עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי מחר מבחן בפיזיקה ואני לא מבין דברים מסוימים כמו:חוק הוק(עם אפשר גם משמעות פיזיקלית)מה זה יחס הישר עם איזה מכשיר מודדים כוח ומה עיקרון הפעולה שלו. תודה לכל העונים מור רוזס ;D

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by sir f,

פשוט אדיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. התקנתי את התוכנה...וכל הthemes מכוערים כאילו גם האלה שהם נראים בסדר תמיד יש להם איזה פאק (הציר של הגלגלת גדול מדיי,הצבעים במחשב שלי מגעילים,העיצוב בחלק מהמקומות לא יפה),יש למישהו איזה theme טוב באמת שאין בו פאקים? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by IP,

של איזה שיר המנגינת רקע הזאת: http://www.televideos.com/america.htm תודה.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by Component,

אהלן, מישהו יכול להמליץ על אתר טוב? לספר על אתרים לא טובים? תודה, עדי.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  6. אז עוד שנה מסתיימת לנו עכשיו ורציתי לדעת מהו הדבר האלקטרוני שבאמת עשה וכבש את שנת 2003? תנו (אם יש לכם..) את שלושת המקומות הראשונים שלכם (ואם אפשר אז תסבירו למה דוקא בחרתם את המקום הראשון)

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  7. מה שאני מתכוון זה שאם המחשב הוא מכונת משחקים משומנת אז גם עבודה משרדית וכל שאר השימושים יכולים להתבצע במחשב..לא ככה? חוץ מזה, איזה עוד שימושים יש חוץ ממשחקים, גלישה באינטרנט, עבודה משרדית ותכנות?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by oneq,

שלום, למי שמבין פה במקררים, מה עדיף לקנות, מקרר של LG או של Samsung?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. תודה לעונים!.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by nore0,

תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  11. כותרת..שאני אוכל להכניס בו טקסט באנגלית,והוא יתרגם לי אותו לעברית. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by super-MC,

אהלן אני רוצה לילמוד מדעי המחשב התלבתתי מאוד בין מדעי המחשב לאלקטרוניקה אחרי שהתעשקתי קצט במיקרו בקרים לא ברמה של טכנות אלב מובן של העינין הבנתי שזה לא בשבילי אני איש של מחשבים יותר מדעי המחשב נישמה לי ממש אחלה השאלה שלי מזה באמת המיקצועה הזה אך הלימודים מבחינת הרמה של החומר מה התקיד שלי בשוק אחרי שיש לי את התואר (מבק שמישהוא עם תאור של מדעי המחשב יענה לי תודה דין ) :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by waizman,

אתמול הצורב שלי (שוב) הפסיק לקרוא דיסקים. ספונטנית. כבר קרה לי שהוא התפגר (עקב ניסיון לעידכון FirmWare) ולקח חודשיים וחצי (!) עד שהחליפו לי אותו (פנדה). הפעם כבר נמאס לי ואני לא מוכן שיתקנו/יחליפו לי אותו, זו חתיכת זבל ונמאס לי לשלם כל חודשיים על משלוחים לפנדה ומפנדה. נראה לכם שפנדה יסכימו להחליף לי את הזבל הזה לליטאון או משהו כזה? אגב, הם כבר לא מוכרים את הצורב שלי (AOpen 32x12x48) באתר שלהם... תודה נ.ב התלבטתי אם לשים את זה פה (כללי) או באמצעי איכסון, אם זה לא במקום, תעבירו את זה בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by nineball,

מישהו שמע פעם על יחידת הדואר 4 אחוז? מסתבר שהחבילה שלי מחו"ל בדרכה לשם. לפי המעקב של USPS החבילה נכנסה למכס ויצאה משם, שזה אחלה, רק איפה זה לעזאזל 4%..... מישהו ראה פעם משהו דומה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

סליחה... לא הייתי הכי מודע למה שאני עושה חחחח

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by AmL1,

שלום לכולם, אני מחפש איזשהי דרך לדעת מי הפנה משתמש לדף שלי. כלומר, כשמישהו עושה לייק לאיזשהו דף שלי אני רוצה לדעת מי הפנה אותו,יש איזשהי אפשרות לזה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. הפרק השביעי של סדרת מלחמת הכוכבים מתחיל לשבור שיאים קולנועיים, למרות שיוקרן באולמות הקולנוע לראשונה רק ב-14 בדצמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/חסר-תקדים-star-wars-החדש-הכניס-50-מיליון-דולר-למ/

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  18. תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by The UnKnown,

thats it... just tell me anything you know, i would like to hear... Thnx !

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by dids22,

אתם מכירים חנויות מחשבים עם הרבה מוצרים בירושלים??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ccc,

אומרים לי תביא את המכשיר שלך, תקח חדש ממבחר של איזה 5 סלולרים ועוד תקבל 10 שקל החזר כל חודש... אני מניאק אם הם לא לוקחים איזה סכום סמלי של איזה 900000 שקל... מה התנאים? יש לי סלקום כבר איזה שנה ומשהו.. ואני מדבר ב150 שקל ~~~ בחודש

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by Azmodan,

אני מנסה להגיע לאתר של זירוקס ישראל וכל מה שאני מעלה זה כתבות ארכיון מאתרים אחרים. מישהו יודע מה כתובת האתר?

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by omri_ro,

טוב נתחיל מזה שלא ידעתי כ"כ לאיזה פורום לשייך את השאלה אז החלטתי לשים בכללי גם בגלל שאחוזי החשיפה יהיו גבוהים יותר. ולעניינינו: אני מחפש מתאם משקע של מצת ברכב לתקע סטנדרטי(220V) שקיים בכל בית בישראל אם קיים כזה בכלל ואם כן היכן ניתן להשיג? תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, נתקעתי קצת במתמטיקה, למחר אני צריך להגיש הרבה חומר על: גיאומטריה אנליטית, טריגונומטריה, ו משוואות! אנא, אם מישהו מכם מכיר איזה אתר(ים) על איך לפתור את הדברים האלה, אגב אני בכתה י' - אנא השאירו הודעה, יש לי גם מבחן מיון מחר, ואני לא רוצה להיות בהקבצה עם ערסים... T_T תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  25. שלום לכולם, אני גר בבניין קומות ישן בתל אביב. בשתי חשבוניות המים האחרונות, שמתי לב ש"הפרשי הצריכה" - מדידת צריכת המים בברז הראשי של הבניין פחות סך הצריכה של כל הלקוחות - מאוד גבוהים. מדובר ביותר מ 100 קוב מים (אין גינה בבניין ויש שטיפה של הרצפה פעם בשבועיים, אין שום סיכוי שבעולם שזה מגיע למצב הזה). ולא רק שזה מתחלק בין כולם, אלא גם שזה עולה לי יותר מהכמות שאני משתמש בה, בגלל שכל הצריכה עוברת את הסף של התעריף הרגיל ואז משלמים תעריף גבוה יותר. ועד הבית הזמין אינסטלטור שבדק ואמר שהוא לא מצא נזילה בשום מקום. אז או שהמד בברז מקולקל או ששכנים מסוימים התחברו פיראטית \ לא רשומים מאיזשהי סיבה. לא ברור למה. ועד הבית מסרב להמשיך ולחקור את זה. מה כדא…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.