כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
שלום , ההייתי רוצה שתתנו לי המלצות לסרטי מלחמה ( כמו "מעבר לקווי האויב , פרל הארבור וכו') וגם למדע בדיוני ( מלחמת העולמות ) תודה לעוזרים!! :jump:
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הטראק לקוח מהתוכנית רמזור עונה 3 פרק 4 השמח מאוד אם תעזרו לי ותגידו לי מה השם של השיר תודה רבה לעוזרים! עזרה בזיהוי טראק
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות כרגע עם google. אני מגיע לדף הבית שלהם אבל החיפשושים נתקעים ולא מחזירים תןצאה. יש בעיה ב google או רק אצלי :-[
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הטלפון הישן והטוב של panasonic הלך לעולמו אחרי 5 שנים של שירות מצוין אני מחפש לקנות בסכום של 300-400 שקל גג טלפון אלחוטי חובה:שיחה מזוהה וכמובן אלחוטי וכמה שיותר קליטה (בית של שתי קומות) שיהיה מקשים נוחים ללחיצה ומוארים ושיהיה מסך מואר ולא פיצי (הורים...) רצוי רק panasonic ראיתי כמה טלפונים נחמדים אם מישהו מכיר מניסיון בבקשה להגיב http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1496902 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1505694
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
נכון שחבילות האינטרנט בארץ ממש על הפנים?! למה שלא נתארגן ונפציץ את שר התקשורת באימיילים (ולמי שיש כוח אז שאפילו יתקשר) וננדנד לו בלי הפסקה לקבלת Upload גבוה?! זה דווקא יכול לעבוד, או לפחות נגיד שניסינו. הנה הפרטים שלו: http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mk...vidual_id_t=791 צריך לשלוח לו מלא הודעות בנושא ההעלאה. הקטע הוא שאם יהיו לו בתיבה רק 3 או 4 הודעות, מן הסתם הן יימחקו וזה לא ישפיע. לעומת זאת, אם נגיע למצב שהוא צריך לחפש את ההודעות הרגילות שלו בין ההודעות שלנו זה יהיה מעולה! כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד הוא יצטרך לפתור את הבעיה שלנו אז מי בפנים ומתחיל להספים??
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html "הלו מותק ראית את הזיון שלי ?" ROFL
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כרגע אני גר בדירה שכורה ואין לי תנור, והטוסטר אובן שיש לי שווה לתחת . אני יודע שזה לא המקום המושלם אבל בכל מקרה אם למישהו יש מושג או דגם מומלץ אשמח להמלצה .
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני ניגש בקיץ 2004 לפסיכומטרי יש לי ספרי הכנה של "קידום" מקיץ 1999 השאלה שלי היא האם לפי דעתכם , החמש השנים שנים האלה פירושם שהספרים ישנים מנסיונכם אבקש לדעת , מה הורידו , מה הוסיפו בחמש שנים האחרונות וגם בכלל האם אתם חושבים שהבחירה שלי ללמוד לבד היא נכונה והאם יש איזה טיפים?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איי.בי.אם מייצרת מחשב שיכול לאתר בעצמו את התקלות במחשב ולתת עליהם מידע... נשמע טוב? לי זה נשמע נחמד ביותר..(יחסוך לי קצת כאב ראש) לכתבה
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הבנתי שבכדי שחבילה שאני שולח תהיה מבוטחת כנגד אובדן (במקרה של אובדן אוכל לתבוע פיצויים, עד 700 ומשהו ש"ח) אני חייב לשלוח אותה בדואר רשום. האם אני חייב גם "אישור מסירה"?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך מחר לסוע מחיפה, מרכזית חוף הכרמל לת"א ההגנה ורציתי לדעת האם הרכבות בתחום הזה עדיין פעילות מניסיונכם. באתר רכבת ישראל כתוב שהן לא פועלות מת"א לבאר שבע. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בזמן האחרון התמונה הזאת מופצת במייל, וכבר קיבלתי אותה כמה פעמים מכמה אנשים. מישהו לעזזל מוכן להגיד לי מה מצחיק פה??? נראה לי שמי שהפיץ את התמונה הזאת לא כל כך יודע חוקי תנועה ולכן הוא חושב שזה מצחיק... אז למי שלא יודע: תמרור שממוקם מתחת לרמזור נכנס לתוקף כאשר הרמזור מקולקל או לא פעיל(זהוב מהבהב) - אפשר לראות מתחת להמון רמזורים את התמרור עצור או תן זכות קדימה. ומה שאומרת התמונה "המצחיקה" הזאת זה שפשוט שהרמזור הזה מקולקל או לא פעיל - אסורה הפניה שמאלה. האם זה כל כך מצחיק ?....
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אהלן, האם יש מצב שתפוג אחריות על נייד שישלח לתיקון שבו מותקנת גרסת מע' הפעלה שלו באה במקור עם הנייד?
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מכל אחת משתי נקודוצ הנמצאות מחוץ לאותו מעגל במרחיקים שונים מהמרכז יוצאים שני משיקים למעגל. מבין שני המיתרים המחברים את שתי נקודות ההשקה [של אותה הנקודה כמובן] איזה מיתר גדול יותר זה של הנקודה הקרובה יותר למרכז המעגל או זה של הנקודה הרחוקה יותר מהמרכז? הוכח. חשבתי על זה כמה שעות היום בשיעור תנ"ך ולא הצלחתי. אשמח לעצות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
Y=X(3-x) הסוגריים מייצגות את מה שיש מתחת לשורש.. פשוט אני לא מוצא איפה במקלדת יש שורש... NooB me.. Thnx everybody !
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
תעיפו מבט , יש כאן בידור זול לכמה דקות ;D http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matash/product.asp?pf_id=EJ1526vaz
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן אנשים - אני עתודאי כשנה וחצי לומד בהנדסת בניה לאחרונה פרשמתי משם כי זה לא ממש מעניין אותי - לפני העתודה עשיתי טירונות 02 ועכשיו שלחו לי צו גיוס ל 9 במאי לאגף טכנולוגי לוגיסטי ואין לי מושג מה זה .. לעומתי עמיתיי במכללה משובצים לחיל האוויר למרות שהם ציפו להיות בחיל הבינוי ולצבור שם ניסיון .. בכל מקרה יש קצת מידע לגבי מה מו מה זה טכנולוגי לוגיסטי ? האם בכלל שווה לי לשבת בכלא ולהתעקש לעבור לחיל האוויר עם החברים שלי ? בבקשה קצת עזרה אני יודע שאתם לא ממש מכירים אותי כי אני לא כזה פעיל בפורום למרות שאני גולש כאן כל יום ולמרות זאת תנו לי קצת מידע תודה מראש קובי :s05:
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני צריך לנסוע לכפ"ס , אני צריך לדעת איזה קו מגיע עד לקניון ומאיפה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אפשר המלצות לסרטים טובים (גם חדשים וגם ישנים..אבל לא ממש ישנים.) אני אוהב סרטים כמו מטריקס וסרטי סוף העולם במיוחד..כאלו כמו "היום שאחרי מחר" "ארמגדון" וכו.. דיי דחוף ..כל המלצה שאתם חושבים תרשמו ..אל תתביישו P: תודה!
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלחתי להם תרגומים בעברית והכל יפה ושמח אבל זה הפוך מקווה שבקרוב יהיו תרגומים בעברית של החתימה :turn: (שלחתי להם הודעה שזה הפוך ושכאילו הלו??? )
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה רשום כאן ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good איך רושמים באנגלית איזה קבצוה יותר טוב ? בבקשה..
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-