עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, בזמנו התאמנתי בחדר כושר והזמנתי סינטה6 מvitacost (כשהם עוד היו זולים) במחיר מצחיק של 50-60 דולר כולל משלוח (כמובן 2.3 קילו). כנראה שמישהו עלה על זה וכרגע משלוח בינלאומי עומד על 28 דולר באתר. מי הצדיק שמכיר דרך זולה ואמינה להזמין שייק חלבון במחיר שווה לכיס?

2. Started by J.allmighty,

שלום אני לא יודע אם הבקשה שלי מוגזמת , אבל יש כאן חבר שיהיה מוכן להשקיע בזמנו הפנוי לכין לי חתימה ? (יש לי תמונה לרקע ) ובקשה קטנה או שתיים , משהו ספציפי... http://www.vrmetro.com/halloween/ghost-face.jpg ושלא יעבור את הדרישות: החתימה חייבת לא לעבור 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר. אני NOOB בכול הקשור לחתימות אז כל עזרה תתקבל בברכה.. תודה רבה מראש ICQ למי שלא ירצא שהחברה יתנפלו עליו 260188265 סוף שבוע זוגי למי שיכין .. (not )

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 104952,

שלום לכולם , אני מתכנן לנסוע בסוף החופש לפסטיבל הג'אז באילת , ואני זקוק להמלצה שלכם לאכסניות נוער טובות באילת . ( אני מתחלק חצי חצי עם חבר , אז צריך שיהיה גם מחיר טוב ). חשוב שיהיה ארוחת בוקר. דרך אגב, מישהו יודע מה המחיר הממוצע ללילה באכסניית נוער ...או בבית ספר שדה באילת? תודה.

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Pink Floyd, The Beatles, The Doors ועוד כל מיני אגדות רוק ... אני יודע שלפעמים בתקליטים המקוריים יש פוסטרים, אבל לא יצא לי לקנות תקליט עם פוסטר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות פוסטרים כאלו ? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני זוכר שפעם היה אתר שהכיל כל מיני משחקים נוסטלגים כאלה.. בקיצור יש לי חבר שרוצה את הגירסא של סטריט פייטר שעובד משהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. אמא שלי בשיחה עם איזה סוכנות ערוץ הקניות סטייל וניסו לדחוף לה "סופר מצלמה דיגטלית לווידאו ב1800 שקל". מסתבר שזה נגן MP4 שמצלם וידאו כמו בפלאפון שלי... פחחח במשך חצי שעה הנציגה זורקת שטויות ואני מחזיר לה ושם אותה במקומה ובסוף (הן עוד מדברות) איני גם אמכור להם בעצמי דברים.... פחחחח עריכה: המממ הממ הממ: http://www.karat.co.il/catalog.php?id=880#

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by iem,

מישהו כאן קנה בנעה מחשבים ויכול לספר דבר או שניים לגבי האחריות שלהם ? תודה !

• 64 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. Started by vk,

יש לי מעורבות קהילתית בבית הספר. בהתחלה אמרו שזה סתם ויתנו לי תעודה בסוף שהתנדבתי ואוניברסיטאות מעדיפים אנשים שהתנדבו. היום איזה מורה אמר שאני לא אקבל תעודת בגרות עד שלא אסיים את השעות שלי (נשמע הזוי).. כמובן שאין לי שעות בכלל, ואני גם לא רוצה להתנדב, זה כפייה מה שהם עושים פה ובחלק מבתי הספר אין את זה בכלל, אז מה נסגר?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by xtx,

תודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by idan1836,

אני מתכנן לקנות מערכת המתחברת למחשב והיא מצלמת כל מה שקורה בבית או בעסק ורציתי לדעת איך/לאן אני מחבר את הכרטיס שאליו מתחברות המצלמות? (לאיזה חיבור במחשב) ואם למחשהו יש נסיון עם מצלמות כאלו.. וגם איך זה אלחוטי.. אני יוכל לראות מה קורה בעסק למשל אם זה במרחק של כ500 מטרים מהבית? לינק מצורף: http://shopster.co.il/mozar.asp?id=2280 עריכה: Anybody??

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by x-dude,

אני כרגע לא עובד,האם אני צריך לשלם לביטוח לאומי דמי ביטוח ודמי בריאות? אני חבר בקופת חולים כללית,עדיין אני חייב לשלם דמי בריאות לביטוח לאומי למרות שאני מבוטח דרך קופת חולים?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  12. "אחרי שהחליפה את האימפרזה בדור החדש (B3 בישראל), תציג סובארו את מכונית הראלי החדשה שלה לעונת ה-WRC 2008". (צוטט מהכתבה) http://cars.walla.co.il/?w=//1151278 לא רע אחרי הכל.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by The_overclocker,

בגלל המחירים המטורפים בארץ אני מניח שכן . אבל הייתי רוצה להיות בטוח, הרי זה נחשב כרכיב של מחשב וזה לא כמו רמקולים שאפשר להשתמש בהם "בדרך האחרת"... 10x.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

אני מתלבט בין ה-LG X120 לבין ה-Compaq mini 700e. כעיקרון אני אשתמש בנטבוק בשביל גלישה באינטרנט, אופיס, כל מיני תוכנות צ'אט כולל פתיחת טאבים למיניהם - הפעלת היישומים במקביל. ברור לי מאליו שה-LG X120 ייעשה את זה יותר טוב, הקטע הוא האם המחיר שלו שווה את התמורה? מקצת הביקורות ששמעתי עליו: הוא איכותי ביותר בכל פרמטר, יש לו כל מיני תוספות ייחודיות ועוד... הדבר היחיד שנפל בו מהאחרים זה איכות השמע המובנה (אם אני ארצה לשמוע משהו באיכות טובה אני כבר אשתמש באוזניות). קיצר, מה כדאי מבחינה תמורה,עלות ושימושים?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by MisterL,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר את המיקום של החנות (במידה ויש חנות כזאת) פשוט אני מעדיף ללכת לשם ולקנות חלקים... מישהו מכיר? או שהוא מכיר איזושהי חנות אחרת שמוכרת את המצתים למחשב...? (מצתים מהאתר) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חברים בוקר טוב אני מחובר כרגע על 1.5 MB דרך בזק בינלאומי והוט , תשתית אני משלם להוט 75 ש"ח ולבזק אני משלם 65 ש"ח. קיבלתי הצעת מחיר מבזק שהיא כזאת: 5MB בהתחייבות לשנה ב 49.9 לחודש או שנה וחצי ב 44.9 לחודש 12MB בהתחייבות לשנה 54.9 ובהתחייבות לשנתיים 49.9 בהוט 5MB תשתית עולה 80 ש"ח בהתחייבות לשנה 12MB תשתית עולה 59 ש"ח 3 חודשים ראשונים ואחרי זה 99 ש"ח לחודש בהתחייבות של 18 חודש. אני כרגע מנסה לעשות סקר שוק ולברר אצל מי הכי זול, אשמח לקבל עזרה . תודה

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. Started by solo53,

שלום לכולם מישהו מכיר אתר או לינקים להורדה רצוי ביותר לינקים (RS) של הסידרה 24 עונות ראשונות (ניראה כאילו היא נשכחה בכל תוכנות השיתוף) תודה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  18. היי אנשים, המסיבה ביום שבת ואין לי מושג למה להתחפש.. אני אתן לכם קצת מידע אולי זה יעזור להתאים לי משהו מקורי... אני בן 26, סטודנט.. זאת תיהיה מסיבה גדולה מאוד (אולם חתונות) סוג של נשף פורים כזה של הרבה אוניברסיטאות ומכללות מהאזור. בכל מקרה... כמו שאמרתי, אני סטודנט, משמע אין לי 300 שקל לזרוק על תחפושת ללילה אחד.. חשבתי על משהו שאפשר להכין עם מינימום הוצאות... משהו דפוק.. משהו מצחיק.. מקורי.. אין לי בעיה לעשות צחוק מעצמי ואין לי ממש גבולות.. כל דבר הולך כל עוד ניתן ליישם. תחשבו על דברים הזויים... אבל שבאמת אני יוכל לעשות\לבנות... אם זה משנה משהו, אני 180, גוף ממוצע, שחום, שיער קצוץ! יאללה, תנו רעיונות, כמו שאמרתי, הכל הולך!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by askme,

אמר מי שאמר - " מנחם בגין הפציץ את הכור העירקי, אהוד אולמרט הפציץ את הכור הסורי וביבי מפציץ אותנו בנאומים .... "

20. Started by modgod,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( מכרתי היום בצהריים מחשב פנטיום 3 ב-400 ש"ח והיו לי 100 ש"ח מקודם. עליתי לאוטובוס, והוצאתי את הארנק מהכיס כדי לשלם לנהג. טוב שילמתי והחזרתי את הארנק לכיס (זה מה שחשבתי). טוב, האוטובוס כבר כמעט הגיע לבית שלי כשפתאום שמתי לב שהארנק לא בכיס שלי (רציתי להוציא את הארנק כדי להוציא ממנו דף עם מספר טלפון של מישהו שהייתי צריך להתקשר אליו וכך לא שמתי לב שהוא לא בכיס שלי). אז קמתי והתחלתי לחפש באוטובוס ולא מצאתי. גברת אחת שאלה אותי מה אני מחפש ואמרתי לה ארנק חום, והיא אמרה לי שהיא ראתה מישהו לפני רבע שעה מרים ארנק חום מהרצפה והיא פשוט חשבה שהארנק היה שלו ובגלל זה לא אמרה כלום. הלכו לי 500 שקלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל :…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום ! אני מנוי עכשיו ל Yes ובעל ממיר Yes Max HD, קניתי אותו מהחברה... אני רוצה להיתנתק מהם ולשים צלחת לווין פרטית. השאלה היא, האם אפשר להשתמש בממיר של Yes לצורכי קליטת שידורים או שחייבים לקנות ממיר אחר ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by FTP,

זה נכון שסיגריות עוזרות לכאב בטן? או שזה סתם עוד בולשיט

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Zeev86,

התקשרתי לתמיכה תכנית של HOT. הם שואלים אותי מה המספר טלפון של המנוי. בגלל שנרשמתי איתו לפני 5-6 שנים אני לא זוכר אותו, ובפעמים הקודמות שיצרתי איתם קשר, תמיד קיבלו את תעודת הזהות שלי. הרגע, הנציגה של תמיכה הטכנית אמרה שהמספר תעודת הזהות שלי לא קיים אצלהם במערכת טוב, החלטתי להציע לה שאני אתן לה את המספר ספרה ספרה, אבל היא מצדה טענה שהיא יודעת עברית הגענו למבוי סתום שאני לא יכול להזדהות והיא לא יכולה לעזור לי. האם החיפוש אצלהם לא כזה משוכלל שהם לא יכולים למצוא את המנוי שלי על פי פרטים כמו: 4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי, מגורים? מה לעזאזל אני עושה עכשיו? למה אצל החברות הישראליות, פרטי הזדהות צריכים להיות תמיד מספר טלפון? אני החלפתי השנה ארבע מספרים. (אל תשאלו למה). (ו…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי מחשב core 2 due 3ghz וכרטיס מסך shappire r7 260x oc. הולך לעבוד ביוון. אני מתלבט בין: 1. לקחת איתי את הכוננים הקשיחים ולבנות ביוון בחנות מחשבים מחשב שיהיה אקוויוולנטי למה שיש לי בארץ. 2. לקחת את המחשב איתי בטיסה כמטען מיוחד (את כל המחשב כל המארז). לגבי אופציה 2 אני חושש שעלול להנזק המחשב. מצד שני זה יכול לצאת לי הרבה יותר זול, אני מניח שמחשב אקוויוולנטי לזה שיש לי כרגע, ביוון יעלה עדיין כאלף ש"ח לא כולל עלות מסך עכבר ומקלדת. מה עדיף?

25. Started by Chymes,

קראתי ביקורות שונות ברחבי הרשת, והחלטתי לקנות מארז ANTEC SONATA. בארצות הברית מארז זה עולה 99$, שזה 450 ש"ח. בארץ אותו מארז בדיוק עולה 850 ש"ח. למה מארזים בארץ כל כך יקרים? ומישהו מכיר אתר טוב שעושה משלוחים לארץ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים