כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.ebaumsworld.com/games/raidenx.html
-
לכל מי שקנה כרטיסים - איך אתם מגיעים?? כי אני גר באשדוד והרכבת היא עד הרצליה, משם צרך אוטובוס ומחליפים מלא קווים וכנ"ל גם בחזור... וההורים לא יכולים לנסוע שעה וחצי להסיע אותנו ועוד שעה וחצי חזור... איך אתם מגיעים?
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
.............
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כבר שנים אני שותה מים מינרלים כי מי ברז פשוט דוחים ואני לא רוצה אפילו לדעת מה יש בהם עכשיו מקורות טוענת שהם שיפרו מאוד את המיתקנים ותוך שבועים איכות המים תיהיה מאוד טובה מאמינים להם או לא? אני ישמח מאוד אם זה יהיה נכון אבל יש לי ספקות
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה. מכיוון שזהו בגדול, פורום מחשבים אז.. לדעתי השאלה הזאת הכי מתאימה לפה. אני מתכנן ללמוד מחשבים ו... אין לי ממש ניסיון מבחינת מקומות למידה כמו מכללות וכו' וחשבתי לשאול פה מה דעתם על גו'ן ברייס מבחינת קורסים? הם נחשבים לאמינים? כי.. אני יודע שהם מוכרים. אבל השאלה אם למישהון יש ניסיון איתם? או בכלל, להציע מקום אחר ללמוד? אין אין ממש תחום ספציפי במחשבים אבל בכלליות אני יודע שאני רוצה ללמוד מחשבים. אני יודע שזה לא עוזר. אבל קצת ידע כללי על מקומות לימוד יעזרו לי (בנתיים אוניברסיטה לא בסדר העדיפויות שלי) תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכם! הייתי רוצה להפוך את התרד הזה לתרד של טיפים ודיון על התנהלות כלכלית נכונה. בעיקרון אני שואל עבורי - אדם רווק שעובד ולומד, מחזיק רכב ורוצה לשכור דירה, שגילה שבחודשים האחרונים הוציא הרבה יותר מידי ממה שחשבתי שאני באמת מוציא. אין לי שום בעיה אם תביאו פה טיפים שיתאימו לזוג\משפחה, אך נא ציינו זאת (שאדע מה רלוונטי לי ומה לא). אני אתחיל בכמה אגדות ששמעתי, אשמח אם תוכלי לאמת (או לא לאמת) את נכונותם. 1. פחות שימוש באשראי 2. פחות הוראות קבע וכל מיני מנויים. אומנם פסיכולוגית הרבה יותר כואב ללכת לחדר כושר ולשלם על כל ביקור, אך לרוב רכישת מנוי יוצאת יקרה יותר במובן של עלות ביקור מאשר עלות ביקור בודדת. כמו כן, סעיף שנורא כואב לי, זה בטוח צד ג' לרכב שכולל גרר ושמשות. תיאורית זה…
-
- 58 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9702
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יצא לי לחפור לפני כמה ימים בבוידעם, ומצאתי גליון WIZ (מס' 119, עם כתבה על Mechwarrior 4!) ונזכרתי בתקופה העליזה של הביצפר היסודי, שכל 10 בחודש הייתי רץ לסטימצקי לקנות את הגליון החדש. היו לי ממש הרבה, יותר מ-50...הכי ישן שהיה לי היה גליון 78 אני חושב והאחרון 140...נדמה לי. חיפשתי קצת מידע באינטרנט על העיתון והבנתי שהוא נכחד כבר לפני שנים רבות. מישהו יודע מה באמת קרה לעיתון והאם יש תקווה שיחזור?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי אולר ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו.. 1.אפשרי לשמן אותו עם שמן ביתי לבישול? 2.איך אפשר להשחיז אותו באמצעים ביתיים ואיך אפשר לבדוק אם הוא בכלל צריך השחזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תשמעו, שלחתי איזה חלק שלי שנשרף ליבואן בדואר רשום.. זה לוח אם שלחתי בחבילה ככה יפה עם הכתובת שם מיקוד והכל... שלחתי כמובן בדואר רשום שאני יוכל לעקוב אחרי החבילה, שלחתי ב1\1\2004 לפני שבוע וקצת... ועדיין רשום לי במעקב שזה רק "נמסר למשלוח" וזהו, בדיוק כמו ביום שאתה שולח, רק רשום שמסרת את זה וזהו ואמור להיות "הגיע ל...." תמיד החבילה מגיעה לפחות לדואר המרכזי של אותה עיר ששלחתי אחרי יומיים מקסימום, אבל זה כבר שבוע וזה רק במסירה הלכתי לדואר איפה ששלחתי והוא אמר לי שזה יצא או קיי התקשרתי למחלקת דוורים אמרה לי שהיא לא יודעת איפה זה התקשרתי לחברה וזה לא הגיע להם, הם אומרים שיש להם איזה איש שעובד איתם בדואר ומביא להם חבילות לדלת ידוע לי שמשהו קרה לה, או שהיא נשברה או ניזוקה או שהי…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, בזמנו התאמנתי בחדר כושר והזמנתי סינטה6 מvitacost (כשהם עוד היו זולים) במחיר מצחיק של 50-60 דולר כולל משלוח (כמובן 2.3 קילו). כנראה שמישהו עלה על זה וכרגע משלוח בינלאומי עומד על 28 דולר באתר. מי הצדיק שמכיר דרך זולה ואמינה להזמין שייק חלבון במחיר שווה לכיס?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני לא יודע אם הבקשה שלי מוגזמת , אבל יש כאן חבר שיהיה מוכן להשקיע בזמנו הפנוי לכין לי חתימה ? (יש לי תמונה לרקע ) ובקשה קטנה או שתיים , משהו ספציפי... http://www.vrmetro.com/halloween/ghost-face.jpg ושלא יעבור את הדרישות: החתימה חייבת לא לעבור 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר. אני NOOB בכול הקשור לחתימות אז כל עזרה תתקבל בברכה.. תודה רבה מראש ICQ למי שלא ירצא שהחברה יתנפלו עליו 260188265 סוף שבוע זוגי למי שיכין .. (not )
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לנסוע בסוף החופש לפסטיבל הג'אז באילת , ואני זקוק להמלצה שלכם לאכסניות נוער טובות באילת . ( אני מתחלק חצי חצי עם חבר , אז צריך שיהיה גם מחיר טוב ). חשוב שיהיה ארוחת בוקר. דרך אגב, מישהו יודע מה המחיר הממוצע ללילה באכסניית נוער ...או בבית ספר שדה באילת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
Pink Floyd, The Beatles, The Doors ועוד כל מיני אגדות רוק ... אני יודע שלפעמים בתקליטים המקוריים יש פוסטרים, אבל לא יצא לי לקנות תקליט עם פוסטר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות פוסטרים כאלו ? תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היה אתר שהכיל כל מיני משחקים נוסטלגים כאלה.. בקיצור יש לי חבר שרוצה את הגירסא של סטריט פייטר שעובד משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אמא שלי בשיחה עם איזה סוכנות ערוץ הקניות סטייל וניסו לדחוף לה "סופר מצלמה דיגטלית לווידאו ב1800 שקל". מסתבר שזה נגן MP4 שמצלם וידאו כמו בפלאפון שלי... פחחח במשך חצי שעה הנציגה זורקת שטויות ואני מחזיר לה ושם אותה במקומה ובסוף (הן עוד מדברות) איני גם אמכור להם בעצמי דברים.... פחחחח עריכה: המממ הממ הממ: http://www.karat.co.il/catalog.php?id=880#
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי מעורבות קהילתית בבית הספר. בהתחלה אמרו שזה סתם ויתנו לי תעודה בסוף שהתנדבתי ואוניברסיטאות מעדיפים אנשים שהתנדבו. היום איזה מורה אמר שאני לא אקבל תעודת בגרות עד שלא אסיים את השעות שלי (נשמע הזוי).. כמובן שאין לי שעות בכלל, ואני גם לא רוצה להתנדב, זה כפייה מה שהם עושים פה ובחלק מבתי הספר אין את זה בכלל, אז מה נסגר?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת המתחברת למחשב והיא מצלמת כל מה שקורה בבית או בעסק ורציתי לדעת איך/לאן אני מחבר את הכרטיס שאליו מתחברות המצלמות? (לאיזה חיבור במחשב) ואם למחשהו יש נסיון עם מצלמות כאלו.. וגם איך זה אלחוטי.. אני יוכל לראות מה קורה בעסק למשל אם זה במרחק של כ500 מטרים מהבית? לינק מצורף: http://shopster.co.il/mozar.asp?id=2280 עריכה: Anybody??
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני כרגע לא עובד,האם אני צריך לשלם לביטוח לאומי דמי ביטוח ודמי בריאות? אני חבר בקופת חולים כללית,עדיין אני חייב לשלם דמי בריאות לביטוח לאומי למרות שאני מבוטח דרך קופת חולים?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
"אחרי שהחליפה את האימפרזה בדור החדש (B3 בישראל), תציג סובארו את מכונית הראלי החדשה שלה לעונת ה-WRC 2008". (צוטט מהכתבה) http://cars.walla.co.il/?w=//1151278 לא רע אחרי הכל.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל המחירים המטורפים בארץ אני מניח שכן . אבל הייתי רוצה להיות בטוח, הרי זה נחשב כרכיב של מחשב וזה לא כמו רמקולים שאפשר להשתמש בהם "בדרך האחרת"... 10x.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-LG X120 לבין ה-Compaq mini 700e. כעיקרון אני אשתמש בנטבוק בשביל גלישה באינטרנט, אופיס, כל מיני תוכנות צ'אט כולל פתיחת טאבים למיניהם - הפעלת היישומים במקביל. ברור לי מאליו שה-LG X120 ייעשה את זה יותר טוב, הקטע הוא האם המחיר שלו שווה את התמורה? מקצת הביקורות ששמעתי עליו: הוא איכותי ביותר בכל פרמטר, יש לו כל מיני תוספות ייחודיות ועוד... הדבר היחיד שנפל בו מהאחרים זה איכות השמע המובנה (אם אני ארצה לשמוע משהו באיכות טובה אני כבר אשתמש באוזניות). קיצר, מה כדאי מבחינה תמורה,עלות ושימושים?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-