חברת SpaceX שלו שעוסקת בפיתוח ובניית רכבי חלל וטילים רשמה הישג אדיר – כשהצליחה לראשונה לבצע הנחתה אנכית תקינה ומלאה של טיל ה-Falcon 9 הרב-פעמי שלה, על גבי פלטפורמה צנועה שנמצאת בלב מים. מעבר לסרטונים הנהדרים שסיפק לנו ההישג הטכנולוגיה הזה, מדובר בצעד אשר סולל את הדרך להוזלה גדולה מאוד במחירי השיגור של לוויינים וציוד אל מסלולי ה-MEO, LEO וה-GEO שמחוץ לכדור הארץ – כאשר אפילו שיגור של בני אדם בשיטה זו מתחיל להיראות כמו אפשרות הגי…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  21. יש למישהו שלמד ביולוגיה עבודת ביוטופ להשאיל לי? העבודה לא תועתק העבודה לא בשבילי, אני סיימתי ללמוד אין צורך בהטפות מוסר שמישהו קרע על זה את התחת ואני ילד רע כי- אני נחמד, אתן לכם שוקו או שירותי מין בתמורה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by לוחמת התמורות,

חייבת בדחיפות קישור בדרייב לפרק מסוים בסדרה מסוימת תודה

23. Started by x-dude,

קיבלתי דוח שכתוב בו שרכבי צולם חונה במקום כחול לבן ללא תג חנייה, עכשיו לא משנה שזה היה ליד בית חולים לקחתי את אמא שלי לאשפוז וניתוח דחוף שממש הראש שלי לא היה במקום (btw הניתוח עבר בהצלחה), אבל בפרטי הדוח רשום מאזדה כסופה בעוד שלי יש טויוטה כסופה. האם אפשר להתחמק מתשלום הדוח הזה באופן כלשהו? המספר של הרכב המופיע בדוח הוא כן נכון.

24. Started by udicol,

ובכן מימי תערוכות המקינטוש המעולים לא ייחלתי לאכזבה שכזו. למרות שגם שנה שעברה לא בדיוק היה משהוא. מה שמוזר היה שהם דרשו 50 ש"ח עבור מבקרים שלא נרשמו. ומה קיבלו ? קיבלו ביתן מרכזי אחד (אני חושב 32-34) עם קצת פרוזדור נושק ליציאה השנייה. כמה עשרות מציגים + 2-3 דוכני הצגת מכונות שתייה של קפה.(הם עדיים מנסים למכור לנו קפה למשרד) אהה וגם (שכחתי) הנודניקים של העיסויים בגב, היו שניים כאילו. אם שנה שעברה החברה הצעירים התלהבו מדוכן פנדה, אז הרשו לאכזב אתכם, לא היו דוכני חומרה נורמליים. הציגו כמה חברות כרטיסי מסך, והתפלאתי בכלל שאנשים מתעקבים בביתן (לא זוכר של מי) עם כרטיסי מסך של Palit ודגמיו(ממש לא משהוא). דווקא הביתן של קריאטיב היה מבין הנורמליים שכן הציגו שם את כל דגמי הרמקולים …

• 10 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים