עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שתי שאלות מש"ב שיש לי בקורס כלשהו בתואר (מדעי המחשב) והייתי רוצה לדעת אם התשובות שלי נכונות (הקטע שהוא שהמרצה לא ממש נגע בנושאים האלו עדיין ולכן עניתי תשובות אינטואיטיביות,גם לא מצאתי ממש מידע שיעזור בגוגל).אשמח אם יש כאן אנשים שיודעים את התשובות בוודאות ויוכלו להגיד אם צדקתי השאלות: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט,יש הצדקה להגנה על השרת באמצעות firewall? נמק תשובתך. 2)היכן צריך למקם את הwireless access point ביחס לfirewall (האם מחוץ לפיירוואל או מאחורי הפיירוואל?) נמק תשובתך. התשובות שלי: 1)כאשר רוצים לחבר שרת WEB בודד ומוקשח שמאזין רק לפורטים 80 ו443 וכל שאר הservices אינם פעילים לרשת האינטרנט ע…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ScreameR,

http://www.waxy.org/random/video/Star_Wars_Kid.wmv

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/511809/snake_eats_mouse/ תגידו מהו זמן התגובה של נחשים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Apexa,

שלום רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח לivory לשלוח משלוח בups בגלל שאני הזמנתי את הדברים ביום שלישי ה10 ועד עכשיו לא קיבלתי את הדברים שהזמנתי תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מחפש מקום באזור המרכז קונה בעיקר בכמויות של 30+ זוגות

• 5 תגובות
    • 8.5k צפיות
  6. הקרובים שלנו מרוסיה רוצים לשלוח לנו רכב משומש (שנת 2000 או משהו כזה) וביקשו ממני לברר כמה יעלה להעביר אותו לארץ? מישהו יודע אולי מהם דיני מכס לגבי רכב משומש? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. Started by ilaysk,

חבר שלי רצה שאני אראה סרט מצחיק מהמשחק והוא שלח לי אותו בסרט רואים אשה שעושה לכלב שלה דברים מוזרים אתם כבר תראו בקיצור הלכתי לאותו מקום ומצאתי שטיח שעשוי מהכלב!!!!!!!!!!! (אני בזמן מתקדם יותר ממה שהיה בסרט) לינק: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1688 תיכנסו ל Demo Demonstration 4 :lol:

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by llime,

עשיתי פסיכומטרי מזמן מזמן,וגם יש לי תואר אקדמי,אבל אני שוקל לחזור וללמוד משהו אחר. בזמנו,קיבלתי ציון 701,(כבר לא תקף,אגב),והתכוננתי רק מספרים.יש לציין שרמת הקורסים היתה נמוכה בתקופה שעשיתי, כך שלא היה יתרון גדול למי שעשה קורס,והרוב גם לא עשו. היום כולם כמעט עושים קורס,ומכיון שהציון הוא ציון-תקן,כלומר הוא מבטא את מיקומך ביחס לאוכלוסית הנבחנים,אז אולי ללא קורס הציון יהיה כמעט אוטומטית נמוך יותר מזה שהיית מקבל עם קורס. השאלה היא האם זה ממש הכרחי,או שאפשר לרכוש את כל הידע והטריקים שמלמדים בקורסים מקריאה בספרים ואתרי אינטרנט. האמת שאני מאמין שגם במקרה שלי הציון ישתפר עם קורס איכותי,השאלה רק בכמה.סה"כ החומר מאד פשוט,ונראה לי שעם אימון אינטנסיבי עצמאי,ניתן להתכונן לא רע.ממש חבל …

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  10. ערב טוב בשעה טובה חודש הבא אני עובד דירה ביחד עם שותף/ חבר - הבעיה היא שבין שני חדרי השינה ישנו קיר גבס שמבודד. חשבתי על הדבקת ספוג ביצים אקוסטי על הקיר המפריד . אשמח לשמוע על רעיונות שאפשר ליישם ככה שהוא לא ישמע אותי ואני לא ישמע אותו, כמובן שכל בניה שהיא או שיפוץ לא באים בחשבון היות וזו דירה מושכרת . תודה

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. היי... קיבלתי מהפסיכיאטר מכתב על הורדת פרופיל ל45 נפשי.. הוא כתב: "חיילת בת 19.5 מראה תמונה קלינית של מצב דיכאוני לא מג'ורי עם פגיעה משמעותית בתפקודה והסתגלותה,פעם שנייה בחייה. משבר ראשון בגיל 15 עם ניסיונות לפגוע בעצמה. במצבה לא מתאימה למערך הטכני וזקוקה לתפקיד קל ופשוט וקרוב לביתה. הוסבר שעליה לפנות לעזרה לאחר שיבוץ לבסיס קבע." סעיף ליקוי 32755 מצב דכאוני. וכתוב בהתרשמות\הערכה קלינת: מתרשם מקיומה של מצוקה נפשית חמורה,אין אפשרות להמשך שרות כפי שהוא כיום,יש צורך בהפנייה למומחה.. עכשיו ככה... בשני יש לי ועדה רפואית שצריכה לחתום לי על הפרופיל 45 נפשי. מה הסיכוי שיחתמו לי על הפרופיל? ומה עושים בועדה הרפואית? ולאחר שיחתמו לי על הפרופיל אז מה קורה? ישר אומרים לי א…

• 7 תגובות
    • 10.5k צפיות
  12. מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by LazyBurger,

http://i154.photobucket.com/albums/s278/nnnnnnnicoleeeee/hippies.jpg משהו בסגנון הנ"ל (הימיני כן?) בב"ש יהיה טוב תודה מראש ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הייי כל מי שיש לו פייסבוק מכיר את זה: 1. האישה ה-כ-י אמיצה בעולם!! אני רעדתי כשראיתי תתמונה הזו! לא לבעלי לב חלש.. רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 2.שיטה קטלנית חדשה איך להוציא שבע פחיות ממכונה ולקבל את כל השקלים רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 3.הצילו את ניר ממחלת סרטן קשה!על כל אחד שמצטרף תורמים לנו 5 שקל(אמיתי+הוכחות) רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור בקיצור הבנתם את הכוונה. השאלה היא איך יוצרים דבר כזה? מודה לכם על העזרה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by D-M-X,

מי פה מתגייס ב19.7.06 או מתחיל קורס ממרם ב10.09.06 ומתגייס ב27.3.07?

• 41 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. Started by chiki boy,

http://www.hatufim.coo.co.il/? תעבירו הלאה אנשים..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כבר כמה פעמים קרה לי (בפיירפוקס בלבד) שהתוצאות של גוגל היו מהגוגל האמריקאי ושמתי לב שלעיתים הפרסומות ביוטוב הן אמריקאיות (או מדינה דוברת אנגלית כלשהי)... אני תוהה מה הסיבה. זה מעולם לא קרה לי בדפדפן אחר. יכול להיות שהדפדפן עצמו שולח את התעבורה שלי דרך איזה נודים משלו? אחרת מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  18. באיחור קל, אנחנו מקבלים סרטון נוסף שמתעד את הסרט על Warcraft כפי שהוצג בכנס הקומיק-קון, הפעם מצד גזע בני האנוש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצצה-נוספת-אל-הגירסה-ההוליוודית-של-warcraft/

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by benor,

אני מחפש חנויות בגדים לא יקרות באיזור נתניה. בעקרון אני מחפש דגמחים, ג'ינסים חולצות פולו ו- T-Shirts. אני קונה בעיקר בגולף ב- Cellio ולאחרונה גם ב- Bogart. מה זה לא יקר? חולצה עד 100 ש"ח , ג'ינס עד 200.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היום עשיתי תאונה קטנה עם רכב אחר והוא עשה לי נזק לרכב שלי וזה לא נזק קטן. עצרתי להחליף פרטים והוא ברח לי , הצלחתי לרשום את המספר שלו ואני רוצה לברר עליו פרטים. כתובת או טלפון או משהו.. אם יש למישהו דרך לברר בבקשה שיפנה אלי בפרטי או יגיד לי מה לעשות. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by bykeking,

טוב אז ככה, הגיע החופש המבורך והגיע הזמן לשינוי רציני בחדר שלי. אני רוצה לעשות כמה שיותר DIY כאלה בשביל לחסוך כסף ( ) אחרי שאני יחליט לאן כל דבר הולך אני יוסיף איזה LCD חמוד או משהו... אני אשמח לתמונות של חדרים מגניבים... (עברתי על כל הת'רד של החדרים ולא ממצאתי איזה משהו שאני ממש ממש מתלהב ממנו ) תמונות בהמשך... תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני יודע שזה נראה דבילי אבל אני ממש חייב לשאול: 1. איך אני יכול ליצור הודעה פרטית חדשה, כשאני מנסה הפורום/אתר נותן לי הודעת שגיאה- שאין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות 2. איך אני משיב להודעה פרטית...REPLY לא מצאתי קפתור כזה תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  23. Started by IG,

התחלתי לראות את הסידרה עכשו, ובינתים נראה די עייף... מישהו ראה אותה ויכול להגיד אם היא משתפרת אחרי כמה הפרקים הראשונים?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by spotash,

אני מניח שחלק מכם שמעתם את השיר באולפן של צ'ירלטון. השיר הוא כמו שהיה פעם של אריק אינשטיין שהוא מקריא את השמות של השחקנים במונדיאל. מישהו יכול להעלות לפה את השיר?? השיר נקרא: אסף פרישמן והחלוצים - ואלה שמות 2006 מונדיאל

• 1 תגובה
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים