עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moshon,

שלום קרוב משפחה שלי כנראה נוסע לארה"ב ורציתי שהוא יקנה לי כמה רכיבים למחשב--השאלה היא מה התקנות של המכס--עד איזה מחיר אפשר להכניס לארץ בלי תשלום נוסף וגם אם פשוט אני שם את הרכיבים במזוודה-האם אני חייב להצהיר עליהם(או שמא אני פשוט אניח את זה במזוודה-מדובר בזכרונות וכרטיס מסך)

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by compman112,

שלום תמליצו לי על סרטים שכדאי להוריד בnewsnet שזה בתשלום סרטים ששווה לראות במסך פלאזמה עם סראונד לא סרטי קומדיה סרטים סרטים כוולל אפקטי סאונד תודה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  3. אהלן נכון מתי שבאים להתקבל ואוניברסיטה ומקבשים תעודת בגרות אז מי שב4 יחידות מקבל למשל בונוס 15% ומי שב5 יחידות מקבל בונוס 25% אז נגיד מישהו מוציא 95 סופי ב4 יחידות אז יש לו 110 סופי שזה כמו 88 ב5 יחידות אז נגיד מישהו בא עם 95 סופי ב4 יחידות ומישהו בא עם 88 סופי ב5 יחידות אז בתכלס הם שווים מבחינת מתמט כשרוצים ללכת לקורס כלשהו שלא דורש רק 5 יחידות? ויש הרבה קורסים שדורשים רק 5 יחידות מתמט?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

זוכרים את הדיון הדי גדול שהיה מזמן על זה, קיצר לא מצאתי אותו ואני מחפש את האדם שאז הביא חשבונות..(יכול להיות שמחקו את הטרד?)

5. שלום לכולם, איך אני יכול שאתרים יזהו כאילו אני גולש מארה"ב, ולא מאייפי ישראלי? האם אפשרי כזה דבר? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  6. כל המפרט כבר מוכן קבענו שמחר נזמין את המחשב מחר מאיפה שאני רוצה, החלטתי להזמין מTMS ובגלל שזה רחוק לקחת משלוח ולהזמין טלפונית, אבא שלי לא הבנאדם שהכי מבין בעולם ובטח בגלל זה הוא לא סומך על הזמנה טלפונית ולא סומך על הזמנים שרשומים באתר של TMS. מה אני יכול לעשות כדי לשכנע אותו סופית אבל באמת סופית ושהמחשב יוזמן מחר אפילו שיש לו יום לחוץ? גיא זה יהיה נחמד אם תיהיה בין המגיבים פה. זה באמת מצב חירום אז אני מקווה מאוד שתענו. תודה לכל המגיבים! עריכה : מישהו יודע איך מתבצע אופן התשלום באשראי בחנות TMS כאשר מזמינים טלפונית? אשמח שאנשים עם ניסיון יענו לי על השאלה הזאת ספציפית.

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by Titan777,

;D

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  8. אפשר המלצות לסרטים טובים (גם חדשים וגם ישנים..אבל לא ממש ישנים.) אני אוהב סרטים כמו מטריקס וסרטי סוף העולם במיוחד..כאלו כמו "היום שאחרי מחר" "ארמגדון" וכו.. דיי דחוף ..כל המלצה שאתם חושבים תרשמו ..אל תתביישו P: תודה!

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by Os.Master,

מישהו פה שמע על השיטה המדוברת? לשפר את האנגלית בלייב דרך האינטרנט... ביררתי כבר את כל הפרטים זה נשמע לי דיי טוב אבל לא שמעתי מישהו שעשה את זה זה באמת עובד טוב?...

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  10. שלום קיבלתח היום מכתב עם זימון למבחני בתאמה לקירוס תיכנות - עתודה טכנולוגית. כמו כן נרשמתי לעתודה טכנולוגית (יג) ואני אמור להמשיך ללמוד עוד שנה (קיבלתי גם דחיית גיוס). אשמח לדעת מה הם המבחנים הללו, האם הם משפיעים על לימודי בי"ג (יכולים לפסול או להוריד אותי מהעתודה?) האם זה שווה? עוד כל מיני דברים בסגנון. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  11. ברשותי מאזדה לאנטיס 99 עם מערכת Pioneer Premier DEH-P560MP. בחודשים האחרונים אני שם לב שהרמקול הקדמי הימני עובד לתקופות ומפסיק. אני חושד שיש בעיה עם החיווט כי לפעמים ב"קפיצות" הוא מתחיל לעבוד ולפעמים סתם בנסיעה ישרה. כמו כן, נראה לי שאחד הרמקולים האחורים מת לגמרי כי אני שומע אותו מחרחר לו להנאתו.. בכל מקרה המצב שלי לא טוב. היות ואנני איש של מערכות סאונד, ומפחד להיכנס לסתם חנות כך שיעמיסו עליי ברגע ציוד יותר מדי יקר שאינני זקוק לו, אני צריך המלצה למקום שבו יוכלו לבדוק את התקלה שלי ולהמליץ במקרה הצורך על רמקולים חדשים. או אפילו להסביר איך ניתן לעשות זה לבד, אם זה לא מצריך כלים מיוחדים. מה מידות המקולים הקדמיים\אחרויים במאזדות? איזה סוג של רמקולים אני צריך לשים עין עליהם? מה…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by פרז,

יש מישהו שיודע?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by Blinker,

לא יודע אם מישו הביא את זה לכאן פעם .. http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html אותי זה הצחיק .. אולי בגלל השעה

14. no sh*t, just watch

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by neo690,

יש מין איזה אתר שאתה נרשם מכניס את כל המוצרים החשמליים שברשותך כולל הדגם ואז מקבל מפרט טכני עליהם כולל לאיזה אנשים מהאתר יש אותם דברים שלך ומי מחפש את מה שיש לך שחכתי מה הכתובת מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by sagi_10,

שלום לכולם בשבוע האחרון מכרתי מספר מוצרים באיבי (לא דברים שדורשים משלוח : מספרי איסיקיו קצרים וכ"ו ) , מכרתי שלושה מוצרים ואף אחד מהקונים לא יצר קשר או שלח תשלום . אני ניסיתי ליצור קשר עם כולם (גם ע"י אימייל וגם ע"י הודעות במערכת EBAY ) , אבל הם פשוט "מתים " איביי כבר לקחה את ה- "fee" שלה על המכירות אבל אני לא קיבלתי כסף - מה שיצא שבעצם הפסדתי 6.34 דולר :-\ יש לציין ששלושת המוצרים נמכרו בסכום של $108.99 ,שזה אחלה רווח בשבילי בערך כמו יום של קריעת תחת במלצרות באירוע של פוצים מעצבנים שלא מפסיקים להציק ! . מה אני יכול לעשות כנגד הקונים האלה ? האם הבעיה הזאת נפוצה ? לפי מה שראיתי באייבי אני אפילו לא יכול לתת עליהם פידבק שלילי - מכיוון שמסיבה לא יודועה מוכר לא יכול לתת …

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by NIRAN,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הרמיקסים לשירים במזרחית של חברת no limit? שבהתחלה שומעים את דידי הררי אומר "בשביל אירוע של פעם בחיים צריך ללכת עד הסוף בלי התחכמויות בלי שטויות בלי גבולות!" ???

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by Demagh,

בעודי מחכה למיונים של גאמ"א, הצבא החליט לשלוח לי צו גיוס חדש, לעוד חודש, כלומר לפני שהמיונים בכלל מתחילים. שלחתי טופס דחיית שירות ללשכה, החזירו לי ציור של ז**, בלשון המעטה. מה אני עושה עכשיו? מתקשר לחיל המודיעין ומבקש שהם ידחו לי ת'גיוס? או פשוט לא מתייצב?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי מבחן מחר בהבעה על כתיבת דגם טיעון, רציתי לדעת איך אני בונה כתיבה טיעון נכונה, תנו דוגמאות/טיפים...

20. http://movies.yahoo.com/movie/1809914565/video/5432337

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by genia,

זה מה שקורה כשמפספסים שיעור או שתיים בכל מקרה נתקעתי על שאלה ממש פשוטה אודה אם תעזרו לי: האם הזרם שמראה A2 גדול,קטן או שווה לזרם שמראה A3,נמק-יעני צריך להראות חישובים http://img187.imageshack.us/img187/7096/dsc01027kv6.jpg A1[יש מצב שטעיתי] מראה 3 אמפר V מראה 24 וולט. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by My_Name,

יכול להיות שאני ימצא עבודה שדורשת בעיקר סתם לפרמט מחשב, להתקין עליו כרטיס DVR ולהגדיר את כל מה שצריך. לפני שאי קופץ לחפיפה, יש פה מישהו עם ניסיון עם כרטיסי DVR שיכול לתת איזה טיפ, או להעלות תקלות נפוצות, או להסביר את תהליך ההגדרה ? סתם שאני יבוא מוכן. ד"א, לא מצאתי פורום מתאים אז תעבירו את זה לאיפה שאתם חושבים שמתאים

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

אני מחפש דרך להוזיל את חשבון הסלולרי. משהו מכיר עוד שרותים כמו שחברת GOT מציעה?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  24. שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. שלום לכולם, . ברשותי נגן מיני-דיסק במצב מצויין, לא השתמשתי בו הרבה בכלל. החלטתי למכור אותו, בגלל שאני לא משתמש בו הרבה. במידה ומישהו מעוניין לקנות ממני, שיפנה אלי ל-ICQ שמספרו: 532570, או למסנג'ר: miky48@zahav.net.il. תמונה להמחשה (ככה הוא נראה בדיוק):

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.