כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני גר בדירה שכורה ואין לי תנור, והטוסטר אובן שיש לי שווה לתחת . אני יודע שזה לא המקום המושלם אבל בכל מקרה אם למישהו יש מושג או דגם מומלץ אשמח להמלצה .
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שמעתי שיר שלהם בburnout paradise, ראיתי עוד אחד בyoutube, וחוץ מזה אין עליהם כלום באינטרנט... הם שינו את השם או משהו... מישהו יודע מה איתם? אני מחפש לקנות אלבום שלהם לפחות כי הם נשמעים ממש טוב
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא רק למתחילים, אבל בעיקר להם, הנה סרטון שיעשה סדר בין שתי אלטרנטיבות מובילות בשוק. https://www.youtube.com/watch?v=ztHDq8QKDzI כמובן שיש הרבה תוכנות אחרות וחלקן גם חינמיות. כל אחד והצרכים שלו ומה שמתאים לו.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב להזמין משם מכשיר ויש לי מספר שאלות: 1) האם שילמתם מכס?(בקנייה של יותר מ-50 דולר) 2) אם כן - האם זה גרם לבעיות/עיכובים? 3) אם זה מתקלקל, למי פונים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היה לי נוקיה 6131 קניתי לפני חצי שנה שלשום איבדתי אותו באסה גם לא היה ביטוח :-\ עכשיו אני עוד צריך לשלם איזה 900 שקל עליו לאורנג' . אבל לא משנה ,אני צריך מכשיר אחר מה אתם ממליצים? היה לי סבבה עם ה6131, תנו לי כמה המלצות או שפשוט לקנות אחד נוסף 6131 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כמה אפשר ונימוסי לשגע חנות. זה סיפור קצת ארוך אז תעקבו טוב! לפני איזה חצי שנה הזמנתי מאתר מסוים קטודה כחולה של טרמלטק בשמונים שקל, לפני חודשיים היא נישברה לי באשמתי אז חפשתי באותו האתר קטודה כחולה נוספת, ומצאתי 2 קטודות של קולר מאסטר שבאים בחבילה אחת ב120 שקל אז הזמנתי אותם. הקטודות הגיעו אחרי שבוע בערך ונורא שמחתי שהתקנתי אותם אבל מה, איך שהדלקתי את המחשב נישרף לי האדפטר של הקדוטות!!! ממש עלה באש!!! וגם הצבע בכלל לא היה כחול למרות שהיה רשום על האריזה שלו שהוא כחול, הוא היה תכלת בהיר כזה!! וזה בכלל לא הצבע שרציתי!! אז הלכתי אליהם ואמרתי להם מה קרה והם אמרו שהם בד"כ לא שולחים דברים קטנים כאלה לבדיקה בכלל אבל הם ישלחו בכל זאת. אחרי כמה זמן הזמ…
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בזמן האחרון התמונה הזאת מופצת במייל, וכבר קיבלתי אותה כמה פעמים מכמה אנשים. מישהו לעזזל מוכן להגיד לי מה מצחיק פה??? נראה לי שמי שהפיץ את התמונה הזאת לא כל כך יודע חוקי תנועה ולכן הוא חושב שזה מצחיק... אז למי שלא יודע: תמרור שממוקם מתחת לרמזור נכנס לתוקף כאשר הרמזור מקולקל או לא פעיל(זהוב מהבהב) - אפשר לראות מתחת להמון רמזורים את התמרור עצור או תן זכות קדימה. ומה שאומרת התמונה "המצחיקה" הזאת זה שפשוט שהרמזור הזה מקולקל או לא פעיל - אסורה הפניה שמאלה. האם זה כל כך מצחיק ?....
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
דוד שלי אמור לנחות היום בישראל הוא מגיע מאסטרדם יש למישהו מושג איך אני משיג את המספר טיסה שלו ? או פרטים כלשהם (אני יודע שהוא אמור לעלות לטיסה עוד שעתיים מעכשיו )
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לא יודע אם מישו הביא את זה לכאן פעם .. http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html אותי זה הצחיק .. אולי בגלל השעה
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
מכל אחת משתי נקודוצ הנמצאות מחוץ לאותו מעגל במרחיקים שונים מהמרכז יוצאים שני משיקים למעגל. מבין שני המיתרים המחברים את שתי נקודות ההשקה [של אותה הנקודה כמובן] איזה מיתר גדול יותר זה של הנקודה הקרובה יותר למרכז המעגל או זה של הנקודה הרחוקה יותר מהמרכז? הוכח. חשבתי על זה כמה שעות היום בשיעור תנ"ך ולא הצלחתי. אשמח לעצות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום חברים , רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה HOLYLAND SKINCARE LLC. מוכרים מוצרי קוסמטיקה של ים המלח בארה"ב .. למישהו יש ניסיון בעבודה הזאת? מכיר מישהו שעבד ? תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לאחר שעתיים קשות סוף סוף הצלחתי לפרק באופן מלא את הדיבורית מהרכב הישן .. כרגע מה שמעניין אותי הכי זה איך אני מדביק את האנטנה חזרה לשמשה .. שמתי לב שהיה שם דבק דו צדדי עבה.. אך איזה דבק זה בדיוק והיכן ניתן להשיגו ? חשוב כמובן שיהיה זה דבק שלא ידבק לשמשה ויהיה מספיק חזק שלא יעוף ברוח/גשם וכו תודה!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
-
לאחרונה אני מבחין ביותר ויותר מקרים של אנשים שלא רוצים לחיות כולל באתר זה טענות כמו זה בסדר שערבים הורגים אותו זה זכותם צריך להכיר בתרבות שלשהם או כמו היהודים לא בסדר שהם עזבו את הארצות שלהם ונילחמו בבריתים ובערבים לפני שהמדינה קמה וכו' מה דעתכם עוד משהוא שם לב לכך אולי?
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3250041,00.html :lol:
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
זיהוי כושל? או שהוא באמת משתמש בNT... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חובה לראות עד הסוף. http://www.collegehumor.com/video:1939798
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
(1+a)x1 -(1+a)x2 + (a^2 -1)x3 = 1+a (1+a)x1 + (a^2 -1)x2 -(1+a)x3 = 1+a (2a+2)x1 + (a^2 -1)x2 -(a+3)x3 = 2a+1 משום מה אני לא מצליח לדרג את המטריצה
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אנשים, עברתי דירה לפני כחודש וקצת, ועד עכשיו איכשהו אין לי כ"כ רהיטים, אחרי המון סיבובים בכל מיני חנויות ריהוט לא מצאתי שום דבר שמתאים לי, החדר די קטן, ואני חושב שאין מנוס מלבנות רהיטים בהתאמה אישית. אני יודע שהרבה מכאן נעזרו בנגרים לצורך דברים דומים, ואני מחפש המלצות לנגריה אמינה, שבונה דברים איכותיים מאזור הצפון (אני גר בקריות, אבל חיפה-עכו-נהריה גם יתקבל) עדיף מישהו עם נסיון, אולי קטלוג, אני אשמח אם יש רפרנס אונליין (אתר אינטרנט) וכו' אז, יש לכם המלצות בשבילי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חברת פיינט בול בריטית בונה בזה הרגע ממש אזור אמיתי שיבוסס על המפה המפורסמת De-Dust במשחק Counter-Strike . זה יהיה מוכן בקייץ .... הייתי מת לכמה סיבובים שם :AR15: http://www.playdust.co.uk/
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-