כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ברזולוצייה של 1600X1200 לפחות. מישהו יכול לתת כמה אתרים או להעלות לכאן כמה ממש איכותיים? תודה .
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היום השאלתי מחבר שלי את הדיסק השני שלהם (נראה לי) ושמעתי If Only ועוד כמה שירים, וזה החזיר אותי אחורה לשנת 96 שהייתי עוד צופה ב-MTV ובטלוויזיה בכלל . השירים שלהם כ"כ מעולים עד שבא לי בעצמי לקנות דיסקים שלהם (אני לא מאמין שאני אומר את זה). עכשיו, אני צריך קצת עזרה לגביי הדברים הבאים: 1. באיזו רשת בארץ הכי כדאי לקנות, איפה הכי זול? 2. כמה דיסקים יש להם? 3. באיזה אלבום הם הוציאו את השיר MMMBap? תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני לא מאמין בתאוריית הקונספירציה הזאת. יש קונספירציה שאומרת שקיים ארגון שקוראים לו NEW WORLD ORDER והוא בעצם שולט בארה"ב ובכל מני מדינות. הוא מורכב מקבוצת אליטה קטנה והיא שולטת בהכל, כולל הבחירות, והנשיאים הם סה"כ בובות שלהם או מהופנטים על ידם. שוב, אני לא מאמין בזה. אבל ראיתי סרטון ביוטיוב ש"מוכיח" את זה, ולמרות שלא ראיתי משהו מרגש (כמו בהתחלה, כשזה ברור ששמים לביל קלינטון מייקאפ), אבל מה לעזאזל הולך עם העיניים של אמא של בושה ב-3:00?! כשראיתי את זה פשוט קפאתי במקום ולא יכלתי לזוז. אני ממש בבהלה פה מה לעזאזל?! מה זה?! :o :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלו איזה שבוע עמוס יש לי בשבוע הבא: להגיש 3 עבודות (למרות שאחת סתם לעצב איזה תמונה בקשר למוצר שהמצנו) יום ראשון: אוקי אז ביום ראשון אן לי שום מבחן אבל אני צריך להתכונן לבוחן/מבחן במורשת (כן אני יודע שזה דפוק) שקשור לתורה בע"פ וכול מיני מושגים. יום שני: אוקי היום הכי עמוס,כמו שאמרתי בוחן במורשת. עכשיו באותו היום יש לי חוג גיטארה שאני לא יכול להפסיד כי הפסדתי כבר שבוע שעבר.יום הורים, וגם להתכונן לבוחן במתימטיקה (גאומטריה), וגם כנראה שלהכונן לבוחן או משהו בלשון. יום שלישי:בוחן במתימטיקה ובלשון.ולהתכונן להכתבה באנגלית. יום רביעי:הכתבה באנגלית, להגיש את העבודה של התמונה. יום חמישי: סבבה. יום שישי: להגיש עבודת חקר ואת העבודה בג"ג +מצגת שאותה נצתרך להציג בכיתה (אני וחבר שלי) שי…
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הראתי להם את האישור על מסירת המבחן שברשותי. האם נותנים לי 100 אוטומטי?
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה. מה שווה את הכסף W800 או K750. איך איכות המצלמה של כל אחד,הרמקול, ה MP3,ה SPEAKER? ואיך הם לעומת יריבהם (נוקיה)? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מנסה לפתופה את התרגיל הזה, וכנראה שאני ניגש אליו בצורה לא טובה. אז אם יש פה מישהו שיכול לעזור טיפה, ולהראות פה פיתרון זה יעזור לי נורא יש לי היום בגרות בשאלון 04, אז בשבילי, ולטובת כל מי שניגש היום, אולי אני יפרסם פה בהמשך היום עוד כמה שאלות שנתקעתי בהם, ואולי מישהו פה יעזור לי. תודה רבה, ובהצלחה לכל מי שניגש היום לבגרות. תשובה: x=4 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם עכשיו כדאי לקנות מחשב... למה אני שואל כי אני זוכר שאמרו לי אל תקנה מחשב בקרוב יצא PSI-E כפול ליבה וכדומה השאלה שלי היא האם כדיי או לא אתם הבנתם אותי..
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל קישורים למעבדות איכותיות לטיפול במחשבים ניידים. תודה רבה, בונד
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שתי שאלות מש"ב שיש לי בקורס כלשהו בתואר (מדעי המחשב) והייתי רוצה לדעת אם התשובות שלי נכונות (הקטע שהוא שהמרצה לא ממש נגע בנושאים האלו עדיין ולכן עניתי תשובות אינטואיטיביות,גם לא מצאתי ממש מידע שיעזור בגוגל).אשמח אם יש כאן אנשים שיודעים את התשובות בוודאות ויוכלו להגיד אם צדקתי השאלות: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט,יש הצדקה להגנה על השרת באמצעות firewall? נמק תשובתך. 2)היכן צריך למקם את הwireless access point ביחס לfirewall (האם מחוץ לפיירוואל או מאחורי הפיירוואל?) נמק תשובתך. התשובות שלי: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט ע…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/511809/snake_eats_mouse/ תגידו מהו זמן התגובה של נחשים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח לivory לשלוח משלוח בups בגלל שאני הזמנתי את הדברים ביום שלישי ה10 ועד עכשיו לא קיבלתי את הדברים שהזמנתי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מקום באזור המרכז קונה בעיקר בכמויות של 30+ זוגות
-
- 5 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
הקרובים שלנו מרוסיה רוצים לשלוח לנו רכב משומש (שנת 2000 או משהו כזה) וביקשו ממני לברר כמה יעלה להעביר אותו לארץ? מישהו יודע אולי מהם דיני מכס לגבי רכב משומש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
-
חבר שלי רצה שאני אראה סרט מצחיק מהמשחק והוא שלח לי אותו בסרט רואים אשה שעושה לכלב שלה דברים מוזרים אתם כבר תראו בקיצור הלכתי לאותו מקום ומצאתי שטיח שעשוי מהכלב!!!!!!!!!!! (אני בזמן מתקדם יותר ממה שהיה בסרט) לינק: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1688 תיכנסו ל Demo Demonstration 4 :lol:
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
עשיתי פסיכומטרי מזמן מזמן,וגם יש לי תואר אקדמי,אבל אני שוקל לחזור וללמוד משהו אחר. בזמנו,קיבלתי ציון 701,(כבר לא תקף,אגב),והתכוננתי רק מספרים.יש לציין שרמת הקורסים היתה נמוכה בתקופה שעשיתי, כך שלא היה יתרון גדול למי שעשה קורס,והרוב גם לא עשו. היום כולם כמעט עושים קורס,ומכיון שהציון הוא ציון-תקן,כלומר הוא מבטא את מיקומך ביחס לאוכלוסית הנבחנים,אז אולי ללא קורס הציון יהיה כמעט אוטומטית נמוך יותר מזה שהיית מקבל עם קורס. השאלה היא האם זה ממש הכרחי,או שאפשר לרכוש את כל הידע והטריקים שמלמדים בקורסים מקריאה בספרים ואתרי אינטרנט. האמת שאני מאמין שגם במקרה שלי הציון ישתפר עם קורס איכותי,השאלה רק בכמה.סה"כ החומר מאד פשוט,ונראה לי שעם אימון אינטנסיבי עצמאי,ניתן להתכונן לא רע.ממש חבל …
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב בשעה טובה חודש הבא אני עובד דירה ביחד עם שותף/ חבר - הבעיה היא שבין שני חדרי השינה ישנו קיר גבס שמבודד. חשבתי על הדבקת ספוג ביצים אקוסטי על הקיר המפריד . אשמח לשמוע על רעיונות שאפשר ליישם ככה שהוא לא ישמע אותי ואני לא ישמע אותו, כמובן שכל בניה שהיא או שיפוץ לא באים בחשבון היות וזו דירה מושכרת . תודה
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי... קיבלתי מהפסיכיאטר מכתב על הורדת פרופיל ל45 נפשי.. הוא כתב: "חיילת בת 19.5 מראה תמונה קלינית של מצב דיכאוני לא מג'ורי עם פגיעה משמעותית בתפקודה והסתגלותה,פעם שנייה בחייה. משבר ראשון בגיל 15 עם ניסיונות לפגוע בעצמה. במצבה לא מתאימה למערך הטכני וזקוקה לתפקיד קל ופשוט וקרוב לביתה. הוסבר שעליה לפנות לעזרה לאחר שיבוץ לבסיס קבע." סעיף ליקוי 32755 מצב דכאוני. וכתוב בהתרשמות\הערכה קלינת: מתרשם מקיומה של מצוקה נפשית חמורה,אין אפשרות להמשך שרות כפי שהוא כיום,יש צורך בהפנייה למומחה.. עכשיו ככה... בשני יש לי ועדה רפואית שצריכה לחתום לי על הפרופיל 45 נפשי. מה הסיכוי שיחתמו לי על הפרופיל? ומה עושים בועדה הרפואית? ולאחר שיחתמו לי על הפרופיל אז מה קורה? ישר אומרים לי א…
-
- 7 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://i154.photobucket.com/albums/s278/nnnnnnnicoleeeee/hippies.jpg משהו בסגנון הנ"ל (הימיני כן?) בב"ש יהיה טוב תודה מראש ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-