עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AtomiX,

אני נוסע בקרוב לארה"ב אני מחפש חנות מחשבים מקצועית וזולה באזור מנהטן בניו-יורק. אם מישהו יוכל להמליץ לי ... לא יודע מה הקשר לפורום הזה.. נראה לי הכי קשור. מצטער

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

המורה שלי נתנה לנו דפי תירגול על מנת להכין אותנו למגן. יש שם את התרגיל הבא (איך אני יכול לעשות ניקוד באותיות כדי שתראו גם את הניקוד?): 16. א. הם נוכחים לדעת זאת. ב. אתם נוכחים בחדר. הפעלים נבדלים זה מזה: 1. בבנין ובגוף 2. בשורש בלבד 3. בשורש ובבניין 4. בגוף ובזמן אחרי שבדקתי כל אחד מהפעלים יצא לי ש: 1. הראשון השורש שלו הוא י.כ.ח הבניין נפעל הגוף נסתרים והזמן הווה 2. השני השורש שלו הוא נ.כ.ח הבניין קל הגוף נוכחים והזמן הווה כפי שניתן לראות, אף אחת מהאופציות לא מתאימה למה שיצא לי מכיוון שיצא לי שהפועלים שונים זה מזה בשורש, בבניין ובגוף. עיזרו נא לי :<

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  3. אני רוצה לקנות נגן דרך האתר MUSTOP אבל.... יש מישה ושקנה דרך באתר הזה תוך כמה שמו המוצר הגיע ? שרות טוב ? חייב ויזה בנלאומית ? למישהו יש את המספר שלהם אני חחיב לדבר איתם ?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  4. בקשה מוזרה ,אבל אני רוצה לשאול אותו איפה הוא שירת בצבא

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  5. השיחה הולכת כדילקמן : Salesmun - "במה אפשר לעזור..?" אני -"צהריים טובים, טיפקום!" (השעה 10:30) "צהריים..." "שומע, ילדון, בנוגע לטיפקום שלי... (בקול באס עבה במיוחד, יורדים לי 15 הרצים כשאני מתעורר)" "ילדון..." "קיצר, לפני שבועיים קיבלתי למכשיר הודעה עליזה משו, המבשרת על כך שזכיתי לשירות טיפקום למשך חודשיים!! ומאז אני מקבל 49023784902384 הודעות מהדרעק הזה ביום, גם באמצע הלילה וזה מצייק!" "שניה... אמצע הלילה זה לא אנחנו". "זה כן אתם, ההודעה פותחת בטיפקום : סנאי שאיגזז אלפקה הבוקר במחסום ארז עורר חשד..." וכו'.. "או.קיי... תגיד, יש לך במקרה עבודה בשבילי?" (אני אוחז את עצמי שלא לצחוק) "מה... זהו?!" "כן... היום זה היום האחרון שלי" "אין לך איזה משו...?" "לא, לא ממ…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by Ewingum,

אם עשיתם/עושים משהו מעניין היום שתפו נא אותנו

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  7. היי אני מתנצל מראש לאחראי הפורום הזה אם אני שואל משהו פירטי פשוט אין לי מושג אם התוכנה שאני מחפש פירטית או לא בכל מקרה אני אשאל האם יש תוכנה שיכולה להעביר משחקים מפלייסטישן 1 שיעבדו על מחשב רגיל נדמה לי שראיתי כבר כמה פעמים דבר כזה אבל לא זוכר איפה תעזרו לי!!

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  8. היה קקקקלללללל!!!!!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  9. יש למישהו חומר אני עושה את שאלונים 057202 ו- 057203 (לא יודע אם זה עוזר לכם) אני פשוט לא למדתי כל השנה אז בבקשה שלחו לי קצת חומר. תודה מראש יאסר.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  10. פתחתי סקר, למחוק את שלי או את שלך? ;D

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by Shmoolik,

אני קניתי דיסקים לצריבה של MAXELL מהדגם CD-R80XL 700MB , והם גם אמורים להיות עד מהירות X16 , אבל כשאני מכניס למחשב ובא לצרוב אז יש לי רק X4 X8 X12 וזהו. - ברוב הדיסקים שניסיתי לצרוב איתם ב X12 או X8 אז הוא מתחיל לצרוב וב-2% הוא אומר לי "MEDIUM SPEED ERROR" (מה שהוא לא אומר בשום דיסקים אחרים , אז כנראה שהצורב שלי לא הדפוק פה ....) ואז אני חייב לצרוב על X4 , דבר שהוא מעצבן מאוד! (יש לי RICOH 20X10X40) - גם האיכות של הדיסקים לא משהו... הם יכולים להידפק פתאום , ומכלום... : פשוט המחשב לא יכול לקרוא אותם יותר... :\ כתבתי את זה בשביל שאנשים אחרים לא ידפקו גם ויבזבזו את הכסף שלהם. -יכול להיות שלמישהו דווקא יש ניסיון טוב עם הדיסקים האלה ואני פשוט נפלתי על חבילה גרועה או משהו…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by Lev-UFO-Child,

כנסו ועשו את עצמכם כדמות בסאותפארק ותעלו את זה (כסקרין שוט)

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by sub_man,

אנחנו פותחים את להקת EsCaPe ודרושים: כתובים, בוני ומעצבי אתרים וכומבן ראפרים......פרטים איסיקיו 135299888 מסנגר chkcubd@hotmail.co.iL אימייל interneton@walla.co.il בפרטי ותגובה כאן זוהי להקת ראפ והיפ הופ

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  14. יש לי כבל ארוך שצד אחד שלו הוא RJ7 וצד שני כניסה של טלפון , אני רוצה להחליף את הטלפון ב RJ7 איפה אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by HaEsrimVeArba,

עכשיו היה דיון בנושא לפני כמה זמן, ואני רוצה תשובה פשוטה! אם איזה ראיה ניתן להכנס לקורס טיס? לא טייס קרב, אלא איזשהו תפקיד שהוא. למאן הדיון אני די עיוור:יש לי 82 על סעיף ראיה, האם אני יכול להגיע לאנשהו? זה -4.5 -5 וצילינדר 1.5 אני יודע שזה פטתי אבל מאך1..... או פשוט לעוף... אני לא במקש לשמוע על בן דוד שלכם או אח שלכם או על fuckinggoogleit.com אלא תשובה בנוסח: כדי להיות ***** דרוש ראיה של לפחות ****** כדי להיות ###### דרוש ראיה של לפחות ## תודה מראש

16. Started by eegg,

אני צריך מתנה לילד בן 16 ליום הולדת שאוהב מחשבים ודברים כאלה ותקציב עד שח 700

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by Cupid Me,

זה הסרט שבסופו מתברר שבראד פיט בעצם סובל מפיצול אישיות?

18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313662,00.html#n

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  19. תודה.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by mega1234,

סירטון בyoutube וסקר(גם לי מותר מידי פעם).

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by J.allmighty,

http://rapidshare.com/files/32078824/Ronaldedinho.wmv

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by ccc,

חצי מההודעות באתר הזה ננעלות כי משעמם למנהל פורום. תפסיקו להיות חנונים ולשוטט כאן 24 שעות ולנעול כל מה שלא מתאים לכם, יש פה אחד למטה שדיבר על לימודים ועבודות ונעלו לו את זה כי המנהל חשב שזה חסר תכלית.. באף פורום בעולם לא ראיתי שעמום של מנהלים כמו שיש כאן.. מספיק עם הסתימת פיות, פה זה לא איראן... אלא אם כן מישהו ביקש הורדה לWINDOWS אין שום סיבה לנעול שום דבר, תעירו תזהירו אבל מספיק עם הנעילות שעמום שלכם... לכו חפשו עבודה או משהו שיהיה לכם מה לעשות לפחות

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  23. היי, חשבתי להוריד את הפלאש האלו אם אפשר למחשב..יהיה נחמד לעבוד על כל האנשים שבאים אלי לבית (או שיטה להרחיק את האחים הקטנים שרוצים מחשב חה חה חה) כמובן, אם זה חוקי ומותר. (:

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  24. שלום לכם, חיברתי המחשב לטלוויזיה HDMI. זה חובר ל HDMI1 ועליו אני נמצא עם השלט... כשאני פותח סרט במחשב, אינו מופיע בטלוויזיה גם כן, מדוע זאת?, מה עליי לבדוק? \ לעשות?. אנא עיזרו לי למען אוכל לצפות סוף סוף בסרטים על מסך הטלוויזיה... תודות מראש!.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.