כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אז שמתי לב שיש כאן כמה חובבי ספרים מושבעים כמוני, אז למה שלא נתחיל ת'רד על ספרים שאנחנו אוהבים? בואו נחלק את זה ל3 חלקים: 1. ספרים שקראתם ואתם ממליצים בחום 2. ספר שאתם קוראים כרגע וחוות דעת עד כה 3. ספרים שמחכים לכם על המדף נא להמנע מספויילרים _____________________________________________________________________________________ 1.מתוך מאות הספרים שקראתי בחיים הכי התחברתי לסגנון הכתיבה של דן בראון,אז ברשימה הספרים שאני אוהב וממליץ נמצאים רוב הספרים של הסופר דן בראון ("צופן דה וינצ'י" , "מלאכים ושדים") אני נורא אוהב את סגנון הכתיבה של דן, העלילה תמיד זורמת בקצב מסחרר ובאותו הזמן גם לומדים המון דברים חדשים בלי לפגוע בקצב העלילה. 2.אז אני כרגע קורא ספר עיוני בשם "בלי לוגו" …
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הצ'יפ הזה. כמו שאתם רואים עולה 500 שקל.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה להתעסק בדאייה כתחביב. אני אוהב גבהים סוגי הריחופים הם מגוונים וכמובן שאני לא מכיר את כולם ולכן אני אצטרך עזרה אני מכיר את הדאון שזה מה שהכי משך אותי אני מכיר מצנח רחיפה שזה מה שיש לרוב בים ויש עוד כמה שאני לא מכיר בדיוק (לדוג' שמחובר לבתי השחי ולרגליים כמו מפרשים-קרומים ואתה נופל מגובה באיטיות (הסבר עלוב) אולי זה לא בדיוק המקום לשאול את השאלות האלה אבל רציתי לשאול מה לדעתכם יותר מהנה ? דאון או מצנח רחיפה או משהו אחר (שתרשמו) ואם אתם מכירים אתרים שינדבו מידע על הדאון ולא על המצנח רחיפה כי אחרי חיפושים מצאתי על הל המצנח אבל לא על הדאון
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
ראיתי בKSP מחיר מפוצץ לדיו למדפסת שלי (מס' 56) רק 66 ש"ח לשחור, HP מקורי. יש לי מס' מחסניות דיו בבית, לKSP אין מה לעשות איתם. האם יש מקום שמקבל את המחסניות תמורת זיכוי/החזר ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, היא מפורטת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373901.0 בכל מקרה, אני לא רוצה להתעסק יותר מדי בדברים שאני לא מבין. אני צריך המלצה על מעבדה טובה, זולה ושיודעים מה עושים שם. מעבדה שיתקנו ויבדקו את המחשב מהר, ושלא יהרסו אותו יותר. אודה לכם אם מישהו ימליץ לי על מעבדה באזור המרכז. עדיפות למעבדה בכפר סבא/רעננה ובסביבתן.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 17:20:26 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מעבדה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
חברה מישהו מכיר אולי אתר עם שמות של שירי האוס חדשים ,כל מה שהולך במועדונים היום?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש פלאפונים בלי מצלמה, MP3 וכל מני שטויות כאלו, משהו בסיסי לעשות ולקבל שיחות איתו בסלקום ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארק צוקרברג הציג בהתלהבות את תוכנת הבינה המלאכותית החדשה של מטא–פייסבוק שיודעת להפוך טקסט לתמונות אמנות מרהיבות. מעבר להישג הטכנולוגי, יש כאן גם סיפור גאווה ישראלי: המערכת פותחה בארץ על ידי צוות מקומי שהוביל אורָן גפני, בן 37 מרמת–גן. בריאיון מספר גפני איך הגיע לתחום בגלל יובל נח הררי, מה החידוש בתוכנה שלו וכמה אנחנו קרובים ליום שבו יהיו מכונות עם רגשות ותודעהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
-
-
הי הזמנתי חבילה מחו"ל בשווי של כ70$, היא הייתה צריכה להגיע לפני כשבועיים, אך לא קיבלתי אותה/ הודעה שצריך לשלם מכס. יותר נכון לומר שהחבילה הוזמנה בשבילי, המזמין רשום בפייפל על כתובת העסק שלו, והוא לא קיבל שום הודעה לגבי זה. החבילה הוזמנה מחנות אמינה כך שהבעיה לא כאן, לפי מספר המעקב של החבילה היא נשלחה כך שבעצם היא איפשהו בארץ ומחכה שאבוא לקחת אותה, ולשלם מכס. השאלה כאן היא- למי צריך לפנות ואיך יידעו שהחבילה שלי? אני מתאר לעצמי שלא נותנים הרבה מידע על פי כתובת בלבד.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שוק הסמארטפונים נמצא בקיפאון ממושך, והחברה רוצה לגוון יותר את הכנסותיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 331 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 330 צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://www.nothingtodo.co.uk/view/1567/movies/humorous-movies/snl:_what_is_love.html יא אללה נשפכתי על הריצפה מרוב צחוק!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האלן, שמעתי מהרבה אנשים שאפשר לקנות מוצרים במחיר מאוד זול בכל מיני מכרזים של נמלים (למשל נמל אשדוד). כל מיני מוצרים שהוקפאו במכס מסיבה כזו או אחרת.. האם אתם שמעתם על התופעה? מישהו קנה משם פעם? איפה אפשר לקבל מידע על מכרזים וסחורה זאת? 8)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3856271,00.html
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אם בא לך לתת המלצות לשירים החדשים שרצים במועדונים מסיבות וכו'... תודה!
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אחרי הגירושין מ-EA: פיפ"א חושפת משחק מפתיע ולא צפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מעניין כמה יתנו לי בראש...חח ;D :tomato: (זה היה הכי קרוב חח)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
www.zenit.co.il הם אמינים? בכל מקרה, יש משהו מוזר שזכרונות שנקראים Spectek וזכרונות Micron עולים בדיוק אותו דבר (מחירים מאוד זולים)...
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה עלה רעיון למוחי - להכין חולצה עם עיצוב מקורי. ההשראה - deviantART Clothing Contest - יש שם דברים ממש יפים. מה שאני רוצה לעשות זה להביא את העיצוב, על גבי דף, קובץ או לא יודע מה (ולמי) ולקבל חולצה כזו מוכנה. השאלה שלי היא איפה מבצעים דברים כאלה? בטוח שלא בחנויות בגדים רגילות. ראיתי כל מיני חנויות כאלה (כשקניתי ביוון חולצה מותאמת אישית למזכרת) אבל שם בוחרים עיצוב מהקיים, ואני בספק אם יתנו גם להכין משהו אישי לחלוטין. אשמח לדעת אם יש למישהו פרטים בנוגע לאפשרות לעשות דבר שכזה, ואיפה, וגם מחירים אם יש מושג
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-