עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני בלונדון בתקופה של המוקדמות לגביע העולם ומה שיוצא שם זה משחק ידידות בין ברזיל לרוסיה בסטמפורד ברידג'. מישהו היה פעם במשהו דומה? למשחק ידידות בכלל שווה ללכת? תודה!

2. Started by 1qaz2wsx,

שלום. אני בן 14, ולא מצליח ממש למצוא עבודה, אז חשבתי להתחיל לעבוד כטכנאי בשכונה שלי... מה אני צריך לדעת\לקרוא\ לקחת איתי? אני די מבין במחשבים יחסית לבעיות שיש לרוב האנשים...(להתקין אימיול\NERO\OFFICE\לפתוח פורטים וכדומה, לחבר מחשבים אם התנתקו, לנקות אותם ולבדוק בעיות ועוד המון דברים.) מה לקחת עליי: כרגע מה שאני יודע: לקחת דיסק נייד(יש לי, 30GB) עם התקנות של כל מני דרייברים, תוכנות וכו'.. תיק עם דיסקים של מערכות הפעלה (אני מניח שאקח ויסטה מכל הסוגים, XP PRO , XP HOME, XUBUNTU ואובונטו) , OFFICE (איזה עוד דיסקים אני צריך?) DOK לגיבוי מידע והעברה ממחשב למחשב. מה עוד אני צריך לקחת איתי? כמה כסף אני צריך לקחת? חשבתי על כאלו מחירים בערך: 75 ש"ח על שעה של עבודה על מחשב.(כולל התק…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by Burned,

היום היה לי צו ראשון ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי פרופיל 97, ואני יותר בכיוון של ללכת למודיעין או ליחידות מחשבים ופחות בעניין של שירות קרבי, יש לי סיכוי להגיע אליהן או שלא ייתנו לי? 2. מתי אני אמור לקבל את המנילה? תודה

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by kujo,

פתחתי את הסקר הזה בכדי לדעת מה הגיל הממוצע של מודרים בארץ :s05: ;D לכן בחרו את האפשרות שמייצגת את הגיל שלכם!!!!!!

• 12 תגובות
    • 822 צפיות
  5. אתה יודע איך קוריאם לשיר הזה..: מצטער מראש על: שגיאות כתיב.. מילים לא חינוכיות...אבל זה השיר...

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  6. איך מתבצע RANDOM האם יש לו חוקיות מסויימת שחוזרת על עצמה? האם אני יכולה לדעת מה יהיה הסדר הבא? אם אתם רוצים פירוט ספציפי של מה אני מחפשת אז רק תגידו, אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by R0ck,

http://nikita.hro.nl/downloads/movies/draft.wmv כל מילה נוספת, מיותרת.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by yirmi_opp,

123

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  9. Started by finhack,

X

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by sagi_10,

שלום לכולם בשבוע האחרון מכרתי מספר מוצרים באיבי (לא דברים שדורשים משלוח : מספרי איסיקיו קצרים וכ"ו ) , מכרתי שלושה מוצרים ואף אחד מהקונים לא יצר קשר או שלח תשלום . אני ניסיתי ליצור קשר עם כולם (גם ע"י אימייל וגם ע"י הודעות במערכת EBAY ) , אבל הם פשוט "מתים " איביי כבר לקחה את ה- "fee" שלה על המכירות אבל אני לא קיבלתי כסף - מה שיצא שבעצם הפסדתי 6.34 דולר :-\ יש לציין ששלושת המוצרים נמכרו בסכום של $108.99 ,שזה אחלה רווח בשבילי בערך כמו יום של קריעת תחת במלצרות באירוע של פוצים מעצבנים שלא מפסיקים להציק ! . מה אני יכול לעשות כנגד הקונים האלה ? האם הבעיה הזאת נפוצה ? לפי מה שראיתי באייבי אני אפילו לא יכול לתת עליהם פידבק שלילי - מכיוון שמסיבה לא יודועה מוכר לא יכול לתת …

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  11. שלום יש הבדל בין הדואר של נענע להוטמיל כי אתמול פתחתי בנענע והופתעתי לגלות שזה מממששש כמו הוטמיל ואני בעברי השתמשתי רק בהוטמיל חח ורציתי לעבור לנענע ופיתום אני רואה הוטמיל 2 חח http://up353.*צונזר*/up1/vkmtjjizzrjm.png

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by Chevy,

פעם #1 : http://www.theregister.co.uk/content/68/32462.html פעם #2 : http://www.theregister.co.uk/content/68/33305.html מה יהיה? ???

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  13. שלום,ברשותי HTC Desire אשר שקע הטעינה שלו הלך לעולמו , זאת אומרת שאיני יכול להטעין את הפלאפון דרך השקע טעינה עם מטען רגיל , ברצוני לשאול האם יש למישהו שיטה כלשהי לעקוף את הבעיה הזאת ולהטעין את הסוללה ישירות ללא השקע טעינה? ואם כן אז איך , מדריכים יוכלו גם לעזור לי , ניסיתי לחפש ביוטיוב אך לא הבנתי איך זה עובד.תודה

14. יש למישהו שלמד ביולוגיה עבודת ביוטופ להשאיל לי? העבודה לא תועתק העבודה לא בשבילי, אני סיימתי ללמוד אין צורך בהטפות מוסר שמישהו קרע על זה את התחת ואני ילד רע כי- אני נחמד, אתן לכם שוקו או שירותי מין בתמורה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by Site-build,

אני חדש פה ואני רוצה לדעת עם מישהו מעוניים לבנות איתי אינדקס ענק שהוא הולך להיות אתר שבעצם מנוע חיפוש ענקקקקקקקק ואני צריך אם מישהו מסכים שידע PHP טוב למדי ויוכל לעזור לי בכל הנוגע לשפה זו שמי אליאור צרו איתי קשר באיסיקיו:143650482

16. שלום חברים, עכשיו אני אחרי פירמוט, ואני והולך להתקין הכל, כמובן אני לא אשכח להתקין את BUNZYBUDY ואת SAVENOW שעוזרים לי לתפעול תקין של המחשב, בזכותם המחשב שלי חיי. אח"כ אני אלך לשחק עם הרגס'טרי לכיף נראה מה קורה אם אני מוחק כמה מילים, אויי זה סך הכל מילים מה כבר יקרה. אח"כ אני הולך להתקין רק את העדכון 811493 שהוא העדכון לאקס פי הכי איכותי שיצא עד היום. לסיום כדי לחסוך בחשמל וכדי לא להעמיס על המחשב אני הולך לנתק את כל המאווררים של המחשב כי כל אחד צורך הרבה חשמל. לי יש כלל אני חוסך בחשמל! ;D אני מקווה שכולם פועלים כמונים כדי להגיע למחשב במצב הכי אידיאלי שאפשר עריכה: הכל כאן נאמר בציניות ובהומור. חשבתי שזה יכול להיות משעשע ואין צורך לסגור תת'רד.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by ac1240,

מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום פשוט לא ידעתי איפה לשאול את זה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  18. לפני כמה חודשים הזמנתי ipod touch ודפקו לי 500 ש"ח כשזה הגיע לארץ אלוהים יודע על מה. אני מתכנן להזמין בזמן הקרוב מס' מוצרים באמצעות משלוח UPS: עכבר אלחוטי של לוג'יטק למחשב נייד סטיק זיכרון RAM למחשב נייד כרטיס זיכרון SDHC האם אני אתבקש לשלם עוד כסף מעבר למחיר המוצרים+משלוח כאשר תגיע החבילה לארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  19. סליחה, אם אני לא בפורום הנכון. לא מצאתי פורום ספציפית לזה. המחשב בן 3 שנים. להלן המפרט :

20. Started by Mazumotte,

אני חושב להזמין משם מכשיר ויש לי מספר שאלות: 1) האם שילמתם מכס?(בקנייה של יותר מ-50 דולר) 2) אם כן - האם זה גרם לבעיות/עיכובים? 3) אם זה מתקלקל, למי פונים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by שאול אברהם,

מה התקלות הנפוצות במאוורר רגל

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by Jook,

http://lego.dave.dk/

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by IG,

שלום. בשבועיים האחרונים שלחתי לאריהב- החנות היחידה בארץ עם מלאי נורמאלי של לדים ואביזרי אליקטרוניקה אחרים- שלושה מיילים, והם לא החזירו לי תשובה. גם לטלפון הם לא ענו לי (התקשרתי כמה פעמים, בשעות נורמאליות...). אני צריך להזמין מהם כמה דברים, אבל אני לא יודע אם שווה להזמין מהם אם הם עושים כאלה בעיות...

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור מסך מחשב 18" של חברת HP??(כולל כל כל הכבלים למסך,המסך במצב מעולה). יש בעיה במסך שלפעמים הוא מתכבה כזה לבד,אבל זה לעיתים רחוקות. הנה תמונות של המסך:

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by pagaz,

משהו אולי יודע אם צריך נהגי קו למילואים בתנאי קבע \ קבע ? אשמח לכול עזרה .

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.