כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני חיב עזרה אנשים.. מישהו שמבין אנגלית טוב אני חייב שתתרגמו לי את זה בדחיפות רצינית First the Fat Boys break up, now every day I wake up Somebody got a problem with Hov' Whassup y'all niggaz all fed up cause I got a little cheddar and my records movin out the sto'? Young fucks spittin at me, young rappers gettin at me My nigga Big predicted the shit exactly "Mo' Money, Mo' Problems" - gotta move carefully Cause faggots hate when you gettin money like athletes Yung'uns ice-grillin me, ohh - you not feelin me? Fine; it cost you nothin - pay me no mind Look, I'm on my grind cousin, ain't got time for frontin Sensitive thugs, y'all all need hugs Damn though mans I'm just try…
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שאתם אוהבים אולי גם אנחנו.... בקיצור אני יתחיל... www.hwzone.co.il
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
זה בהנחה ויש למישהו אתר (כמו בBLOGSPOT למשל) והוא רוצה לארח תמונות וסרטונים בחוץ.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בקרוב אעבור דירה והחלטתי שזה אחד מדברי המותרות שאשקיע בהם במקום טלביזיה. למה? כי אני לא רואה כמעט כלום, והכל מלא זבל. מקסימום רואה קצת את השטויות של מאקו במחשב הנייד כשמשעמם לי. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (כולל הובלה). חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי כרגע רק חנויות בת"א, הבעיה היא שאני ממטולה הרחוקה ולא אהיה במרכז בזמן הקרוב. מישהו מכיר חנויות קרובות יותר? אם אין אז פשוט אחכה לזמן שאגיע למרכז. אשמח כמובן להמלצה על מותגים מסוימים של ה"א שכדאי להתמקד בהם, האמת שאלה מהעץ נראים לי פחות טובים ומרשימים מאשר אלה מפורמייקה. כמובן שאם אני טועה אז תקנו אותי תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי אוזניה של מיקרוסופט שחיבור ההטענה שלו נכנס פנימה,הבעיה שאף פעם לא נתקלתי בכזה בורג,הוא קטן מאוד ויש לו צורה כזאת בערך: מישהו אולי מכיר עם איזה מברג אפשר לפתוח כזה בורג? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מצאתי בבית מוט כיפוף http://bashgal.co.il/images/catalog/9b39e656.jpg יש למישהו מושג איזה תרגילים עושים איתו ומה הוא מאמן ?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
כמה זמן כדאי לשים אותו לייבוש? יש סיכונים מיוחדים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שמתרגם מישפטים מאנגלית לעיברית?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לאורך ההסטוריה העולם זכה לראות הרבה קבוצות כדורגל מופלאות.השאלה היא מי הן לדעתכם 5 הקבוצות הטובות מכולן. שימו לב:עליכם לבחור 5 קבוצות בדיוק,שלדעתכם היו הטובות בכל הזמנים.הצביעו ללא פחות ולא יותר מ 5 קבוצות. אני בוחר ב: מילאן 89'-90' אייאקס 95' יובנטוס 96' אייאקס 71'-73' ליברפול 77'-78' אז,מי הן ה 5 הגדולות שלכם?
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הבנתי שבכדי שחבילה שאני שולח תהיה מבוטחת כנגד אובדן (במקרה של אובדן אוכל לתבוע פיצויים, עד 700 ומשהו ש"ח) אני חייב לשלוח אותה בדואר רשום. האם אני חייב גם "אישור מסירה"?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש חושש לתעשיית שיתוף הקבצים ולהתקדמות קצבי מהירות האינטרנט בעולם למי שלא יודע מהירות האינטרנט בעיקר התפתחה בשל תעשיית שיתוף הקבצים הלא חוקית כגון : פורנו מוזיקה סרטים וכו' לאחרונה אנחנו עדים לסגירה מאסיבית של המפיצים החשובים ביותר ובכל סצנת שיתוף רצינית: emule - שהיא לדעתי הסצינה הותיקה ביותר בתחום והגדולה ביותר נסגרו כמעט כל השרתים הראשיים כגון RAZORBACK DONKEY ועוד torrent- נסגר האתר העצום OINK למי שלא מכיר פשוט היה שם הכל! ואני אומר זאת מניסיון אלבומים נדירים שבחיים לא ראיתם ומלא דברים הוא היה יותר גדול אפילו מTL והוא נסגר ובקיצור מה הולך להיות??? נקווה לטוב
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מתלבט בין TERRACAN 2006 הכי מפואר לבין TRAILBLAZER 5Passenger אם יש הצעות עוד יותר טובות עד 300 אלף שקל תגידו...לא LAND CRUIZER בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני שם לב שיש המון אנשים שבאים עם כ5-6 k כדי לרכוש מחשב. שאלתי היא: האם כדאי לקנות מחשב עכשיו ברוב הכסף ולשמור כ 1-1.5k לשדרוג עתידי, או לקנות מחשב בכ 3k ואז עוד שנה/שנתיים לקנות מחשב חדש בעוד 3k?
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
חודש הבא (בעשירי) אנחנו יוצאים לגדנע ונאמר לי על ידיי מקורות בלתי רישמיים שכנראה יהיה איתנו בית ספר נוסף מאזור חיפה, אז אם גם אתם יוצאים לגדנע חודש הבא אז... שיהיה לכם כיף ואוליי גם נראה אותכם, נעשה מפגש פורום מצומצם (או שלא) או משחק אנריל טורנמנט 2003 על אמת (או שלא)...
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות חוץ מללכת עכשיו לחברה אין לי זמן וראש לטירטורים בשביל לאפס את הסיסמה. יש איזה קוד ? או משהו כזה , ידוע לי שיש קודים שמאפסים סיסמה/מראים את הסיסמה בפלאפונים..האם יש אחד כזה גם לדגם שלי ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האלן אנשים זה תראד על מכוניות,משאיות וג'יפים על שלט לאנשים שלא אוהבים דווקא drift אלא אוהבים גם סתם מכוניות שיהיו יפות ומגניבות עם רמפות וכל מיני שטויות.... אנשים כנסו בהמוניכם :auto:
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מישהו יודע למה תמונות שמאוכסנות ב imageshack לא עולות? או שזה בעיה רק אצלי? כי אני לא רואה את ה AVATAR שלי :-\ :'( או החתימה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תנו וכולם ירוויחו! תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אתר ONE.CO.IL לא עולה לי כבר שבוע זה קורה גם לכם או רק לי ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
http://www.igames.co.il/ מופיע הטקסט הזה: MHA WAS HERE !!!!! FUCK ISRAEL /// FREE PALESTINE /// BUSH LIKE A DOG :-X
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לקחתי במבצע 5 ק"ג ירכיים מסופר שכונתי (בקניה מעל 150 ש"ח) ב-50 ש"ח, הבשר נראה טרי (שומן לבן ובשר לא קפיצי). איך זה ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-