כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://computerengineer.co.il וגם זה, קצת יותר ישן - http://old.holesinthenet.co.il/archives/26937
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נותרו לי 170 אירו מטיול באירופה, ואני רוצה להמיר אותם בחזרה לשקלים. לפי האל גוגל, זה אמור לצאת בערך 824 ש"ח. בדקתי בדואר ובבנק הפועלים, בדואר אומנם לא לוקחים עמלות, אבל השער קנייה שלהם(נראה לי) די נמוך ואני אקבל בסביבות ה800 ש"ח חזרה. אז... מישהו יודע איפה כדאי להמיר חזרה לשקלים? אם זה מקום פיזי ספציפי("הchange מול דיזינגוף סנטר, ליד השווארמה") אז באזור המרכז/השרון זה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
אני מחפש שרת NNTP עלמנת לקבל חדשות בעברית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש הבדל בין הדואר של נענע להוטמיל כי אתמול פתחתי בנענע והופתעתי לגלות שזה מממששש כמו הוטמיל ואני בעברי השתמשתי רק בהוטמיל חח ורציתי לעבור לנענע ופיתום אני רואה הוטמיל 2 חח http://up353.*צונזר*/up1/vkmtjjizzrjm.png
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
סליחה, אם אני לא בפורום הנכון. לא מצאתי פורום ספציפית לזה. המחשב בן 3 שנים. להלן המפרט :
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
הטראק לקוח מהתוכנית רמזור עונה 3 פרק 4 השמח מאוד אם תעזרו לי ותגידו לי מה השם של השיר תודה רבה לעוזרים! עזרה בזיהוי טראק
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש די דחוף להיות תחקיר שהיה בערוץ 1 (וידאו) שפעם ראיתי שאין באמת בעיית מיים בישראל ויש לנו מיים באקוויפרים וכו' ומתקני ההתפלה זה הכל עניין של כסף וכו'.. אשמח אם מישהו מכיר ישלח לי לינק.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מנוי לעיתון מסוים , השאלה שלי ממתי מתחילה תקופת המנוי שלי. מיום ההזמנה הטלפונית של השירות או מזמן אספקת המוצר אלי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
אני יכול להביא מארה"ב את 3 החלקים הבאים: Kingston HyperX Red 16GB - 1600MHz - 2x8GB Intel Core i5-3570K ASUS P8Z77-V LK שלושת אלה ביחד יעלו לי 1884 ש"ח, שווה? אתם אומרים יקחו לי הרבה כסף במכס? יש לי אח בצבא אז מגיע לו הנחה של 30$ מהמכס אחת ל3 חודש, זה יכסה את המכס?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי לוח אם משומש ASROCK P4FSB1333-650 ב 100 שקל , ציפסט 945G זה יקר ? 3 חודשים אחריות הבעיה בלוח שאם אני נכנס לביוס ועושה ברירת מחדל בהגדרות הוא עושה OC ? במקום לאפס את ההגדרות עושה את הבאס של המעבד 266X12 במקום 200X12 ואז אני צריך לעשות הכול ידני , והזכרונות הוא מראה 533 במקום 667 ואז אני צריך לכוון את זה גם ידני לא מבין למה ? שאני רואה בביוס 333X2-667 ב CPUZ אני רואה רשום 250X2 למה ? משהו מוזר לאללה מכפלה רשום 4/5 ובביוס אין לי אפשרות לשחק עם זה הלוח מאוד בסיסי . http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4FSB1333-650
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חג שמח לקהילת HWzone ! חג שמח וכשר אל תאכלו יותר מידי מצות זה שובר את הבטן ~!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להקליד טקסט במחשב בעצמה( כמו התוכנה שהשתמשו בה בשביל לרמות תאתר קליקקליקקליק) בתודה .. שי.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חנות מחשבים מקצועית שירות טוב ובמחירים סבירים חוץ מKSP IVORY שאני מכיר כבר תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן, האם יש מצב שתפוג אחריות על נייד שישלח לתיקון שבו מותקנת גרסת מע' הפעלה שלו באה במקור עם הנייד?
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אחרי כמה שיחות עם הוט ו014 התנאים שקיבלתי הם כאלה: הוט 16MB ב120 שקל לחודש, התקנה חינם, התחייבות לשנה ב014 קיבלתי 99 לחודש, התחייבות לשנה וחצי, 3 חודשים ראשונים חינם. נחשב זול? בואו ספרו לי על מחירים שהצלחתם להשיג ב16MB בהוט
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אהלן, לצערי לפני חדוש וחצי היית לי תאונה ושברתי את העקב. בתקופה הזאת הייתי מובטל. עברתי ניתוח ועכשיו אני עם גבס, קיבלתי 93 ימי מחלה, ואני עובר שיקום\פיזיותרפיה פעמים בשבוע.. הגשתי לביטוח לאומי דמי תאונה ומה הכלבים האלה כותבים לי: מבדיקה פרטי תביעתך והתייעצות רפואית, עולה כי בתקופה 26.8.11- 14.6.11לא היית מאושפז ואף לא מרותק לביתך, ולא ניתן לראותך כמי שאיבד את כושר התפקוד כתוצאה מהתאונה. אבל מה, את 14 ימי התאונה הראשונים הם כן אישרו! אבל לפי החוקי ביטוח לאומי אני לא אקבל אלהם כלום... אני לא מבין על סמך מה הם כותבים שלא איבדתי את כושר התפקוד כאשר יש אישור מחלה. בנוסף לזה מאיפה להם לדעת בכלל שהייתי או לא הייתי מרותק לביתי, הם לא בדקו אותי. יתר מכך, הם גם כותבים שבע…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור מסך מחשב 18" של חברת HP??(כולל כל כל הכבלים למסך,המסך במצב מעולה). יש בעיה במסך שלפעמים הוא מתכבה כזה לבד,אבל זה לעיתים רחוקות. הנה תמונות של המסך:
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
נכון שחבילות האינטרנט בארץ ממש על הפנים?! למה שלא נתארגן ונפציץ את שר התקשורת באימיילים (ולמי שיש כוח אז שאפילו יתקשר) וננדנד לו בלי הפסקה לקבלת Upload גבוה?! זה דווקא יכול לעבוד, או לפחות נגיד שניסינו. הנה הפרטים שלו: http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mk...vidual_id_t=791 צריך לשלוח לו מלא הודעות בנושא ההעלאה. הקטע הוא שאם יהיו לו בתיבה רק 3 או 4 הודעות, מן הסתם הן יימחקו וזה לא ישפיע. לעומת זאת, אם נגיע למצב שהוא צריך לחפש את ההודעות הרגילות שלו בין ההודעות שלנו זה יהיה מעולה! כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד הוא יצטרך לפתור את הבעיה שלנו אז מי בפנים ומתחיל להספים??
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
Video Kill The Radio Star Is In My mind In My heart זה הפזמון נדמה לי בסרט נגן החתונות שכרגע נגמר בערוץ 11 בסיום הסרט
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-