עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ntl,

אכן ספר חזק ביותר, אבל קראתי אותו באנגלית ואני זקוק למידע הבא ב[glow=red, 2, 300]עברית[/glow] יש שם 3 משפטים: War is peace Freedom is slavery Ignorace is strength אז אני רוצה לדעת איך המשפטים האלה כתובים בגרסה המתורגמת בעברית. אני יכול לתרגם, אבל אני לא יודע אם זה יצא מדויק...אז תעזרו בבקשה תגידו איך זה כתוב [glow=blue, 2, 300]בדיוק בעברית[/glow] בספר תודה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by HaimTS,

מספר טלפון יכול לעזור תודה, HaimTS

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by Fenomeno,

http://www.lamerkatz.com/webvoid/issue13/1.shtml ROFL

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש אתר כמו NFORCE אבל במקום להראות איזה סרטים משחקים וכו' שוחררו שיראה איזה דיסקים של מוזיקה שוחררו! נ.ב אני מאוד מקווה שזה לא ווארז אם כן אז לנעול... תדוה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by taotao,

קניתי IPOD חדש 30G עם הסרטים..וכו.. בקיצור התוכנה המליצה לי לעדכן את הIPOD מ1.0 ל1.1 עשיתי תעידכון ועכשיו האי פוד תקוע על המסך של DO NOT DISCONNECTED.. מה אני עושה...???? ??? :-\

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by amilo,

חברה עוד מעט פסטיבל בומבלה , רציתי לדעת מה אתם חושבים? , האם כדאי ללכת? , מי שהיה שם שיספר חויות , אה ועוד משהו מישהו ניסה פעם מריחואנה פה? כי אני רוצב לנסות בקטנה אני רוצה לשמוע על זה סיפורים , אני גם יודע שלא חסרים פה סטלנים - לא שאני סטלן אבל...

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by iakovl,

בקיצור בסופו של דבר קניתי 3 פלאפונים בשבילי נוקיה 3100 (מה לעשות אני חסיד של נוקיה) ואמא וסבתא לקחו סמסונג 655 אני הייתי רוצה עזרה בלמצוא אתרים שעוסקים בHACKים למיניהם, הורדות חינם, ודברים דומים.... אני אשמח לעזרה ודעות על המכשירים מחברי הפורום

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by dekgol,

אני יודע שכבר חרשו על הנושא הזה אבל רק אני היחידי מכל הפורום שנשארתי בלי אתר מהיר ללינקים שלחו פה הזמנות חופשי לכולם ואני עם המזל החרא שלי לא קיבלתי הזמנה מישהו יכול לתת לי הזמנה לאיזה אתר מהיר לטורנטים ? dekgol@walla.co.il תודה.

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  9. מישהו מכיר איזה אתר שאני יכול להעלות אליו קובץ MP3? ולהשתמש בו באתרים אחרים?

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  10. שלום לכולם. לאחר כ-6 שנים עם המחשב הנוכחי שלי , החלטתי לקנות מחשב חדש. עכשיו השאלה שלי אליכם היא , אם אני קונה מחשב מחלקים סגורים בקופסא , יש איזה שהיא סיבה לא לקנות מאייבורי? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה שאם לדוגמא אני ארכיב את המחשב ואיזה חלק יהיה תקול הם יגידו לי שאני קלקלתי אותו או שלא השתמשתי בו כראוי או משהו כזה. זה יכול לקרות?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by Nahum2,

כזה שאפשר יהיה למצוא בו היום בירה ויינשטפן וגינס. חניה חינם תבורך ביותר

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by --Adidas,

כרגע אני גר בדירה שכורה ואין לי תנור, והטוסטר אובן שיש לי שווה לתחת . אני יודע שזה לא המקום המושלם אבל בכל מקרה אם למישהו יש מושג או דגם מומלץ אשמח להמלצה .

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  13. טוב, עלתה תוכנית לטוס לברלין עוד שבועיים לשבוע. אנחנו זוג בשנות ה20 המוקדמות, יש עודף מידע (כן אני אחפור בלמטייל), אבל אם למישהו יש משהו אישי ועדכני אשמח לקצת מידע מחפש מלון נגיד 2 כוכבים, לא חייב במרכז אבל שיהיה נגיש (איך המטרו?), לא צריך מותרות, רק מקום נקי ונוח לישון להתקלח ורצוי ארוחת בוקר, WIFI יהיה בונוס טוב. עד 70$ ללילה נשמע לי הגיוני, (יוזמן כמה ימים לפני כדי לחסוך עלויות), יש לי היכרות טובה עם איביס במקומות אחרים טיסה תוזמן גם ברגע האחרון לפני המלון. המלצות למה לעשות, איפה לטייל וכו' יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

אהלן, לצערי לפני חדוש וחצי היית לי תאונה ושברתי את העקב. בתקופה הזאת הייתי מובטל. עברתי ניתוח ועכשיו אני עם גבס, קיבלתי 93 ימי מחלה, ואני עובר שיקום\פיזיותרפיה פעמים בשבוע.. הגשתי לביטוח לאומי דמי תאונה ומה הכלבים האלה כותבים לי: מבדיקה פרטי תביעתך והתייעצות רפואית, עולה כי בתקופה 26.8.11- 14.6.11לא היית מאושפז ואף לא מרותק לביתך, ולא ניתן לראותך כמי שאיבד את כושר התפקוד כתוצאה מהתאונה. אבל מה, את 14 ימי התאונה הראשונים הם כן אישרו! אבל לפי החוקי ביטוח לאומי אני לא אקבל אלהם כלום... אני לא מבין על סמך מה הם כותבים שלא איבדתי את כושר התפקוד כאשר יש אישור מחלה. בנוסף לזה מאיפה להם לדעת בכלל שהייתי או לא הייתי מרותק לביתי, הם לא בדקו אותי. יתר מכך, הם גם כותבים שבע…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

חובה לראות עד הסוף. http://www.collegehumor.com/video:1939798

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  16. הציעו לי מחיר לא רע בכלל לחבילות: בסיס + 3 לטלויזיה + אינטרנט 1.5\0.128 + טלפון Light 077 = ב-221 שקלים או בסיס + 3 בטלויזיה + אינטרנט 1.5\0.512 (או 3\0.150)+ טלפון Light 077 = ב230 שקלים קיימת גם אפשרות הוספת 44 שקלים לחבילת ה2000 דקות. הקאץ' הגדול הוא שישנה התחייבות לשנתיים + קנס 400 שקלים אם אני עוזב את המבצע המשולב באמצע אם אני לוקח רק את הטלויזיה ב200 שקלים, יש התחייבות לשנתיים אבל הקנס הרבה יותר קטן - 15 שקלים כפול מספר החודשים שהייתי במבצע. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by !_Evil_!,

Video Kill The Radio Star Is In My mind In My heart זה הפזמון נדמה לי בסרט נגן החתונות שכרגע נגמר בערוץ 11 בסיום הסרט

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by re5pect,

בקיץ הקרוב יש לי בחינת בגרות במדעי המחשב C עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים. אני מחפש ספר טוב לעיצוב תוכנה שניתן ללמוד ממנו בלי מורה. (לא תרגילים מבחינות בגרות קודמות אלא החומר עצמו.) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. Started by nehmia,

כמה עולה ואיפה אפשר לקנות אחד?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. כאילו באמת! אני כולי יושב משועמם פתאום אמרתי בו ננסה אולי נאי ימצא משו מעניין ואני מגלה שהאתר לא קיים! ממש לא הייתי מאמין שכתובת כזאת לא קיימת בעיקר אחרי שאומרים שכבר חשבו על הכל

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  21. שמעתי שהיו כבר מלא סקרים כאלו לא ידעתי סליחה .!

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by ac1240,

מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום פשוט לא ידעתי איפה לשאול את זה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום לכולם, במידה ואני סובל מ-ADD ולעולם לא הלכתי לאבחונים כלשהם בנושא זה באזרחי וכעת אני חייל בצה"ל, למי עלי לפנות בנוגע לכך בצבא? קב"ן? נוירולוג? מי רשאי להפנות אותי לאבחון, ובמידת הצורך לטיפול? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by approx,

זה פתוח מחר ואם כן ממתי עד מתי ? (בחיפה?(

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.