עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי להתעניין אם כדי לקנות שם או לא מישהו קנה שם? PCHardware

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by פרז,

יש מישהו שיודע?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by MiniMizer,

לקרוא ולצחקק PC = Pigeon Cluster ;D

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  4. שלום אנשים טובים, אני רוצה להזמין line 6 ux2 ואני לא יודע כמה מיסים יקחו לי על היחידה הנ"ל,מישהו יודע מה יקרה עם זה כאשר זה יגיע למכס?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  5. השיחה הולכת כדילקמן : Salesmun - "במה אפשר לעזור..?" אני -"צהריים טובים, טיפקום!" (השעה 10:30) "צהריים..." "שומע, ילדון, בנוגע לטיפקום שלי... (בקול באס עבה במיוחד, יורדים לי 15 הרצים כשאני מתעורר)" "ילדון..." "קיצר, לפני שבועיים קיבלתי למכשיר הודעה עליזה משו, המבשרת על כך שזכיתי לשירות טיפקום למשך חודשיים!! ומאז אני מקבל 49023784902384 הודעות מהדרעק הזה ביום, גם באמצע הלילה וזה מצייק!" "שניה... אמצע הלילה זה לא אנחנו". "זה כן אתם, ההודעה פותחת בטיפקום : סנאי שאיגזז אלפקה הבוקר במחסום ארז עורר חשד..." וכו'.. "או.קיי... תגיד, יש לך במקרה עבודה בשבילי?" (אני אוחז את עצמי שלא לצחוק) "מה... זהו?!" "כן... היום זה היום האחרון שלי" "אין לך איזה משו...?" "לא, לא ממ…

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  6. http://w3.castup.net/jfa/filmsscreen.asp?ai=148&ar=20041215-27 יש בו הכל ומהכל! עם הרבה סבלנות, תביטו על הכל ואל תדלגו - המון הפתעות שלא חלמתם לראות. תשריינו לעצמכם שעה ורבע ככה, זה פשוט שווה את זה.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  7. שלום, שאלה היפותטית: אם, למשל, אני נהג חדש שחייב במלווה, נוהג באוטו של סבי, עם סבי בתור מלווה (עם ביטוח חובה וביטוח צד ג') ולא משלם ביטוח חובה עלי, מה הסיכוי ששוטר שעוצר אותנו לבדיקה שגרתית שואל אם יש עלי ביטוח חובה בתוקף? ואם כך, מהו העונש הצפוי במידה ולא? תודה.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  8. ישראלים!

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  9. http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=&threadid=4662 הנה הוכחה שזה כן עובד

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by My_Name,

יכול להיות שאני ימצא עבודה שדורשת בעיקר סתם לפרמט מחשב, להתקין עליו כרטיס DVR ולהגדיר את כל מה שצריך. לפני שאי קופץ לחפיפה, יש פה מישהו עם ניסיון עם כרטיסי DVR שיכול לתת איזה טיפ, או להעלות תקלות נפוצות, או להסביר את תהליך ההגדרה ? סתם שאני יבוא מוכן. ד"א, לא מצאתי פורום מתאים אז תעבירו את זה לאיפה שאתם חושבים שמתאים

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by gamer-8,

בואו וסייעו לנו אוהדי הכדורסל בישראל ,לחתום על העצומה הקוראת לקיום משחקי הפיינל 4 בתל אביב ,כולנו ספורטאים וביחד לא ניתן לטרור לנצח את הספורט תודה על חתימתכם http://www.tzahevet.co.il/petition.asp סליחה מראש שאני פותח את זה פה, אבל הנושא הוא מאוד חשוב!!!

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by yuvalbit,

שלום אנשים, מישהו כאן יודע או היה במיון כזה שיכול לתת לי קצת טיפים ...(חשוב לי להצליח בזה) :-*

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  13. Started by UnwiZ,

ב-2005 עלה משחק חידות ישראלי בשם גוון שצבר פופולאריות רבה בזמנו ואתגר חברים רבים בפורומים שונים בארץ. המשחק בעצם מתנהל כולו בדפדפן כאשר המטרה היחידה היא לעבור לשלב הבא. היום, לאחר הפסקה של 3 שנים מאז התעדכן, הוא חוזר בגירסא חדשה - http://myblog.co.il/gavan בעצם כל השלבים נבנו מחדש וניתן כעת לפתור את החידה מההתחלה, כאשר הפעם האתר ממשיך להתעדכן. בקשה אחת מיוצר האתר, בפורומים ובמקומות פומביים לא לפרסם פיתרונות וקישורים לשלבים, אלא רק לספק רמזים במידת הצורך! מה שאתם עושים במסנג'ר ובהודעות פרטיות זה עניינכם שלכם, אבל בפורום, שבו כולם רואים, אני מבקש לכבד את אלה שלא רוצים להגיע לפיתרונות וקישורים ברשת, וכמובן את יוצר האתר שעבד קשה מאוד על החידה.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! לפני מספר ימים מת לי הפלאפון הישן שלי. נוקיה 3310 החזיק אצלי 5 שנים עבר צבא עשה בנג'י מ 5 מטר, צלל בתוך אוקיינוסים ומה לא. אבל זהו כנראה שנמאס לו והא החליט להפרד ממני בבעיית תוכנה מעצבנת. אחרי שאני מדליק אותו הוא מחילט לו פשוט להתקע. אלו היו ארבעה משפטים על הפלאפון הישן שלי. אבל כמו שאומרים כל שינוי קורה לטובה. אכשיו אני יכול לקנות לי אחד חדש. מה שהכי משמח אותי שאני קונה אותו בחו"ל. הייתי רוצה לשמוע מכם עצות איזה פלאפון נייד של נוקיה כדאי לי לקנות. התקציב עומד על 300+- $. נ.ב לא רוצה לשמוע על פלאפונים אחרים!!! תודה מראש L.A

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  15. היי, אני רוצה לקנות את האוזניות האלו באינטרנט, להזמין אותן לכתובת אמריקאית ומשם הן ישלחו לישראל. האם יש צורך לשלם מס כלשהו על המשלוח אם האוזניות מגיעות בקופסא? האם אפשרי בכלל לשלוח כזה דבר מחול לישראל? תודה

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by smack,

שלום חברים אני רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה- רק שאין לי מושג מה, ואני לא רוצה לבחור סתם מקצוע מישהו יכול במקרה להמליץ על איזה אתר שמסביר ככה פחות או יותר על מקצועות לימודים שקיימים??

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by CyberBot,

אני עובד ברשת ידועה של גדג'אטים (שכרגע לא אפרסם את שמה) ושמתי לב שמאז שהגיעו עובדים חדשים יוצא שיש פער מאוד גבוהה בין השכר שלי לשלהם אנחנו עושים את אותה עבודה בידיוק. אולי ההדבל היחיד והיחיס מזערי זה בסכומי המכירות החודשי ועדיין יש פער של קרוב ל 1500 שקל במשכורת החודשית אני יודע בוודאות שיש את הפער כי שאני שואל אותו כמה הוא קיבל הוא מראה לי 4500 ואני 2800 ולעיתים הפער אפילו גדל ואני נשאר באותו סכום קבוע! ייש לנו את אותו מספר שעות +- העניין שלא יצא לי להסתכל או לשאול אותו כמה הוא מרוויח לשעה העניין ובמידה ואני מגלה פערים לא מוצדקים יש לי תיק לתבוע?(לדבר עם המנהל לא בא בחשבון אני מתכוון להתפטר בגלל הנושא המאוד מרגיז הזה)

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by GWeizman,

יום המגבת 2009, לציון 8 שנים ושבועיים למותו של דאגלס אדאמס. אל תשכחו את המגבת שלכם.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  19. לאחרונה אני מבחין ביותר ויותר מקרים של אנשים שלא רוצים לחיות כולל באתר זה טענות כמו זה בסדר שערבים הורגים אותו זה זכותם צריך להכיר בתרבות שלשהם או כמו היהודים לא בסדר שהם עזבו את הארצות שלהם ונילחמו בבריתים ובערבים לפני שהמדינה קמה וכו' מה דעתכם עוד משהוא שם לב לכך אולי?

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by nadaw,

קבלו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3176791,00.html LOL

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by benor,

ראיתי אותו אתמול לדעתי הוא סרט דיי טוב. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by ariebel,

http://www.theinformationminister.com/

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  23. אני רוצה לדעת האם עכשיו כדאי לקנות מחשב... למה אני שואל כי אני זוכר שאמרו לי אל תקנה מחשב בקרוב יצא PSI-E כפול ליבה וכדומה השאלה שלי היא האם כדיי או לא אתם הבנתם אותי..

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by cleric,

יש טעם לראות את הסדרה אם ראיתי את הסרט קודם? היום צפיתי בפרק הראשון ו ... העלילה היא בדיוק כמו בסרט, יכול להיות שהסרט פשוט דחס את הסדרה לשעה וחצי? :-\

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by R0ck,

http://vkinetic.com/temp/flash_outsourcing.swf חמוד.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים