עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pc student,

אין לי תמונה אבל אפשר לתאר אותו בקלות. זה כמו עירבוב בין גיטרה חשמלית לאורגנית(סינטיסייזר באנגלית). השתמשו דבר הזה בסביבות שנות ה80-70.

2. Started by DeaglinG,

שלום, אני מחפש אתר או תוכנה שמתרגמת מילה או ביטוי להמון שפות כלומר אני ירשום לדוגמא "שלום" וזה יכתוב לי את המילה "שלום" בכמה שיותר שפות. כמובן שזה יכול להיות באנגלית, אבל רצוי עברית

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. יש ישראכרט דירקט צעיר, האם אני יכול לקנות איתו באינטרנט? ובכול התמונות של מספר כרטיס אשראי יש איזה 12 מספרים ואצלי מאחורה יש רק 7 ספרות. ואם אני יכול האם אני יכול לקנות משהו מעל 400 ש"ח? יש לי את הכסף בבנק אבל גם אם אני רוצה למשוך כסף אז זה נותן לי למשוך רק 400 ש"ח ביממה.

• 3 תגובות
    • 29.6k צפיות
  4. שימו לב שיש שידור חי למשל ב CNN מניו-יורק לטקסס אין דיליי (delay),פה שיש שידור חי מבאר-שבע לירושלים יש דיליי מעצבן והמאראיינים והמרואיינים נכנסים לאחד בשני במשפטים. זה כל כך מעצבן.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  5. 1. אם אומרים לי נגיד סתם ש An-> L אז זה אומר ש |An-L|<אפסילון. אז לכן אני יכול להחליט ש: An - L קטן מ : 1 פחות אפסילון. האם אני יכול להגיד גם הפוך?! ש: An - L קטן מ : אפסילון פחות 1? כי לפי הבנתי אין לי שום מידע אם אפסילון פחות 1 יותר גדול או קטן או שווה ל0. בעיקרון השאלה זה שהאם אני חייב שברגע שאני משחק עם האפסילון אז אני חייב שהוא יהיה חיובי אם לא נתון לי שום דבר על הסדרה? **אני לומד לבד חדוא אז אני ישמח להסבר כי אצלי זה לא מובן מאליו 2. לפי חוק הגבולות אז An כפול Bn שווה ל L*M. במידה ויש לי תרגיל כגון: הוכח שאם An שואף ל1 אז An בחזקת N שואף ל 1 גם. האם אני פשוט יכול להוכיח שאם An*An שואף ל1 אז סיימתי תתרגיל? כי An בחזקת N זה בעצם שימוש של N-1 פעמים במה שהוכחת…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by 114508534,

אני מחפש אתר המציע כתוביות ברוסית......לסרט אישה יפה והכללי אם מישהט מכיר ויודע עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  7. בעיקרון חבר שלי רוצה לקנות כמה חלקים לשדרג את המחשב. משהו כמו לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, וספק כוח. עכשיו תאכלס זה דברים ששווה להזמין מחו"ל. הבעיה זה שצריך למצוא חנויות ששולחות לארץ. אז חוץ מ E-bay על מה אתם ממליצים/מכירים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  8. כל פעם שאני מנסה להיכנס ולהציב עוגיה על המחשב שלי בעזרת פיירפוקס אני נתקל בהודעת ABUSE מעצבנת, שמלווה בפרסומת. כאשר אני מנסה לעשות את אותו הדבר עם אקספלורר הפעולה מתבצעת ללא עיכובים ובעיות. למה לעזאזל האתר לא תומך בפיירפוקס? בייחוד לאור העובדה שחלק גדול מאוד מהגולשים משתמש בו? ההודעה מופיעה גם שרוצים להרשם, ואני בטוח שהיא עצרה עשרות אנשים מלהיכנס לקהילה. נ.ב. האיי פי שלי משתנה. ולא עשיתי שום דבר שמצדיק הודעת ABUSE

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. באותו מקום שיש: הראה תגובות חדשות להודעות שלי מה אתם אומרים?

10. מי שהיה - ספרו חוויות. אני הגעתי ב-6.30 ברכבת מכרמיאל כדי לתפוס מקום טוב מקדימה, והצלחתי (שורה שניה! עשר ס"מ מהגדר ו-5 מטר מהבמה), אבל אחרי זה בגלל שהיו המון דחיפות בקהל לקחתי 10 מטר אחורה, שם עדיין היו צפוף, אבל היו פחות דחיפות.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. רצויי שהכניסה תהייה ללא תשלום.... הייתי רוצה לבוא לקניון המרוקאים באשדוד אך אני לא יודע אם מתקיים שם השנה. אני מת לחגוג! להתפרק על האוכל המתוק!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by Moty_p,

אפשר לשנות לי את הכינוי מ moty_p ל Moty_p זה יותר יפה פשוט..

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  13. אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי מה שאני מחפש יש למישהוא חנויות באזור י-ם שיהיהו זולות ואמינות ואם אפשר גם כתובת אני מכיר את איבורי וטופ מחשבים בגילה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by Kurt,

עשיתי בגרות במכניקה ביא' (יחידה אחת) , השנה החלטתי שאין לי מספיק מוטיבציה לסיים את השנה עם ציון נורמלי ופשוט אין לי רצון להשקיע במקצוע. האם אפשר איכשהו לגנוז את הבגרות הזאת מחוץ לממוצע במקרה ואני יוצא מהמגמה או שנתקעתי איתה?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וצהריים טובים, רציתי לשאול אותכם,האם מישהו מכיר את תוכנית נטע? מה לומדים בתכנית? שווה להרשם אליה? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4187183.stm לפי נוסחא מדעית ! הגיעו למסנקה לאחר חישובים כי ה 24 לינואר, יום שני הקרוב, הוא היום הכי גרוע בשנה, ולכן הכי טוב זה פשוט להישאר במיטה ולישון....

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  17. דבר ראשון.. עשו טובה ואל תכתבו תגובות כמו "חרא דבר אל תילך" התחלתי כבר את המסלול אני מסיים י'ג עוד 3 שבועות. אני לא מחייב אותכם לשבח את המסלול..אל תיכתבו לי שזה חרא מסלול כי זה יבאס לי את החיים, חשבתי המון אם ללכת אבל החלטתי ללכת. אני לומד הנדסאי, מסיים, עקרונית מתגייס לחיל האוויר , אנסה דרג ד', הממוצע שלי יהיה 90 בערך בסוף הלימודים. אולי אשאר קבע שנה וחצי (חתמתי על זה אבל לא בעיה לצאת מ'זה) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 23 , 3 שנים ניסיון בתחום. מה מחכה לי בחוץ? (שכר, תנאים) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 25 , 5 שנים ניסיון בתחום. (לאחר קבע) מה מחכה לי בחוץ? (שכר תנאים) אשמח אם תענו לי בכנות, אני יודע שהדעות חלוקות בעניין. תגיבו ואני אנסה להשכיל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש פה את KSP אבל היא לא מומלצת אז אני מנסה להימנע ממפגש איתם. יש גם את איבורי אבל גם היא לא משהו. אני מתכנן לקנות מחשב (כבר תקופה די ארוכה) ויש התלבטויות בין החנויות. KSP זה 5 דקות מהבית ועם מחירים זולים לעומת זאת עוד חנות שעומדת על הפרק היא IQPC אבל בשל המרחק שלה מהבית זה קצת בעיה. הבעיה תהיה כשמוצר כלשהו יתקלקל ואז במסגרת האחריות אני אצטרך לשלוח להם את המחשב, הם יבדקו אותו ויחזירו לאחר מכן - תהליך שיקח הרבה זמן ואני לא רוצה את זה. יש המלצות למישהו?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. לאחר עיון באחד מהם מצאתי מכתב (לינק לצילום של המכתב) מהמטה לאיתור וליווי תלמידים לסביבות עתירות טכנולוגיה (תלמידים מצטיינים וכו' וכו') לפני כחצי שנה קיבלתי גם מכתב, ובנוסף למכתב קיבלתי דוגמא למבחן פסיכוטכני של צו ראשון שיכין אותי מראש למבחן בכדי להוציא ציון גבוה. אני לא ממש מבין מהו המטה הנ"ל ושל מי זה? של משרד החינוך או של הצבא? האם עוד מישהו קיבל משהו?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by amir85,

אחמיניגאד בבלאנדר JOE CARTOONS (למי שזוכר אתSUPERFLY בזמנו) http://joecartoon.atom.com/cartoons/972-ahmadinejad_in_a_blender

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by Iv0ry,

אם אני מוגש על 60 ובבגרות אני מקבל 90 - שיש הפרש של 30 נקודות אז מתחשבים יותר ב-90 (יותר אחוזים לציון 90)? יצא חוק כזה לא?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתכנן חופשה בת כארבעה לילות בעיר בורגס שבבולגריה (אם לדייק - סאני ביץ') ומצאתי מספר דילים באינטרנט אך אני שמעתי על אופציה של הזמנת חופשה ברגע האחרון וע"י כך לחסוך לא מעט כסף . חיפשתי באתר של ה-"דקה ה-90" והמחירים שם לא היו אטרקטיבים במיוחד,האם אני מחפש במקום הלא נכון? אני מתכנן לצאת לבורגס ביום ראשון/שני הקרוב(16-17 לאוגוסט) האם זה מאוחר מדי לקביעת דיל? אשמח אם תוכלו לשפוך לי קצת אור על נושא ה"רגע האחרון" הזה בכל הנוגע לחופשות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

יש לי טלוויזיה 37" של LG והיא HD READY , חבר שלי אמר שזה 720P וכמובן שזה הגיוני אבל על הטלוויזיה רשום 1080P INPUT וחבר שלי אמר לי שזה לא הגיוני בגלל ש1080P זה FULLHD http://up159.siz.co.il/up1/gynwroikyjwr.jpg אז מה זה אומר ?

24. Started by אלימלך אגוז,

יש עוד מישהו שרואה מצלצלים באמצע הלילה? אני היחיד שחושב שזאת תוכנית מפגרת? המנחה הסתומה הזאת הרגע אמרה לצופים להעיר את כל מי שבבית ולהתקשר לחברים ולהעיר גם אותם כדי שיעזרו במקרה שיעלו אותם לשידור.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  25. שלום לכולם בקרוב עוד כמה ימים יש לי ראיון אישי (המשך של הצו הראשון..) מה הם מחפשים שם? מה להגיד? מה לא? אל תגידו ליהיות עצמי כי אני יהיה.. אבל בתוספת של דברים שהם מודגשים יותר אצלי.. איזה תכונות להדגיש איזה לא? איזה שאלות מצפות לי? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.