כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
בקיץ הקרוב יש לי בחינת בגרות במדעי המחשב C עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים. אני מחפש ספר טוב לעיצוב תוכנה שניתן ללמוד ממנו בלי מורה. (לא תרגילים מבחינות בגרות קודמות אלא החומר עצמו.) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
עכשיו יש לכולנו הזדמנות גם להתלונן ולא רק לבכות, בזכות הריכוז כתובות הנחמד הזה. גזור ושמור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3366564,00.html
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי, קיבלתי זימונים למיונים למסלולי קצונה יעודית בתומכי צה"ל. עכשיו אין לי ממש מושג מה אני עושה ברגע שאני יורד בתחנה ברמלה. כתוב שצריך לקחת קו 451 או 455 מהתחנה המרכזית. -אלה אוטובוסים של "אגד"? -איך אני מגיע לתחנה המרכזית מתחנת הרכבת? -האם יש צורך ללכת לתחנה המרכזית או שהאוטובוסים עוברים דרך תחנת הרכבת? אשמח לתשובות כמה שיותר מהירות. בתודה מראש. עריכה: זה מה שהצלחתי למצוא, וזה הרעיון: רכבת לתחנת "ההגנה" בתל-אביב-> הליכה קצרה ברגל לתחנה המרכזית [ההליכה קצרה, נכון?] -> קו 455/451/156 לצריפין -> קו 6 פנימי לבה"ד 11
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא קשורה לכלום, אני פשוט לא יודע מה לעשות עם זה ואיפה למצוא תשובה. יש לאבא שלי חנות בהרצליה, מישהי קנתה אצלו ב500 ש"ח והצ'ק שלה חזר. אבא שלי ניסה ללכת לכתובת הרשומה על הצ'ק ואין לה זכר. חיפשתי את אותה בחורה בפייסבוק ואכן מצאתי. השאלה היא, מה אפשר לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. זה כבר תקופה ארוכה, שבעת שאני מתחבר לחשבון שלי ביוטיוב, מופיעה הודעה שכופה עלי להשתמש בשם משותף בחשבונות שלי בגוגל וביוטיוב או לשנות אותם, במקום להמשיך להשתמש במספר הסידורי שלי שייצרתי כשם המשתמש הנוכחי שלי ביוטיוב: זה גם יכול לפגוע בפרטיות שלי, כיוון ששם החשבון ביוטיוב הוא השם הפרטי של בעל החשבון (על אף שהוא מצונזר) וגם אני לא רוצה בכללי לשנות את שמות החשבונות שלי. איך אני יכול להיפטר מהחלון הזה לצמיתות?
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים, פשוט אין לי מושג איפה לשים את זה... (תוכנה זה לא. רשתות זה גם לא ממש. וינדוס זה לא) בכל אופן, יש אתרים כאלה שאתה יכול להזין בתוכם כתובת של אתר אחר ואז אתה יכול לגלוש לאתר השני דרך האתר הראשון, כלומר בעצם האתר הראשון מהווה כמעין shell שדרכו אתה גולש לאתר השני אז למישהו יש כתובת לאתר שכזה? אם זה מעניין מישהו, לאמא שלי בעבודה יש firewall ארגוני שחוסם כל מיני אתרים (youtube למשל) ובתקווה באמצעות אתר כזה היא תוכל לגלוש לאתרים חסומים תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, לפני כשלושה שבועות שוחררתי מצה"ל בעקבות מחלה בה חליתי. שירתתי 7 חודשים וכיום אני בן 19 וחצי. בעקבות השחרור רציתי להתחיל ללמוד במסלול אקדמאי כלשהו ולכן אני פונה אל חברי הפורום שקצת משופשפים בנושא, אני רוצה להתחיל ללמוד בשנת הלימוד הבאה (אוק' 2010) במכללה אקדמית ברמה טובה וידועה (תל חי) ומכיוון שהיא קרובה מאוד לביתי זה חוסך לי הרבה הוצאות (מגורים, מחייה וכו'). עוד לפני השירות ידעתי כי אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה אך מכורח הנסיבות קצת גדול עלי תקציבית ונפשית לצאת לאוניברסיטה לבד ולהתחיל תואר מלא בהנדסה. (לא שאני תלותי חלילה, מאוד אינדיבידואל אבל עדיין לא מרגיש בשל וצריך קצת להתבגר) לכן האופצייה הטבעית הייתה ללמוד בתלחי באחד משני המסלולים שענינו אותי: א'.…
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק וזכיתי בכסף אבל אני לא יודעת איך מעבירים את הכסף לכרטיס. אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לבנות פורום ואני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי? תודה מראש, jinjer
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. אני צריך אתר שאני יוכל להעלות אליו תמונות וסרטונים קצרים שצילמתי ולשתף אותם עם חברים. בנוסף, אני מעוניין שהם יוכלו להעלות תמונות וסרטונים גם כן לאותו אלבום. צריך נפח של כמה ג'יגה בייטים. על איזה אתר אתם ממליצים? תודה
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני לא ידוע אם זה רק אצלי, אבל לאתר לוקח פי5-6 יותר זמן לעלות מאשר האתר הקודם. למה?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני עושה עבודה על צרפת וחשבתי שאני אמצא מלא חומר במנוע חיפוש של גוגל,ולא מצאתי ממש כלום הרוב זה אתרים של תיירות שמציאים לך כרטיסים וירקות אחרים!!!! אז אם יש לך אתר או מידע כלשהו על צרפת זה יתקבל בברכה.(בעיברית כמובן) וגם אם אפשר בדרך תיתנו לי אתר של דגלים של כול הארצות תודה.
-
אני לא מנסה לשווק משהו, אני רק מבקש טובה. אחותי סטודנטית לרפואת שיניים בירושלים והשנה הם צריכים לטפל בלקוחות. היא צריכה לעשות כמה טיפולי שורש, אבל היא לא מוצאת קליינטים. טיפול שורש בשן טוחנת עולה מעל 1000 שקל, באונ' הם עושים את זה ב80 ש"ח (עלות חומרים בלבד) הטיפולים הם ברמה גבוהה ויש מדריך צמוד לכל סטודנט, ממה שהבנתי העבודה הרבה יותר יעילה ויסודית מרופא שיניים ממוצע בקופת חולים אזורית. אם מישהו צריך לעבור טיפולי שורש ואין לו את הכסף לשלם, או רוצה עבודה טובה ולעזור לסטודנטית, אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה.פ אני רק רוצה להזכיר שהטיפולים מתקיימים בירושלים, אבל לדעתי גם אם אתם גרים במרכז זה שווה את הנסיעות (אחרי הכל בערך 1000 שקל הבדל, זה כרטיס מסך! ;D) תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים ללכת לצפון ליומיים בחופשת סוכות,אני,שני אחי הקטנים וההורים(ביחד 5). יש המלצה לאתר מסויים שממליץ על צימרים במחיר שפוי באמצע השבוע? בנוסף,אשמח להמלצה לאתרי בילויי לכל המשפחה בצפון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
זכיתי בזוג כרטיסים שאיני מעוניין בהם, רוצה למכור למי שכן מעוניין. ההופעה היא היום ב21:00 גני התערוכה. מי שרוצה מוזמן לשלוח הודעה פרטית ****מקווה שלא עברתי על החוקים****
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני נכנס ללשונית Networks ומקליד Israel אבל יש כל מיני רשתות שאף אחד מהן היא לא ישראל אלא ישראל בתוספת משהו.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שמעתי ברדיו שיהיו כוכבים נופלים, למישהו יש מושג אם זה יהיה בזמן הקרוב ובאיזה שעות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא אני מצטער. אני עד עכשיו ידעתי רק על KSP, ואמרו לי פה שהוא לא משהו... מישהו מכיר אתר אחר? חשוב שזה יהיה ירושלים והסביבה כי אין לי עצבים ליסוע שעה + בשביל מחשב מחורבן...
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כדי לפתור את (- x^2)-(x^2+4x) אני מתייחס ל מינוס כאילו זה * -1 ?? כמו שמתואר פה http://www.algebrahelp.com/calculators/expression/oops/calc.do?expression=(-x^2)-(x^2%2B4x)
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני שם לב שיש המון אנשים שבאים עם כ5-6 k כדי לרכוש מחשב. שאלתי היא: האם כדאי לקנות מחשב עכשיו ברוב הכסף ולשמור כ 1-1.5k לשדרוג עתידי, או לקנות מחשב בכ 3k ואז עוד שנה/שנתיים לקנות מחשב חדש בעוד 3k?
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תמחקו אני מבין שלא בא לכם לעזור....
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשים את השאלות שלי אבל לא מצאתי מקום אחר אז ככה אני צריך ליפרוץ פלאפון נוקיה 3100 (צביקה פיקה) הפלאפון הוא מחברת אורנג' ואני רוצה שהוא יהיה גם בישביל הסים שלי כלומר הסלקום מישהו יכול להביא תוכנה או מדריך או שהוא בעצמו יעזור לי בבקשה זה דחוף מאוד אני צריך סים פרי למי שלא הבין
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-