כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בבקשה תנו אתרים טובים שאפשר לפרסם למכירה
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איזה לאום בעצם מיישב את האחוז הגדול ביותר של הפורום? אני מנחש שנשמע פה הכי הרבה על רוסים וצברים/אשכנזים? סתם הערכה שלי. אני מקווה שהדיון לא יגרר לגזענות ומריבות, ושהנושא לא "רגיש" במיוחד לאף אחד מחברי הפורום. : אני למשל - אוקראיני מלא
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ספרו איפה הייתם איך היה ? יחס/אוכל/חדרים/מחיר ?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מישהו מכיר דרך לפתיחת חשבון REAL MONEY בתוכנת פוקר מוכרת (VC, FULLTILT וכו') באמצעות כרטיס אשראי מקומי או חשבון PAYPAL?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אמ.. עוד משהו שאני צריך תירגום בישבילו את גורמת לי להרגיש מאושר את גורמת לחיוך שיש על פני בכול בוקר את גורמת לי לישכוח הכול והדבר היחידי שאני רוצה הוא להיות לצידך את לא יודעת עד כמה את חשובה לי
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זה פרסמות חדשה כזאת, שרואים בגדים הולכים (בלי גוף; רק ג'ינסים וכו') ויש שם כאלה Homies שעושים breakdance. הפרסומת עוכבת אחרי ג'ינס (של בחורה עם ישבן עסיסי ביותר) ובסוף ה"ג'ינס" קונה גוף. בקיצור, יש כזה שיר שאני חושב שלסולן של הלהקה יש מבטא אירי. למישהו יש מושג? ???
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
אני חדש פה ואני רוצה לדעת עם מישהו מעוניים לבנות איתי אינדקס ענק שהוא הולך להיות אתר שבעצם מנוע חיפוש ענקקקקקקקק ואני צריך אם מישהו מסכים שידע PHP טוב למדי ויוכל לעזור לי בכל הנוגע לשפה זו שמי אליאור צרו איתי קשר באיסיקיו:143650482
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש די דחוף להיות תחקיר שהיה בערוץ 1 (וידאו) שפעם ראיתי שאין באמת בעיית מיים בישראל ויש לנו מיים באקוויפרים וכו' ומתקני ההתפלה זה הכל עניין של כסף וכו'.. אשמח אם מישהו מכיר ישלח לי לינק.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ביום שישי בשעות הצהריים שמעתי אחלה שיר ברדיו, רק הבעיה שאני לא מוצא את השם של השיר/להקה. זה היה קול של אישה, והיא אמרה בפיזמון it's so unreal משהו בסגנון. אני גם משום מה זוכר את המילה lay אם זה עוזר בצורה כלשהי... שיר רגוע ושקט יחסית. אם מישהו מכיר את השיר אודה לו מאוד.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הי לא מובן לי כ"כ החוק לגבי הודעה מוקדמת אם אני נמצא בעבודתי יותר משנה. זה אומר שאם אני מעוניין להתפטר אני צריך לחכות חודש עד שיתאפשר לי לעזוב את עבודתי הנוכחית? אז מה קורה אם אני רוצה למצוא עבודה במקביל לזה שאני בעבודתי הנוכחית? הרי אם אני אמצא עבודה והם צריכים במידי, אני אהיה תקוע בעבודה הקודמת עד לסיום זמן הודעה מוקדמת שזה חודש ימים היום המצב במשק לא כ"כ קל ואני לא רוצה לעזוב את מקום העבודה עד שאמצא מקום אחר
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום חברים, עכשיו אני אחרי פירמוט, ואני והולך להתקין הכל, כמובן אני לא אשכח להתקין את BUNZYBUDY ואת SAVENOW שעוזרים לי לתפעול תקין של המחשב, בזכותם המחשב שלי חיי. אח"כ אני אלך לשחק עם הרגס'טרי לכיף נראה מה קורה אם אני מוחק כמה מילים, אויי זה סך הכל מילים מה כבר יקרה. אח"כ אני הולך להתקין רק את העדכון 811493 שהוא העדכון לאקס פי הכי איכותי שיצא עד היום. לסיום כדי לחסוך בחשמל וכדי לא להעמיס על המחשב אני הולך לנתק את כל המאווררים של המחשב כי כל אחד צורך הרבה חשמל. לי יש כלל אני חוסך בחשמל! ;D אני מקווה שכולם פועלים כמונים כדי להגיע למחשב במצב הכי אידיאלי שאפשר עריכה: הכל כאן נאמר בציניות ובהומור. חשבתי שזה יכול להיות משעשע ואין צורך לסגור תת'רד.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3398906,00.html מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
זכור לי שבאחד הת'רדים על לג בעומר היה מישהו שסיפר שהוא חלק מהאנשים שהולכים למדורות ומתעמתים על האדיוטים, ואשמח לדבר איתו על נושא אחר שאני זקוק בו לעזרה. לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש את הת'רד המדובר.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לעתודה האקדמית של צה"ל. התקבלתי לאוניברסיטת בן גוריון להנדסת תוכנה, אבל לת"א או לטכניון לא התקבלתי. שמעתי שיש מקומות מסוימים בצבא כמו חיל המודיעין שלשם לוקחים אנשים רק מהטכניון או מת"א. עד כמה השמועה הזאת נכונה? וגם אם אסיים עם ציון טוב בבגן גוריון, עד כמה יש לי סיכוי להגיע למקום טוב בצבא , ולא לצאת מהצבא בגיל 28 בלי שום תועלת אישית?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
הציעו לי מחיר לא רע בכלל לחבילות: בסיס + 3 לטלויזיה + אינטרנט 1.5\0.128 + טלפון Light 077 = ב-221 שקלים או בסיס + 3 בטלויזיה + אינטרנט 1.5\0.512 (או 3\0.150)+ טלפון Light 077 = ב230 שקלים קיימת גם אפשרות הוספת 44 שקלים לחבילת ה2000 דקות. הקאץ' הגדול הוא שישנה התחייבות לשנתיים + קנס 400 שקלים אם אני עוזב את המבצע המשולב באמצע אם אני לוקח רק את הטלויזיה ב200 שקלים, יש התחייבות לשנתיים אבל הקנס הרבה יותר קטן - 15 שקלים כפול מספר החודשים שהייתי במבצע. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חברה אתם מכירים אתרים מחו"ל שאפשר לקנות ולהזמין אותם לארץ? ויש אולי אתר ממש זול תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כאילו באמת! אני כולי יושב משועמם פתאום אמרתי בו ננסה אולי נאי ימצא משו מעניין ואני מגלה שהאתר לא קיים! ממש לא הייתי מאמין שכתובת כזאת לא קיימת בעיקר אחרי שאומרים שכבר חשבו על הכל
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
אהלן.. חיפשתי האמת באתר שלהם,לא הבנתי מה קורה שם עם הדרכי תשלום שהם לא פייפאל או אשראי ישיר .. אשמח לדעת אם זה אפשרי,כיצד,ואת שאר הפרטים הקטנים בנוסף,שאלה קטנה לגביי החשבון פרמיום.. יש הגבלה מצד הספקיות אינטרנט בארץ או rapidshare למהירות הורדה?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
חסרה לי שאלה אחת להשלים את העבודה שלי ולא הצלחתי לפתור אותה אני משתגע ממנה :'( מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה כי ניסיתי כל מיני מש' והגעתי די לפלונטר מעצבן.... תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מוצר כזה: רק של 60 ס"מ גובה. אני מחפש לקנות בארץ כי משלוח של מוצר במשקל כזה יוצא שחיטה.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
http://www.exstatica.net/crap/sand_sicaf2003.wmv תהנו אני מקווה שלא פירסמו את זה פה פעם כי לפני כמה זמן הייתה כותרת דומה ולא הצלחתי להכנס אז אני לא יודע מה היה שם
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-