עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pagaz,

משהו אולי יודע אם צריך נהגי קו למילואים בתנאי קבע \ קבע ? אשמח לכול עזרה .

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  2. שלום חברי הפורום, שמי zivbu99 או בשם הקודם שלי zivbu9 (אם מישהו בכלל זוכר אותי). פתחתי משתמש כפול זה למטרת תלונה בלבד, ואשמח אם כאשר יתקנו את מה שקרה תמחקו את המשתמש הזה. הסיפור הוא כזה: לפני מספר שבועות ניסיתי להתחבר למשתמש שלי zivbu9 אחרי כמה זמן שלא הייתי מחובר בו מפאת חוסר זמן. כאשר ניסיתי להתחבר, נדהמתי לגלות שמשתמשי נחסם לצמיתות, בלי שום אזהרה ובלי עברה שלמיטב ידיעתי עברתי אליה, במיוחד לא אחת שדורשת נעילה לצמיתות. אני ניסיתי לשלוח את הסיפור הזה בצור קשר של האתר כבר שלוש פעמים בשלושה שבועות האחרונים, ועד עכשיו לא חזרו עלי. אני רוצה בבקשה מהמנהלים שתשחררו לי את המשתמש, או לפחות להסביר לי מדוע זה קרה (לאחר מכן אתם רשאים לסגור את המשתמש שאני כותב איתו תגובה זאת כרגע). מ…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  3. השאלה בכותרת ודי פשוטה, יש דרך להגיע עם אופניים מתל אביב לירושלים? כי כביש 1 לא בדיוק בנוי להולכי רגל/אופניים ולכן אני תוהה על כך.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by Peach,

לא משנה כבר.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. Started by david32,

כרגע קרה לי מקרה נורא מרגיז: אחרי משמרת מעייפת הלכתי לשבת על בירה בגרג. אני מכיר שמה את כול העובדים אז אני יושב איתם טיפה. אחד העובדים (ערבי איך לא?) ביקש לראות את הזיפו שלי, אמרתי יאללה נו אתה תגנוב לי אותה , אמר לי שלא. וואלה טעות הבאתי לו. לא החזיר , אחרי חפירות מצידי הוא אמר שהוא העביר את זה לערבי אחר שיש ליד (לא מאמין לזה). עשיתי עליהם חיפוש קצרצר ולא מצאתי. עכשיו חזרתי הביתה. השאלה היא אם מבחינה משפטית המעסיק אחראי על העובדים שלו ואם התקרית שווה לתקרית של סתם בן אדם ברחוב שגנב לי או שזה משנה שזה עובד בעסק שגנב לי בעסק? אני מתכנן להתקשר בבוקר לעסק , לדבר עם המנהלת או הבעלים על זה. השאלה היא אם יש לי איך לאיים או שלא? כי תכלס המשטרה האימפוטנטית בארץ לא תעשה כלום בקשר …

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  6. שמעו אני בן 15. מטר 60, נראה קצת קטן לגילי. זה אמור להיות בעיה? :s05:

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by iluxa1,

אהבתי את POLARKRIES 18 ואת החדש של CASCADA

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by timac,

בפרומו של הרווק בערוץ 10 איך קוראים לשיר שמתנגן ברקע?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום, עכשיו הזמנתי שתי בטריות למצלמה מEBAY, לאחר שפתחתי היום חשבונות בEBAY ובPAYPAL. הזמנתי, קיבלתי קבלה מPAYPAL, עכשיו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם המוצר נשלח אליי ומה המצב של המשלוח? 2. כתוב לי שהGROSS הוא מינוס 17$, זה אומר כמובן ששילמתי 17דולר למוכר, אבל אני לא צריך להעביר שום דבר לPAYPAL, נכון? 3. החנות שממנה קניתי שלחה לי מייל עם ההודעה הזאת בסוף: Please send me your shipping address and payment. The following payment methods are accepted: PayPal. מה שלא הבנתי זה שהרי הכנסתי בהזמנה את פרטי התשלום ואת פרטי כתובת המשלוח(תא דואר), אז למה אני צריך לשלוח אליהם עוד פעם? אריאל

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by the red dragon,

שלחו לי צו שני אני צריך להגיע לבדיקות רפואיות מחר.. איך אני מבטל וקבוע תאריך אחר לא יכול להגיע מחר.. דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by WiSe-Man,

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. איך לומר בגרמנית: אני מתגעגע אלייך, מלאך יקר שלי \ I miss you, my precious angel תודה רבה למי שעוזר.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by ArielBiMBa,

http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm מחיר הכרטיס:829 ש"ח משלוח:620 ש"ח סה"כ:1449 ש"ח :lol: אם יש פה מישהו שקשור אליהם שיגיד להם לתקן

14. Started by Holography,

אחרי כמה פעמים ששלחו וברוב רשלנותי לא שלחתי, הגיעה מנילה חדשה. אני רוצה לשרת במגב או ביחידת בתי הסוהר (בלי כל מיני ליצניות בבקשה) פרופיל 97 וקב"א גבוהה יצא לי אני מאמין, מה אני צריך לסמן?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  15. קיצר דוד שלי נוסע לארה"ב ושאל אותי מה אני רוצה.. אז אני רוצה משהו קטן יחסית בממדים (בגודל של פלאפון אולי קצת יותר) ושלא יעלה יותר מ1000 ש"ח.. עדיף שיהיה משהו שאין בארץ ולא פלאפון או MP3\4, סתם משהו מגניב שאין בארץ

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by Delapro,

בקרוב אני נולך לעשות תאוריה בחיפה. רציתי לשאול באיזו שעה צריך לבוא ולתפוס טור כדי שאני אוכלס לעשות אותה. שאל הנוספת היא מה קושי הבחינה ? האם לקרוא את הספר וללמוד את כל התמרורים מספיק ? חבר שלי שעשה תאוריה אמר שיש שם כמה שאלות קשות שלא נמצאות בספר תאוריה. אשמח לשמוע תגובות.

17. שלום אנשים, עברתי דירה לפני כחודש וקצת, ועד עכשיו איכשהו אין לי כ"כ רהיטים, אחרי המון סיבובים בכל מיני חנויות ריהוט לא מצאתי שום דבר שמתאים לי, החדר די קטן, ואני חושב שאין מנוס מלבנות רהיטים בהתאמה אישית. אני יודע שהרבה מכאן נעזרו בנגרים לצורך דברים דומים, ואני מחפש המלצות לנגריה אמינה, שבונה דברים איכותיים מאזור הצפון (אני גר בקריות, אבל חיפה-עכו-נהריה גם יתקבל) עדיף מישהו עם נסיון, אולי קטלוג, אני אשמח אם יש רפרנס אונליין (אתר אינטרנט) וכו' אז, יש לכם המלצות בשבילי? תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by iem,

אם נתון כי X משתנה מקרי שפונק' ההסתברות שלו היא : P{X=i} = c*(i^2) i=1,2,3,...,20 ואומרים לי שבהגרלה מסויימת משתתפים X אנשים שונים. ובדיוק אחד ממשתתפי ההגרלה ללא תלות במפסר המשתתפים בה, זוכה בפרס של 2000 ש"ח, ולכל המשתתפים בהגרלה סיכויים שווים לזכייה בפרס. אז איך אני מוצא את c, ומהי ההסתברות שמשתתף אקראי בהגרלה יזכה בפרס ? ושאלה נוספת... אם אדם משתתף ב-10 הגרלות בלתי תלויות מסוג זה מהי שונות מס' הפעמים שיזכה בהגרלות אלו ? תודה על תשומת הלב והעזרה

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by ^HocK^,

איי.בי.אם מייצרת מחשב שיכול לאתר בעצמו את התקלות במחשב ולתת עליהם מידע... נשמע טוב? לי זה נשמע נחמד ביותר..(יחסוך לי קצת כאב ראש) לכתבה

20. Started by gshhar,

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by yirmi_opp,

123

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. Started by ThePorscher,

שלחו לי עכשיו "קווסטון" שנבנה בפלאש. יכול להיות שייקח קצת זמן, אבל אתם תראו שאין הרבה אפשרויות לשחק איתן שם, אז לא להתייאש. הפיתרון תמיד מתחת לאף. שתפו אותנו בכמה זמן לקח לכם לפתור את זה, אם הצלחתם. http://www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by R0ck,

http://www.corwin.ca/gridlock/gridlock.html

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by urich,

יש שלג לא להאמין זה מדהים השלג פה בירושליים ואני ממליץ לכל התל אביבים לסוע לכאן חוץ מזה חשוב ביותר לה היו לי לימודים איזה חגיגה ולפי מה שאני רואה יהיה לי חופש גם מחר. חוץ מזה אפשר לנתק את כל המאורררים לפתןח חלון ןהנות מהשקט (אל עדיין עדיף לזרוק שלג על אחי הקטן

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  25. שלום , אני מחפש אתר של בדיחות אבל חוץ מ-www.jokes.co.il _תודה_

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.