כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
צעירה בת 23 הקימה אתר בו היא מבקשת "תירמו לי עבור ניתוח הגדלת חזה"; למרות המאמצים הגולשים עדיין לא שלפו את הארנקים תנו יד לשד ! http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=333315 אני תורם, מי איתי?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
HWZONE, חוק העישון החדש עדיין בסכנה - אנו עדיין זקוקים לעזרתך! נדחתה ליום רביעי הזה ההצבעה על הצעתו הגרועה של חה"כ צבי הנדל (איחוד לאומי-מפד"ל). יש לקרוא לחברי הכנסת ולסיעות הבית להתנגד להצעה של חה"כ הנדל! כבר שלחת לחברי הכנסת בשבוע שעבר? - תודה ויש לנו בקשה נוספת - פרטים בסעיפים 3 + 4 להלן. לא יצא לך לשלוח? - יש לך כעת הזדמנות נוספת. שיא החוצפה: אף סיעה בכנסת (לבד מחד"ש) לא דאגה לחייב את חברי הכנסת שלה להצביע נגד החוק - כולל המפלגה לה הצבעת! טענותינו בראשי-תיבות נגד הצעתו של חה"כ הנדל: ההצעה הנה פשטנית, תמימה ומזיקה ההצעה גורמת להפליה ההצעה פוגעת בזכויות העובדים ההצעה מפירה אמנה בין לאומית ההצעה תמנע צמצום כמות המעשנים בישראל בעלי אינטרסים כלכליים צרים הם המניע של ההצע…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני לומד מדעי המחשב בבית ספר, כיתה י"א.. אנחנו עוסקים בג'אווה, הבעיה שיש לי היא עם המורה, המורה שלנו גרועה ביותר, ורציתי לשאול אם יש אפשרות שאני יעשה בגרות אקסטרנית רק במקצוע הזה השנה ושנה הבאה, כי עם המורה הזאתי, ועם המגן שהיא תתן לי, אני אפרוש.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אם אינכם יודעים היום פוצצו גשר ליד כביש 1(באזור בן שמן) והיה נחמד.. הגענו לשם באיזה 6:20 (הפיצוץ תוכנן ל 6:30) ועלינו למעלה, דיברנו עם כמה אנשים מהעבודה(לא המפלגה ) ולקחתי את המצלמה שלי(איך אפשר בלי) ולקחתי כמה תמונות.. זה בטח יהיה בחדשות בערוץ 2 היום(היה צלם שלהם שם) ובעיתונים של יום ראשון גם אני חושב.. אבל הפיצוץ היה מזה חזק ולמדתי משהו אחד.. אפילו שיש משטרה שחוסמת את הכביש ישראלי ינסה להכנס לכביש(ראו תמונה) ולתמונות! התמונות לא יצאו באיכות כל כך טובה בגלל שהרחיקו אותנו כל כךשהייתי צריך להשתמש בזום האופטי אבל חפיף תמונה ראשונה של הגשר לפני הפיצוץ עוד תמונה של הגשר לפני הפיצוץ החכמולוג שניסה להכנס לכביש ^ היה קטע מצחיק עם זה... פתאום אנחנו רואים מכונית נכנסת ל…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
על איזה חנות מהרשימה (שבקישור למטה) אתם ממליצים מהכרות שלכם אישית או של חברים.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803982 תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתנות למשפחה (אח בן 19 והורים), יש המלצות? תקציב לא גבוה מדי
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
מה זה הלטעה הזאת בחיים שלי לא ראיתי כזאת יש אותה איפשהו בישראל ? http://www.ryanphotographic.com/images/JPEGS/Thorny%20Devil.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה הספקנו להתקדם ב100 שנה,מהאחים אורביל ווילבור רייט ועד לעידן כיום. מה שהספקנו ב100שנה לא עשינו במשך מאות ואלפי שנים,ועם כול הטוב שבעיניין תכלית האדם היא להרוס את עצמו. בנושא זה נתעסק בהתקדמות האדם ב100 שנים האחרונות אללה שפכו קצת פניני חוכמה. דיון פורה ומהנה Guardian angel
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
אני יודע איך מגיעים לשם וגם הייתי שם כבר כמה וכמה פעמיים אבל אפעם לא הסתכלתי באיזה רחוב הוא נמצא חפרתי במפות שונות ולא מצאתי (מה הפלא?) חיפשתי בגוגל... אם אני לא טועה זה איפושו ב-"דרך הים" אבל אני לא בטוח ... מישו יודע בוודאות? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 36.8k צפיות
-
-
אני גולש עם בזק בתור תשתית. סיכמתי איתם על 20 מגה במחיר של 91 ש"ח לחודש. עכשיו השאלה הגדולה היא לגבי הספק. כרגע אני בנטוייז'ן במהירות 10 מגה ומשלם 30 שקל. הציעו לי לשדרג, אבל במחיר של 58 שקל ממוצע עם התחייבות לשנה או שנה ורבע. אני יכול בלי התחייבות ואז המחיר הוא 65. בהוט מציעים 20 שקל לכל המהירויות. האם כדאי לעבור להוט? האם יש ספקים אחרים שיהיו מוכנים להוריד את המחיר לרמה של הוט?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איך נראה ילד חמוד שייחל כל השנה ל N64 וקיבל אותו בכריסמס !?? ככה: http://www.youtube.com/watch?v=U6psJCW3Ymc
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברזולוצייה של 1600X1200 לפחות. מישהו יכול לתת כמה אתרים או להעלות לכאן כמה ממש איכותיים? תודה .
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היום השאלתי מחבר שלי את הדיסק השני שלהם (נראה לי) ושמעתי If Only ועוד כמה שירים, וזה החזיר אותי אחורה לשנת 96 שהייתי עוד צופה ב-MTV ובטלוויזיה בכלל . השירים שלהם כ"כ מעולים עד שבא לי בעצמי לקנות דיסקים שלהם (אני לא מאמין שאני אומר את זה). עכשיו, אני צריך קצת עזרה לגביי הדברים הבאים: 1. באיזו רשת בארץ הכי כדאי לקנות, איפה הכי זול? 2. כמה דיסקים יש להם? 3. באיזה אלבום הם הוציאו את השיר MMMBap? תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
אני לא מאמין בתאוריית הקונספירציה הזאת. יש קונספירציה שאומרת שקיים ארגון שקוראים לו NEW WORLD ORDER והוא בעצם שולט בארה"ב ובכל מני מדינות. הוא מורכב מקבוצת אליטה קטנה והיא שולטת בהכל, כולל הבחירות, והנשיאים הם סה"כ בובות שלהם או מהופנטים על ידם. שוב, אני לא מאמין בזה. אבל ראיתי סרטון ביוטיוב ש"מוכיח" את זה, ולמרות שלא ראיתי משהו מרגש (כמו בהתחלה, כשזה ברור ששמים לביל קלינטון מייקאפ), אבל מה לעזאזל הולך עם העיניים של אמא של בושה ב-3:00?! כשראיתי את זה פשוט קפאתי במקום ולא יכלתי לזוז. אני ממש בבהלה פה מה לעזאזל?! מה זה?! :o :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלו איזה שבוע עמוס יש לי בשבוע הבא: להגיש 3 עבודות (למרות שאחת סתם לעצב איזה תמונה בקשר למוצר שהמצנו) יום ראשון: אוקי אז ביום ראשון אן לי שום מבחן אבל אני צריך להתכונן לבוחן/מבחן במורשת (כן אני יודע שזה דפוק) שקשור לתורה בע"פ וכול מיני מושגים. יום שני: אוקי היום הכי עמוס,כמו שאמרתי בוחן במורשת. עכשיו באותו היום יש לי חוג גיטארה שאני לא יכול להפסיד כי הפסדתי כבר שבוע שעבר.יום הורים, וגם להתכונן לבוחן במתימטיקה (גאומטריה), וגם כנראה שלהכונן לבוחן או משהו בלשון. יום שלישי:בוחן במתימטיקה ובלשון.ולהתכונן להכתבה באנגלית. יום רביעי:הכתבה באנגלית, להגיש את העבודה של התמונה. יום חמישי: סבבה. יום שישי: להגיש עבודת חקר ואת העבודה בג"ג +מצגת שאותה נצתרך להציג בכיתה (אני וחבר שלי) שי…
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הראתי להם את האישור על מסירת המבחן שברשותי. האם נותנים לי 100 אוטומטי?
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה. מה שווה את הכסף W800 או K750. איך איכות המצלמה של כל אחד,הרמקול, ה MP3,ה SPEAKER? ואיך הם לעומת יריבהם (נוקיה)? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מנסה לפתופה את התרגיל הזה, וכנראה שאני ניגש אליו בצורה לא טובה. אז אם יש פה מישהו שיכול לעזור טיפה, ולהראות פה פיתרון זה יעזור לי נורא יש לי היום בגרות בשאלון 04, אז בשבילי, ולטובת כל מי שניגש היום, אולי אני יפרסם פה בהמשך היום עוד כמה שאלות שנתקעתי בהם, ואולי מישהו פה יעזור לי. תודה רבה, ובהצלחה לכל מי שניגש היום לבגרות. תשובה: x=4 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם עכשיו כדאי לקנות מחשב... למה אני שואל כי אני זוכר שאמרו לי אל תקנה מחשב בקרוב יצא PSI-E כפול ליבה וכדומה השאלה שלי היא האם כדיי או לא אתם הבנתם אותי..
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל קישורים למעבדות איכותיות לטיפול במחשבים ניידים. תודה רבה, בונד
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-