עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bilbo,

בתור מתכנת אפליקציות web אני די מאושר .... הכסף מתחיל לחזור לאינטרנט. מעניין יהיה לראות מתי אתר זה יסגור את שעריו לגלישה חינמית? ברור שזה יקרה ... זה חלומו הרטוב של כל בעל אתר.

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  2. איזו מגירת עכבר שמדברגת מתחת למגירת מקלדת ונפתחת, אין לי שם מקום להשים פד, אלה אם כן אני דוחף את המקלדת הצידה וזה לא נוח

3. Started by alex.turovsky,

משעמום גרידא חיפשתי את השם שלי בעברית בגוגל ואז עלתה אנקדוטה מעניינת. אתר חרדי העתיק ופרסם את החדשה שלי על McAfee מייד אחרי ביקורת על פסיקת רב כולשהו ועוד מאמר מ-NetChief יפה שיש מקור, אבל עוד לא נתקלתי בתופעה כזאת... זהו, התורה התחילה לשעמם ? http://sites.google.com/site/praktish/articles/Interesting

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by IlanF,

לא יודע למה נזכרתי רק עכשיו לפתוח את הת'רד הזה, אבל זה ת'רד חובה בכל פורום אז מה מתנגן לכם ברקע עכשיו? אצלי: Domestic and X-Noize - Flaming Dart

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  5. נכשלתי ב11 טסטים ומורה נהיגה אחר קיבל אותי לא ממש ברצון עשיתי שוב 28 שעות והא טוען שזה פוגע בניקוד שלו מבחינת משרד החינוך אני מציינת שה11 טבטים זה ממורה אחר אבל נמורה החדש אומר שכאגש לטסט יחשיבו לו גם תטסטים הקודמים שלי מי שהוא יודע עם זה נכון

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  6. Started by ~Bulldog~,

Battle field ו Call of duty יוצאים מהקופסא, הClan הכי גדול במזה"ת מזמין אותך להיכנס לשרת הכי חי בישראל. תמיד חיפשת את המשחק הכי מציאותי, עם הגרפיקה הכי טובה? לא עוד. אסקדרון מזמינה אותך לבוא ולשחק בקנה מידה של 1:1 וגרפיקה מהחיים. בוא להיצטרף לקבוצת האירסופט הכי גדולה בישראל. בוא להשתמש בכלים שמדמים את כלי הנשק המישחקיים בצורה הכי טובה שיש. בוא להיתאמן בזירת הבית ולהילחם בזירות שונות ברחבי הארץ נגד קבוצות נוספות. ההזמנה פתוחה לשחקנים עצמאיים בני 21 ומעלה המעוניינים להשתתף בפעילות פיזית בימי שישי ומדי פעם בשבתות הפנויות שלהם, תנאי הקבלה הם על בסיס התאמה אישית והתחברות לשאר חברי הקבוצה, אנחנו לא מפלים על רקע דת, גזע, צבע או מין. מה זה אירסופט? http://en.wikipe…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by באסל חמוד,

שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית ברסיבר יש כניסה אחת לחבר את הסאב ובסאב יש שני חיבורים של רמקולים איך אפשר לחבר את הסאב לרסיבר

8. אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים שעושות משלוחים בינ"ל... מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  9. אהלן! ברשותי מחשב נייד מדגם compaq 2105ea. זהו מחשב נייד עם מסך 14" בערך, CELERON 1.6GHZ, 256MB DDR1 20 ג'יגה הרדיסק. כמה כסף לדעתכם שווה מחשב כזה כיום? אני מודע לעובדה שהוא לא חדש בכלל. תודה רבה מראש לעונים! (אם אתם מצליחים לחלץ את המפרט שלו מאתר של COMPAQ, מה טוב.. - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&dlc=en&cc=us&product=297811〈=en& )

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  10. שלום לכולם , מדי פעם אני שומע את השיר הזה..אבל אני לא מצליח לגלות את שמו. הוא היה ב"שעת שיא 2" אם אני לא טועה, וקטע מהפזמון: Freeze! don't stop!" come on let's make it hot..." והוא חוזר... מישהו אולי מכיר את השם של השיר?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by Alex89,

עשיתי LABEL ועשיתי עליו פילטר שכל האימיילים מכתובת מסויימת ילחו ישר אליו כאני מקבל אימייל כזה בGMAIL NOTIFICATION לא מראה לי שקיבלתי אימייל, יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by LermanIsUberCool,

שוב פעם פת"ח. הרשות אחראית אישית ל19 החיים שנגדעו ביומיים האחרונים. חייבים לנטרל את הרשות. http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=190522 דיווח

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by aldema,

מישהו מוכן לעשות לי חתימה יפה כזאת לא גדולה מדי כי אני גרוע בפוטושופ וכל התוכנות האלה.. אני אשמח אם תיענו לבקשה שלי.. :) :) :) :) :)

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  14. רצוי להורדה והדפסה.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by 888,

מי שהיה בThe Twilight Zone Tower of Terror שבדסני וורלד שבאורלנדו........ יוכל קצת לספר...... איך זה?... מפחיד כמו ששאומרים ? כמה פעמים המעלית נופלת?

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by NetSpider,

בקיצור אני רוצה לדעת עם יש סיכוי להעביר אלקטרוניקה בלי שיתפסו אותך המכס ?? ובכלל איך הם עובדים שם ,כי אני אני רוצה לקנות כמה דברים בארה"ב ואני לא רוצה גם לשלם עליהם במכס ... פעם שעברה שטסתי לשם לא קניתי שום דבר טכני ולא כל כך התעניינתי... הפעם אני רוצה לדעת בדיוק מה ואיך ... תודה .

17. Started by Aviad6,

שיהיה בהצלחה ושנזכה למקדש עוד בימנו הצו מתחיל מארבע וחצי לפנות בוקר ואני יודיע מתי יסתיים בהמשך אין לי את הדף לידי מי צם?

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by exXxTreAm,

http://video.google.com/videoplay?docid=-8460222362133632201 אתם חייבים לראות את זה!!! תמיד ידעתי שברני סתם מתחזה לדינזאור תמים!

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by Burned,

היום היה לי צו ראשון ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי פרופיל 97, ואני יותר בכיוון של ללכת למודיעין או ליחידות מחשבים ופחות בעניין של שירות קרבי, יש לי סיכוי להגיע אליהן או שלא ייתנו לי? 2. מתי אני אמור לקבל את המנילה? תודה

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by MilkMan,

תמליצו לי על שירים כמו gorillaz. אגב מה זה הסגנון הזה?

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by compman112,

שלום תמליצו לי על סרטים שכדאי להוריד בnewsnet שזה בתשלום סרטים ששווה לראות במסך פלאזמה עם סראונד לא סרטי קומדיה סרטים סרטים כוולל אפקטי סאונד תודה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  22. בינתיים התגובות הכי טובות זה זיגזג מחשבים. יש חנויות נוספות באזור ראשון לציון שהן מומלצות? מה דעתכם על SKYPC או DMO אני מחפש חנות שתהיה אדיבה לא רק במעמד הקנייה כמו הרשתות הגדולות. האם כדאי לקנות ברשת באג ? תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by Yaniv,

אני יכול להביא מארה"ב את 3 החלקים הבאים: Kingston HyperX Red 16GB - 1600MHz - 2x8GB Intel Core i5-3570K ASUS P8Z77-V LK שלושת אלה ביחד יעלו לי 1884 ש"ח, שווה? אתם אומרים יקחו לי הרבה כסף במכס? יש לי אח בצבא אז מגיע לו הנחה של 30$ מהמכס אחת ל3 חודש, זה יכסה את המכס?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  24. קיבלתי היום מייל שהשתנה לי משו בקיוסק מידע אישי קיצר אני נכנס בתקווה שזה תוצאות של איזה מיונים ואז אני רואה "נא התקשר ללשכת הגיוס בטלפון 08-6298857 ובקש\י לדבר עם שולה" ניסיתי להתקשר ולא הצלחתי כי המספר היה דפוק...תוך כדי שאני מנסה ליצור איתם קשר אני מקבל טלפון הביתה וזאת הייתה שולה קיצר שאלה אותי כמה שאלות על הפרטים שהבאתי באימות נתונים של הצו ראשון בעיקר בדקה עם דברים נשארו אותו דבר וזהו השאלה שלי אם זה דבר שיגרתי...כי אני בחיים לא שמעתי על משו כזה תודה

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by yirmi_opp,

123

• 1 תגובה
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים