עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שוק הסמארטפונים נמצא בקיפאון ממושך, והחברה רוצה לגוון יותר את הכנסותיהלכתבה

2. Started by Fighter,

http://www.nothingtodo.co.uk/view/1567/movies/humorous-movies/snl:_what_is_love.html יא אללה נשפכתי על הריצפה מרוב צחוק!

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  3. האלן, שמעתי מהרבה אנשים שאפשר לקנות מוצרים במחיר מאוד זול בכל מיני מכרזים של נמלים (למשל נמל אשדוד). כל מיני מוצרים שהוקפאו במכס מסיבה כזו או אחרת.. האם אתם שמעתם על התופעה? מישהו קנה משם פעם? איפה אפשר לקבל מידע על מכרזים וסחורה זאת? 8)

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by benor,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846598,00.html בחיים, לא הייתי חושב על דבר כזה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Lev-UFO-Child,

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3856271,00.html

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  7. אם בא לך לתת המלצות לשירים החדשים שרצים במועדונים מסיבות וכו'... תודה!

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by אלוויס,

http://www.flix.co.il/tapuz/showvideo.asp?m=1331584

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. אחרי הגירושין מ-EA: פיפ"א חושפת משחק מפתיע ולא צפוילכתבה

10. מעניין כמה יתנו לי בראש...חח ;D :tomato: (זה היה הכי קרוב חח)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Boomer,

www.zenit.co.il הם אמינים? בכל מקרה, יש משהו מוזר שזכרונות שנקראים Spectek וזכרונות Micron עולים בדיוק אותו דבר (מחירים מאוד זולים)...

12. Started by DXT,

שלום רב. לאחרונה עלה רעיון למוחי - להכין חולצה עם עיצוב מקורי. ההשראה - deviantART Clothing Contest - יש שם דברים ממש יפים. מה שאני רוצה לעשות זה להביא את העיצוב, על גבי דף, קובץ או לא יודע מה (ולמי) ולקבל חולצה כזו מוכנה. השאלה שלי היא איפה מבצעים דברים כאלה? בטוח שלא בחנויות בגדים רגילות. ראיתי כל מיני חנויות כאלה (כשקניתי ביוון חולצה מותאמת אישית למזכרת) אבל שם בוחרים עיצוב מהקיים, ואני בספק אם יתנו גם להכין משהו אישי לחלוטין. אשמח לדעת אם יש למישהו פרטים בנוגע לאפשרות לעשות דבר שכזה, ואיפה, וגם מחירים אם יש מושג

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by overload,

אני מחפש בנרות דגמים של הפאררי אנזו (ENZO), ברשת מצאתי רק שני חברות (בכלל) שמיצרות אותם בגדלים של 1\18 ומעלה- האחת היא Hot Wheels שמוכרת את הדגם ב30-40 דולר שזה אחלה מחיר (18\1) השניה היא טאמיה (או איך שלא אומרים), 1\12 עולה "רק" 623 דולר, (ת'אמת זה נראה שווה כל אגורה) http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=23205 יש לי שתי שאלות אולי אתם תוכלו לעזור לי: 1- איפה בארץ אפשר למצא את הדגם של HOT WHEELS (או כל אחד אחר אם יש) 2- מבחינת איכות, איך הדגמים של HOT WHEELS?, עד היום היו לי רק בוראגו ומאיסטו ואני לא יודע אם הם נחשבים לטובים יותר או פחות.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  14. http://www.informationweek.com/news/showArticle.jhtml?articleID=198000211

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. שלום עוד כ-10 ימים אני הולך לצו הראשון... קראתי כבר הרבה חומר על התחום שאני רוצה להיות בו [מחשבים] אבל אני רוצה לשמוע דעות וסיפורים אישיים שלכם הדבר שאני חושב עליו עכשיו בעיקרון הוא ללכת לעתודה וללמוד מחשבים, [מדעי המחשב או תכנות], מה דעתכם על זה? מישהו פה עתודאי או מכיר עתודאים ויש לו מה לשתף? בנוסף שמעתי גם על גאמא שהבנתי שהיא יחידת מחשבים מובחרת במודיעין, אבל אני עדיין לא יודע עליה הרבה... שוב, אשמח לשמוע דעות והמלצות גם ממר"ם זה משהו שאני חושב עליו... בקיצור אני רוצה לדעת יתרונות וחסרונות, ולאן לדעתכם כדאי לשאוף מבין השלושה? או אולי בכלל למשהו אחר לגמרי? אני לומד בבצפר 10 יחידות מחשבים ו-5 פיזיקה, ומאוד נהנה מהמחשבים ומקווה להמשיך עם זה בחיים בקשר לפרופיל, מה שיכול לה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם אני צריך מכשיר להקלטת שטח כדי להקליט מרצים בהרצאות בלימודים ולשמוע את זה בבית במחשב עם אוזניות חזק ובאיכות טובה כדי להקשיב בכתה בלי לכתוב כי אני לא יכול לעשות 2 דברים ביחד להגיע הביתה אחרי הרצאה ולכתוב תוך כדי שמיעה יש איזה בחור אצלנו שעושה את זה עם MP3 אבל הוא אומר שההקלטה שם גרועה אז הלכתי לאופיס דיפו היום לראות מכשירים ראיתי אחד של OLYMPUS שיכול להקליט עד 35 שעות רצוף ומתחבר למחשב בUSB נראה טוב ואמין אבל עולה 360 שקל מישהו מכיר מכשיר דומה שמקליט באיכות טובה אבל עולה פחות??? אשמח להצעות תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by zniibidl,

לוח ECS מעבד INTEL 2000MHZ!!! זיכרון DDR 256MB!!! דיסק קשיח MAXTOR 40GB 7200RPM אלה הפרטים שיש לי על המפרט....כמה זה שווה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. אז ככה פעם מישהוא פירסם את הפורום שלו שעוסק בתוכנות כמו 3dsmax ו maya ו lightwave ועוד... ואני לא זוחר את הכתובת משהוא כמו gold man land אבל אני לא מצליח להיכנס, מי שפירסם פה את האתר הוא משתמש קבוע פה רק אני לא זוחר את שמו וגם בחיפוש לא מצאתי כלום, בבקשה ת לי את הלינק לאתר שלך שוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. כמו למשל Iaudio archos sundisk apple וכו...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים, אני שוקל ברצינות את האפשרות של ללכת ללמוד בתוכנית העתודה של צה"ל. וכבר בחרתי מקצועות, אך אשמח לגבי קצת ביהורים בנושא התוכן שנלמד בכל אחד מהם שכן בימים האחרונים שמעתי מספר דברים שבלבלו אותי. אנא מכם, לא לפתח את הדיון לכוון של האם עתודה זה דבר טוב או לא, אלא שמרו עליו בנושא המיועד. המקצועות שאותם בחרתי בשתי העדיפויות הראשונות הם הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, והנדסת אוירונאוטיקה וחלל. אשמח במידה ומישהו (עדיף מישהו עם ניסיון אישי) יוכל להסביר לי בפירוט רב ככל הניתן מה אני לומד בכל אחד מהמקצועות, ומה אני יכול לעשות עם הידע הזה בהמשך הדרך בשוק העבודה. כמו כן, אשמח לעוד הבהרה קטנה בנוגע להבדלים בין תואר מהנדס לבין הנדסאי. תודה רבה לעוזרים, Anatoli.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  21. שלום לכולם אבא שלי החליט לקנות לעצמו מחשב חדש, בהשקעה מינימלית. המחשב מיועד לעבודה משרדית, ועבודה עם תוכנת AutoCAD (תוכנת שרטוט שדורשת ממחשב קצת יותר מאשר דפדפן אינטרנט) עברתי על הצעות שונות של מפרטים, גם באתר וגם בחנויות. המחשב המינימלי לעבודה משרדית כאן באתר עולה בסביבות ה - 1500 שח, ללא מסך. לעומת זאת ראיתי בחנויות מפרטים שעולים גם 1000 שקלים. אם מפרט ב - 1000 שח יספיק ויעבוד בצורה חלקה, אני אלך על משהו כזה. העניין הוא שלא ראיתי באתר אף מפרט במחיר כזה ואם הוא לא יספיק, והמינימום ההכרחי הוא באמת 1500+, אני אשקול להוסיף עוד 800 שקל לכרטיס מסך ולקנות מחשב שגם יריץ משחקים בצורה נחמדה (נניח עד 2500 שח) השאלות: 1. האם מחשב ב - 1,000 ש"ח יספיק מבחינת מהירות ואיכות המחשב? אם כ…

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by the red dragon,

אני מנסה להיכנס לYOUTUBE אבל זה לא נכנס זה טוען את האתר ולא נכנס, ניסיתי בשני הדפדפנים FIREFOX וEXPLORER בשניהם אותה בעיה מישהו אולי יודע מה הבעיה?

23. Started by balagan777,

הגעתי לחנות הזו במקרה בחיפוש אחרי מתאם USB-RS232, ולהם באתר יש גשר שמתחבר ליציאת COM על הלוח אם ובכך אין צורך במתאם. בכל אופן, חוץ מהעמוד הספציפי הזה לא הצלחתי לעבור לשום עמוד אחר באתר (ניסיתי הרבה, לא את כולם), ניסיתי גם לחפש את הטלפון שלהם בדפי זהב וכל מיני וללא הצלחה. מישהו יודע מה איתם ? איך אפשר להגיע אליהם ? (טלפונית)

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים